- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
σε μια κοινωνία 51 ανδρών και 49 γυναικών γίνεται ψηφοφορία για το αν οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν δικαίωμα στην άποψη.
Οι εκλογές γίνονται, και το αποτέλεσμα είναι 51-49. Δημοκρατικά.
Ο Δήμος αποφάσισε.
Δεν τις χάλασε τις φασιστοσυμμορίτισες.
Για να μην θυμηθώ το κλασικό με τους εννέα λύκους και το πρόβατο που θα ψήφιζαν ποιον θα φάνε....
Μιλάμε τώρα τα λύσαμε όλα.
Πραγματικά στο Δυτικό πολιτισμό έχουμε πήξει στη "Δημοκρατία".
Δεν θέλω άλλη ειλικρινά χόρτασα. Ασε που δεν συμμετέχω παρά κάνω τον θεατή. Στην καλύτερη για δουλοπάροικο με έχουν, άντε για πάροικο αν πιάσω την καλή...
Το αγαθό δεν είναι καμία δημοκρατία και καμία ιδεολογία, παρά η Ελευθερία. Όλα τα υπόλοιπα χειραγωγούνται κατά το δοκούν και το "κοινό" συμφέρον της εκάστοτε ομάδας.
Προσπάθησε να χειραγωγήσεις την ελευθερία. Είναι αδύνατον.
Η ισορροπία ανάμεσα στην Επιλογή και την Αρχή, εκεί είναι το ζητούμενο. Γιατί ο άνθρωπος σαν ον τα χει και τα δύο.
Καλό σου βράδυ.
https://www.youtube.com/watch?v=KtJhy4TmUo0
Νιάου νιάου νιάου φρρρρρρρ...
quote:Μια και το ανέφερες.
Sol Mix
σε μια κοινωνία 51 ανδρών και 49 γυναικών γίνεται ψηφοφορία για το αν οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν δικαίωμα στην άποψη....
Στις περισσότερες δυσικές κοινωνίες με τις εκλογές και τα όλα τους έχουμε 51% γυναίκες και 49% άνδρες.
Κι όμως στις εκλογές εκλέγονται 80% άνδρες και 20% γυναίκες και μετά σχηματίζεται η κυβέρνηση και είναι κατά το 95% ανδρες.
Τι συμπέρασμα βγαίνει;
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Στο παράδειγμα που αναφέρεις προσωπικά θα ψήφιζα υπέρ των θηλυκών, αν υπάρχουν και άλλα αρσενικά σαν εμένα θα ήταν μάλλον, διαφορετικό το αποτέλεσμα από αυτό που αναφέρεις, θα ψήφιζα υπέρ των θηλυκών για τον λόγο που και εσύ αναφέρεις, για την Ελευθερία, βλέπεις το ένα από τα 3 βασικά συστατικά της Ελευθερίας είναι η Ισονομία, η Ισότητα.
Κατά την άποψη μου πάντα, δεν υπάρχει λίγη Ελευθερία η κάτι σαν Ελευθερία, όπως δεν υπάρχει και λίγη Δημοκρατία ή λίγος Φασισμός κλπ. όλα αυτά είναι ευφάνταστες επινοήσεις των συμμοριών που λυμαίνονται εμάς και τον πλανήτη, πάντα κατά την άποψη μου, "η ισορροπία στην επιλογή και την αρχή" που αναφέρεις, είναι η Δημοκρατία (μία είναι η Δημοκρατία) για ξανασκέψου το.
Κλείνοντας θα ήθελα να σου επισημάνω και πόσο εύκολη είναι σήμερα η Δημοκρατία, στην Ελλάδα είμαστε 8 εκατομμύρια ψηφοφόροι περίπου, το facebook έχει 1,3 δισεκατομμύρια χρήστες περίπου, το κόστος της Δημοκρατίας είναι μια απλή διαίρεση, σε μια πραγματική σημερινή Δημοκρατία μπορείς να ψηφίζεις με το κινητό σου από οπουδήποτε (από την παραλία, την βάρκα, το βουνό, την κρεβατοκάμαρα σου, κλπ).
Αγαπητή panpam τα έγραψες όλα μόνη σου, δεν έχω κάτι να προσθέσω.
Edited by - Sol-Mix on 24/03/2016 16:38:23
quote:
Μια και το ανέφερες.
Στις περισσότερες δυσικές κοινωνίες με τις εκλογές και τα όλα τους έχουμε 51% γυναίκες και 49% άνδρες.
Κι όμως στις εκλογές εκλέγονται 80% άνδρες και 20% γυναίκες και μετά σχηματίζεται η κυβέρνηση και είναι κατά το 95% ανδρες.
Τι συμπέρασμα βγαίνει;
Οτι υπάρχει έλλειψη χεριών στις...κουζίνες?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Η Δημοκρατία είναι απλά ένας ορισμός. Συνήθως πολιτεύματος.
Όπου αποφασίζουν οι πολλοί, κάτι που μπορεί να είναι και ηθικά λάθος για τους λίγους, και σίγουρα περιορίζει την ελευθερία του ατόμου ΟΤΑΝ Αρχή της(δημοκρατίας) δεν ειναι το κοινό καλό των ΟΛΩΝ παρά των πολλών.
Αυτό που έχεις στο μυαλό σου ως δημοκρατία, τείνει προς ορισμός αυτού που θέτουμε σήμερα ως ελευθερία, και όλοι το παθαίνουμε.
Παν Παμ ενδιαφέρον το στατιστικό,
Έχει να κάνει με τα πρότυπα,τις ταμπέλες, αλλά και τους ρόλους που θέτουμε σαν κοινωνική ομάδα οι άνθρωποι. Και αυτό που πε ο Νικόμαχος εκεί εντοπίζεται. Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες, η δουλειά κάνει τους άντρες ένα πράμα :)...
Edited by - Italos on 24/03/2016 19:49:48
Η Δημοκρατία είναι ένας συμβιβασμός ανάμεσα σε παρτάκηδες συμφεροντολόγους , ώστε να ανέχεται ο ένας τον άλλο χωρις να σφαχτούμε. Αν θες μπορώ να στο αναλύσω :)...
Κατά το μάλλον ή ήττον, έχεις ήδη εμφανίσει το πολιτικό σου μανιφέστο περί Δημοκρατίας κλπ. Επίσης, έχεις μιλήσει περί των τεσσάρων εξωγήινων φυλών με τις οποίες μοιραζόμαστε το σύστημα, και πιθανώς τον πλανήτη.
Στο ενδεχόμενο εφαρμογής του μανιφέστου, θα ισχύουν τα αυτά και για όλες τις εξωγήινες φυλές?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Η Δημοκρατία είναι ένας συμβιβασμός ανάμεσα σε παρτάκηδες συμφεροντολόγους , ώστε να ανέχεται ο ένας τον άλλο χωρις να σφαχτούμε. Αν θες μπορώ να στο αναλύσω
Θα ήθελα, αν έχεις τον χρόνο να το αναλύσεις.
Αγαπητέ DSM
Δεν είναι πολιτικό μανιφέστο, απλή διαπίστωση κοινωνικού λάθους είναι, πάντα κατά την άποψη μου, δεν θα ήθελα οι κοινωνικές–πολιτικές απόψεις μου να θεωρηθούν ως προσπάθεια επιβολής μια νέας πολιτικό–κοινωνικής προσέγγισης (ενός νέου πολιτεύματος), αλλά απλά ως μια προσπάθεια ευρέσεως μια κοινωνικής–πολιτικής λύσης, που να αντιμετωπίζει, με συλλογικό τρόπο, τα διαχρονικά και πρωτίστως τα σημερινά υπάρχοντα κοινωνικά προβλήματα.
Στο ερώτημα σου.
quote:
Στο ενδεχόμενο εφαρμογής του μανιφέστου, θα ισχύουν τα αυτά και για όλες τις εξωγήινες φυλές?
Η άποψη μου είναι, ας απελευθερωθούμε (ας τα βρούμε μεταξύ μας) πρώτα εμείς και μετά βλέπουμε, ούτως ή άλλος, ελάχιστα πράγματα έχω επιβεβαιωμένα για αυτές, τα υπόλοιπα (τα περισσότερα) είναι πιθανών φήμες (φαντασιώσεις).
