- Έρευνα του Δημήτρη Σκουρτέλη πάνω στην Αρχαία Ελληνική Θρησκεία - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Εντάξει κύριοι, ας ηρεμήσετε λίγο.
Πολύς λόγος για δυό διεστραμένες πουτάνες γίνεται κατά την αποψή μου...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Ποιες είναι αυτές;
quote:quote:
Ούτε ξέρω, ούτε με νοιάζει τί είναι. "Χριστιανός που δεν γουστάρει τα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης", "φανατικός πρωτοΈλληνας", "κάτι άλλο"; Δεν με ενδιαφέρει.ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ με ενδιαφέρει.
Χμ...
αποφευγεις να απαντησεις εαν ανηκεις στην ιδια ομαδα.
γιατι αραγε ...
Αν εννοείς με τον Σκουρτέλη όχι, αλλα και να άνηκα ποιο θα ήταν το πρόβλημα; Τί σε νοιάζει ποιος είμαι;
Μήπως κάνουμε ιερά εξέταση εδώ; Εσύ ποιος είσαι;
quote:quote:
https://sites.google.com/site/archaiaelladaealetheia/apollon-o-katastropheas-theos-tou-thanatou-kai-ton-epidemion
Το χάος που χωρίζει τον συγγραφέα αυτού του αίσχους από τη Γνώση , το ίδιο χάος χωρίζει και τους ‘’άθεους’’ επικριτές των ιερών βιβλίων , όπως η Παλαιά και η Καινή Διαθήκη.
Επίσης, το ίδιο χάος χωρίζει από τη Γνώση και τους αφελής ''πιστούς'' των θρησκειών καθώς και τους ελληναράδες εθνικιστες.Ο νοών νοήτω.
Ηρέμησε φίλε μου!
Το διάβασες και δεν συμφωνείς; Εντάξει. Αλλά δεν έχει δικαίωμα ο άνθρωπος να εκφράσει την γνώμη του;
Και εμένα δεν μου αρέσει το εριστικό ύφος κατά του Απόλλωνα, όμως παραδέχομαι πως ο συγγραφέας των άρθρων γράφει αρκετές αλήθειες, δεν είναι και τα πάντα σχετικά με την θρησκεία "άγια". Άλλωστε πολλοί εδώ μέσα έχουν φρικάρει με τα ιερατεία.
Αργότερα θα κάνω αναφορές σε αυτό γιατί αυτό είναι άλλωστε το θέμα.
quote:
Εντάξει κύριοι, ας ηρεμήσετε λίγο.
Πολύς λόγος για δυό διεστραμένες πουτάνες γίνεται κατά την αποψή μου...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Δηλαδή για την ταυτοποίση των "διεστρ πουτ" Χρίστου Έλ και Δημήτρη Σκουρτέλη;
Γιαπέτ αυτό είναι ΚΑΤΑκόκκινη κάρτα αλλά δεν είμαι διαιτητής. Ελπίζω ο Aitherovamon να σφυρίξει το πέναλντυ.
Τόσα καταλαβαίνετε, τόσα λέτε.
Τώρα τί θέλετε, να αρχίσουμε εδώ να βριζόμαστε επειδή κάποιοι δεν αντέχουν την κριτική των πιστεύω τους; Α ξέχασα, δεν έχετε πιστεύω ούτε θρησκεία...
Λοιπόν προς ικανοποίση του Gewkwn που συνεχώς με ρωτάει τί είμαι και ποιος είναι ο Σκουρτέλης.
Είμαστε και οι δυο ταλιμπανοχριστιανοί υποκριτές που το παίζουμε πως θέλουμε καλάγαθο διάλογο με σκοπό να καταστρέψουμε ψυχές και να χάσουν μια καλύτερη μετενσάρκωση. Πιστεύουμε στην Ιερά Εξέταση, στον Σκοταδισμό, στην διαστρέβλωση, στην εκμηδένιση των αντιπάλων μας. Εγώ πιστεύω κάτι ακόμα, πως η Γη είναι το ατράνταχτο θεμέλιο του σύμπαντος. Με κατακρίνουν γι' αυτό οι προοδευτικοί χριστιανοί, αλλά εγώ είμαι εντελώς Σκοταδιστής.
ΗΡΕΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ; ΝΙΩΘΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ;
Σχετικά με τους άλλους. Αν κατοικείται στον χώρο που στεγάζεται το εσώτερικα, είναι δηλαδή σπίτι σας... τότε ζητώ συγγνώμη που γράφω τα δικά μου μέσα στο σπίτι σας. Γιατί ποιανού του αρέσει να γράφονται στον τοίχο του σπιτιού του συνθήματα που δεν τον εκφράζουν;
Όμως αν δεν ισχύει αυτό, τότε είναι δικό σας το πρόβλημα. Δεν θα ασχοληθώ δηλαδή με την έλλειψη ανοχής που επιδεικνύεται στις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις.
Επίσης ζητώ ειλικρινά που μπέρδεψα την λέξη γνώση με την λέξη πίστη. Εσείς δεν πιστεύετε αλλά γνωρίζετε.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα. Με συγχωρείτε.
quote:quote:quote:
Ούτε ξέρω, ούτε με νοιάζει τί είναι. "Χριστιανός που δεν γουστάρει τα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης", "φανατικός πρωτοΈλληνας", "κάτι άλλο"; Δεν με ενδιαφέρει.ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ με ενδιαφέρει.
Χμ...
αποφευγεις να απαντησεις εαν ανηκεις στην ιδια ομαδα.
γιατι αραγε ...
Μήπως κάνουμε ιερά εξέταση εδώ; Εσύ ποιος είσαι;
Εαν φιλε μου ανοικες τοτε θα ησουν Βαλτος !!!!
Αυτο προκηπτει απο το γεγονος οτι Μας τον παρουσιασες
Σαν κρηφοχριστιανο ενω ειναι δηλωμενος ο Ανθρωπος.
Μια τετοια αποκρυψη θα εθετε Σοβαρο προβλημα για
τους σκοπους συμετοχης σου στο φορουμ.
Οποτε μιας που σου εξηγησα
( κανεις πωςδεν καταλαβες σπ οτην αρχη τι σου ζητουσα
τρομαρα σου ,ενωστην ουσια με "εγραψες" σχετικα)
καταλαβαινεις οτι δεν με νοιαζει ποιος εισαι αλλα τι πιθανο
πρευβευεις με πιθανο "σκοπο"
(Και να μου ελεγες καποιο ονομα το ιδιο μου κανει
μιας που θα μπορουσε να ειναι Ψευτικο ,οπως αντιστοιχα
θα μπορουσες να θεωρησεις το ιδιο πραγμα απο την δικη
σου πλευρα σε μια ενδεχωμενη αποκαλυψη του ονοματος μου).
Γενικα την ιερα εξεταση Χρηστο δεν θα πρπει να την αναφερεις
μιας που ειναι τακτικη της δικης σου θρησκευτικης προσεγκισης
γενικα , θα μπορουσες απλα να απαντησεις οπως σου ζητησα
μιας που αυτο που σου εγραψα ειναι κατι πολυ σοβαρο ,
απαντωντας μου οτι δεν ανηκεις στην "ομαδα " ή οτι αλλο μποριε να συσχετιστει με τον εν λογο Συνγραφεα.
Aυτο σου το ρωτησα πολλα μυνηματα πισω και το προσπερασες .
Τωρα που σε ξαναρωτησα πιο επιτακτικα Εκνεβριστικες . οκ
Σεβαστο οτι εκνεβριστικες Απλα εινια δικη σου παραληψη
η μη απαντηση σε κατι τοσο σοβαρο που σε ρωτησα .
