ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Παράξενα" για τα πακέτα των τσιγάρων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Παράξενα" για τα πακέτα των τσιγάρων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

fort_minor31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
fort_minorΝέο Μέλος
17/01/2006, 21:14:20
gia sas apo mena ... signwmi gia ta greeklish pou xrisimopeiw elpizw na mporw sintoma na xrisimopeiw ellinika . 8a ei8ela na xekinisw kai egw ena neo 8ema pou den nomizw na exei kalif8ei . Loipon to neo 8ema einai gia tis toses polles istories pou legontai gia ta paketa twn tsigarwn p.x marlboro kai camel . gia to marlboro to ti sigouro xerw einai oti otan kratontas anapoda to logo "marlboro" kai kreispseis ta grammata extos apo ta m kai bl deixnei kapoion na stekete kai kapoion na einai kremasmenos se poio psilo epeipedo . I to oti grafei to paketo 1176 pou lene oti einai ta 8eimata pou pe8anan apo ton arxigo tis ku klux klan . Oti mporeite na sxoliasete gia to 8ema 8a einai polu boi8itiko .
17/01/2006, 21:32:18
Γεια σου fort_minor και καλωσήλθες στο Esoterica...

Η "ιστορία" που εγώ προσωπικά γνωρίζω--και μπορώ να "επιβεβαιώσω" μάλιστα, μια κι έχω ένα πακέτο Marlboro μπροστά μου...--είναι ότι αν το γυρίσεις ανάποδα, όπως λες, μπορείς με πάρα πολύ φαντασία να διαβάσεις κάτι σαν "orobljew" το οποίο και πάλι με πάαααρα πολύ φαντασία μεταφράζεται σε "horrible Jew" (απαίσιος Εβραίος!!! ). Αυτό φυσικά συνδυάζεται και με τις "γωνίες" που σχηματίζουν οι κόκκινες περιοχές του πακέτου (μπροστά, πίσω και κάτω στο πακέτο), που υποτίθεται ότι σχηματίζουν 3 Κ (κατά το Κου Κλουξ Κλαν...)

Είναι διασκεδαστικά αυτά τα urban legends...Το παραδέχομαι...!

18/01/2006, 02:33:43
Γεια σου και από μένα fort_minor και καλωσήλθες επίσης! Εύχομαι να γίνεις "μεγάλο(ς)"... "φρούριο"(ή μήπως εννοείς τον Charles Fort;;)

Ναι, όντως πρέπει να το προσπαθήσεις "να μπορείς" να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

Συμφωνώ βέβαια με τον φίλο durden_alie για το ότι οι "Αστικοί Θρύλοι"("Urban Legends") είναι διασκεδαστικοί(τουλάχιστον αρκετές φορές)! Πιστεύω κιόλας ότι μπορούν να μας "διδάξουν" πολλά για τις τάσεις, τις ωθήσεις και τις "παραμορφώσεις" της συνολικής κοσμο-πολιτικής αντίληψης και πολλά περισσότερα για τα "αιτούμενα" του ψυχο-διανοητικού μας κόσμου, τα εκφρασμένα αλλά και τα ανέκφραστα...

Το θέμα μετονομάζεται προς το ελληνικότερο(από την άποψη της γραφής του λόγου) " "Παράξενα" για τα πακέτα των τσιγάρων " από το " paraxena gia ta paketa twn tsigarwn " και μεταφέρεται στον καταλληλότερο θεματικό χώρο ".-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-." από τον "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά." όπου αρχικά το φιλοξένησε.

Ας δούμε τι μπορούμε να πάρουμε ως Συνείδηση-Επίγνωση από αυτό το φαινομενικά... διασκεδαστικό θέμα...

Γιατί αλήθεια fort_minor, αναφέρεις ότι θα είναι "βοηθητικό" το ό,τι μπορέσουμε να σχολιάσουμε για το θέμα; Που θα σε βοηθήσει;

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

fort_minorΝέο Μέλος
18/01/2006, 21:08:27
to 8ema auto apasxoli apo kairo ... gnwrizete skasiarxia apo ta sxolia kai sizitiseis me tis wres gia diafora ... istories ston strato gia na perna i wra .... etsi ma8eneis para polla "paraxena " opws prwto eipa gia ulika aga8a pou asxoloumaste sinexws mazi tous xwris na gnwrizoume ti einai pragmatiko kai ti oxi .... einai ali8eia oti o sxediastis tou paketou twn camel oti autoktonise meta pou anakalipse oti sxediase tin puramida tou xewpa me skia ....?? loipon an ta katafername na broume mia akri 8a mporousa na kano ena polu wraio ar8ro .... siga siga omws na broume prwta mia mikri eu8eia .
toxotisΜέλος
19/01/2006, 01:00:43
Καλό αυτό...

