ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "1η Ανοιxτή Δραστηριότητα του ESOTERICA" ! 3/7/04 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- "1η Ανοιxτή Δραστηριότητα του ESOTERICA" ! 3/7/04 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Labolas Glasya60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
_Μέλος
02/07/2004, 13:48:16
Admin θα τον ξεχωρίσουμε, προφανώς θα είναι αυτός που διαχειρίζεται τους ζουρλομανδύες, αλυσίδες και λουκέτα για *lock*, μεγάλη πιθανότητα να φοράει στολή αστυνομικού, να κρατάει ρόπαλο και μπλοκ, Berreta & Smith And Wayson Μοντέλο 306 - 24αρη διπλής εμπλοκής, με διόπτρα laiser, σιγαστήρα, σφαίρες με κενό αέρος, ίσως και δυο τρις ηρεμιστικές ενέσεις στο αριστερό τσεπάκι.

Θα ερχόμουν αλλά ειλικρινά μόνο στην περίπτωση που το ήξερα 2-3 εβδομάδες νωρίτερα. επειδή μένω περίπου στα 600 χιλομετράκια μακριά.

(Μόνο μην μάθω ότι είχε και φαΐ, κάπου θα πρέπει να ξεσπάσω μετά)

To Hollywood Έχει Κάψει!

02/07/2004, 16:31:08
quote:
(Μόνο μην μάθω ότι είχε και φαΐ, κάπου θα πρέπει να ξεσπάσω μετά)

Ναι φαί εσωτεριστικό???

Εγώ έκανα μία βόλτα να το βρώ μιάς και είμαι της περιοχής....
τελικά το βρήκα .. μου το υπέδειξε μια συμπαθέστατη κυρία...
μέχρι στιγμής δεν είχε καποια ταμπέλα που να έγραφε studio idea αλλά πιθανόν μέχρι αυριο να μπεί...

Edited by - allzzaro on 02/07/2004 16:58:28

02/07/2004, 17:02:57
quote:
Και όπως λένε: "οι καλοί παντού χωράνε!"

admin που το πάς????

Η ο χώρος είναι μικρός
ή εμείς είμαστε πολλοί
Φαντάσου να είναι και τα δύο

Δεν πειράζει .. θα βολευτούμε... γιαυτό να είσαι σίγουρος....

02/07/2004, 17:14:34
---αν λαβει κανεις υποψιν +τα μεγεθη...ειναι σιγουρα θεμα χωροταξιας...---
...ευχομαι--eilikrinws- σε μια καλη εσωτερικη διευρυνση!....

Ατμα Ντ.Μαρκορα...

αν θυμαμαι καλα(i do...)
(...)..ειχαν αδυναμια στο σουβλακι...
>>>"ελληνικο" χοιρινο εδεσμα
(κατα παραδοση πανω σε λαδοκολλα...)

Paramatma...

Edited by - ΑΤΜΑ on 02/07/2004 17:28:07

Just_A_ManΜέλος
03/07/2004, 15:52:35
Αγαπητά μέλη του esoterica,

Θα ήθελα με την σειρά μου να σας ευχηθώ να έχετε μια Ευλογημένη Πρώτη Συνάντηση.
Θα ήθελα να είμαι μαζί σας. Ίσως κάποια άλλη φόρα.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7.

just a man.

04/07/2004, 10:59:03
just a man ... οι ευχές σου να'σαι σίγουρος ότι έπιασαν τόπο...

"Τάδε έφη Avallon"
Just_A_ManΜέλος
04/07/2004, 11:38:09
Καλημέρα Avallon,
Σε Ευχαριστώ,
Αν και οι ευχαριστίες ανήκουν σε Εκείνον. Ο just δεν έκανε κάτι.
Πάντα ο Κύριος πραγματοποίει ότι του ζητήσουμε με ταπείνωση και Αγάπη.

Ακόμα είμαστε σε εξέλιξη.

Σήμερα με ταπεινή καρδιά ας προσευχηθούμε όλη για την μεγάλη Συνάντηση στην Πορτογαλία.

Είθε η Αγάπη του Θεού, η Δύναμη του Υιού και η Χάρης του Αγίου Πνεύματος να ευλογήσει την Εθνική Ελλάδος και να μας πλημμυρίσουν με Χαρά και Ευγνωμοσύνη τις καρδιές μας.

