ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μικρές "ασήμαντες" αφορμές στοχασμού... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Μικρές "ασήμαντες" αφορμές στοχασμού... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ryche30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
07/01/2004, 19:21:57
γεια σου ΟΣΙΡΙΣ
μια απορια εχω για τα πραγματα που εχεις γραψει...
λες...
quote:
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΜΠΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ "ΤΑΞΙΔΙΑ"..... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΥΠΟΙ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ.....ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ WONDERLAND, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ [ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥΣ] ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ 9ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ].

η ερωτηση ειναι η εξης,πιστευεις οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν φαντασια?μημπως εννοεις οτι δεν εχουν την δικη σου φαντασια?
απο την αλλη για να πω και την αποψη μου νομιζω οτι για να μπορεσεις να προχωρησεις πνευματικα θα πρεπει να σταματησεις τουτα τα "ταξιδια"
αν θες η ενεργεια σου να μην σπαταλιεται σε ονειροπολησεις...δοξα το θεο φροντιζουν τα ονειρα να σου δινουν τετοιες εικονες...
συμφωνω μαζι σου οτι το χρημα και η δοξα δεν ειναι αξιες μα ουτε και το ονειροταξιδο ειναι αξια...
ξερεις εχω κανει πολλα απο αυτα και νιωθω καλα απο την αποψη οτι εγω ειμαι ο δημιουργος τους{η τουλαχιστον ετσι νομιζω} και νιωθω τελεια εκει γιατι διαλεγω τι θα υπαρχει και τι οχι...με λιγα λογια γινομαι θεος....μα και αυτη μπορει να ειναι μια ψευδαισθηση 'η μια απλη αναγκη-αντιδραση σε ενα περιβαλλον το οποιο δεν μου αρεσει.Ιδανικο κατα την αποψη μου παντα ειναι να εχεις τα ποδια σου καρφωμενα στην γη
και να μεταφερεις την μαγεια στην καθημερινη σου συναναστροφη με το περιβαλλον σου.Αλλιως δεν γινεσαι τιποτα αλλο παρα ενας ακομη παθητικος αποδεκτης της ζωης σου και υπνωτισμενος οσο και αυτοι που κατηγορεις οτι εγκληματουν...
νομιζω οτι γαληνη ομορφια μπορεις να δεις παντου γυρω σου και αν δεν υπαρχει μπορεις να την εκπεμπεις εσυ ετσι παντα θα μπορεις να κοιταζεσαι στον καθρεπτη και παντα θα βρισκεις ομορφια
αλλιως λυπαμαι που στο λεω μα παντα θα αυτοπροσδιοριζεσαι μεσα απο την ματια των αλλων και θα ταξιδευεις μοναχα με το διανοητικο σου κεντρο μα η μανα γη σου προσφερε και αλλα...

να σαι καλα...
η διαθεση μου ειναι φιλικη...
Ryche...

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

ΑΡΓΩΜέλος
08/01/2004, 01:01:30
Σήμερα βρήκα παραπεταμένο δίπλα απο κάδους απορημάτων ένα καραβάκι...
Το σκαρί του ήταν φτιαγμένο απο λαμαρίνα-μέταλλο,κατάστρωμά απο ξύλο
Πλώρη και πρήμη δεμένη με ένα σύρμα που κατέληγε σε ξύλινο κατάρτι
Χωρίς πανιά φθαρμένο, απλό κι όμως με τόση δεξιοτεχνία φτιαγμένο...
Πόσο όμορφο στ'αλήθεια !
Θα το κρατήσω σκεύτηκα...
Θα το βάψω,
θα του φτιάξω τις πληγές,
Θα φουσκόσω τα πανιά του με αναμνήσεις και εικόνες όμορφων στιγμών
για να πέρνει ώθηση απ'το χτές...
Να μη βαλτώνει στο σήμερα και να ταξιδεύει ακάθεκτα στο αύριο...
Τέλος θα του δόσω όνωμα και θα ευχηθώ να είναι "καλοτάξιδο" !

