- ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
αν θυμάμαι καλά,στο e-mail δεν έγραφε "Αμαλία Τάδε" αλλά άλλο όνομα !
μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση και σου είπα κι εγώ το πραγματικό μου όνομα (το θυμάσαι πιστεύω)
το έχεις κρατημένο το e-mail ? αν ναι,στείλε μου το ξανά για να δω αν πέφτω τόσο έξω !!
Όντως στο θέμα ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΡΠΟΣ"; ο gigenis είχε αποστείλλει στην δεύτερη σελίδα 2 μηνύματα στα οποία υπέγραφε στην Ψηφιακή Υπογραφή του ως GIGENIS----PCI.
Συγκεκριμένα, τα μηνύματα είναι τα εξής:
Τα εν λόγω στοιχεία τα είχαμε ανακαλύψει κι εμείς από την πλευρά μας, επιθυμούσαμε όμως να προβούμε στην δημοσιοποίηση τους όταν θα είχαμε εξαντλήσει πλέον τα περιθώρια διαλόγου με το λογαριασμό pci.
Από την στιγμή όμως που βρήκες κι εσύ τα συγκεκριμένα στοιχεία, μπορούμε να συζητήσουμε και βάσει αυτών.
Να υπενθυμίσω στον pci ότι η πρόταση για διάλογο που του έχουμε απευθύνει ισχύει ακόμα...

In anticipation of my resurrection...
quote:
αγνοών:μα........για το λόγο αυτό ρωτάω amalia !
αν θυμάμαι καλά,στο e-mail δεν έγραφε "Αμαλία Τάδε" αλλά άλλο όνομα !
μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση και σου είπα κι εγώ το πραγματικό μου όνομα (το θυμάσαι πιστεύω)
το έχεις κρατημένο το e-mail ? αν ναι,στείλε μου το ξανά για να δω αν πέφτω τόσο έξω !!
αγνοών πριν από λίγο σου έχω απαντήσει μέσω email,
συμπεριλαμβάνοντας το δικό σου email στο οποίο είχες απαντήσει στο μήνυμά μου που σου ανέφερα παραπάνω, χαιρετώντας με, με το όνομά μου:
"Γεια σου και σένα Αμαλία !
(το πραγματικό μου όνομα είναι **** ****)"
Μήπως θυμάσαι καλύτερα τώρα;

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
Κircher... το θεμα του ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ & PCI, μαλλον ειναι ταραγμενο... Εσυ πως το βλεπεις? Ειναι περισσοτερο ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ή PCI??? Θα μπορουσε να εχει και αλλα ονοματα στο φορουμ αυτο!!! O ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ, πριν γινει ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ, ηταν (αρχικα) PCI... και μετα εγινε ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ... αλλα επεστρεψε και ως PCI...
Τι να σου πω φίλε Predator....μπερδεμένο κουβάρι το βλέπω....ελπίζω να ξεδιαλυθεί πάντως....

quote:
Ο gigenis είχε ήδη απενεργοποιηθεί χρονικά περίπου μία βδομάδα πριν από την εμφάνιση του ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ, για άλλους λόγους.
Αμαλία έχεις δίκιο, αυτό μου διέφυγε. ![]()

θα σου στείλω πάντως ένα π.μ. για να σου πω τι ακριβώς θυμάμαι σαν υπογραφή
αν κάνω τόσο μεγάλο λάθος,ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων
τι εγινε ρε αμαλια τοσο πολυ σε ενοχλει το θεμα και μετεφερες εδω συζητηση ασχετη με το θεμα??
Τελικα αποφασισες ποιος ειμαι??Ειμαι οντως pci που ανοιξε σαν διαγαλαξιακος (το γιατι θα το πω παρακατω) η ο διαγαλαξιακος ειναι ο γιγενης???????![]()
quote:
Χμ... ο pci φτιάχνει ένα νέο λογαριασμό ως ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ για να κατηγορήσει τον gigeni και μετά από λίγο σπεύδει να τον ξελασπώσει χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό που είχε από το 2003 (τον pci)
Ποιος σου ειπε οτι μπηκα να κατηγορησω ?????Ειδες καμμια κατηγορια?
Εσυ αρχισες να διαγραφεις και να λες οτι ειμαι ο γιγενης!!
Αφου εχεις ανχωθει τοσο πολυ γιατι μπηκα σαω διαγαλαξιακος στην αρχη ενω υπηρχε ο λογαριασμος πψι απο 2003 ειναι πολυ απλο.