Edited by - Sol-Mix on 25/03/2016 11:56:12
Αλήθεια αυτή η διαπίστωση μου, τι ακριβώς αντικειμενικά σημαίνει, δεν ενδιαφέρεστε (δεν το δείχνετε), τα ξέρετε (χλωμό), χακάρατε τους server μου και μέσα από τα πάνω, από 3GB τα βρήκατε (ποίο χλωμό), αλήθεια τι ; (είναι άξιον έρευνας).
Λοιπόν σας δημοσιοποιώ το κομμάτι της έρευνας που αφορά τα γειτονάκια μας. (όχι γιατί αισθάνομαι πλέον ότι σας το χρωστώ, αλλά γιατί πάντα πίστευα και εξακολουθώ και πιστεύω ότι η οποιαδήποτε γνώση πρέπει να είναι «ελεύθερη»).
Για να έχετε, πληρέστερη εικόνα των αποτελεσμάτων της μελέτης, όπου γράφει «φήμες» υπάρχουν είτε αντικρουόμενες πληροφορίες είτε οι πληροφορίες είναι λίγες ως ανύπαρκτες, τα άλλα συγκεντρώνουν ποσοστό πάνω από 58,5% και θεωρούνται διασταυρωμένα και πιθανότατα αληθινά.
Οι 4 Φυλές που ζουν μαζί μ' εμάς είτε στον πλανήτη μας, είτε στο πλανητικό μας σύστημα.
1./ Οι γενικά ονομαζόμενοι «Γκρίζοι».
Βασικό χαρακτηριστικό Εμφάνισης : Πολύ μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια
Άλλο επαναλαμβανόμενο μοτίβο : Φήμες
Ύψος : 1.3 με 1.4 μέτρα
Σχήμα : Ανθρωποειδές
Βάση DNA : μάλλον πυρίτιο
Επιδερμίδα : άτριχη λεία
Χρώμα δέρματος : Γκρι
Κοινωνία : Φήμες
Θρησκεία : Φήμες
Τροφή : Φήμες
Ώριο ζωής : Φήμες
Αναπαραγωγή : Φήμες
Που ζούνε σήμερα : Υπογείως στην Γη και αλλού στο Πλανητικό μας σύστημα
Από πότε είναι εδώ : Φήμες (λένε πριν από εμάς)
Από πού είναι (μητρικός πλανήτης) : Φήμες
Τι θέλουν εδώ (γιατί είναι εδώ) : Φήμες
Τι θέλουν από εμάς : Έχουν πιθανόν συνεργαστεί μαζί μας (με Αμερικάνους) και έχουμε πλακωθεί.
Τεχνολογία που διαθέτουν : Φήμες
2./ Οι γενικά ονομαζόμενοι «Σαυροειδής».
Βασικό χαρακτηριστικό Εμφάνισης : Εκτός επιδερμίδας ίδια με εμάς
Άλλο επαναλαμβανόμενο μοτίβο : Φήμες
Ύψος : 1.6 με 1.7 μέτρα
Βάση DNA : μάλλον άνθρακας
Επιδερμίδα : άτριχη λεία με κατά τόπους (μέτωπο, παλάμες, πέλματα) εξογκώματα τύπου σαύρας.
Χρώμα δέρματος : Μελαμψό προς πράσινο και μελαμψό προς καφέ
Που ζούνε σήμερα : Υπογείως στην Γη και αλλού στο Πλανητικό μας σύστημα
Από πότε είναι εδώ : Φήμες (λένε πριν από εμάς)
Τι θέλουν από εμάς : Φήμες
3./ Οι γενικά ονομαζόμενοι «Ζουν ανάμεσα μας».
Βασικό χαρακτηριστικό Εμφάνισης : Ίδιοι με εμάς
Άλλο επαναλαμβανόμενο μοτίβο : Μπορεί ο συνάδελφός σας, ο γείτονας σας να είναι ένας από αυτούς.
Ύψος : Ίδιο με εμάς
Βάση DNA : μάλλον άνθρακας
Επιδερμίδα : Ίδιο με εμάς
Χρώμα δέρματος : Ίδιο με εμάς
Που ζούνε σήμερα : Πάνω στην Γη μαζί μας και αλλού στο Πλανητικό μας σύστημα
Από πότε είναι εδώ : Φήμες
4./ Οι γενικά ονομαζόμενοι «Διαστημικοί Τσιγγάνοι».