"Σφύριξε καράβι
Έλαβα το μήνημα
Κι έπεσα νορίς να κοιμηθώ
Έχω καταλάβει πως δεν θα΄χω στήριγμα
Μόνη απ'τη Ζωή θα κρατηθώ..."

"Αργώ" γιατί δεν βιάζομαι
και η Ψυχή μου λαχταρά πάντα ταξίδια...

ΑΡΓΩΜέλος
08/01/2004, 01:39:56
Όσο για το "Ονειροπόλημα" Καλέ μου Ryche δεν θα έλεγα οτι υπάρχει "πρέπει" ούτε οτι είναι "σπατάλη" ενέργειας όπως λές...
Όσοι γερά στη γή πατούν δεν τους ξοδεύει που και πού να φορούν φτερά και να πετούν !
Τα "καρφιά" σκουριάζουν και η γή καμιά φορά γίνεται φυλακή ή τάφος...
Όταν είσαι σε θέση να ξεχωρίζεις το Όνειρο απ'την Αλήθεια δέν υπάρχει φόβος...

08/01/2004, 01:43:03
quote:
Ιδανικο κατα την αποψη μου παντα ειναι να εχεις τα ποδια σου καρφωμενα στην γη
και να μεταφερεις την μαγεια στην καθημερινη σου συναναστροφη με το περιβαλλον σου.Αλλιως δεν γινεσαι τιποτα αλλο παρα ενας ακομη παθητικος αποδεκτης της ζωης σου και υπνωτισμενος οσο και αυτοι που κατηγορεις οτι εγκληματουν...
νομιζω οτι γαληνη ομορφια μπορεις να δεις παντου γυρω σου και αν δεν υπαρχει μπορεις να την εκπεμπεις εσυ ετσι παντα θα μπορεις να κοιταζεσαι στον καθρεπτη και παντα θα βρισκεις ομορφια

Μπράβο ryche!!! Απο τα πιο σωστά λογια που 'χω διαβάσει εδω έσω!
Δε με βλέπεις, μα χειροκροτώ

08/01/2004, 01:53:10
Πρέπει να δώσουμε
Ύλη στην Ψυχή και Ψυχή στην Ύλη.

ΑΡΓΩΜέλος
08/01/2004, 01:58:36
Πρίν 5 σχεδόν χρόνια,
στο τρένο...
σε μια χαρτοπετσέτα...
Αφιερωμένο σε όσους "Ονειροπολούν" ή ονειροβατούν...

Απο το πρώτο παιδικό μου χαμόγελο
Μέχρι την πρώτη άσπρη μου τρίχα
Είχα κι'εγώ στη ζωή ένα όνειρο
Που ακόμη ψάχνω κι όμως δεν βρήκα...

Ύστερα έιπα τον κόσμο νάλλάξω
Και στη ζωή μου να το΄χω σκοπό
Να βγώ στους δρόμους και να το φωνάξω
Μα όλοι με πέρασαν για τρελλό...

Μου είπαν πως το όνειρο είναι μια Ουτοπία
Μα αυτά που ονειρεύομαι δεν είν'μαγικά
Ξοδεύονται χρόνια μέσα στα ψεύτικα
Νομίζουν πως ξέρουν μα η Ζωή τους γελά...

Κι όμως ακόμα δεν έχω γεράσει
Μα όταν σκεύτομαι μελανχολώ
Πόσα κομμάτια Ψυχώς έχω χάσει
Και ώς πότε όνειρα θα προσπερνώ...

08/01/2004, 01:59:38
"Ο Ν Ε Ι Ρ Α

Το ζήτημα δεν είναι πως θα πεθάνουμε κάποτε
Το ζήτημα, το μεγάλο ζήτημα, είναι πως δεν προφταίνουμε, όσο ζούμε,
να χρησιμοποιήσουμε και να χαρούμε ούτε το ένα δέκατο απο τις εμπνεύσεις μας
της κάθε καινουριας μέρας.
Το πολύ μεγαλύτερο μέρος των ονείρων μας, των πόθων μας, των σχεδίων μας,
ναρκώνονται για πάντα, προτου καλα-καλά συνειδητοποιηθούνε
και κουβαλάμε μέσα μας ενα αμέτρητο πλήθος μικρούς πεθαμένους,
που δεν έζησαν ποτέ.