Είθε αυτό το site να είναι ευλογημένο και να φανερώσει την Νέα Εθνική Ομάδα της Αγάπης.
Είθε Πάντα να είναι περισσότερα αυτά που μας Ενώνουν, παρά αυτά που μας χωρίζουν!!!

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7

Just a man

ΤΑΟΜέλος
04/07/2004, 14:04:39
Καθώς εχθές αποχώρησα βιαστικά ,ωσάν Σταχτοπούτα,θα ήθελα να δώσω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους παρευρέθησαν και συνέβαλαν στη χθεσινή συζήτηση.

Χαιρετώ σας.

04/07/2004, 19:48:36
quote:

Καθώς εχθές αποχώρησα βιαστικά ,ωσάν Σταχτοπούτα,

Ναι !
Και φημολογείται, οτι κάποιοι σε αναζήτησαν.... μάταια !

quote:

θα ήθελα να δώσω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους παρευρέθησαν και συνέβαλαν στη χθεσινή συζήτηση.

Ναι, το ίδιο θα ήθελα να πώ και εγώ !

Υ.Γ.
Σταχτοπούτα, ε ????
Χμμμμ. Μου φαίνεται οτι πρέπει να ερευνήσω σε βάθος αυτή την αλληγορία.
(Vril ---> εξ ορισμού επιρεπής σε under cover έρευνες...)

04/07/2004, 20:15:09
quote:
Είθε Πάντα να είναι περισσότερα αυτά που μας Ενώνουν, παρά αυτά που μας χωρίζουν!!!

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
29/11/2005, 03:52:38
Γειά σας και από μένα !

Άκουσα γι αυτήν την ιστορία -πιστεύω από τους πρώτους- και από την πρώτη στιγμή είπα τι σκέφτηκα για όλα αυτά τα απίστευτα.

Εμφανίζεται ο ρουμάνος "αστυνομικός" δέκα μέρες μετά το συμβάν και γράφει ΑΚΡΙΒΩΣ στο Εσοτέρικα και ζητάει και τα ρέστα. Σε κανένα άλλο φόρουμ που ασχολείται έστω και υποτυποδώς με την Πεντέλη, δεν έψαξε, δεν ρώτησε, δεν βρήκε κάποιον για να του πεί ποιός ήταν τέλος πάντων ο τρελός έλληνας με το ξύλο που κινήθηκε απειλητικά.
Λίγο περίεργο δεν είναι αυτό ?

Λέει τα διάφορα, αν και λέει οτι είναι αστυνομικός, και με αυτά που λέει, καλύτερα να έπαιρνε και λίγο σχοινί, ένα σκαμνί και ένα σαπούνι μαζί του. Ενημέρωσε λέει το τοπικό αστυνομικό τμήμα. Τα υπόλοιπα, που έκανε, που μπορεί να βρεί άσχημα τον μπελά του, αυτά τα σκέφτηκε ?
Ποιός του είπε οτι μπορεί να οπλοφορεί ? Και εγώ μπορεί να οπλοφορώ, θα ήμον όμως πολύ ηλίθιος να το πώ δημόσια. (Εξ άλλου δεν ξέρετε τι όπλο κουβαλάω. Μπορεί να είναι και ράβδος Βρίλ ... Ο.Κ. ? Χαλαρά !)

Σχετικά με την έισοδο στη Σπηλιά. Μπορεί να μην συμφωνώ με όλα όσα ειπώθηκαν, αλλά όλοι γνωρίζετε ότι το να μπέι κανείς σε σπηλιά, εγκυμονεί ορισμένους κινδύνους. Αυτοί αυξάνονται όταν κάποιος μπαίνει χωρίς φώς. Όλοι ξέρετε, οτι η συγκεκριμένη έχει μια αρκετά κατηφορική είσοδο, κι άν έχει βρέξει είναι και γλιστερή. Ανάλογα τα παπούτσια, μπορεί να "φύγει" κανείς από τα πρώτα μέτρα. Στην κατηφόρα, έχει αριστερά και δεξιά αρκετά μέτρα υψομετρική διαφορά, οπότε μπορεί όποιος γλιστρήσει ή στραβοπατήσει ή σπρωχτεί μέσα στο τσούρμο να χτυπήσει άσχημα. Και άν χτυπήσει, τι γίνεται ? Χωρίς φώς, πώς θα τον/την μαζέψουν οι άλλοι ? Μιλάμε για 10-15 παιδάκια, πέντε χρονών...
Πιό μέσα έχαι κάτι τρύπες από λαθροανασκαφές, βάθος ώς και δύο μέτρα. Το να διακινδυνεύει κάποιος τη σωματική ακεραιότητα σε παιδάκια, είναι σοβαρά πράγματα ? Μήπως τελικά αυτό ήταν το "τρομοπάρτυ" ? Να δούμε αν θα βγεί κανείς ζωντανός από κεί μέσα ? Ή νομίζει ο κύριος "αστυνομικός" ότι η πυροσβεστική και η σπηλαιοδιάσωση δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν σαβατόβραδο, από το να ασχολούνται με πυροβολημένους ?