Βασικό χαρακτηριστικό Εμφάνισης : 1,5 ως 2 φορές μεγαλύτερα μάτια από τα δικά μας.
Άλλο επαναλαμβανόμενο μοτίβο : Κοντά και όχι πάνω σε κάθε πλανήτη που έχει ίδιο ή παρόμοιο πολιτισμό με τον δικό μας υπάρχουν και κάποιοι από αυτούς.
Ύψος : 2 με 2.20 μέτρα
Βάση DNA : μάλλον πυρίτιο
Επιδερμίδα : Άτριχη λεία
Χρώμα δέρματος : Ελαφρά μελαμψό προς Γκρι
Κοινωνία : Όπου Γή και πατρίς
Που ζούνε σήμερα : Εκτός Γης, αλλού στο Πλανητικό μας σύστημα, μάλλον και στην σελήνη.
5./ Η πέμπτη πιθανώς υπάρχουσα Φυλή στο πλανητικό σύστημα και στην Γή.
Βασικό χαρακτηριστικό Εμφάνισης : Εκτός από εμάς κοροϊδεύουν και τις άλλες 4 φυλές.
Άλλο επαναλαμβανόμενο μοτίβο : Όταν τους καταλάβεις ή όταν νομίζουν ότι τους κατάλαβες απλά εξαφανίζονται (σβήνουν), σαν να είναι άριστες ολογραφίες (που να μπορούν να κάνουν και μια πραγματική χειραψία με κάποιον, να τον αγκαλιάσουν ή να τον κτυπήσουν συγκαταβατικά στην πλάτη).
Ύψος : Ίδιοι με εμάς (για μας).
Σχήμα : Ίδιοι με εμάς (για μας).
Βάση DNA : Άγνωστο ούτε φήμες δεν υπάρχουν
Επιδερμίδα : Ίδιοι με εμάς (για μας).
Χρώμα δέρματος : Ίδιοι με εμάς (για μας).
Που ζούνε σήμερα : Φήμες
Από αυτούς μόνο οι «Γκρίζοι» έχουν μέχρι σήμερα ενδιαφερθεί για μας, έχουν πιθανών συνεργαστεί μαζί μας, όχι με όλους μας, με τους Αμερικάνους, και έχουν πλακωθεί μαζί τους, δεν γνωρίζω ποίος σε αυτή την Ιστορία, ήταν το πρόβατο και ποιος ο λύκος (Αμερικάνοι vs Γκρίζοι), η Ιστορία του πλανήτη έχει πάντως δείξει, ότι και οι Αμερικάνοι δεν είναι «παιδιά για σπίτι», δεν είναι «αγγελούδια», ούτε γνωρίζω αν είχαμε να κάνουμε με δύο λύκους, οι φήμες είναι συγκεχυμένες.
Επίσης για τους συνωμοσιολόγους, πράγματι υπάρχουν φήμες για συνεργασίες διαφόρων «συμμοριών» δικών μας και διαφόρων «συμμοριών» και από τις 4 εξωγήινες φυλές που ζουν μαζί μας, αλλά δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα στοιχεία, είναι ακόμα φήμες, πάντα κατά την άποψη μου.
Edited by - Sol-Mix on 04/04/2016 18:35:12
quote:Αλήθεια αυτή η διαπίστωση μου, τι ακριβώς αντικειμενικά σημαίνει, δεν ενδιαφέρεστε (δεν το δείχνετε), τα ξέρετε (χλωμό), χακάρατε τους server μου και μέσα από τα πάνω, από 3GB τα βρήκατε (ποίο χλωμό), αλήθεια τι ; (είναι άξιον έρευνας).
Εγώ ομολογώ ότι το έκανα, ήθελα να βάλω στο χέρι εκείνη τη μελέτη του σταθμού παραγωγής ενέργειας από θαλασσινό νερό. Ήδη διαπραγματεύομαι με τη Βόρεια Κορέα για αυτό, τα υπόλοιπα τα προώθησα στην NSA για γλύψιμο, μου απάντησαν ότι δεν εκδίδουν βιβλία επιστημονικής φαντασίας, να απευθυνθώ αλλού.