Το μισό μας καιρό τον περνουμε ονειροπολώντας.
Και τον άλλο μισό αγωνιζόμαστε να καταργουμε τα περισσότερα όνειρά μας
για να σώσουμε ένα ή δύο.

Αλίμονο! Το ιδανικό το έργο δε θα το φτάσουμε ποτέ.
Μήτε θα βρούμε την ιδανική γυναίκα.
Μήτε θα πραγματοποιήσουμε την ποίηση στη ζωή μας.
Μήτε τις ιδέες.
Μήτε ο διπλανός μας θα καταλάβει ποτέ τι ζητούμε.
Αυτά όλα είτανε παιδιαρίσματα, εφηβικοί ρεμβασμοί.
Δεν υπάρχει πουθενά το Χρυσόμαλλο Δέρας.
ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΡΓΩΣ."

Λάμπρος Χρηστίδης

osiris_mythΜέλος
08/01/2004, 02:04:19
ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....
1.ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
2] ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ "ΞΥΠΝΑΩ" ΚΑΠΟΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΠΛΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΗΤΑΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.........
3] ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ Η ΜΗ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η "ΦΥΛΑΚΗ" ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ........

ΦΑΝΤΑΣΙΑ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΓΝΩΣΗ= ΖΩΗ

silverdawnΝέο Μέλος
08/01/2004, 10:35:02
Αγαπητοί μου φίλοι... ας μην μπούμε στην διαδικασία των αντιπαραθέσεων...

Είναι ένα πολύ όμορφο θέμα...

Ας το αφήσουμε έτσι....

Ioannis

osiris_mythΜέλος
08/01/2004, 19:13:09
quote:
Πρέπει να δώσουμε
Ύλη στην Ψυχή και Ψυχή στην Ύλη.

Η ΥΛΗ ΚΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΝΝΑΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΕΝΟΣ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ. ΓΙΑΤΙ? ΘΑ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΕΝΑΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ. ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ¨ΚΟΣΜΟ¨ ΜΕ ΟΡΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ....

Υ.Γ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΘΕΜΑ ΤΟ "ΧΑΛΑΣΑΜΕ". ΑΠΛΑ ΟΦΕΙΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ.......

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

08/01/2004, 21:56:48
quote:
ας μην μπούμε στην διαδικασία των αντιπαραθέσεων...

Αγαπητέ silverdawn με το να το τονίζεις ως αντιπαράθεση, το κάνεις αντιπαράθεση και λογομαχία, ενω δεν είναι. Εγώ το βλέπω σαν συν-ζητηση.
Αγαπητή osiris δε νομίζω οτι ο ryche είχε σκοπό να προσβαλει κανεναν.
Κι εγώ ονειροπολώ, αλλά καλό είναι αυτή την ενέργεια να τη βάζουμε σε λειτουργία, είναι ο μόνος τρόπος για να καλυτερέψουμε τον κόσμο μας.
Να κάνουμε δηλαδή την ενέργεια της ψυχής μας πράξη, πράξη ζωής και αγάπης. Μια αγάπη ουσίας κι όχι απλά μια λέξη χιλιοειπωμένη και ξεφτισμένη.