Καμία ιστορία για τα Καρέλια Lights γνωρίζεται?

Να βλέπαμε για τις ελληνικές εταιρείες αν έχει συνδυαστεί κάτι τέτοιο.

Πάντως είναι αλήθεια πως όλο και κάποια τέτοια ιστορία θα έχουμε ακούσει...

19/01/2006, 08:20:23
Αγαπητέ fort_minor, θα ήταν πολύ καλύτερο να έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σου για να καταλαβαίνουμε με μεγαλύτερη ευκολία τι θέλεις να πείς.

Πάντως εγώ, βρε παιδιά, δεν παρατηρώ κάτι περίεργο στα τσιγάρα μου...
Έβγαλα τα μάτια μου πρωϊνιάτικα αλλά φευ!

In anticipation of my resurrection...

Edited by - Dying_Incubus on 19/01/2006 08:21:34

mariha2912Μέλος
19/01/2006, 11:32:27
ΒΑΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΑΠΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ. Π.Χ. ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΜΕΛ,ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΜΕΣΑ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ,ΕΝΩ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΤΗΡΙ,ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ-ΑΝΑΚΛΑΣΗ/ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ-. ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΠΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ,ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΑΖΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΑΡΑΤΣΑ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΗΛΙΟ,ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ (ΠΩΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ!)...ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΠΝΙΖΑ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ,STUYVESANT-,ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΧΕΤΙΚΑ...
Α,ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΜΕΛ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΝΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΙΜ ΡΟΜΠΙΝΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ,Η ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΤΙ...
( ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΕΩ,ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΛΙΓΟ,ΠΑΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ...)
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
kswtikoulaΜέλος
19/01/2006, 13:55:36
Σωστά το έγραψες "Ο Τρυποκάρυδος" του Τιμ Ρόμπινς και το εξώφυλλό του είναι ένα πακέτο κάμελ.
Αξίζει να το διαβάσει κάποιος κι ας μην καπνίζει και καθόλου.
Ως εναλλακτικό και απολαυστικότατο τρόπο σκέψης, απλά!
Φιλικά
Ξωτικούλα

Θα αλλάξει η ζωή μας μου είπες...
Δεν άλλαξες όμως εσύ...

necro-FieraΝέο Μέλος
19/01/2006, 23:04:35
ξωτικουλα τώρα που το λες η εικόνα που έχεις είναι ότι πρέπει προώθησε το …που ξες το είχα διαβάσει το άρθρο όταν το έγραψε ο fort_minor αλλά δεν έδωσα ιδιαίτεροι σημασία καμία ιστορία για τoν drum έχετε γιατί από χθες το βράδυ ψάχνω και δεν βρήκα τπτ

i don't fear anything exept my self...

XDΜέλος
20/01/2006, 09:08:12
Χμ..

Η οργάνωση Kou Klux Klan είναι λογικό να σχετίζεται και με την κομητεία Marlboro (τοπωνύμιο, brand των τσιγάρων) αφού η τελευταία ανήκει στην πολιτεία της Νότιας Καρολίνα, περιοχή κατ’ εξοχήν δράσης της συγκεκριμένης οργάνωσης είτε αφορά την πρώτη περίοδο (τέλος του 19ου αιώνα) ή λιγότερο την δεύτερη (αρχές 20ου αιώνα, η Philip Morris tobacco ιδρύθηκε μετά το 1910 αν θυμάμαι καλά).

Συνεπώς γεωγραφικά και λόγο ιστορικών & πολιτικών συνθηκών (ας μην ξεχνάμε πως παραδοσιακά η Νότια Καρολίνα ψηφίζει Ρεπουμπλικάνους) ένας τέτοιος συσχετισμός δεν μπορεί να θεωρηθεί εντελώς απίθανος..