Θεωρησα οτι ενα forum που θελει να σεβεται τα μελη του και τον εαυτο του διαγραφη λογαριασμους που μενουν σε μη λειτουργια περαν 6μηνου
αυτο γινεται για να μην υπαρχει πλασματικη πλυθωρα μελων.
Οταν διαπιστωσα οτι ο νεος λογαριασμος ειχε διαγραφει χωρις να μου σταλει e-mail δοκιμασα τον πρηγουμενο λογαριασμο λαι εκπληκτος διαπιστωσα οτι ειναι ενεργος.
quote:
Πριν λίγες μέρες είχα πει ότι διαβάζω με το ίδιο ενδιαφέρον παλιά και νέα θέματα. Κοίταζα λοιπόν ένα θέμα από το καλοκαίρι του 2003 "ποιός είναι ο απαγορευμένος καρπός". Στη μέση της δεύτερης σελίδας του θέματος ο gigenis υπογράφει ως GIGENIS----PCI κάτι που μπορεί να λέει πολλά, μπορεί και να μη λέει και τίποτα, αυτός η αυτοί ξέρουν αν είναι δύο άτομα με ταυτόσημες απόψεις ή ένα άτομο με πολλά πρόσωπα.
Εσυ τι λες?Ειναι ενα ατομο η δυο που ζητανε απο τον κελσο μια απαντηση????
Και στην γενικη γιατι δεν ρωτατε τον γιγενη που εγραψε το μηνυμα???
quote:
2003?? Καλά που τον ξέθαψε
Αρα είναι παλιά καραβάνα
Για να γνωρίζει και τον Κέλσο!!Αρα έχουμε την εξίσωση
2003+pci+X
---------------- = ????
kelsos+gigenis
Το ειχα πει απο την αρχη οτι παρακολουθω απο παλια το esoterica.
quote:
Σύμφωνα με τους κανονισμούς των φόρουμς .. κάθε χρήστης δικαιούται να εχει εναν λογαριασμό.
Οπως και μέχρι τώρα κάθε διπλόεγγεγραμένος λογαριασμός διαγράφεται ανευ δεύτερης συζήτησης..
Βαση αυτου του κανονα οι συντονιστες "παντα" εσβηναν τους διπλους λογαριασμους.
quote:
Να υπενθυμίσω στον pci ότι η πρόταση για διάλογο που του έχουμε απευθύνει ισχύει ακόμα...
Προταση ποια προταση?????? ![]()
Λεμε και ψεματακια τωρα???Δεν μου εχουν στειλει τιποτα στο e-mail.
Στην τελικη παιδια να ρωτησω κατι?
Σοκαριστικατε γιατι μπηκα εγω σαν διαγαλαξιακος και δεν εχετε σοκαριστει που υπαρχουν συντονιστες αδελφια???
Σας εωοχλησε ο δευτερος λογαρισμος που ανοιξα και δεν σας ενοχλει που οι συντονιστες κατεχουν την θεση λογο γνωριμιων????
Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να υποστηρίξουμε την αλήθεια και το δίκαιο, όποια και αν είναι αυτά, είτε μας αρέσουν (βολεύουν συναισθηματικά) είτε όχι.
Αφού "μας έκανες την τιμή" να συζητήσεις, δυο-τρεις ερωτήσεις:
- Τελικά δηλαδή όπως καταλαβαίνω, λες ότι δεν έχεις καμία σχέση με τον gigeni;
- Δεν έχεις κάνει κάποια αναφορά στην ίδια τη σκοπιμότητα του θέματος που άνοιξες - μετά από τόσο καιρό (του "Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ"), που είναι γεμάτο με υπονοούμενα κατά του forum και του esoterica, της ποιότητας των συζητήσεων και των ίδιων των συμμετεχόντων σ' αυτές.
Ποιος ο λόγος αυτής της επιθετικής στάσης;
- Και στο τελευταίο σου μήνυμα επίσης δημαγωγείς, με προφανή στόχο την κατάκριση αυτού του χώρου.
Γιατί το κάνεις αυτό; Τα παρακάτω συμπεράσματα πάλι, πως προέκυψαν;
quote:
(...) δεν εχετε σοκαριστει που υπαρχουν συντονιστες αδελφια???
(...) δεν σας ενοχλει που οι συντονιστες κατεχουν την θεση λογο γνωριμιων????

Ψυχή μου,
quote:
αγνοών:ακριβώς αυτό θυμάμαι amalia !
θα σου στείλω πάντως ένα π.μ. για να σου πω τι ακριβώς θυμάμαι σαν υπογραφή
αν κάνω τόσο μεγάλο λάθος,ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων
αγνοών το email που μου είχες ζητήσει και που σου έστειλα χθες το έλαβες;
Το διάβασες;
Αν το διάβασες, κανονικά δε θα έπρεπε να συνεχίσεις να αναρρωτιέσαι.
Ούτως ή άλλως βέβαια, δε θα έπρεπε από την αρχή να κάνεις αυτήν την ερώτηση, γιατί ούτε εγώ προσωπικά αλλά ούτε κι εμείς γενικότερα (ως συνεργάτες του esoterica) έχουμε δώσει ποτέ το δικαίωμα για να σκεφτεί κάποιος ότι δηλώνουμε κάτι ψευδές. Και αυτή τη στάση την κρατάς από προχθές που συνεχίζεις να με ρωτάς σ' αυτό το θέμα εάν με λένε πραγματικά "Αμαλία", αλλά και στο θέμα Online βάνδαλοι και συκοφάντες όπου στο ξαφνικό ρωτάς:
"που πήγανε τα χτεσινά μου ποστ ???"
ενώ είχες να γράψεις σε κείνο το τόπικ από τις 09/07/2007.
Δεν ξέρω σε τι οφείλεται: σε απλή απροσεξία, σε καχυποψία, σε τόσο μεγάλη έλλειψη εμπιστοσύνης; Το θέμα όμως είναι ότι με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείς εκ του μη όντος ζητήματα που θίγουν την αξιοπιστία μας και μάλιστα σε καταγεγραμμένα μηνύματα στα forums, ορατά τόσο σε παλιά και νέα μέλη, όσο και σε αναγνώστες των forums.
Ακόμα περισσότερο όσον αφορά το πραγματικό όνομά μου: εάν δεν ήθελα να το αποκαλύψω, ούτε θα έμπαινα ως amalia, ούτε θα υπέγραφα τα email που στέλνω με το ονοματεπώνυμό μου. Αν χρησιμοποιούσα ψευδώνυμο, θα το δήλωνα στην επικοινωνία μου, όπως και είναι το σωστό.
Αλήθεια αγνοών, αυτή την ερώτηση που έθεσες σε μένα σχετικά με το εάν λέω αλήθεια ότι με λένε όπως δηλώνω, την κάνεις γενικά στους ανθρώπους που συνδυαλέγεσαι μαζί τους στην καθημερινότητά σου;
Δε σου κρύβω ότι το βρίσκω κάπως αφύσικο αυτό, να με ρωτάς κάτι τέτοιο και μάλιστα να επιμένεις στην υπόθεσή σου, θεωρώντας ίσως πιο πιθανό να σου λέω εγώ ψέματα κι όχι να σε απατάει τόσο πολύ η μνήμη σου!
Το pm που είπες, δεν το έχω λάβει ακόμα.

Ψυχή μου,
quote:
Μην ανησυχείς για την ψυχολογία μου pci, δεν με έχει καταλάβει το άγχος.
Ευτυχως γιατι αν ειχες ανχωθει δεν θα μπορουσα να φαω το βραδυ.
quote:
Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να υποστηρίξουμε την αλήθεια και το δίκαιο, όποια και αν είναι αυτά, είτε μας αρέσουν (βολεύουν συναισθηματικά) είτε όχι.
Δεν το βλεπω αυτο αμαλιτσα στα λογια καλοι ειμαστε στις πραξεις λιγο τα χαλαμε!
quote:
Αφού "μας έκανες την τιμή" να συζητήσεις, δυο-τρεις ερωτήσεις:
Η τιμη τιμη δεν εχει και χαρα σε αυτον που εχει.
(φατσουλες επιτρεπονται ετσι???!)
quote:
- Τελικά δηλαδή όπως καταλαβαίνω, λες ότι δεν έχεις καμία σχέση με τον gigeni;
Αν εξαιρεσουμε την προ 4ετιας "κοινη" απαντηση που "δωσαμε" στον κελσο ΟΧΙ.
Το καταλαβες?????? ![]()
quote:
- Δεν έχεις κάνει κάποια αναφορά στην ίδια τη σκοπιμότητα του θέματος που άνοιξες - μετά από τόσο καιρό (του "Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ"),
Πως να εξελιξω το θεμα απο την στιγμη το εχεις κανεις...μην πω πως το εχεις κανει.
quote:
που είναι γεμάτο με υπονοούμενα κατά του forum και του esoterica, της ποιότητας των συζητήσεων και των ίδιων των συμμετεχόντων σ' αυτές.
Ποιος ο λόγος αυτής της επιθετικής στάσης;
Τελικα αμαλια παντου εχθρους βλεπεις.Εγω ανεφερα θεματα που ειχατε συζητηση εδω μεσα, δεν τα θεωρεις σοβαρα θεματα???Θες να μας πεις οτι τα θεματα αυτα τα εχεις μονο για εμπορικο σκοπο???
quote:
Και στο τελευταίο σου μήνυμα επίσης δημαγωγείς, με προφανή στόχο την κατάκριση αυτού του χώρου.
Γιατί το κάνεις αυτό; Τα παρακάτω συμπεράσματα πάλι, πως προέκυψαν;
Κατι απο αυτα που ειπα ειναι ανακριβες?Δεν υπαρχει συγγενια?
Περιμενω αμαλια απαντηση.
Θα μεταφερω το θεμα σε καινουργιο topic και ελπιζω να μην επεμβεις με σκοπο την καταστροφη και αυτου.
quote:
amalia:- Τελικά δηλαδή όπως καταλαβαίνω, λες ότι δεν έχεις καμία σχέση με τον gigeni;
pci:
Αν εξαιρεσουμε την προ 4ετιας "κοινη" απαντηση που "δωσαμε" στον κελσο ΟΧΙ.
Το καταλαβες??????
Η υπογράμμιση δική μου
Σε παρακαλώ pci απάντησέ μου,
για να είμαστε σίγουροι δηλαδή...
τι ακριβώς εννοείς με τη φράση σου αυτή;
Ξέρεις, με μπερδεύουν ακόμα κάποια πράγματα, όπως μία φράση που έγραψες στο προηγούμενο μήνυμά σου, σε συνδιασμό με την πιο πάνω που σου παραθέτω.
quote:
Και στην γενικη γιατι δεν ρωτατε τον γιγενη που εγραψε το μηνυμα???

Ψυχή μου,
Ασ τα παρουμε απο την αρχη
Στα πολυ πολυ παλια τα χρονια η γη δεν ηταν ακομα στεραιη
καποα εποχη κρυωσε και πανω της αναπτυχθηκε ζωη.
Η ζωη αυτη εξελισοταν μια απο αυτες ηταν ο ανθρωπος.
Πριν απο μερικα χρονια καποιος ανθρωπος εφτιαξε το esoterica.
Στο esoterica γραφτηκα και εγω οπως και πολλοι αλλοι.
Μια μερα σε ενα θεμα ετυχε η απαντηση μου να διατυπωνει και τις σκεψεις ενος αλλου ατομου που εγραφε εκει μεσα(γιγενης).
Το ατομο αυτο (οπως εγω καταλαβαινω) υοθετησε την απαντηση μου και την εξεθεσε εκ νεου στον κελσο.
Το μονο του λαθος ηταν οτι ειχε το σθενος να συμπεριλαβει και to δικο μου nic στο τελος της ερωτησης που εθετε στον κελσο.
Εαν προκυτε να τιμωρησουμε καποιον που δεν σφετεριστηκε μια αποψη αλλα εγραψε ποιος ηταν ο διμιουργος της τοτε ΝΑΙ ο γιγενης ειναι ΕΝΟΧΟΣ.
Τι ακριβως δεν καταλαβες απο αυτο που σου ειπα (και στην γενικη γιατι δεν ρωτατε τον γιγενη που εγραψε το μηνυμα???).
Ειναι απλο αμαλια οταν θες να μαθεις κατι ρωτας αυτον που το εγραψε και οχι αυτον που αναφαιρεται μεσα στο μηνυμα.
Ελπιζω τωρα να σου λυθηκαν οι αποριες.
Γιατι αρχισαν να διμιουργουνται αποριες στη γυναικα μου για το τι κανω 1:30 το πρωι στον υπολογιστη μου.
αλλά η πλήρωση των κριτηρίων για την επανενεργοποίηση
δεν ήταν καθόλου μα καθόλου επαρκής.
18/8/2007
(επίσης απενεργοποιήθηκε αυτό το θέμα για λίγο χρόνο και για τους ίδιους λόγους)
Θα επανέλθουν όλα στο φυσιολογικό σε λίγες ώρες.
Ζητούμε συγνώμη από τους Συμμετέχοντες για την οποιαδήποτε αναστάτωση.
- Ελπίζουμε να ακολουθήσεις gigenis την φωνή της λογικής και της αυτοσυγκράτησης από εδώ και πέρα.
Για παράδειγμα, να αποφύγεις να αποστείλεις άλλα e-mail μηνύματα σε ανυποψίαστους ανθρώπους προσπαθώντας να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου την καλή τους προαίρεση και να χειραγωγήσεις το συναίσθημα και τη λογική τους.