Τωρα λεγωντας να δώσουμε ύλη στην ψυχή και ψυχή στην ύλη, εννοώ να βάζουμε τη ψυχή μας σ' ότι κάνουμε, να την αφήσουμε να περάσει στον κόσμο μας και να δημιουργήσει κι όχι να την αποξενώνουμε διαχωρίζοντάς την απ'το σώμα.
Το σώμα θα μοιάζει με φυλακή της ψυχής όσο εμείς θα το βλέπουμε έτσι.
Αλλά, κατα τη γνώμη μου πάντα, δεν είναι έτσι. Αν δεν είναι το φυσικό περιβάλλον της ψυχής το σώμα, τότε γιατί βρίσκεται εκεί;
Σώμα και Ψυχή είναι ένα. Τα πάντα είναι ένα. Αλλά εμείς προσπαθούμε να τ'αποκόψουμε με το μαχαίρι, γι αυτό πονάμε. Γι αυτο βρισκόμαστε σε μία συνεχή εσωτερική κι εξωτερική πάλη.
Διαιρούμε και ξεχωρίζουμε τα πάντα νομίζοντας οτι έτσι θα τα καταλάβουμε και θα τα ελέγξουμε.
Αυτή μας η νοοτροπία είναι που καταστρέφει τον κόσμο.
Αλλα ακόμα δεν το 'χουμε συνειδητοποιήσει οτι πρόκειται για την δική μας καταστροφή...

Edited by - 1900 on 09/01/2004 17:43:58

08/01/2004, 21:57:30
καλησπερα και απο μενα...
δεν χαλασε κανενα θεμα πιστευω...
απλα ειχα μερικες ερωτησεις
τοσο κακο ειναι αυτο?

τι φοβαστε μην καποιος πει
καποια αλλη αποψη?
δεν την επεβαλα απλα
την ειπα...

1900 σε ευχαριστω φιλε μου...

Αργω μου
συνεχιζω να πιστευω οτι το να χρησιμοποιεις την δυναμη της φαντασιας
ως ενα σημειο ειναι καλο ειδικα οταν την χρησιμοποιεις με καποιο σκοπο
και οχι για ονειροπολημα,μα απο κει και περα δεν υπαρχει τιποτα χρησιμο εκτος απο μια διεξοδο-φυγη απο την "πραγματικοτητα"...
Οσο για τα καρφια καλη μου μπορουν να γινουν τα φτερα και να σε καρφωσουν σε εναν ουρανο που δεν επιστρεφεις...
απλα διαφωνουμε και δεν ειναι κακο...ισα ισα δημιουργηκο θα ελεγα...
προτιμω να ειμαι εδω και στο τωρα παρα στο κεφαλι μου και πουθενα
προτιμω να ειμαι παιδι,παρα μεγαλος που ονειρευεται το αυριο...

οsiris γεια σου,
οι απαντησεις σου με πειθουν οτι την κουνταλινη σου την χρησιμοποιεις
για συγκεκριμενο σκοπο και νομιζω οτι ειναι αρκετα δημιουργηκος αν καταλαβα καλα αυτο που κανεις...δεν διαφωνουμε σ'αυτο...

οσο για την ψυχη και την υλη...
που ειπες

quote:
Η ΥΛΗ ΚΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΝΝΑΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΕΝΟΣ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ. ΓΙΑΤΙ? ΘΑ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΕΝΑΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ. ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ¨ΚΟΣΜΟ¨ ΜΕ ΟΡΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ....

νομιζω οτι η υλη και η ψυχη ειναι το ιδιο
πραγμα...απλα βρισκονται σε διαφορετικης εντασης
δονηση...
δεν θελω προσωπικα μιλαω παντα να απελευθερωσω την ψυχη
απο το σωμα ισα ισα θελω να λειτουργουν σε αρμονια
και να αλληλεπιδρουν...δεν ειναι φυλακη το σωμα η αδιαφορια
μου προς το σωμα ειναι φυλακη και τι εννοω...
αλλο το να ελεγχομαι απο το σωμα και αλλο να το ελεγχω
εγω...και κει εισερχεται η ψυχη που δεν ειναι καταδικασμενη στο κλουβι...αν ηξερε πως να το χειριζεται θα περνε το κλειδακι
και θα βγαινε...ειναι απλο...

ο αδαμ ηταν ηλιθιος παλι καλα που βρεθηκε και η ευα
να φαει το μηλο αλλιως ακομα θα ειμασταν στον παραδεισο
και θα λατρευαμε το θεο που μονο για αυτο μας δημιουργησε?...

θα κλεισω με κατι που ειπε ο 1900

quote:
Το μισό μας καιρό τον περνουμε ονειροπολώντας.
Και τον άλλο μισό αγωνιζόμαστε να καταργουμε τα περισσότερα όνειρά μας
για να σώσουμε ένα ή δύο.

δεν καταλαβα παντως που ειδατε την αντιπαραθεση...
λυπουμαι αν η Αργω πιστευει οτι χαλασα κατι...
μου το λεει και αραζω...
δεν θα συνεχισω παντως...την αντιπαραθεση!!!!
θα βρω αλλες "ασημαντες αφορμες στοχασμου...
μπορειτε να ονειροβατητε ελευθερα και αυτο δεν ειναι σποντα για
κανεναν...
δηλωση ειναι...αυθεντικοτητας μηδαμινης μοναδικοτητας...
οπως λεει και ενας φιλος

"σημασια δεν εχουν τα ταξιδια μα τα ΞΙΔΙΑ...

ο Ryche ντιγκα στην μασκα...

Edited by - ryche on 08/01/2004 22:04:43

08/01/2004, 22:01:41
1900 συντηχουμε...
osiris_mythΜέλος
08/01/2004, 23:28:17
quote:
πραγμα...

AN ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ/Η. ΑΝ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 60-70 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ [ΓΗ] ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΟΛΑΣΗ, ΤΟΤΕ ΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΣΟΥ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ..............

quote:
δεν θα συνεχισω παντως...την αντιπαραθεση!!!!
θα βρω αλλες "ασημαντες αφορμες στοχασμου...

ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ........
Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ.........ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ

Υ.Γ ΣΤΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο 1900 ΟΤΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΤΑΥΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ [ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΤΕ], ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΣΕΙ..........

ΑΡΓΩΜέλος
09/01/2004, 00:43:08
Σε όσους αναρωτιούνται άν αυτό τα θέμα τους χωράει ή όχι τους θυμίζω την ακόλουθη σημείωση...

Άς βρούμε λοιπόν αφορμές επικοινωνίας
εκεί που τίποτα δεν είναι άσχετο και όλα είναι σχετικά
κι εκεί που το ένα άκρο συναντάει το άλλο
Στο θέμα αυτό χωράνε σκέψεις και συνηρμοί που δεν περιμένουν απαραίτητα απάντηση...

Αυτό που θέλω να πώ με τα παραπάνω λόγια και να διευκρινήσω
έιναι πως δεν υπάρχουν περιορισμοί στο συγκεκριμένο θέμα...
Είμαστε όλοι μοναδικοί και είναι λογικό να διαφέρουμε σε σκέψεις και αντιλύψεις
χαίρομαι να υπάρχει ποικιλία απόψεων γιατί στην πραγμματικότητα όλα είναι ένα παζλ οπου το ένα κομμάτι συμπληρώνει το άλλο...
Κανένας μας δεν διαθέτει το προνόμιο της μοναδικής Αλήθειας
Είναι σαν ένα πρίσμα που ο καθένας μας το κειτάει απο διαφορετική οπτική γωνία...

Οποιαδήποτε αντιπαράθεση κιαν υπάρξει το μόνο που θα ζητούσα θα ήταν να μην προχωρήσει σε επίπεδο προσωπικών προσβολών και επιμέρους επίθεσης...
Και επίσης θα επισημάνω οτι είμαστε σε ένα χώρο που δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα !
γιαυτό ας μή πάρουμε τίποτα προσωπικά ή της μετρητής
Πιστεύω οτι κανένας μας δεν ήρθε με τέτοια διάθεση γι'αυτό ας μην αρχίσουμε να γινόμαστε εύθικτοι και κάθε αντίθετη γνώμη ή παρατήρηση ας τη δούμε σαν μια ευκαιρία να δόυμε τα πράγμματα και με άλλο μάτι...

Όλοι οι καλοί και οι κακοί χωράνε...

Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας τα παραπάνω δεν απευθίνονται σε κανέναν προσωπικά
Να'σται καλά !

09/01/2004, 02:53:04
φιλε οsiris myth
σε ευχαριστω προσωπικα που εισαι εδω να με ξυπνας απο τον βαθυ μου υπνο!!!
μαλλον θυμωσες και προσβληθηκες...
λυπαμαι μα εγω δεν θυμωσα...
ξαναδιαβασε αυτα που εγραψα...
γιατι μαλλον τα πηρες στην χωρα της φαντασιας και δεν μπορουμε να συννενοηθουμε
αν θελεις μπορουμε να τα πουμε και στο αστρικο πεδιο και να καταλαβαεις καλητερα...

λοιπον λες

quote:
AN ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ/Η. ΑΝ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 60-70 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ [ΓΗ] ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΟΛΑΣΗ, ΤΟΤΕ ΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΣΟΥ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ..............

πραξη αδυναμιας ριναι να απομονωνεις κατι απο τα λογια του αλλου και να χτυπας τα αποσπασματα
για αυτο σου παραθετω ολη τηνν απαντηση μου οχι για να σε πεισω μου ειναι αδιαφορο αυτο...
εχουμε λοιπον
quote:
πραγμα...απλα βρισκονται σε διαφορετικης εντασης
δονηση...
δεν θελω προσωπικα μιλαω παντα να απελευθερωσω την ψυχη
απο το σωμα ισα ισα θελω να λειτουργουν σε αρμονια
και να αλληλεπιδρουν...δεν ειναι φυλακη το σωμα η αδιαφορια
μου προς το σωμα ειναι φυλακη και τι εννοω...
αλλο το να ελεγχομαι απο το σωμα και αλλο να το ελεγχω
εγω...και κει εισερχεται η ψυχη που δεν ειναι καταδικασμενη στο κλουβι...αν ηξερε πως να το χειριζεται θα περνε το κλειδακι
και θα βγαινε...ειναι απλο...

γκε γκε ή νο γκε γκε;

ολο το προβλημα ηταν μια ερωτηση μου...
και συ το πηρες αλλιως
οκ τοτε σε ολα να συμφωνουμε φιλε μου...
λυπαμαι συνεχιζω να σε εκτιμω γιατι σε διαβαζω στο παραξενο
αλλα τελικα εισαι ισως εσυ το παραξενο....

οσο για την ειρωνια που ειπες
διαφωνω
κυνικοτητα ειναι η σωστη λεξη...
και δεν πηγαινε σε σενα
φερε την μυγα τωρα πισω...

τωρα ειναι αντιπαραθεση και γι αυτο σταματαω ρδω
αν νομιζεις οτι δεν εχω ψυχη κανεις λαθος
απλα για μενα η ψυχη ειναι υλη υψυλοτερης εντασης
οπως η νοτα σι...
το σωμα ειναι ντο...

μονο ο δημιουργος ειναι/ηταν αυλος πριν την δημιουργια...
δεν το ειπα απο συναισθηματικης αποψεως...
οι αποψεις μου δεν ειναι παγιες αλλαζουν οπως λεει και
η υπογραφη μου...

παντως δεν πειραζει δεν θελησα να με ακολουθησεις
ισα ισα εγω δεν ακολουθησα...
ο καθενας εχει τον δρομο του,
και συ και γω αν θιχτηκες
ελπιζω μια συγχωρεση απο τον εαυτο σου
που τον ταλαιπωρησες να ασχοληθει με τους ανθρωπους της υλης
να ειναι αρκετη....
απο μενα μην περιμενεις
εκτος και αν μου αποδειξεις οτι υπαρχει λογος

ξερεις πιο ειναι το χειροτερο οτι σου ειπα οταν μου ειπες την
γνωμη σου οτι

quote:
οsiris γεια σου,
οι απαντησεις σου με πειθουν οτι την κουνταλινη σου την χρησιμοποιεις
για συγκεκριμενο σκοπο και νομιζω οτι ειναι αρκετα δημιουργηκος αν καταλαβα καλα αυτο που κανεις...δεν διαφωνουμε σ'αυτο...

αλλα ηταν ηδη αργα...θιχτηκες ενω εγω σου απαντησα οτι συμφωνω...

να σται καλα...
τελικα ειναι δυσκολο οπως ειμαι μια ψυχη{ατμα}
οτι ειναι δυσκολο να δεχτουν την διαφορετικοτητα σου...

αντε καληνυχτα
φως + ειρηνη.....

09/01/2004, 07:08:31
Μικρές ασήμαντες αφορμές...τσακωμού

quote:
ΣΤΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο 1900 ΟΤΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΤΑΥΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ [ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΤΕ]

osiris πραγματικά λυπάμαι. Έγώ αν μη τι άλλο διαβάζω προσεκτικά αυτά που γράφεις. Εσύ είσαι τόσο προκατειλημένη που κατευθείαν φτάνεις σε χαρακτηρισμούς κι αφορισμούς και αμφιβάλλω αν μπηκες καν στον κόπο να διαβάσεις όλα αυτά που γράφω πόσο μάλλον να καταλάβεις τι εννοώ.
Εσύ μάλλον ήρθες να καρφώσεις την άποψή σου σα σημαία κι όποιος πλησιάζει τον βλέπεις εχθρό.
Με βλέπεις υλιστή;
Αν διάβαζες προσεκτικότερα αυτά που γράφω και χωρίς προκατάληψη, δε νομίζω οτι θα φτανες σ'αυτο το συμπέρασμα
που δηλαδή δεν είναι καν συμπέρασμα, γιατί το συμπέρασμα προϋποθέτει και μια διεργασία, που δε νομίζω οτι έκανες. Την είχες ήδη έτοιμη την απάντηση.

quote:
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΣΕΙ..........

Πάλι εύκολα συμπεράσματα!...
& Δεν νομίζω οτι κανένας προσπάθησε να σε προσηλιτίσει σε κάτι οsiris. Συζητηση κάναμε
Που τελικά έγινε και λογομαχια χάρη σε σένα.

Τελος Παντων τι κάθομαι και τα γράφω, αφου το πιο πιθανό είναι πάλι να ποδοπατήσεις αυτα που γράφω και να βρεις αφορμή για παρεξήγηση...
Δε συνεχίζω λοιπόν
Να 'σαι καλά

Edited by - 1900 on 09/01/2004 07:10:12

09/01/2004, 16:39:15
HTAN ENA ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ...
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ...
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΧΑΜΟ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΑΡΓΩ ΚΑΙ ΤΟΝ 1900...
ΑΣ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ...

ΣΚΟΤΟΣ......

09/01/2004, 18:36:47
Κ Α Θ Α Ρ Σ Η

Η μόνη ευτυχία που μου μένει(ανεξάντλητη ευτυχώς) είναι να πλανιουμαι ένα μήνα, κάθε καλοκαίρι, στα νησιά του Αιγαίου.
Σκυρος, Σκιάθος, Τηνος, Μύκονος, Χίος, Σαντορίνη,
μυροβόλα ονόματα, αιθέριες εικόνες, αγνές ιδέες...Κανένα βάρος, κανένα περιττό στολίδι, οι πιο απλές γραμμές, τα πιο απλα χρώματα, φως - λαμπρό, ακατανίκητο φως των ακτών της Ελλάδας. Κανένα λίπος στη φύση, κανένα λίγωμα στην καρδιά. Πνεύμα. Εκει τα πάντα είναι πνεύμα άδολο, εντατικό, ελεύθερο, πειθαρχημένο στον ίδιο τον εαυτό του. Ισσοροποία και γαλήνη της άτρωτης δύναμης. Απλότητα της υπέρτατης σοφίας. Λιτότητα και διάυγεια της υπέρτατης ομορφιάς.

Κι η θάλασσα παντού, όπου γυρίσεις να δεις, η μεγάλη θάλασσα, ταραγμένη, παθιασμένη, βασανισμένη ακατάπαυστα απ' τον ιδιο τον εαυτό της - η θάλασσα προς το άπειρο...
Ω κραυγές της θάλασσας, τη νύχτα, στα ερημικά ακρογιάλια, κραυγές ηδονής, κραυγές λαχτάρας, κραυγές θριάμβου! Δακρυα ενθουσιασμού. Κάθαρση ψυχής.

Άφησε τους Βαρβάρους να βουρλίζονται με τις μηχανές τους και τα φουγάρα τους, με τα τυφλά πάθη τους και τα αιματοκυλίσματά τους, με τους βάρβαρους θεούς τους και με τη φρενίτιδα της βαρβαρότητάς τους.
Άφησέ τους να τρέχουν σαν παλαβοί και να χοροπηδούν σα μαϊμούδες και να ουρλιάζουν όλοι μαζί λόγια ασυνάρτητα και να σπάνουνε τα μούτρα τους ακατάπαυστα.
Άφησέ τους να γεμίζουνε τον κόσμο με άχρηστους θορύβους και να φτιάνουν έργα κολοσσιαία και πρόσκαιρα και να νομίζουνε πως είναι σπουδαίοι επειδή δεσπόζουνε την ύλη. Βάρβαροι είναι, τι περιμένεις απ' αυτούς;

Όλα αυτά τα καμώματα θα περάσουν αμέσως, χωρίς ν' αφήσουν ίχνη, και αύριο κανείς δε θα τα θυμάται.
Ενώ το Αιγαίο δε θα φύγει από τη θέση του. Θα ξανάρθουν κάποτε στις ακτές μας οι Βάρβαροι της Δύσης και της Ανατολής, αργά ή γρήγορα, σ'έναν αιώνα ή σε δέκα αιώνες, βλοσυροί και αγριεμένοι, χωρίς να καταλαβαίνουν καλα-καλά τι συμβαίνει, μα με τη συνείδηση της κτηνωδίας τους και με τον πόθο μιας ανώτερης ζωής. Θα ξανάρθουν, θα προσκυνήσουν τους αληθινούς θεούς και θα προσπαθήσουν πάλι να γίνουν άνθρωποι.
Δεν πεθαίνει ο μεγάλος Παν.

Μια βάρκα που ψαρεύει ανάμεσα στην Πάρο και στην Νάξο μ' ενδιαφέρει ασύγκριτα περισσότερο παρά μια νέα επανάσταση, μια νέα μόδα ή μια νέα αισθητική στην Ευρώπη, μια νέα μηχανή στην Αμερική, μια νέα μυστικοπάθεια στην Ασία.

Γαλήνη! Γαλήνη!

Λάμπρος Χρηστίδης

Edited by - 1900 on 09/01/2004 19:22:44

09/01/2004, 18:59:23
χμ... το παραπάνω μου έφερε στο μυαλό αυτό:

Παραλληλισμοί -N. Kαββαδίας
Τρία πράματα στον κόσμο αυτό, πολύ να μοιάζουν είδα.
Τα ολόλευκα μα πένθιμα σχολεία των Δυτικών,
των φορτηγών οι βρώμικες σκοτεινιασμένες πλώρες
και οι κατοικίες των κοινών, χαμένων γυναικών.
Έχουνε μια παράξενη συγγένεια και τα τρία
παρ' όλη τη μεγάλη τους στο βάθος διαφορά,
μα μεταξύ τους μοιάζουνε πολύ, γιατί τους λείπει
η κίνηση, η άνεση του χώρου και η χαρά.

*ανεξήγητος ο συνειρμός...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου