- "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών" - MP3 & Γραμματοσειρά - !! ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - Downloads, Screensavers κ.ά. !!
Ο J.R.R. Tolkien διαβάζει από το βιβλιο του !!
"J.R.R. Tolkien - MP3"
- DOWNLOAD NOW !!
(0,8 MB)
Γραμματοσειρά "Lord of the Rings"
- DOWNLOAD NOW !!
"Η Θυσία της Γνώσης είναι πιο μεγάλη από κάθε υλική θυσία. Η Γνώση είναι αυτό που μέσα του, κάθε πράξη φτάνει στο ανώτατο σημείο της"
Το "Ένα", το "Πολύτιμο"... όπως υλοποιείται στην ψηφιακή "πραγματικότητα"! Κάντε click στο Thumbnail για να δείτε την εικόνα σε πλήρεις διαστάσεις και να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας!
"Η Θυσία της Γνώσης είναι πιο μεγάλη από κάθε υλική θυσία. Η Γνώση είναι αυτό που μέσα του, κάθε πράξη φτάνει στο ανώτατο σημείο της"
Τι είναι αυτό που κάνει πραγματικά η μουσική στην ψυχή μας;
Πώς μας επηρεάζει;
Και κάτι άλλο. Ποιο είδος μουσικής, ποιος συνθέτης, ποια μουσικά κομμάτια σας βοηθούν να αισθανθείτε πιο όμορφα ψυχικά; Που όχι μόνο σας διασκεδάζουν αλλά σας κάνουν καλύτερους;

Να ψάξω να σου γράψω τίτλους απο μουσικά κομμάτια....
Η κούραση είναι τέτοια, που μάλλον αυριο θα σου απαντήσω.
Πάντως ή μουσική είναι ΔΟΝΗΣΗ...
Όταν "ακούς" μουσική, ΟΜΟΔΟΝΗΣΑΙ...
Αν τώρα η μουσική έιναι ΥΨΗΛΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ, σε ανεβάζει και εσένα που ομοδονήσαι μαζί της, καθώς και αντίθετο...
"Μουσική ποιεί και εργάσου"
Κέλσος
Πάντως, όταν ο άνθρωπος είναι αρνητικά τοποθετημένος απέναντι σε κάποιου είδους μουσική, δεν μπορεί να λειτουργήσει καθόλου με αυτή. Ξέρω κάποιους που ο ψυχισμός τους μπλοκάρεται εντελώς με την κλασική μουσική επειδή είναι νοητικά τοποθετημένοι σε ένα καλούπι νεομοντερνισμού.
Εγώ προτιμώ δυναμικά, πολεμικά θα έλεγα, χωρίς παρεξήγηση, κομμάτια, επειδή είμαι από τη φύση μου νωθρός και με βοηθούν να ξεξυπνάω...
theo_
Βασικό είναι να μάθει ο άνθρωπος ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ...
Μη ξεχνάμε τον Πυθαγόρα στο Κρότωνα της Μεγάλης Ελλάδας και στο μυητικό του άντρο που είχε το όνομα: ΟΜΑΚΟΙΕΙΟΝ
Σε αυτό το μυητικό κέντρο δίδασκαν την επιστήμη των αριθμών, των δονήσεων, άρα και της μουσικής.
Καλό λοιπόν είναι να προσπαθήσουμε να μάθουμε να ακούμε, έτσι γενικα στην αρχή, και πιό ειδικά αργότερα.
Να μάθουμε ν'ακούμε...
Κέλσος
Yparxei ena eidos mousikhs omws pou opoios kai na eisai, oti kai na kaneis, opws kai na niwtheis, THA ksypnhsei thn agaph mesa sou.
Gia olous osous pisteyoun sthn agnh dynamh ths mousikhs.
http://www.soulonline.org/musicbox.htm
Oλα είναι ΕΝΑ!!!
Κέλσος
crimson collection 1-2
crimson collection 3-4
crimson collection 5-6
3 arxeia 33lepta. Apisteytes melwdies.
Oλα είναι ΕΝΑ!!!
Λοιπόν εμένα η μουσική η ΚΕΛΤΙΚΗ, είναι που με συγκινεί βαθειά.
Λόγοι προβιωτών;;;
Ποιός ξέρει;;;
Ειδικά μαγεύομαι στη κυριολεξία με τα μουσικά έργα της
Λορίνα Μακ Κένιτ.
Στα μουσικά αυτά έργα χρησημοποιούντε και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΣΤΙΧΟΙ απο άποψης μεταφυσικής.
Και κάτι που ίσω δε ξέρετε, το τραγούδι τη Χάρης Αλεξίου, "ΝΕΦΕΛΗ", η μουσική είναι της Λορίνας Μακ Κένιτ.
Σας τη προτείνω και εγω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.
Κέλσος
Πραγματικά αξίζει τον κόπο...
rosarium
Είναι ένας "Μυστικός Κήπος" που μπορείς να βρεις τα καλύτερα μουσικά άνθη.

Πού είναι η μικρή μας Τζό να δεί την επιστήμη των 'Αστρων σε πλήρη εφαρμογή
Το ήξερα ότι θα συμφωνούσαμε μεταξύ μας τα Σκορπάκια
Κέλσος
ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (ΥΠΕΡΧΟΡΔΕΣ).
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ.
Πρώτος βέβαια που μιλησε γιατην Αρμονία μέσα στο Σύμπαν και τους Κόσμους, δεν ήταν άλλος απο τον ΠΥΘΑΓΟΡΑ.
Κέλσος
τελευταίες μου μουσικές διεξοδοι είναι απο ΕΝΥΑ..γαλήνια ακούσματα θα τα χαρακτήριζα..
Πολύ καλοί όντως οι ΕΝΥΑ...
Βλέπωντας τα "ακούσματα" της παρέας μας, προτέινω τη συλλογή "Reflexion Of Silence".
Είναι μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ συλλογή.
Κέλσος
1.ΚΙΤΑRO / HEAVEN - EARTH
2.KITARO / GAIA ONBASHIRA
3. IODIUM ( ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ )
4.PAUL OAKENFOLD ( ΓΙΑ ΠΙΟ DANCE ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ )
5.JOHN DIGWEED / NORTH AND SOUTH
ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΕΝΩ Ο PAUL OAKENFOLD EINAI ENAΣ ΑΠΟ
ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ DJ KATA ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ DJ.
TO NORTH AND SOUTH EINAI TOY 1996 ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ
SPACEDION - ΔΙΟΝΥΣΟΣ ![]()
Περιμένουμε και άλλες προτάσεις φίλε Διόνυσε.
Κέλσος