- "Παράξενα" για τα πακέτα των τσιγάρων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Η "ιστορία" που εγώ προσωπικά γνωρίζω--και μπορώ να "επιβεβαιώσω" μάλιστα, μια κι έχω ένα πακέτο Marlboro μπροστά μου...![]()
--είναι ότι αν το γυρίσεις ανάποδα, όπως λες, μπορείς με πάρα πολύ φαντασία να διαβάσεις κάτι σαν "orobljew" το οποίο και πάλι με πάαααρα πολύ φαντασία μεταφράζεται σε "horrible Jew" (απαίσιος Εβραίος!!! ![]()
). Αυτό φυσικά συνδυάζεται και με τις "γωνίες" που σχηματίζουν οι κόκκινες περιοχές του πακέτου (μπροστά, πίσω και κάτω στο πακέτο), που υποτίθεται ότι σχηματίζουν 3 Κ (κατά το Κου Κλουξ Κλαν...![]()
![]()
![]()
)
Είναι διασκεδαστικά αυτά τα urban legends...Το παραδέχομαι...! ![]()
![]()

Ναι, όντως πρέπει να το προσπαθήσεις "να μπορείς" να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. ![]()
Συμφωνώ βέβαια με τον φίλο durden_alie για το ότι οι "Αστικοί Θρύλοι"("Urban Legends") είναι διασκεδαστικοί(τουλάχιστον αρκετές φορές)! Πιστεύω κιόλας ότι μπορούν να μας "διδάξουν" πολλά για τις τάσεις, τις ωθήσεις και τις "παραμορφώσεις" της συνολικής κοσμο-πολιτικής αντίληψης και πολλά περισσότερα για τα "αιτούμενα" του ψυχο-διανοητικού μας κόσμου, τα εκφρασμένα αλλά και τα ανέκφραστα...
Το θέμα μετονομάζεται προς το ελληνικότερο(από την άποψη της γραφής του λόγου) " "Παράξενα" για τα πακέτα των τσιγάρων " από το " paraxena gia ta paketa twn tsigarwn " και μεταφέρεται στον καταλληλότερο θεματικό χώρο ".-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-." από τον "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά." όπου αρχικά το φιλοξένησε.
Ας δούμε τι μπορούμε να πάρουμε ως Συνείδηση-Επίγνωση από αυτό το φαινομενικά... διασκεδαστικό θέμα...
Γιατί αλήθεια fort_minor, αναφέρεις ότι θα είναι "βοηθητικό" το ό,τι μπορέσουμε να σχολιάσουμε για το θέμα; Που θα σε βοηθήσει;
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Καμία ιστορία για τα Καρέλια Lights γνωρίζεται?
Να βλέπαμε για τις ελληνικές εταιρείες αν έχει συνδυαστεί κάτι τέτοιο.
Πάντως είναι αλήθεια πως όλο και κάποια τέτοια ιστορία θα έχουμε ακούσει...

Πάντως εγώ, βρε παιδιά, δεν παρατηρώ κάτι περίεργο στα τσιγάρα μου...
Έβγαλα τα μάτια μου πρωϊνιάτικα αλλά φευ! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Edited by - Dying_Incubus on 19/01/2006 08:21:34
Α,ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΜΕΛ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΝΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΙΜ ΡΟΜΠΙΝΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ,Η ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΤΙ...
( ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΕΩ,ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΛΙΓΟ,ΠΑΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ...)
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Αξίζει να το διαβάσει κάποιος κι ας μην καπνίζει και καθόλου.
Ως εναλλακτικό και απολαυστικότατο τρόπο σκέψης, απλά!
Φιλικά
Ξωτικούλα
Θα αλλάξει η ζωή μας μου είπες...
Δεν άλλαξες όμως εσύ...
i don't fear anything exept my self...
Η οργάνωση Kou Klux Klan είναι λογικό να σχετίζεται και με την κομητεία Marlboro (τοπωνύμιο, brand των τσιγάρων) αφού η τελευταία ανήκει στην πολιτεία της Νότιας Καρολίνα, περιοχή κατ’ εξοχήν δράσης της συγκεκριμένης οργάνωσης είτε αφορά την πρώτη περίοδο (τέλος του 19ου αιώνα) ή λιγότερο την δεύτερη (αρχές 20ου αιώνα, η Philip Morris tobacco ιδρύθηκε μετά το 1910 αν θυμάμαι καλά).
Συνεπώς γεωγραφικά και λόγο ιστορικών & πολιτικών συνθηκών (ας μην ξεχνάμε πως παραδοσιακά η Νότια Καρολίνα ψηφίζει Ρεπουμπλικάνους) ένας τέτοιος συσχετισμός δεν μπορεί να θεωρηθεί εντελώς απίθανος..
ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΡΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ...η μου φαίνεται .... το μόνο που βλέπω εγώ στο πακέτο είναι ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ....
Αλλά σας παρακαλώ συνεχίστε να καπνίζετε.....
ΑΖΑΧ
Υ.Γ. Η mariha έγραψε "ΦΟΡΑ,ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΑΖΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΑΡΑΤΣΑ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΗΛΙΟ,ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ (ΠΩΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ!)"
μπράβο μπράβο ..περνάγατε πολύ δημιουργικά την ώρα σας αλλά εγώ πιστεύεω οτι σας χτύπαγε ο ήλιος και πεφτατε σαν κοτόπουλα με το κεφάλι στο τραπέζι επάνω και έτσι παρατηρήσατε το φαινόμενο με τα ποτήρια.....ΠΟΥ MARIHA.....ΕΙΝΑΙ SUPER ΠΑΡΑΞΕΝΟ....δεν εξηγείται ...
Ο άσπρος σίφουνας....
(η ειρωνεία δεν είναι σωστός τρόπος απάντησης ακόμα και αν σου
φαίνεται παράξενο και δι σε ένα άτομο που προφανώς είναι μεγαλύτερο
σου συμπέρασμα από αυτά που γράφεις και εδώ αλλά και σε αλλά τοπίο αν
θες να γράφεις για να γράφεις άνοιξε ένα word και γράψε ότι κούφο
για σένα έχεις διαβάσει και καντά σελίδα . . . )
=))=II=((=
quote:????????????????????????????????????
ξωτικουλα τώρα που το λες η εικόνα που έχεις είναι ότι πρέπει προώθησε το …
Δεν άλλαξες όμως εσύ...
Αφετέρου, θα ήθελα να σου επισημάνω οτι η ειρωνία απέναντι στους υπόλοιπους συνομιλητές σου είναι κάτι το οποίο δεν είναι ούτε θεμιτό, ούτε ωφελεί και σε τίποτα.
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να ήσουν πιο προσεκτικός....
Καλή σου συνέχεια!

In anticipation of my resurrection...
=))=II=((=
Δεν θα το ενέκρινα όμως!
Κι ας γράφω με το τσιγάρο στο χέρι....
Δεν άλλαξες όμως εσύ...
ΥΓ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΦΕΛΕΣ Η ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ,ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΚΑΝΤΟ,ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΙΑ.