- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
15 μήνες μείνανε για την ενθρόνιση του Αντιχρίστου (29 Απριλίου του 2013-29 Ιουλίου του 2014).15 ''χαλαροί'' μήνες,15 ''ανέμελοι'' μήνες...Παίξτε,γελάστε,κάντε βλακείες,κάντε τρέλες όσο καιρό τώρα που μπορείτε,γιατι σε 15 μήνες σφίγγουν οι πωποί,τα πράγματα θα αγριέψουν πάρα πολύ,θα ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστασεις,σφραγισμένοι και ασφράγιστοι...Είναι η περίοδος που θα πέσουν στην γη,οι 7 φιάλες της οργής του Θεού και έχει να γίνει το σώσε!Γι'αυτο λοιπόν ,κάντε΄οτι είναι να κάνετε μέσα σε αυτούς τους 15 μήνες......
Παραβλέποντας το αναπόδεικτο και καταστροφολαγνικό ύφος της συγκεκριμένης δήλωσης, δεν μπορώ να μην σταθώ στο αίσθημα ικανοποίησης ή και χαράς ακόμα που μου αποπνέει αυτό το μήνυμα, κάτι το οποίο με παραξενεύει και με λυπεί ταυτόχρονα. ![]()
Πώς γίνεται ένας άνθρωπος που δηλώνει Χριστιανός - κι άρα εκ των πραγμάτων θα πρέπει να αποδέχεται και να βιώνει την αγάπη για τον πλησίον του - να χαίρεται με μια επικείμενη (κι υποτιθέμενη) καταστροφή;
Πολύ αντιφατικό είναι, δεν νομίζεις;

In anticipation of my resurrection...
quote:
Dying_Incubus
Παραβλέποντας το αναπόδεικτο και καταστροφολαγνικό ύφος της συγκεκριμένης δήλωσης, δεν μπορώ να μην σταθώ στο αίσθημα ικανοποίησης ή και χαράς ακόμα που μου αποπνέει αυτό το μήνυμα, κάτι το οποίο με παραξενεύει και με λυπεί ταυτόχρονα.
Πώς γίνεται ένας άνθρωπος που δηλώνει Χριστιανός - κι άρα εκ των πραγμάτων θα πρέπει να αποδέχεται και να βιώνει την αγάπη για τον πλησίον του - να χαίρεται με μια επικείμενη (κι υποτιθέμενη) καταστροφή;
Πολύ αντιφατικό είναι, δεν νομίζεις;
Εμένα φίλε Dying_Incubus δεν με παραξενεύει καθόλου αυτή η τάση καταστροφολογίας των φανατικών χριστιανών , μερικοί από τους οποίους πιστεύουν ότι μέσα από αυτή την καταστροφή θα απολαύσουν τον παράδεισο της θρησκείας τους και έχει τις ρίζες του στην απαρχή της εμφανίσεως του χριστιανισμού .
Κάποτε διάβασα ότι γύρω στο 250 , αν θυμάμαι καλά , ο αυτοκράτορας Δέκιος προσπάθησε να ενοποιήση εθνικά τους λαούς της αυτοκρατορίας και να τονώση το εθνικό τους φρόνημα , κρίνοντας ότι αυτό θα βοηθούσε στην αντιμετώπιση των επιδρομών των βαρβάρων . Στά πλαίσια λοιπόν της προσπάθειάς του αυτής διέταξε να τελεστούν θρησκευτικές εορτές σε όλες τις πόλεις της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας . Τότε έκπληκτοι οι κατά τόπους αξιωματούχοι είδαν κάποιες ομάδες ταραχοποιών οι οποίοι δήλωναν χριστιανοί να βρίζουν τους Έλληνες (με την ευρύτερη έννοια) και την αυτοκρατορία , και να προσπαθούν να χαλάσουν τους εορτασμούς .
Συγκεκριμένα στη Σμύρνη στα πλαίσια αυτών των εορτασμών , εμφανίστηκαν μπροστά στον έπαρχο τέτοιοι ταραχοποιοί που είχαν δεθεί με αλυσίδες και απαιτούσαν μαρτυρικό θάνατο γιατί όπως φώναζαν ήταν χριστιανοί . Τότε ο έπαρχος ενοχλημένος φώναξε :
"μου φαίνεται ότι τρελαθήκαμε όλοι , αφού θέλουν τόσο πολύ να πεθάνουν γιατί μας κουβαλήθηκαν εδώ και δεν πάνε να πέσουν στον κοντινό γκρεμό" ;
*
Άντε μπράβο αγόρι μου...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 02/05/2013 12:47:17
Είναι κι αυτό στο μνημόνιο ή ξέρεις κάτι άλλο "χριστιανέ";;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
15 μήνες ε;;;Είναι κι αυτό στο μνημόνιο ή ξέρεις κάτι άλλο "χριστιανέ";;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Kαι αυτό στο μνημόνιο....Το εσχατολογικό μνημόνιο!

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Δηλαδή,σε 465 μέρες θα αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα.Πολύς καιρός.....
Ναι ρε γμτ ! Και το κακό είναι πως δεν υπάρχει και τσατσάρα με τόσα δόντια .
*
Αυτό θα εννοεί ο Σαμαράς όταν αναφέρεται στην ανάκαμψη.![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Edited by - γιαπετ on 04/05/2013 20:16:57
Αλλά κυρίως,καλή Ανάσταση σε αυτούς τους λίγους,τους ''ήρωες'' θα τους χαρακτήριζα,που πίστεψαν τον μοναχό και ακολούθησαν τις προτροπές του...Πόσο ο μισθός αυτωνών θα είναι μεγάλος στην παρούσα αλλά και τη άλλη ζωή.
Καλή Ανάσταση τέλος,και σε όλους τους αλλόθρησκους ή άπιστους σε όλο το πλανήτη,με την ελπίδα οτι κάποια μέρα θα δουν το ''φως το αληθινόν'' και θα σπεύσουν να μετανοήσουν απο τις αιρέσεις τους και τις κακοδοξίες τους....ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Δεν έχει βρεθεί ακόμη θεραπεία γιαπετ,για τέτοιες περιπτώσεις!!ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ισως και να μην έχει βρεθεί....Είμαι ανίατα πιστός στο τέλος του κόσμου σε 59 μήνες!
quote:Ισως και να μην έχει βρεθεί....Είμαι ανίατα πιστός στο τέλος του κόσμου σε 59 μήνες!
Κατσε πρωτα να ερθει ο "αντι-προσωπος" που
ανυπομονεις και μετα πανε στους 59 μηνες!!!
υσ: πηρα ενα μαρκαδορο για να σημειωσω στο κορμι
μου πως ακριβως θελω να με τεμαχισουν στις κολασεις ...
ανυπομονεις και μετα πανε στους 59 μηνες!!!υσ: πηρα ενα μαρκαδορο για να σημειωσω στο κορμι
μου πως ακριβως θελω να με τεμαχισουν στις κολασεις ...__________________________________________________
Εαν γινω καπου πιστος μου μενουν ολες οι κολασεις
εκτος απο μια . Ποσα κοματια να γινω για να τις προλαβω ολες;
To παίρνω σαν δεδομένο οτι θα εμφανιστεί,και γι' αυτό μετράω μέρες μέχρι την συντέλεια.Αν δεν εμφανιστεί,τότε θα σταματήσω να μετρώ,καθώς δεν μπορεί να γίνει ΔΠ αν πρώτα δεν παρουσιαστεί αυτός!Είναι απαραίτητη προυπόθεση.....
quote:quote:quote:Ισως και να μην έχει βρεθεί....Είμαι ανίατα πιστός στο τέλος του κόσμου σε 59 μήνες!
ανυπομονεις και μετα πανε στους 59 μηνες!!!υσ: πηρα ενα μαρκαδορο για να σημειωσω στο κορμι
μου πως ακριβως θελω να με τεμαχισουν στις κολασεις ...__________________________________________________
Εαν γινω καπου πιστος μου μενουν ολες οι κολασεις
εκτος απο μια . Ποσα κοματια να γινω για να τις προλαβω ολες;To παίρνω σαν δεδομένο οτι θα εμφανιστεί,και γι' αυτό μετράω μέρες μέχρι την συντέλεια.Αν δεν εμφανιστεί,τότε θα σταματήσω να μετρώ,καθώς δεν μπορεί να γίνει ΔΠ αν πρώτα δεν παρουσιαστεί αυτός!Είναι απαραίτητη προυπόθεση.....
υποσχεσου μου κατι...