Το ότι το σπήλαιο της Πεντέλης είναι σχεδόν οριζόντιο, αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος που έχει πάθει ότι έχει πάθει. Άμα στην είσοδό του είχε κανένα κατακόρυφο βάραθρο 25 μέτρων, είμαι σίγουρος ότι δεν θα είχε γίνει αντικείμενο τέτοιας βλακείας. Άκου τρομοπάρτυ... και πεντάλφα μέσα σε εκκλησία ! Για πεντάχρονα. Αυτά δηλαδή άμα γίνουν 15, θα κάνουν πάρτυ με κελεμπίες και καμιά τσιτσιδωμένη δεμένη πάνω στην Αγία Τράπεζα ? Αυτά βλέπουν, αυτά κάνουν. Πάρτυ ή Μύηση στη μαυρίλα είναι όλα αυτά ?

Εγω θα ειχα παρει επι τοπου την αστυνομια τηλεφωνο. Και ας μου λεγαν οτι "εχει ειδοποιησει καποιος το λοκαλ πολις στεησον". Ας ασχοληθει ο αρμοδιος Εισαγγελεας με τον κυριο. Υπαρχουν και νομοι σε αυτη τη χωρα. Οχι μονο η φλυαρια και λογοδιαροια περι Δημοκρατιας. `Ενα δεσμευτικο στοιχειο της Δημοκρατιας, ειναι και η υποχρέωση των πολιτων να σεβονται και να τηρούν τους νόμους. (Οσοι δεν το ξερετε, ψαξτε το και βρεστε το. Και σταματηστε τις αυτοσχεδιες ερμηνειες και παρερμηνειες περι Δημοκρατιας, Δημοκρατικοτητας και τα αλλα παραγωγα και συναφη. Γέλιο βγάζετε και διαπιστώνω, οτι ακόμα και ο σκύλος μου ξέρει περισσότερα από κάποιους μεγαλόσχημους.)

Σχετικα με την εισοδο στο τουνελ, να μην τα ξαναλεμε, ουκ ολιγοι εχουν κοπανησει το κεφαλι τους ή έχουν σκίσει το κορμάκι τους εκει που δεν τις σκεπάζει η μπλουζίτσα τους... Υπαρχουν αρκετες ενδείξεις και έγραφες αποδείξεις της υπερμέτρης επιπολαιοτητα που ξεπερνάει τα απλα ορια της βλακείας. Τζωνη, έχεις καποιες φωτογραφίες με μαντηλάκια στο αίμα που βρήκαμε μπροστά απο την είσοδο του τουνελ. Γι αυτο εμεις οι ΗΛΙΘΙΟΙ σπηλαιολόγοι φοράμε κρανη στα σπηλαια. Τι να κανουμε, βλάκες και ηλίθιοι είμαστε... Πέφτουν πέτρες, κοπάναμε κεφάλια στα στενώματα, το δικο μου το κρανάκι ειναι ΓΕΜΑΤΟ γδαρσίματα και εκδορες, που σίγουρα δεν τις απέκτησε όσο καθόμουν σε καφετέρια. Αν δεν το φόραγα, ολα αυτα θα ήταν ... ΡΑΜΜΑΤΑ στο Πρώτων Βοηθειών. Οποτε ισως τελικά να μην ειναι τοσο ηλίθιοι οι σπηλαιολόγοι που φορανε κράνη, έτσι ?

Οτι αφορά την ασφάλεια των σπηλαίων, να ξέρετε οτι υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι, και με το να γράφουμε στα φόρουμ, δεν αυξάνουμε την ασφάλεια. Η Σπηλαιολογία δεν μαθαίνεται σε ένα απόγευμα σε μια καφετέρια, ούτε γίνεται με μαθήματα δια αλληλογραφίας και άνευ διδασκάλου. Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά να μάθει, ας έρθει σε κάποιον σπηλαιολογικό σύλλογο (υπάρχουν πολλοί και αξιόλογοι) να μάθει. Όλοι έτσι ξεκινήσαμε και κανεις δεν έπεσε από τον ουρανό. Πάθαμε και μάθαμε. Όπως το λέει και ο Αριστοτέλης... !

Με αφορμή μια άλλη ιστορία, με τελείως διαφορετική αφορμή και αιτία, που σίγουρα οι περισσότεροι την αγνοούν σε αυτό το φόρουμ, αλλά με παρεμφερές θέμα και άγνοια κινδύνου και υπέρμετρη επιπολαιότητα και σχετικά με παράτολμες εισόδους άσχετων σε σπήλαια, λέω, ότι άλλο το "μπήκα και δεν έπαθα τίποτα" και άλλο το "έχω περάσει το σπηλαιολογικό σεμινάριο". Το ότι μπήκαν κάποιοι κάποτε σε κάποια τρύπα και δεν έπαθαν τίποτα, μπορεί να σημαίνει ότι ήταν απλά ... τυχεροί.
Αυτό ισχύει για όλα τα σπήλαια, με ή χωρίς φως. Θέλει προσοχή.
Άν θέλετε κάποιοι να παίζετε με την τύχη σας, δικαίωμά σας.

Η Δύναμη Βρίλ, η τρομερή δύναμη στα χέρια των Βρίλ-Για, που κινεί τα πάντα και μπορεί να δημιουργήσει ή να καταστρέψει.
Από το γνωστό μυθιστόρημα του Λόρδου Λύττον "(Βρίλ-Για) Η επερχόμενη Φυλή", 1871

Edited by - Δύναμη Βρίλ on 29/11/2005 03:59:58

29/11/2005, 10:53:59
quote:
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

"oυ μαθείν τι αλλα παθείν και διατεθείναι..."

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
29/11/2005, 11:37:50
Γειά σας και από μένα !

Άκουσα γι αυτήν την ιστορία -πιστεύω από τους πρώτους- και από την πρώτη στιγμή είπα τι σκέφτηκα για όλα αυτά τα απίστευτα.

Εμφανίζεται ο ρουμάνος "αστυνομικός" δέκα μέρες μετά το συμβάν και γράφει ΑΚΡΙΒΩΣ στο Εσοτέρικα και ζητάει και τα ρέστα. Σε κανένα άλλο φόρουμ που ασχολείται έστω και υποτυποδώς με την Πεντέλη, δεν έψαξε, δεν ρώτησε, δεν βρήκε κάποιον για να του πεί ποιός ήταν τέλος πάντων ο τρελός έλληνας με το ξύλο που κινήθηκε απειλητικά.
Λίγο περίεργο δεν είναι αυτό ?

Λέει τα διάφορα, αν και λέει οτι είναι αστυνομικός, και με αυτά που λέει, καλύτερα να έπαιρνε και λίγο σχοινί, ένα σκαμνί και ένα σαπούνι μαζί του. Ενημέρωσε λέει το τοπικό αστυνομικό τμήμα. Τα υπόλοιπα, που έκανε, που μπορεί να βρεί άσχημα τον μπελά του, αυτά τα σκέφτηκε ?
Ποιός του είπε οτι μπορεί να οπλοφορεί ? Και εγώ μπορεί να οπλοφορώ, θα ήμον όμως πολύ ηλίθιος να το πώ δημόσια. (Εξ άλλου δεν ξέρετε τι όπλο κουβαλάω. Μπορεί να είναι και ράβδος Βρίλ ... Ο.Κ. ? Χαλαρά !)

Σχετικά με την έισοδο στη Σπηλιά. Μπορεί να μην συμφωνώ με όλα όσα ειπώθηκαν, αλλά όλοι γνωρίζετε ότι το να μπέι κανείς σε σπηλιά, εγκυμονεί ορισμένους κινδύνους. Αυτοί αυξάνονται όταν κάποιος μπαίνει χωρίς φώς. Όλοι ξέρετε, οτι η συγκεκριμένη έχει μια αρκετά κατηφορική είσοδο, κι άν έχει βρέξει είναι και γλιστερή. Ανάλογα τα παπούτσια, μπορεί να "φύγει" κανείς από τα πρώτα μέτρα. Στην κατηφόρα, έχει αριστερά και δεξιά αρκετά μέτρα υψομετρική διαφορά, οπότε μπορεί όποιος γλιστρήσει ή στραβοπατήσει ή σπρωχτεί μέσα στο τσούρμο να χτυπήσει άσχημα. Και άν χτυπήσει, τι γίνεται ? Χωρίς φώς, πώς θα τον/την μαζέψουν οι άλλοι ? Μιλάμε για 10-15 παιδάκια, πέντε χρονών...
Πιό μέσα έχαι κάτι τρύπες από λαθροανασκαφές, βάθος ώς και δύο μέτρα. Το να διακινδυνεύει κάποιος τη σωματική ακεραιότητα σε παιδάκια, είναι σοβαρά πράγματα ? Μήπως τελικά αυτό ήταν το "τρομοπάρτυ" ? Να δούμε αν θα βγεί κανείς ζωντανός από κεί μέσα ? Ή νομίζει ο κύριος "αστυνομικός" ότι η πυροσβεστική και η σπηλαιοδιάσωση δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν σαβατόβραδο, από το να ασχολούνται με πυροβολημένους ?

Το ότι το σπήλαιο της Πεντέλης είναι σχεδόν οριζόντιο, αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος που έχει πάθει ότι έχει πάθει. Άμα στην είσοδό του είχε κανένα κατακόρυφο βάραθρο 25 μέτρων, είμαι σίγουρος ότι δεν θα είχε γίνει αντικείμενο τέτοιας βλακείας. Άκου τρομοπάρτυ... και πεντάλφα μέσα σε εκκλησία ! Για πεντάχρονα. Αυτά δηλαδή άμα γίνουν 15, θα κάνουν πάρτυ με κελεμπίες και καμιά τσιτσιδωμένη δεμένη πάνω στην Αγία Τράπεζα ? Αυτά βλέπουν, αυτά κάνουν. Πάρτυ ή Μύηση στη μαυρίλα είναι όλα αυτά ?

Εγω θα ειχα παρει επι τοπου την αστυνομια τηλεφωνο. Και ας μου λεγαν οτι "εχει ειδοποιησει καποιος το λοκαλ πολις στεησον". Ας ασχοληθει ο αρμοδιος Εισαγγελεας με τον κυριο. Υπαρχουν και νομοι σε αυτη τη χωρα. Οχι μονο η φλυαρια και λογοδιαροια περι Δημοκρατιας. `Ενα δεσμευτικο στοιχειο της Δημοκρατιας, ειναι και η υποχρέωση των πολιτων να σεβονται και να τηρούν τους νόμους. (Οσοι δεν το ξερετε, ψαξτε το και βρεστε το. Και σταματηστε τις αυτοσχεδιες ερμηνειες και παρερμηνειες περι Δημοκρατιας, Δημοκρατικοτητας και τα αλλα παραγωγα και συναφη. Γέλιο βγάζετε και διαπιστώνω, οτι ακόμα και ο σκύλος μου ξέρει περισσότερα από κάποιους μεγαλόσχημους.)

Σχετικα με την εισοδο στο τουνελ, να μην τα ξαναλεμε, ουκ ολιγοι εχουν κοπανησει το κεφαλι τους ή έχουν σκίσει το κορμάκι τους εκει που δεν τις σκεπάζει η μπλουζίτσα τους... Υπαρχουν αρκετες ενδείξεις και έγραφες αποδείξεις της υπερμέτρης επιπολαιοτητα που ξεπερνάει τα απλα ορια της βλακείας. Τζωνη, έχεις καποιες φωτογραφίες με μαντηλάκια στο αίμα που βρήκαμε μπροστά απο την είσοδο του τουνελ. Γι αυτο εμεις οι ΗΛΙΘΙΟΙ σπηλαιολόγοι φοράμε κρανη στα σπηλαια. Τι να κανουμε, βλάκες και ηλίθιοι είμαστε... Πέφτουν πέτρες, κοπάναμε κεφάλια στα στενώματα, το δικο μου το κρανάκι ειναι ΓΕΜΑΤΟ γδαρσίματα και εκδορες, που σίγουρα δεν τις απέκτησε όσο καθόμουν σε καφετέρια. Αν δεν το φόραγα, ολα αυτα θα ήταν ... ΡΑΜΜΑΤΑ στο Πρώτων Βοηθειών. Οποτε ισως τελικά να μην ειναι τοσο ηλίθιοι οι σπηλαιολόγοι που φορανε κράνη, έτσι ?

Οτι αφορά την ασφάλεια των σπηλαίων, να ξέρετε οτι υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι, και με το να γράφουμε στα φόρουμ, δεν αυξάνουμε την ασφάλεια. Η Σπηλαιολογία δεν μαθαίνεται σε ένα απόγευμα σε μια καφετέρια, ούτε γίνεται με μαθήματα δια αλληλογραφίας και άνευ διδασκάλου. Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά να μάθει, ας έρθει σε κάποιον σπηλαιολογικό σύλλογο (υπάρχουν πολλοί και αξιόλογοι) να μάθει. Όλοι έτσι ξεκινήσαμε και κανεις δεν έπεσε από τον ουρανό. Πάθαμε και μάθαμε. Όπως το λέει και ο Αριστοτέλης... !

Με αφορμή μια άλλη ιστορία, με τελείως διαφορετική αφορμή και αιτία, που σίγουρα οι περισσότεροι την αγνοούν σε αυτό το φόρουμ, αλλά με παρεμφερές θέμα και άγνοια κινδύνου και υπέρμετρη επιπολαιότητα και σχετικά με παράτολμες εισόδους άσχετων σε σπήλαια, λέω, ότι άλλο το "μπήκα και δεν έπαθα τίποτα" και άλλο το "έχω περάσει το σπηλαιολογικό σεμινάριο". Το ότι μπήκαν κάποιοι κάποτε σε κάποια τρύπα και δεν έπαθαν τίποτα, μπορεί να σημαίνει ότι ήταν απλά ... τυχεροί.
Αυτό ισχύει για όλα τα σπήλαια, με ή χωρίς φως. Θέλει προσοχή.
Άν θέλετε κάποιοι να παίζετε με την τύχη σας, δικαίωμά σας.

------------------------------------------------------------------
Η Δύναμη Βρίλ, η τρομερή δύναμη στα χέρια των Βρίλ-Για, που κινεί τα πάντα και μπορεί να δημιουργήσει ή να καταστρέψει.
Από το γνωστό μυθιστόρημα του Λόρδου Λύττον "(Βρίλ-Για) Η επερχόμενη Φυλή", 1871

HELLFIREΝέο Μέλος
29/11/2005, 13:13:06
thn kalispera mou se olous,epitelous brhka ena forum me metafusika themata,exw paei polles fores sthn sphlia tou ntabelh,pragmatika den xerw posses,mias kai kai menw sthn gurw perioxh,empeiries pou exw?polles kai treles h kai fusikes tha mporousa na pw.....enas theos xerei ti einai fusiko s'auto to bouno !!!

the truth is inside us..

29/11/2005, 15:02:20

.

καλως τον καπεταν Βριλη!

μας ελειψες μπαγασακο!

οσον αφορα τον "ντραγκαν" και οσα εγραψε, ειχες απολυτο δικιο - τυρακι-φαρσα.

ξεχνα τα της οπλοφοριας, δεν ισχυουν οπως δεν ισχυει η ενημερωση κανενος αστυνομικου τμηματος, ουτε νεας, ουτε παλιας Πεντελης...

υπαρχει ομως αυτο που σου διηγηθηκα εγω, και απο όποια πλευρα κι αν το πιασω, σηκωνει πολλη κουβεντα.

.

φιλτατε HELLFIRE, δεν ξερω αν φταιει η συγχρονικοτητα και διαλεξες αυτην την περιοδο να στειλεις το πρωτο σου μεϊλ σε αυτο το τοπικ

ανυ γουεϊ, επεσες πανω στην περιπτωση "ντραγκαν" και αν και σε καλωσοριζω στο τοπικ και στο φορουμ, θα μου επιτρεψεις να διατηρω καποιες αμφιβολιες, μεχρις αποδειξεως του εναντιου...

πες μας την γνωμη σου για την ιστορια που παρεθεσα.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

zzz360Νέο Μέλος
29/11/2005, 16:39:10

"""οπα ρε μεγαλε!

κυκλοφορεις οπλισμενος?

στην χωρα σου μπορεί να εισαι ο,τι θες, αλλά εδώ είναι Ελλαδα (Ellada) και οι δικοι μας αστυνομικοι δεν κυκλοφορουν οπλισμενοι εκτος υπηρεσιας!

εσυ αποτελεις εξαιρεση?

και τι θακανες δηλαδη, θα τους εριχνες???

μόνο οπλισμενους Ρουμανους δεν ειχα φαντασθει ότι κυκλοφορανε στο βουνό…"""""

Φιλε johnny με αφορμη τα ποιο πανω που εγραψες στο κλειδωμενο τοπικ αναφερω τα κατωθη για να γνωριζεις και εσυ και οι υπολοιποι και για να μαθαινουν οι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ???

Οι Ελληνες λοιπον αστυνομικοι ειναι σε υπηρεσια
ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ...
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΕΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΜΑΝΟ ROBOCOP ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ Ο ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Η ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ
ΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ

Τωρα το οτι ενημερωσε και πηρε αδεια απο το τμημα της πεντελης για εκδηλωση στην σπηλια παιδια εδω μπορειτε να γελασεται οσο θελετε
αυτο μονο στη ζωνη του λυκοφωτος παιζει η στο καστρο του δρακουλα στη ρουμανια
εδω παντως οχι μαλλον με τις κλοτσιες θα τον πετουσαν εξω απο το τμημα
Φιλικα και ενημερωτικα
Βασιλης
z360

καθε εμποδιο για καλο

dim.karΜέλος
29/11/2005, 17:01:03
Σπέρα!!!

Εγώ δεν θα καλοσορίσω τον Vril αλλά θα του τα χώσω γιατί ξανάρχισε να ασχολείται και πάλι με τους βλάκεις, και πάλι στα σοβαρά... Άρα είναι ψεύτης...

Έπειτα θα καταγγείλω την λεζάντα της φωτογραφίας που τον συνοδεύει διότι δεν είναι στα έγκατα της γης, αλλά σε ένα σπήλαιο ωραίο μεν με ένα κατέβασμα σκάρτο δέκα μέτρα δε (κι έχει κάνει ΠΟΛΥ μεγαλύτερα). Οπότε αποδεικνύεται και πάλι ψεύτης...

Επειδή τον αγαπάω όμως του τα συγχωρώ: ΦΙΛΕ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!!

Και μια τσάμπα συμβουλή από το δικηγόρο σου: μη χαλιέσαι! Η βλακεία είναι ακατανίκητη οπότε ας αποδεκτούμε την a priori ήττα μας (μετριοφροσύνη ε;) και ας το απολαύσουμε...

Δημήτρης

dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!

30/11/2005, 03:29:18
quote:

zzz360

Οι Ελληνες λοιπον αστυνομικοι ειναι σε υπηρεσια
ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ...

αυτο δεν το γνωριζα φιλε μου, και ευχαριστω για την ενημερωση.

quote:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΜΑΝΟ ROBOCOP ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ Ο ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Η ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ
ΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ

αυτο ομως τοξερα!

ωστοσο εχει αποδειχθει οτι ο ντραγκαν ηταν φιλος που γνωριζε την ιστορια και (καλοπροαιρετα το ομολογω) την ειδε να μου κανει πλακα.

quote:

Τωρα το οτι ενημερωσε και πηρε αδεια απο το τμημα της πεντελης για εκδηλωση στην σπηλια παιδια εδω μπορειτε να γελασεται οσο θελετε

γελασα με την καρδια μου και του το ειπα - ηταν πολυ ακραιο για να το φαω!

quote:

καθε εμποδιο για καλο

σοφοτατη παροιμια!

καλως ηρθες στο τοπικ και στο φορουμ φιλε Βασιλη!

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

30/11/2005, 03:34:01
quote:

Επειδή τον αγαπάω όμως του τα συγχωρώ: ΦΙΛΕ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!!

dim.kar

δεν ειναι ο μπριλ!

του μοιαζει, αλλα δεν ειναι!

ο μπριλ ηταν ομορφαντρας, με γαλανα μαλλια και ξανθα ματια, και τον θυμαμαι ψηλοτερο...

.

ποια ειναι η γνωμη σου για το περιστατικο?

.

Edited by - jonniebegood on 30/11/2005 03:41:16

30/11/2005, 09:55:15
Βρε παιδιά δεν είναι ολοφάνερο ότι πρόκειται για χαζομάρες; Σιγά μην η αστυνομία τους άφησε να κουβαλήσουν τόσα παιδάκια βραδιάτικα εκεί πάνω.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-