- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Tι πράγμα;
εαν ρε παιδι μου ...
εαν δεν ενφανιστει ο "αντι-προσωπος"
θα παρατησεις τις προφητειες και θα ζησεις
απλα μιας που το κομματι ερμηνεια προφητειας
δεν το "εχεις" κια οτι θα απομακρυνθεις
απο τον ΑΙΡΕΤΙΚΟ κ.Μαχιμο συνφωνα με την εκλησια σου!
Tι πράγμα;εαν ρε παιδι μου ...
Aυτο σίγουρα θα γίνει,αν δεν εμφανιστεί μέσα στο 13 ο Αντί.Είναι η καταληκτική ημερομηνία που δίνω για την ενασχολησή μου με τις προφητείες γενικά.Μετά,θα τα παρατήσω όλα και βεβαίως και τον μοναχό...
quote:quote:quote:
Tι πράγμα;εαν ρε παιδι μου ...
εκτος απο μια . Ποσα κοματια να γινω για να τις προλαβω ολες;Aυτο σίγουρα θα γίνει,αν δεν εμφανιστεί μέσα στο 13 ο Αντί.Είναι η καταληκτική ημερομηνία που δίνω για την ενασχολησή μου με τις προφητείες γενικά.Μετά,θα τα παρατήσω όλα και βεβαίως και τον μοναχό...
το ελπιζω . Οχι οτι στην ουσια με ενδιαφερει
απλα ρε παιδι εκτιθεσαι ειδικα μετα την Δευτερη
ευκαιρα που του εδωσες μετα την 21-12-2012
Ε,λοιπόν,ξέροντας εμείς απο τον μοναχό,την διετία 2012-13 για περίοδο εμφάνισης του Αντιχρίστου,υποθέσαμε οτι θα μπορούσε η συγκεκριμένη ημερομηνία να είναι η αρχή του έργου του.Πρόσεξε όμως,ο μοναχός έδινε απο την αρχή την διετία 2012-13,δεν έλεγε δηλαδή σκέτο 2012 ή σκέτο 2013,σε όλες του τις τηλεοπτικές εμφανίσεις έδινε το διάστημα 2012-13!Φυσικό είναι να μην ξέρει και τον μήνα εμφάνισης μέσα σε αυτά τα έτη,αν το ήξερε θα τον έδινε και αυτόν.΄Τωρα τι έμεινε;7 μήνες μέχρι να βγεί και το 2013.Τα 16/24 της περιόδου που δίνει,έφυγαν!Δεν πρόκειται μετά να σου πει για 2014,θα έχει πέσει έξω.Ούτε η δική μου πληροφόρηση κάνει λόγο για 2014,και εμένα 2012 με 2013 που είπαν.Γι'αυτο και τον πιστεύω ακόμα και σήμερα τον Μάξιμο,επειδή έχω την ίδια πληροφόρηση απο άλλη πηγή και εγώ.Αλλα,αμα δεν εμφανιστεί και το 2013,δεν προκειται να εμφανιστεί το 2014.Μετά,απλώς δεν θα ξέρουμε πότε θα εμφανιστεί.Θα μας είναι άγνωστο.Δεν θα έχουμε καμία ένδειξη....Και χωρίς ενδείξεις,πώς θα προβαίνουμε σε προφητείες;Οπότε όλα αυτά θα σταματήσουν,μετά θα ισχυεί το ''Περι δε της ημέρας εκείνης και ώρας ουδείς οίδεν''.....Πραγματικά κανείς!
Edited by - Χριστιανός Ορθόδοξος on 08/05/2013 20:45:52
quote:
...και εμένα 2012 με 2013 που είπαν.Γι'αυτο και τον πιστεύω ακόμα και σήμερα τον Μάξιμο,επειδή έχω την ίδια πληροφόρηση απο άλλη πηγή και εγώ
Είναι ανακοινώσιμη αυτή η πηγή;
αείναι αξιόπιστη;
Ρωτάω διότι, όσες περισσότερες... πηγές υπ[άρχουν, τόσο πιο σίγουρο γίνεται...
quote:
Αλλα,αμα δεν εμφανιστεί και το 2013,δεν προκειται να εμφανιστεί το 2014.Μετά,απλώς δεν θα ξέρουμε πότε θα εμφανιστεί.
Ότι θα εμφανιστεί είναι σίγουρο πάντως, έτσι;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
δεν ξέρω αν η πηγή μου είναι αξιόπιστη,έχω αρχίσει να αμφιβάλλω και εγώ ο ίδιος.Είναι τζόγος πραγματικός να ορίζεις ημερομηνίες για το πότε θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος,αυτό έχω καταλάβει 3 χρόνια τώρα,απο το 2011 και μετά...Συνεπώς θα σου πώ:Δεν ξέρω!Έχω χάσει την πρότερη σιγουριά μου,το ίδιο και ο μοναχός...Αν πάντως δεν εμφανιστεί μέσα στο 2013,όλο το οικοδόμημα καταρρέει.....
quote:
Δεν εκτείθομαι,η 21η Δεκεμβρίου του 2012 ήταν μια πολύ σημαντική ημερομηνία για πολλούς κατοίκους του πλανήτη (ασχέτως αν δεν συνέβει τελικά τίποτα).Πέρα απο τις θεωρείες καταστροφής του κόσμου τότε,υπήρχαν και αυτοί που έλεγαν οτι είναι η ημερομηνία της μεγάλης αλλαγής για τον πλανήτη,μιας μεγάλης αλλαγής προς το καλύτερο.
Ε,λοιπόν,ξέροντας εμείς απο τον μοναχό,την διετία 2012-13 για περίοδο εμφάνισης του Αντιχρίστου,υποθέσαμε οτι θα μπορούσε η συγκεκριμένη ημερομηνία να είναι η αρχή του έργου του.Πρόσεξε όμως,ο μοναχός έδινε απο την αρχή την διετία 2012-13,δεν έλεγε δηλαδή σκέτο 2012 ή σκέτο 2013,σε όλες του τις τηλεοπτικές εμφανίσεις έδινε το διάστημα 2012-13!Φυσικό είναι να μην ξέρει και τον μήνα εμφάνισης μέσα σε αυτά τα έτη,αν το ήξερε θα τον έδινε και αυτόν.΄Τωρα τι έμεινε;7 μήνες μέχρι να βγεί και το 2013.Τα 16/24 της περιόδου που δίνει,έφυγαν!Δεν πρόκειται μετά να σου πει για 2014,θα έχει πέσει έξω.Ούτε η δική μου πληροφόρηση κάνει λόγο για 2014,και εμένα 2012 με 2013 που είπαν.Γι'αυτο και τον πιστεύω ακόμα και σήμερα τον Μάξιμο,επειδή έχω την ίδια πληροφόρηση απο άλλη πηγή και εγώ.Αλλα,αμα δεν εμφανιστεί και το 2013,δεν προκειται να εμφανιστεί το 2014.Μετά,απλώς δεν θα ξέρουμε πότε θα εμφανιστεί.Θα μας είναι άγνωστο.Δεν θα έχουμε καμία ένδειξη....Και χωρίς ενδείξεις,πώς θα προβαίνουμε σε προφητείες;Οπότε όλα αυτά θα σταματήσουν,μετά θα ισχυεί το ''Περι δε της ημέρας εκείνης και ώρας ουδείς οίδεν''.....Πραγματικά κανείς!Edited by - Χριστιανός Ορθόδοξος on 08/05/2013 20:45:52
Ησουν πολυ απολυτος!
και μαλιστα ειχες γραψει χαρακτιριστικα
"οτι εαν κανουμε λαθος εμεις (ηταν το διαστημα που
παραδεχτηκες οτι εχεις σχεση μετο βιβλιο), τοτε κανουν λαθος και
οι γραφες " , απο τοτε σου εγραφα οτι ειτε εισαι θυμα, ειτε εισαι
κακος πωλητης του βιβλιου, εαν θυμασαι...
Τωρα για το ρητο...
Επειδη δεν τα καταφερατε εσεις σημαινει οτι υσχυει το ρητο;
Και γιατι να μην ισχυει απο ΠΑΝΤΑ αυτο το ρητο ρε συ;
(Για αυτους που ειναι Χρηστιανοι...)
Άρα,την προαίρεση να τελείωσει ο κόσμος την είχα απο την αρχή,το ήθελα πολύ,γι'άυτο δεν έβλεπα μπροστά μου....Σήμερα;Οι πιθανότητες είναι κατά μας:40-60,40% να εμφανιστεί,60% να μην εμφανιστεί,και όσο θα περνάνε οι μήνες το ποσοστό θα μειώνεται κατα 5%...Θα είναι μια πάρα πολύ μεγάλη απογοήτευση για μένα όλη αυτή η ιστορία να είναι πλάνη,θα αργήσω πολύ καιρό να συνέλθω...Προς το παρόν ελπίζω και πιστεύω...Όσο βρισκόμαστε μέσα στο 2013,η ελπίδα παραμένει ζωντανή,έστω και φθίνουσα......
quote:
Ήμουν απόλυτος,μέχρι και το 2011....Δεν έβλεπα μπροστά μου,ήμουν 1000% σίγουρος οτι ο μοναχός είναι σωστός,δεν το διαπραγματεύομουνα.Και μιλάμε για μια ιστορία που ξεκίνησε για μένα το 2007 έτσι;Τον πίστεψα απο την πρώτη στιγμή,δεν ξέρω πώς συνέβει αυτό αλλά τον πίστεψα!Χωρίς τα στοιχεία που προέκυψαν μετά και τον επαλήθευαν,χωρίς τίποτα!
Άρα,την προαίρεση να τελείωσει ο κόσμος την είχα απο την αρχή,το ήθελα πολύ,γι'άυτο δεν έβλεπα μπροστά μου....Σήμερα;Οι πιθανότητες είναι κατά μας:40-60,40% να εμφανιστεί,60% να μην εμφανιστεί,και όσο θα περνάνε οι μήνες το ποσοστό θα μειώνεται κατα 5%...Θα είναι μια πάρα πολύ μεγάλη απογοήτευση για μένα όλη αυτή η ιστορία να είναι πλάνη,θα αργήσω πολύ καιρό να συνέλθω...Προς το παρόν ελπίζω και πιστεύω...Όσο βρισκόμαστε μέσα στο 2013,η ελπίδα παραμένει ζωντανή,έστω και φθίνουσα......
Τελικά ο μάξιμος προξένησε πολύ μεγάλο κακό.
Ηθελα να δω την ημέρα που θα παραδεχτεί το λάθος - αν έχει τα κότσια να μετανοήσει.
Αλλά πάνω απ'όλα φταίνε όσοι του δίνουν σημασία.
Δικιά σου είναι η ευθύνη. Φρόντισε να απορρίψεις την πλάνη το γρηγορότερο γιατί μόνο δικιά σου είναι η χασούρα.