- ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΩΝ, ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΟΧΕΤΟΙ,ΠΕΙΝΑ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΣΕΙΣΜΟΙ ΞΗΡΑΣΙΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΙ ΑΠΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ.ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΣΙΤΗΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΞΣΠΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
ΚΙ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΒΑΚΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ.
ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Kai se ena allo periodiko exo diabasei pos tha ginei kapoia oloklirotiki katastrofi kai opoioi anthropoi apominoun tha tous paroun kapoia "anotata onta" apo tin gi kai tha tous pane se ena kalitero paradisenio topo na zisoun mexri to telos tis zois tous....auta
*.:::.*
ALBERT EINSTEIN.
ΜΕ ΔΕΝΤΡΟ ΔΙΧΩΣ ΦΥΛΛΩΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΜΟΙΩΘΕΙΣ
ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΚΕΙ ΤΗ ΜΕΣΗ..............
ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.
ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΟΦΙΑ....
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2908
ΔΥΟ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΜΑΤΑ (ΤΟΠΙΚ) ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
quote:
μερικοι δεν ξερουν γιατι ακριβως επελεξαν την περιοχη για βολτα
γραφει ο φιλος jbg
(XD ΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;)
Εχεις απολυτο δικιο γιατι εχω μιλησει με ανθρωπους οι οποιοι επισκεπτονται σε τακτα διαστηματα την περιοχη χωρις λογο και μαλιστα οχι για τις φημες η τα φαινομενα.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΠΗΓΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΝ ΕΛΘΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!
ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ!! (Ισως να με διαβαζει αυτος που μου το ειχε πει)
Ναι μενω Αθηνα αλλα μετακινουμαι συχνα
Δεν εχει σημασια σε τι θα μπορουσα να σου φανω χρησιμος;

quote:σε τι θα μπορουσα να σου φανω χρησιμος;
στειλε μου μια διευθυνση να τα πουμε...
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
φιλοι του Πεντελικου ορους και του σπηλαιου του Πανος...
αν και σχετικα προσφατα επισκεφθηκα την σπηλια, οι φορες ηταν αρκετες για να διαπιστωσω και εγω και οσοι με συντροφευαν, οτι στον χωρο συχναζουν εκτος των ασχετων και των παλαβων καθε ειδους, πολλα ατομα που πλησιαζουν την περιοχη με σεβασμο, δεος και αγαπη
τελευταια γνωριμια ο Κωστας, νεαρος οικοδομος που δεν ειχε διαβασει τιποτα για την σπηλια, αλλα πριν 3 χρονια την ειδε στον υπνο του και του γεννηθηκε η επιθυμια να παει
και πηγε και παει οποτε βρει ευκαιρια
δεν γνωριζε οτι απο εκει βγηκαν τα μαρμαρα του Παρθενωνα, ουτε οτι υπηρξε ιερος χωρος για παρα πολλους αιωνες
κι ομως εδειχνε ενα σεβασμο, που εκδηλωνοταν και με το να μαζευει τα σκουπιδια των αλλων - κατι που εκανε χρονια και ο Τασος, και που κανω και εγω, και διαφοροι αλλοι οποτε πανε
αφου γνωρισαμε αρκετα ατομα (και αυτο συνεχιζεται) σκεφθηκαμε την ιδρυση καποιας ομαδας απο ολα αυτα τα ατομα, ενος συλλογου φιλων του σπηλαιου, ειτε για την αρχαιολογικη του αξια για μας τους ελληνες, ειτε για την ιεροτητα του χωρου την οποια αναγνωρισαν και οι χριστιανοι φυσικα
ενας συλλογος εθελοντων που αγαπουν το μερος και θα προσπαθησει σε πρωτη φαση να καθαρισει τον χωρο απο τα ξενα προς την περιοχη υλικα (μπαζα, παλιοσιδερα, σκουπιδια, γκραφιτι)
σημαντικο επομενο βημα θα ειναι η τοποθετηση μαρμαρινου ογκου (απο την γυρω περιοχη) ή πλακας στην οποια να χαραχθουν βασικες πληροφοριες για την περιοχη (μαρμαρα Παρθενωνα, ιερο του Πανος, των Νυμφων, του Μιθρα και τελος του Χριστου)
οτι δεν ειναι η σπηλια του νταβελη με τους ανυπαρκτους σατανιστες αλλα μια αξιολογη περιοχη που αξιζει σεβασμο
και φυσικα ομαδικες επισκεψεις και βολτες σε ολο το Πεντελικον ορος
οσοι νιωθετε οτι θελετε και μπορειτε να βοηθησετε, γινετε μελη στο κλαμπ που δημιουργησαμε εδω, αν και οι περισσοτεροι που εχουμε ηδη γνωρισει στην σπηλια, δεν πολυμπαινουν στο δικτυο
εκει θα αποθηκευσουμε και οτι καινουργιο υλικο εχουμε
http://clubs.pathfinder.gr/pan_aipolion
περισσοτερες λεπτομερειες στο κλαμπ
ναστε καλα
.
Φιλικά ο τυφλός οδηγός και φύλακας της γνωσης
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
XD αν διαβάσεις απο τα πρωτα topiks για την Πεντέλη θα δείς και την δική μου περιεργη ιστορια πριν 11 χρόνια στο βουνο σε μια συναντηση που είχα με παραξενο ανθρωπο. Ισως βρείς στοιχεία που ταιριαζουν με τη δική μου εμπειρία.
Φιλικά ο τυφλος οδηγός και φύλακας της γνώσης
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
Ταιριάζει γάντι και αν ισχύει τότε πρέπει να τεθεί το ερώτημα κατά πόσον είναι γνωστό στους διάφορους ερευνητές και ποίος ο πραγματικός ρόλος τους στην συγκεκριμένη υπόθεση (άραγε θα μπορούσαν να είναι πιόνια ή παίκτες ή να μετεξελίχθηκαν στην πορεία του «παιχνιδιού» εν αγνοία τους από κάποια σε κάποια άλλη κατηγορία)..
BLIND GUARDIAN:
Βρήκα την αναφορά σου στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=774&ARCHIVE=&whichpage=1 και είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, στην σελ. 328 του γνωστού πια βιβλίου υπάρχουν κάποιοι προβληματισμοί για το θέμα των «Τεχνιτών Ψευδαισθήσεων», πάντως στις αρχές του ’90 είχαν ξανά φουντώσει τα έργα στην σπηλιά και είχε δημιουργηθεί μέγα πολιτικό ζήτημα στον «Τύπο» μεταξύ κυβέρνησης & αντιπολίτευσης για το «τι ακριβώς» επρόκειτο να κατασκευαστή εκεί.. (..σίγα που μάθαμε τελικά.. αλλά λέμε τώρα
)
quote:"Όταν άρχισα να ασχολούμαι με την περιοχή της Πεντέλης και την περίφημη σπηλιά (λόγο μιας παράξενης ή ύποπτης προσωπικής εμπειρίας βιωμένη μαζί με άλλα δυο άτομα
φιλε BLIND GUARDIAN, μια ερωτηση: εξακολουθεις να πηγαινεις στη σπηλια?
μπηκα στο τοπικ με τις εμπειριες απο το σπηλαιο και διαβασα την ιστορια σου, οπως και αναφορες αλλων περι πυλης
εγω επεσα τυχαια πανω στο ανοιγμα μιας πυλης στην Πεντελη πριν χρονια παντως
quote:
...και ποίος ο πραγματικός ρόλος τους στην συγκεκριμένη υπόθεση (άραγε θα μπορούσαν να είναι πιόνια ή παίκτες ή να μετεξελίχθηκαν στην πορεία του «παιχνιδιού» εν αγνοία τους από κάποια σε κάποια άλλη κατηγορία)..
Αγαπητε XD πηρες την ερωτηση απο το ...πληκτρολογιο μου
Αραγε ...πιονα η παικτες αναρωτιεσαι....ισως οι εμπνευστες και δημιουργοι του πειραματος θα ελεγα εγω.
Ενα πειραμα που ισως ξεκινησε ως αστειο ...καποτε ελαβε τετοιες προεκτασεις που μπορει να μην τις φανταζονταν ουτε οι ιδιοι οι εμπνευστες του.
Μια τελειως ..αυθαιρετη... σκεψη μου ειναι οτι μπορει και οι ιδιες οι ..υπηρεσιες που ενεπλακησαν να επεσαν θυμα... του εμπνευστη της ολης ιστοριας.
Φανταζομαι οτι ο ¨εμπνευστης¨ απο μια γωνια θα γελαει με την εξελιξη των πραγματων αλλα θα πρεπει να νοιωθη και ικανοποιηση για το αποτελεσμα που ειχε η ιδεα του!!

quote:
εγω επεσα τυχαια πανω στο ανοιγμα μιας πυλης στην Πεντελη πριν χρονια παντως
Φιλε lbg ....αυτο που αναφερεις ακουγεται πολυ ενδιαφερον!!
Θελεις να αναφερθεις εστω περιληπτικα στο τι σου συνεβη;

Edited by - ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣGR on 03/09/2004 23:08:05
quote:Φιλε lbg ....αυτο που αναφερεις ακουγεται πολυ ενδιαφερον!!
Θελεις να αναφερθεις εστω περιληπτικα στο τι σου συνεβη;
διαβασε την ολοκληρη, αξιζει
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3522
και κανε τον κοπο να διαβασεις και στην τελευταια σελιδα στα τελευταια μηνυματα τι βιωσαμε με την κορη μου
την ψηνω να το περιγραψει με δικα της λογια, οπως αυτη το βιωσε
ο Αριστοτελης στα Μεταφυσικα του λεει για τα ανεξηγητα φαινομενα: προερχονται απο αλλη διασταση αλλα εχουν αμεση σχεση με τον παρατηρητη τους
περιεχουν καποιο μηνυμα για αυτον
εγω μετα την εμπειρια δεν την περασα στο ντουκου αλλα την εψαχνα μαζευοντας πληροφοριες
εχω βλεπεις λοξα με την εξελιξη της φυσικης, την παγκοσμια θεολογια, την αρχαιολογια, την ψυχολογια κτλ κτλ - αξιοπιστη πληροφορια ναναι και ας αφορα οτιδηποτε
ηθελα να επισκεφθω και την σπηλια αλλα δεν ευρισκα ανθρωπο να με παει
την ανοιξη που μας περασε μεσω φορουμ δημοσιοποιησα την ιστορια και βρηκα ατομο να με ξεναγησει
απο τοτε εχουν αλλαξει πολλα στην ερμηνεια του φαινομενου, οχι σε επιστημονικο επιπεδο αλλα σε προσωπικο
καταλαβα το μηνυμα
και μαλιστα καταλαβα οτι εχασα και πολυτιμο χρονο
τα δε φαινομενα στη σπηλια συνεχιζονται - μερικες φορες εντονα αλλα μερικες φορες πρεπει να εισαι παρατηρητικος
και το ξαναλεω: τυφλοι ειναι οι "ερευνητες" ???
ειναι αραγε θεμα αντιληψης και οπτικης γωνιας, ή η περιοχη διαλεγει σε ποιους θα αποκαλυψει τα μυστικα της?
και τα δυο τα βρισκω να ισχυουν
ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ = 1030 = 4
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΡΜΗΣ = 1030 = 4
ΒΟΥΝΟ ΠΕΝΤΕΛΗ = 1070 = 8
ΚΟΥΦΙΟ = 1070 = 8
ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΝΤΑΒΕΛΗ = 1165 = 4
ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ = 1165 = 4
Η ΙΕΡΗ ΓΕΩΔΑΙΣΙΑ = 1165 = 4
Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝ = 1165 = 4
Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ = 1165 = 4
ΤΟ ΟΡΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ = 1288 = 1
ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΝΕΛ = 1288 = 1
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΙΑ = 1288 = 1
ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΝΤΑΒΕΛΗ = 1365 = 6
Ο ΚΥΚΕΩΝ = 1365 = 6
ΦΑΕΘΩΝ = 1365 = 6
ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟΝ ΝΤΑΒΕΛΗ = 1415 = 2
ΣΤΕΨΙΣ = 1415 = 2
Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ = 1503 = 9
Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ = 1503 = 9
ΘΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ = 1503 = 9
ΜΑΡΜΑΡΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ = 1538 = 8
ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ = 1538 = 8
ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΠΑΦΗ = 1538 = 8
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΙΣ = 1538 = 8
ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ = 1565 = 8
ΧΡΟΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ = 1565 = 8
ΤΟ ΠΛΟΙΟΝ ΛΕΩΝ = 1565 = 8
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΙΟΣ = 1565 = 8
ΟΙ ΕΛΩΧΙΜ = 1565 = 8
Η ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ = 1565 = 8
ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ = 1626 = 6
Ο ΑΧΕΡΩΝ = 1626 = 6
ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ = 1626 = 6
Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ = 1626 = 6
ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ = 1726 = 7
ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΝ = 1726 = 7
ΠΡΩΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ = 1726 = 7
ΚΟΡΥΦΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ = 1776 = 3
ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΝ ΡΕΥΜΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ = 1776 = 3
ΕΣΩ ΣΥΜΠΑΝ = 1776 = 3
ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ = 1908 = 9
ΦΩΣΤΗΡ = 1908 = 9
ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ = 1908 = 9
ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟΝ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ = 1985 = 5
ΟΙ ΨΥΧΕΣ = 1985 = 5
Η ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΑΣΤΡΩΝ = 1985 = 5
ΔΙΣΚΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ = 1985 = 5
ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ = 2096 = 8
ΓΩΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ = 2096 = 8
ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ = 2096 = 8
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ = 2096 = 8
ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ = 2105 = 8
ΕΡΗΜΩΣΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ = 2105 = 8
Ο ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ = 2175 = 6
ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ = 2175 = 6
ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ = 2175 = 6
ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟΝ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ = 2185 = 7
ΦΩΤΟΜΕΤΡΟ = 2185 = 7
ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ = 2604 = 3
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ = 2604 = 3
ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΝ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ = 2654 = 8
Η ΕΓΕΡΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ = 2654 = 8
ΠΕΝΤΕΛΗ = 478 = 1
ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ = 478 = 1
Η ΠΕΝΤΕΛΙΚΗ ΓΗ = 527 = 5
Ο ΣΠΙΝΘΗΡ = 527 = 5
ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟ = 527 = 5
Η ΠΕΝΤΕΛΙΚΗ ΓΑΙΑ = 531 = 9
ΑΚΤΙΣ = 531 = 9
ΛΥΡΑ = 531 = 9
ΑΤΟΜΟΝ = 531 = 9
ΠΑΝΟΣΙΟΝ = 531 = 9
ΝΤΑΒΕΛΗΣ = 596 = 2
ΠΤΗΣΗ = 596 = 2
Ο ΝΤΑΒΕΛΗΣ = 666 = 9
ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ = 666 = 9
ΙΑΠΕΤΟΣ = 666 = 9
ΣΠΗΛΙΑ ΝΤΑΒΕΛΗ = 725 = 5
Η ΣΦΙΓΓΑ = 725 = 5
ΛΕΥΚΟΣ = 725 = 5
ΣΕΙΣΜΟΣ = 725 = 5
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟΝ = 725 = 5
ΤΟ ΕΠΟΣ = 725 = 5
Η ΣΠΗΛΙΑ ΝΤΑΒΕΛΗ = 733 = 4
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ = 733 = 4
ΣΠΗΛΑΙΟ ΝΤΑΒΕΛΗ = 795 = 3
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ = 795 = 3
Ο ΛΕΥΚΟΣ = 795 = 3
Ο ΣΕΙΣΜΟΣ = 795 = 3
ΣΠΗΛΑΙΟΝ ΝΤΑΒΕΛΗ = 845 = 8
ΤΕΛΕΤΕΣ = 845 = 8
ΟΡΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ = 918 = 9
ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ = 918 = 9
ΑΚΤΙΝΑ ΤΕΣΛΑ = 918 = 9
Ο ΠΑΝΔΑΜΑΤΟΡΑΣ = 918 = 9
ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ = 918 = 9
ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ ΜΑΡΜΑΡΟ = 922 = 4
ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΝ = 922 = 4
ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ = 922 = 4
ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ = 922 = 4
Η ΘΕΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ = 922 = 4
ΑΓΓΕΛΙΚΩΝ = 922 = 4
ΕΙΣΒΟΛΕΥΣ = 922 = 4
Έσεται Ήμαρ.
quote:
ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΝΤΑΒΕΛΗ = 1165 = 4ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΝΤΑΒΕΛΗ = 1365 = 6
ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟΝ ΝΤΑΒΕΛΗ = 1415 = 2
Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ = 1503 = 9
ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ = 1565 = 8
ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟΝ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ = 1985 = 5
ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟΝ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ = 2185 = 7
ΣΠΗΛΙΑ ΝΤΑΒΕΛΗ = 725 = 5
Η ΣΠΗΛΙΑ ΝΤΑΒΕΛΗ = 733 = 4
ΣΠΗΛΑΙΟ ΝΤΑΒΕΛΗ = 795 = 3
ΣΠΗΛΑΙΟΝ ΝΤΑΒΕΛΗ = 845 = 8
Δε ξεχάσαμε τίποτα ??
Μήπως κανα απαρέμφατο ή κανά υπερσυντέλικο ???
Εχω μια απορια ρε παιδια.Τι σημαινουν οι φρασεις και διπλα απο αυτες ενας αριθμος που ακολουθει?Μηπως ποσο στοιχιζει το τετραγωνικο σε καθε περιοχη?Αν καποιος ξερει μπορει να με πληροφορησει και εμενα, για την περιοχη της Γλυφαδας ομως?(Γλυφαδα=?)
Και λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει φιλοι μου.Το καντατησαμε το θεμα...
Όσον αφορά τον πρώτο αριθμό... προτιμώ να αποφύγω να σχολιάσω. Δεν θέλω να γίνομαι συνέχεια κακός.