ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Η μοίρα του ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του" Ηράκλειτος. Απο την άλλη μεριά ο Μάρκος Αυρήλιος... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- "Η μοίρα του ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του" Ηράκλειτος. Απο την άλλη μεριά ο Μάρκος Αυρήλιος... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

trexagireve48 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
15/03/2005, 00:23:24
ΚΑΛΗ ΜΟΥ,
ΤΟ 5 ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΥΗΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΥΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 13.
ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΜΕΝΟΥ
ΔΟΚΙΜΟΥ
ΤΕΧΝΙΤΗ
ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ -ΝΑΤΟ ΠΑΛΙ-!
ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ
ΕΤΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ
ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ
ΜΕΙΖΟΝΤΟΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ
ΣΚΩΤΟΥ ΔΟΚΙΜΟΥ
ΣΚΩΤΟΥ ΙΠΠΟΤΗ
ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ Η ΙΕΡΕΑ
ΠΡΙΓΚΙΠΑ Η ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΑ
ΜΑΓΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΑ.
ΕΠΑΝΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ.

ΑΧ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ!!!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

15/03/2005, 00:33:48
Θα αναμένουμε να επανέλθεις...

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

15/03/2005, 00:41:31

ΤΟ 5 ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ -ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΑΦΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΠΟΤΟΜΑΚ ΣΤΗΝ ΦΙΛΤΑΤΗ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ Η ΚΟΛΟΥΡΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ.
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟ.
ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ -13- ΣΕΙΡΕΣ ΛΙΘΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ MDCCLXXVI Ο ΛΑΤΙΝΙΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΤΟΥ 1776 ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ.
ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ Η ΕΙΝΑΙ;
ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.
ΛΕΝΕ, ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ INTERNET TA MME ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

15/03/2005, 00:51:25
Αγαπητή ΑΦΡΟΔΙΤΗ,

πολλά τα "νέα" στοιχεία λοιπόν, αλλά διερωτάμαι πώς προκύπτουν...
Ελπίζω να επανέλθεις, διότι δημιουργούνται ποικίλα ερωτήματα:

quote:
ΛΕΝΕ, ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ INTERNET TA MME ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

Όλα όσα ανέφερες και κυρίως αυτό το τελευταίο αφορά στους Illuminati της Βαυαρίας

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 15/03/2005 00:55:14

GothicΜέλος
15/03/2005, 01:09:45
Πάντως αγαπητή Αφροδίτη αν κρίνω από τα ακλόνητα στοιχεία σου,("νομίζω","ήταν ή είναι","λένε","λένε"),είσαι πολύ καλά ενημερωμένη

Φίλε Knight MIXAIL,πολλοί από τους βαθμούς του τεκτονισμού αφορύν άλλα τάγματα,τα οποία είχαν εισχωρήσει σε αυτόν.
Η δική μου άποψη είναι ότι, αυτή την συντεχνεία ναοδόμων κυρίως,απέκτησε την σημερινή της μορφή,προς χάριν κάποιων άλλων οργανώσεων που εισήλθαν σε αυτήν αναζητώντας καταφύγιο σε κάποιες δύσκολες εποχές.

Σε οποιαδήποτε πάντως περίπτωση,ο τεκτονισμός κατ' εμέ περισότερο επιρρεάστηκα απο προγενέστερους και πολύ λιγότερο επιρρέασε.

15/03/2005, 01:12:12

3 ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ,ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΒΑΘΜΟΥ.
ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ADAM WEISSHAUPT. ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΦΛΕΒΑΡΗ 1742 ΣΤΟ ΙΓΚΛΣΤΑΝΤ, ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΓΚΟΤΑ ΤΟ 1811. ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟ 1776.
ΙΔΡΥΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.
ΕΙΜΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ. ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

ΕυθύμηςΜέλος
15/03/2005, 01:13:44
Άργησες να λάμψεις και ανησύχησα μήπως εκτροχιάστηκες ρε Αφροδίτη..

Έχουμε 5, 23, 13, 7, (1+7+7+6=21=)3, μας λείπει ένας αριθμός για να παίξουμε ομαδικό Τζόκερ.

quote:
ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Σε πορείες κατέβαιναν; Όταν λέω εγώ ότι σχετίζονται με την αριστερά..

Zadok

quote:
Θα ήθελες να μας εξηγήσεις πώς και γιατί παραπέμπει στο πεντάγωνο

Κυρία, κυρία να πώ;

Ramoglou:

quote:
Είναι συνομότες !

Συναμφότερες οι amalia και Zadok βρίσκονται όπισθεν αυτής της ιστοσυνωμοσίας. Πρωτόθρονος η amalia και η Zadok συνέριθος αυτής. Απότερος σκοπός τους η απενεργοποίηση όλων των θεμάτων περί των "Πεφωτισμένων" με δράσεις και συνέπειες ευνοούμενες..

Ήδη με ευφυολογήματα τύπου "ευθυνών"-"ευθυμών" προσπαθούν να με εμπλέξουν, αλλά θα αρχίσω πρώτος το ξεσκέπασμα. Πες μας Zadok, ποιά η σχέση σου με τα όσπρια 3A;

Για να αρχίσει η συζήτηση πρέπει να ορίσουμε κατεύθυνση. Προς τα πού κινούμαστε; Συνωμοσίες; Μυστικισμό; Ποδόσφαιρο; "Ανεκδόσεις;" Τις πταίει και δεν προοδεύουμε;

Υ.Γ. Των Φώτων ποιοί εορτάζουν;;;;;

Edited by - Ευθύμης on 15/03/2005 01:19:58

GothicΜέλος
15/03/2005, 01:22:00
Θα φάμε λουκέτο πάλι...τη βλέπω τη δουλειά...