Αντι να σεβαστεις το γεγονος οτι σου ζηταω να ξεκαθαρισεις την θεση
σου σχετικα (γιατι εχω την εντυπωση για συνομοσια απο μερους σου)
και αυτο πολλα μυνηματα πριν με γραφεις και συνεχιζεις σαν να μην σου εχω γραψει , δεν ξερω εαν το εκανες απο λαθος η οτιδηποτε αλλο
απλα αυτο δεν ειναι καιτ πουμ εενδιαφερει Χρηστο μιας που σε ρωτησα
για την εντυπωση μου και με εγραψες , οποτε μπορω να εχω την δικη μου αποψη σχετικα ,Χωρις να λανβανω υποψιν την μη απαντηση σου
Τωρα απλα απαντησες οτι δεν εχεις καμια σχεση και επαναλανβανω εκανες επιθεση για δικη σου παραλειψη σχετικα .
Οκ λοιπον δεν εχεις καμια σχεση μετον Σκεπλετη
Υσ: τι πιο απλο να απαντουσες απο την αρχη οτι δεν εχεις καμια σχεση ... θα προστατευες και την χολη σου ...
Υσ2: Οσο για το ποιος ειμαι αντε σου γραψω ...
εγω ειμαι ο θεος απλα δεν εχω αποφασισει
τι ακριβως δυμανη να αποκτησω πρωτα...
ρε θα με τρελανεις ...
Α ξέχασα. Και αν βρει κάποιος τί είναι ο Δημήτρης Σκουρτέλης, πείτε μου να μάθω και εγώ από περιέργεια...
εμαθες απο τον Ευγενη στην πρωτη σελιδα του θεματος!!!
οποτε μην το παιζεις παρθενος !!!
Αργείς...Λοιπόν προς ικανοποίση του Gewkwn που συνεχώς με ρωτάει τί είμαι και ποιος είναι ο Σκουρτέλης.
Είμαστε και οι δυο ταλιμπανοχριστιανοί υποκριτές που το παίζουμε πως θέλουμε καλάγαθο διάλογο με σκοπό να καταστρέψουμε ψυχές και να χάσουν μια καλύτερη μετενσάρκωση. Πιστεύουμε στην Ιερά Εξέταση, στον Σκοταδισμό, στην διαστρέβλωση, στην εκμηδένιση των αντιπάλων μας. Εγώ πιστεύω κάτι ακόμα, πως η Γη είναι το ατράνταχτο θεμέλιο του σύμπαντος. Με κατακρίνουν γι' αυτό οι προοδευτικοί χριστιανοί, αλλά εγώ είμαι εντελώς Σκοταδιστής.
ΗΡΕΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ; ΝΙΩΘΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ;
Σχετικά με τους άλλους. Αν κατοικείται στον χώρο που στεγάζεται το εσώτερικα, είναι δηλαδή σπίτι σας... τότε ζητώ συγγνώμη που γράφω τα δικά μου μέσα στο σπίτι σας. Γιατί ποιανού του αρέσει να γράφονται στον τοίχο του σπιτιού του συνθήματα που δεν τον εκφράζουν;Όμως αν δεν ισχύει αυτό, τότε είναι δικό σας το πρόβλημα. Δεν θα ασχοληθώ δηλαδή με την έλλειψη ανοχής που επιδεικνύεται στις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις.
Επίσης ζητώ ειλικρινά που μπέρδεψα την λέξη γνώση με την λέξη πίστη. Εσείς δεν πιστεύετε αλλά γνωρίζετε.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα. Με συγχωρείτε.
Ο Σκουρλετης τι ειναι το εχει δωσει ο Ευθγενης
μην κανεις λοιπον τον Παρθενο( μια ακομη φορα γιατι
επαναλανβανεσαι)
το γεγονος οτι το γυρισες στην ειρωνια δειχνει τοσο
λαθος εισαι . λυπαμαι απλα προτιμω να μην ενδωσω στην τακτικη
της προκλισης που εφαρμοζεις οταν εισαι σε δυσκολη θεση.
εκτος βεβαι εαν δεν ειναι ειρωνια απο μερους σου και ειναι καταθεση ψυχης....
ΥΣ:Οποια περιπτωση και να διαλεψω το ιδιο μου κανει
προτινω να μην ασχολιθω ...