- Θα σου προτείναμε να εγκαταλείψεις αυτόν τον χώρο και οτιδήποτε τον αφορά, καθώς είναι φανερό ότι ούτε θέλεις, ούτε μπορείς, να συμμετάσχεις σεβόμενος τους άλλους ανθρώπους αλλά και τον εαυτό σου.
Εννούμε να μην προσπαθήσεις να προβείς σε άλλες ενέργειες προβοκάτσιας, συκοφάντησης κ.λπ. -εκτός ή εντός του διαδικτυακού τόπου του- που αφορούν τον χώρο και τους ανθρώπους που συμμετέχουν και συν-εργάζονται σ'αυτόν.
Αυτό θα ήταν και το πλέον συνετό για σένα.
Εμείς από την πλευρά μας, σε αυτήν την περίπτωση, σου εγγυόμαστε ότι θα κρατήσουμε μόνον την μνήμη των γεγονότων. Δεν θα εγγυηθούμε όμως το ίδιο για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.
Εάν πάλι, μετά από καιρό, μετά από πολύ καιρό σίγουρα, σκεφτείς ξανά τα πράγματα και συζητήσεις ειλικρινά και ουσιαστικά με τον εαυτό σου για τα "πεπραγμένα" και θελήσεις να ανανεώσεις τη συμμετοχή σου...
Εδώ είμαστε, όπως σου έχουμε ξαναπεί. Μπορούμε τότε να το συζητήσουμε.
- Θα κρατήσουμε για λίγο ενεργό τον έναν από τους λογαριασμούς σου, pci, για να απαντήσεις, εάν το επιθυμείς. Παρολαυτά η πρόταση για λογική και αυτοσυγκράτηση ισχύει φυσικά και γι'αυτό.
Εννοείται πως η συμμετοχή σου επιτρέπεται μόνο στο παρόν θέμα.
- Ο Διάλογος που θελήσαμε να κάνουμε μαζί σου τις τελευταίες τρεις ημέρες είχε σαν κυριότερη σκοπιμότητα να αποφευχθεί η περίπτωση κάποιων συγκεκριμένων "αστείων δικαιολογιών" που θα μπορούσες να φέρεις αλλά και να γίνουν πιο εμφανή κάποια πράγματα. Από εσένα τον ίδιο...
Νομίζουμε πως πλέον δεν υφίστανται περιθώρια λογικοφάνειας για οποιεσδήποτε τέτοιες δικαιολογίες, καθώς τα τελευταία σου μηνύματα τα έχουν μηδενίσει(τα περιθώρια).
Είναι πιστεύουμε προφανές από τις διάφορες "απίστευτες" απαντήσεις, θεωρίες κ.λπ. που κατατέθηκαν από τον gigenis, σε αυτό το θέμα αλλά και σε άλλα τους μήνες που έχουν περάσει -δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα πάντα- ότι ένα τέτοιο μέτρο διαφύλαξης ήταν απαραίτητο.
Εννοείται φυσικά πως είμαστε απόλυτα σίγουροι για τους πολλαπλούς λογαριασμούς του gigenis εδώ και ημέρες.
- Εκτός από στοιχεία που έχουν ήδη κατατεθεί, σχετικά με την διπλή υπογραφή GIGENIS----PCI, τα οποία και όπως είδαμε για μία ακόμη φορά έλαβαν την "περιποίηση" ορισμένων ευφάνταστων δικαιολογιών, υπάρχουν εδώ και μέρες επιπλέον στοιχεία -τεχνικής φύσης- από τη διερεύνηση που κάναμε που δίνουν μία τελειωτική και αδιαμφισβήτητη απάντηση σε κάποια από τα βασικά ερωτήματα αυτής της απερίγραπτης κατάστασης.
Θα παρουσιαστούν σε επόμενα μηνύματα.
Και για να δώσουμε μία απάντηση που εκκρεμεί:
pci:
"και στην γενικη γιατι δεν ρωτατε τον γιγενη που εγραψε το μηνυμα???"
Ναι, αυτό ακριβώς κάνουμε.
Μία προτροπή, gigenis, και ελπίζουμε κάποια στιγμή να την σκεφτείς σοβαρά.
Ξεκίνησε με το να καταπολεμείς την αίσθηση και τη λανθασμένη ιδέα ότι είσαι ο πιο έξυπνος απ'όλους.
Θα σε απελευθερώσει από πιθανό εσωτερικό άγχος και θα σε λυτρώσει από πολλά λάθη.
ESOTERICA.gr Forums
ESOTERICA
(18/08/2007, 04:02:05)
έχει υπάρξει επικοινωνία μέσω email,
αλλά η πλήρωση των κριτηρίων για την επανενεργοποίηση
δεν ήταν καθόλου μα καθόλου επαρκής.
18/8/2007
Ενός θέματος που, όπως και άλλες φορές έχει συμβεί, δημιουργήθηκε -τότε τον Φεβρουάριο του 2004- από έναν λογαριασμό "διάττοντα αστέρα", με σκοπό γνωστό. Να Συκοφαντήσει, να Λασπολογήσει, να Διαβάλλει, να Υποσκάψει, να δημιουργήσει φόβο και αμφιβολία στους Συζητητές και Αναγνώστες κ.ο.κ.
Εννοείται φυσικά πως ο gigenis-pci συμφωνεί και επαυξάνει στις "φοβερές αυτές διαπιστώσεις". Μάλλιστα, με ανάλογο τρόπο όπως και στο πρόσφατο περιστατικό, "θυμάται" τον λογαριασμό pci μετά από αρκετούς μήνες που ήταν ανενεργός, και βρίσκει την ευκαιρία να δώσει μία μεγαλύτερη έμφαση και "πλούτο" στη λασπολογία!
"Σίγουρα το να φαίνεται ότι υποστηρίζουν τα ίδια πράγματα δύο άνθρωποι είναι καλύτερο από να είναι μόνον ένας. Ιδανική ευκαιρία για να χρησιμοποιηθούν οι λογαριασμοί κλώνοι!"
Τα δύο μηνύματα έχουν καταγραφεί την 23η Φεβρουαρίου(2004) και στις ώρες 00:40:32 και 23:41:21.
Τα τεχνικά στοιχεία που αφορούν τα δύο αυτά μηνύματα συμβάλλουν κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους στην ταυτοποίηση της προέλευσης της συμμετοχής, καθώς είναι σχεδόν ίδια.
Διαφέρει η διεύθυνση IP ελάχιστα, καθώς το ίδιο μηχάνημα(πανομοιότυπο ίχνος) έχει κάνει σύνδεση dial-up στον ίδιο provider(από τις μικρές εταιρίες) μετά από 23 ώρες και ως εκ τούτου έχει λάβει IP που διαφέρει στο τελικό μόνον ψηφίο, και είναι σίγουρα στην ίδια περιοχή της πόλης.
Σημειώνουμε, ίσως κάποιοι/ες το έχουν ήδη προσέξει, ότι ο λογαριασμός pci δημιουργήθηκε την 7η Ιουνίου του 2003 και ο gigenis μετά από 2 ημέρες, την 9η Ιουνίου του 2003.
Επίσης ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια που "λειτούργησε" ο λογαριασμός pci, και οι δύο λογαριασμοί ακολούθησαν την ίδια διαδοχή από providers σύνδεσης στο Internet. Δηλαδή, όταν άλλαξε ο ένας εταιρία, άλλαξε και ο άλλος και είχαν βέβαια τις ίδιες.
Περισσότερα σε επόμενο μήνυμα.
ESOTERICA.gr Forums
ESOTERICA
πολύ προσωπικά το παίρνεις και δε γουστάρω έτσι όπως εξελίσσεται η φάση
λοιπόν,μου στέλνεις ένα μήνυμα πριν κάποιο καιρό κι από κάτω στην υπογραφή είχε ένα επώνυμο με Κρητική κατάληξη ( -άκη) και μικρό όνομα που από ότι θυμάμαι ΔΕΝ ήταν Αμαλία
δεν ξέρω αν με ξεγελάει τόσο πολύ η μνήμη μου αλλά είναι πολύ πιθανόν με τόσα mail που λαμβάνω κάθε μέρα
δεν έχω σκοπό να σε αμφισβητήσω,έκανα την ερώτηση για να βεβαιωθώ
τέλος πάντων,δεν είναι ζωτικής σημασίας για μένα το πως λέγεσαι...αυτό το εννοώ !
εγώ στο mail μου έχω άλλο όνομα αλλά σε σένα είπα το πραγματικό μου
ελπίζω να με πιστεύεις όσον αφορά τις προθέσεις μου...τι άλλο να πω ?
μ'αυτά και μ'αυτά,ο χώρος έγινε πάλι μπάχαλο
Γράφεις ότι "δε γουστάρεις έτσι όπως εξελίσσεται η φάση".
Σίγουρα πάντως ούτε εγώ "γουστάρω" να πρέπει να επιχειρηματολογώ για το αυτονόητο κι εσύ να επιμένεις διερωτώμενος εάν έχεις κάνει πια τόσο μεγάλο λάθος που θυμάσαι άλλο όνομα στο email που σου είχα στείλει πριν από κάποιους μήνες.
Μου ζήτησες να σου στείλω την email αλληλογραφία μας και το έκανα.
Σε ρώτησα εάν έλαβες το email - δε μου απάντησες.
Σε ξαναρωτάω δεύτερη φορά εδώ, όπως και σε ρωτάω μέσω email, σε απάντηση του μηνύματός σου που έλαβα σήμερα νωρίς το μεσημέρι, όπου μου γράφεις το όνομα που πιστεύεις ότι είχα γράψει σε εκείνο το email που σου είχα στείλει.
Εάν έχεις λάβει το email που σου έστειλα προχθές, τότε δεν υπάρχει λόγος να αναρρωτιέσαι, εκτός πια εάν πιστεύεις ότι έχω αλλάξει το περιεχόμενό του.
Εάν πάλι δεν το έχεις λάβει, το σωστό θα ήταν να μου ζητήσεις να στο ξαναστείλω και να μη συνεχίζεις να αναρρωτιέσαι φωναχτά μέσα στα forums. Σε τελική ανάλυση, από δική σου λάθος αντίληψη έχει ξεκινήσει όλη η ιστορία με το όνομά μου. Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να σε πιστέψουμε για τις προθέσεις σου.
Τι να σκεφτεί όμως κανείς, όταν δεν έχεις ακόμα απαντήσει στην απλή ερώτηση που σου έκανα, εάν έχεις λάβει το email που σου έστειλα και όταν επιπλέον κλείνεις το μήνυμά σου με τη φράση:
μ'αυτά και μ'αυτά,ο χώρος έγινε πάλι μπάχαλο;
Ο χώρος σαφώς και δεν έχει γίνει μπάχαλο, αλλά μιας και το αναφέρεις, μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς επίσης ότι ερωτήσεις σαν τη συγκεκριμένη (σίγουρα σε λένε Αμαλία?) ή την άλλη που σου ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμά μου (που πήγανε τα χθεσινά μου ποστ?) συντελούν στο να δημιουργηθεί ένα κλίμα εντυπώσεων εις βάρος της κοινότητας, των συζητήσεων και των υπευθύνων;
Ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται σε δύο τόσο ευαίσθητες συζητήσεις όπως η παρούσα και η "Online βάνδαλοι και συκοφάντες"...
Ξέρεις εδώ πραγματευόμαστε μία δυσάρεστη περίπτωση παραπλανητικής συμμετοχής - και σε πολλές περιπτώσεις συκοφαντικής - που υφίσταται εδώ και 4 χρόνια κι εσύ επιβαρύνεις την κατάσταση αυτή με μία συζήτηση που θα μπορούσε να γίνει και μέσω email.
Λίγη εμπιστοσύνη βρε αγνοών! ![]()
Στο κάτω κάτω της γραφής, δεν σου έχουμε (ή έχω) κάνει τίποτε που να αξίζει την καχυποψία σου!

Ψυχή μου,
quote:
amalia
Σημειώνουμε, ίσως κάποιοι/ες το έχουν ήδη προσέξει, ότι ο λογαριασμός pci δημιουργήθηκε την 7η Ιουνίου του 2003 και ο gigenis μετά από 2 ημέρες, την 9η Ιουνίου του 2003.
Μια ερώτηση…
Ο gigenis δηλαδή, δημιούργησε ένα δεύτερο λογαριασμό πριν τέσσερα χρόνια για να τον έχει καβάζτα και να τον χρησιμοποιήσει τώρα ;
Τότε αν ξαναγραφτεί στο esoterica θα πρέπει να γραφτεί με το ψευδώνυμο Νοστράδαμος.
Και αλλά μια…
Γιατί δεν χρησιμοποίησε το δεύτερο λογαριασμό του στις προηγούμενες διαγραφές του ;
Χαζές ερωτήσεις, αλλά δε βαριέσαι τέτοια ώρα...
Στράτος

quote:
Μια ερώτηση…
Ο gigenis δηλαδή, δημιούργησε ένα δεύτερο λογαριασμό πριν τέσσερα χρόνια για να τον έχει καβάζτα και να τον χρησιμοποιήσει τώρα ;
Τότε αν ξαναγραφτεί στο esoterica θα πρέπει να γραφτεί με το ψευδώνυμο Νοστράδαμος.Και αλλά μια…
Γιατί δεν χρησιμοποίησε το δεύτερο λογαριασμό του στις προηγούμενες διαγραφές του ;
Ευστράτιε διάβασες τα προηγούμενα μηνύματα;
Ο gigenis το δεύτερο λογαριασμό (pci) τον είχε χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν πριν από κάποια χρόνια, δεν τον χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τώρα. Τον είχε χρησιμοποιήσει και παλιότερα για να ισχυροποιήσει συκοφαντικές επιθέσεις στις οποίες συμμετείχε και που στρεφόντουσαν εναντίον του χώρου (το γράφουμε παραπάνω κι έχουμε βάλει και τα links).
Μια πιθανή εκδοχή για τη δεύτερη ερώτησή σου είναι, ότι στις προηγούμενες απενεργοποιήσεις του λογαριασμού του ως gigenis δε χρειαζόταν τον λογαριασμό pci, γιατί πολύ απλά υπήρχε κάποιο κύκλωμα ανθρώπων (και παραπλανητικών λογαριασμών), που έδρασε για αρκετούς μήνες εντός και εκτός των forums και που στήριζαν τόσο τις λανθασμένες συμπεριφορές του gigenis, όσο και άλλων. Και που μόλις τολμούσε να εμφανιστεί μια φωνή λογικής, εκτοξευόντουσαν υπονοούμενα, συκοφαντήσεις προσωπικοτήτων, υποτιμήσεις ανθρώπων, κ.λπ. γιατί όποιος δεν υποστηρίζει το "δίκαιο του αδυνάτου" έναντι στην "κακιά εξουσία" είναι γλύφτης, ρουφιάνος, σφουγκοκωλάριος κ.ο.κ. Αυτό το παραμυθάκι που τραβάει εδώ και τόσα χρόνια, γιατί (εκτός των οποιωνδήποτε άλλων κινήτρων) κάποιοι προβάλλουν στη διαχείρηση των forums, όλα τα απωθημένα που έχουν για την εξουσία. Αυτό το ίδιο παραμυθάκι που συνεχίζεται και σε γνωστά και μη εξαιρετέα blog αίσχους.
Ούτε και σ' αυτήν την απενεργοποίηση δεν τον χρησιμοποίησε αρχικά, γιατί μπήκε ως ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ για να κοροϊδέψει. Στη συνέχεια έστειλε μαζικά email για να "διαμαρτυρηθεί" ότι τον αδικήσαμε και όταν είδε ότι δεν πιάνει το κόλπο, ανέσυρε τον λογαριασμό pci για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Το κακό (όσον αφορά τη χρησιμότητα της δικαιολογίας) βέβαια με τον λογαριασμό pci είναι, ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ανήκει στον gigenis. Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο ο gigenis με το να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό pci, είναι σα να "πυροβόλησε το κεφάλι του" - όπως έγραφε στην ψηφιακή του υπογραφή. Τα στοιχεία αυτά (κάποια από τα οποία υπάρχουν πιο πάνω, ενώ θα παρατεθούν και άλλα πιο λεπτομερή στη συνέχεια) σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, γιατί είναι σα να βλέπεις κάποιον να κάνει κάτι μπροστά στα μάτια σου και συγχρόνως να αρνείται ότι κάνει αυτό που βλέπεις.
Ξέρεις, σαν τις κινηματογραφικές ατάκες, που ο σύζυγος πιάνει τη σύζυγο στο κρεβάτι με άλλον άντρα και αυτή του λέει:
"Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις!" ![]()

Ψυχή μου,
και ο Lancelotos ποιος ειναι; ασχετος;
Αμαλια, τι ακριβως σε πειραζει στις διπλοεγγραφες;
το αν ο διπλοεγγραφομενος παρουσιαζει αντιθετες αποψεις με τον εαυτο του, το αν συμφωνει απολυτα μα τον εαυτο του, η το αν βριζει ασυστολως τους διαχειριστες και τους υπολοιπους χρηστες; η αν τα κανει ολα μαζι αυτα;
θα μπορουσε απο ενα υπολογιστη για παραδειγμα να εγγραφουμε δυο χρηστες! εγω και η γυναικα μου! ακομη και το παιδι μου! τρεις λογαριασμοι λοιπον! η η συγκατοικος μου! αυτο θα ηταν κακο;
οπως θα μπορουσα παλι εγω και ο Ε. να ειμαστε το ιδιο πρωσοπο, αλλα να μην δημιουργουμε κανενα προβλημα γενικοτερα, αυτο θα σας πειραζε; (το ονομα Ε. το χρησιμοποιω εντελως-εντελως τυχαια, μην συμβει καμμια παρεξηγηση)
επισης με προβληματιζει αυτο που ειπες για ΄κυκλωμα ανθρωπων΄. για φωτισε μας περισσοτερο.
(για να μαθεις σκοποβολη, δεν θα χτυπησεις, μονο εναν η δυο)