-pRiMiTiVe-Νέο Μέλος
20/01/2006, 20:14:38
ta prince exoun tpt?
fort_minorΝέο Μέλος
21/01/2006, 00:37:23
apolito dikiaio exei o xd .. afou ta perissotera "paraxena" einai gia tin kukoux klan .. an paratirisete panw sto paketo twn malboro mprosta pou einai to tarde mark tous me ta aloga an prosexete fanontai 2 koukkouloforoi apo katw ...
AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
21/01/2006, 11:13:55
NAI NAI FORT_MINOR.... Την έχω δει και γώ...και άμα παρατηρήσεις μετα οι δύο κουκουλοφόροι κρεμάνε έναν μαυρο σε μια νερατζιά που έχει εκει πιο κάτω και έπειτα βάζουν φωτιά σε έναν τεράστιο ξύλινο σταυρό...και την κάνουν με 3 άλογα και αν προσέξεις πιο κοντά ..δλδ βαλεις μεγενθυτικό φακό μπροστα στην τηλεόραση θα δείς οτι καπνίζουν CAMEL σκληρό... Διάβασα και κάπου οτι η Μarlboro δεν τους πλήρωσε για την διαφήμηση γιατί αθέτησαν το συμβόλαιό τους......
ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΡΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ...η μου φαίνεται .... το μόνο που βλέπω εγώ στο πακέτο είναι ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ....
Αλλά σας παρακαλώ συνεχίστε να καπνίζετε.....

ΑΖΑΧ

Υ.Γ. Η mariha έγραψε "ΦΟΡΑ,ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΑΖΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΑΡΑΤΣΑ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΗΛΙΟ,ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ (ΠΩΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ!)"

μπράβο μπράβο ..περνάγατε πολύ δημιουργικά την ώρα σας αλλά εγώ πιστεύεω οτι σας χτύπαγε ο ήλιος και πεφτατε σαν κοτόπουλα με το κεφάλι στο τραπέζι επάνω και έτσι παρατηρήσατε το φαινόμενο με τα ποτήρια.....ΠΟΥ MARIHA.....ΕΙΝΑΙ SUPER ΠΑΡΑΞΕΝΟ....δεν εξηγείται ...

Ο άσπρος σίφουνας....

necro-FieraΝέο Μέλος
21/01/2006, 16:15:31
No comment ....

(η ειρωνεία δεν είναι σωστός τρόπος απάντησης ακόμα και αν σου

φαίνεται παράξενο και δι σε ένα άτομο που προφανώς είναι μεγαλύτερο

σου συμπέρασμα από αυτά που γράφεις και εδώ αλλά και σε αλλά τοπίο αν

θες να γράφεις για να γράφεις άνοιξε ένα word και γράψε ότι κούφο

για σένα έχεις διαβάσει και καντά σελίδα . . . )

=))=II=((=

kswtikoulaΜέλος
21/01/2006, 16:36:17
quote:
ξωτικουλα τώρα που το λες η εικόνα που έχεις είναι ότι πρέπει προώθησε το …
????????????????????????????????????

Δεν άλλαξες όμως εσύ...

21/01/2006, 16:56:27
ΑΖΑΧ ΧΑΖΑ, καταρχήν να σε καλωσορίσω στο esoterica.
Αφετέρου, θα ήθελα να σου επισημάνω οτι η ειρωνία απέναντι στους υπόλοιπους συνομιλητές σου είναι κάτι το οποίο δεν είναι ούτε θεμιτό, ούτε ωφελεί και σε τίποτα.
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να ήσουν πιο προσεκτικός....
Καλή σου συνέχεια!

In anticipation of my resurrection...

necro-FieraΝέο Μέλος
21/01/2006, 16:57:25
το ξωτικό που έχεις να βάλεις στην εικόνα σου κάτω από την υπογραφή θα ήταν πολύ όμορφο στο ΄΄εξώφυλλο΄΄ τσιγάρων

=))=II=((=

kswtikoulaΜέλος
21/01/2006, 17:11:55
Ααααααααααααααααα!
Δεν θα το ενέκρινα όμως!
Κι ας γράφω με το τσιγάρο στο χέρι....

Δεν άλλαξες όμως εσύ...

fort_minorΝέο Μέλος
22/01/2006, 05:30:41
kala re paidia egw ena mikro 8emataki anoixa den xekinisa twra polemo metaxi mas :P .. kai oso gia to sxolio sou azax xaza .. exeis apolito dikaio file malakies sto tetragwno ... alla katse twra kai anakalipse oti exoun ta marlboro sxesi me ti dolofonia kennedi .... pwpwpw pragma detective giname ...
mariha2912Μέλος
23/01/2006, 11:55:28
AZAΧ_ΧΑΖΑ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ,ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΤΟ ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ Η ΟΧΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

ΥΓ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΦΕΛΕΣ Η ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ,ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΚΑΝΤΟ,ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΙΑ.