ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 28 / 6 -PARTY-NIGHT + DJ.JIM FROM CORFU LIFE!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- 28 / 6 -PARTY-NIGHT + DJ.JIM FROM CORFU LIFE!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

plane61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
planeΜέλος
04/06/2003, 18:04:58
Φίλε μου επειδή δεν είμαι απο τα άτομα που αψιμαχούν και βρίζονται στα φόρουμ δεν συνεχίζω την κουβέντα μας αν και είναι ενδιαφέρουσα.Ειδες ομως οτι το πήρες στραβα και είπες οτι σε κατηγορω.Εγω δεν είπα κάτι τέτοιο.Απλά εσυ πήρες φόρα και μου λές τι έχεις ακούσει τόσα χρόνια και δεν μου είπες αυτό που σε ρώτησα.Εγω σου τα έγραψα φιλικά και άν είπα κάτι λάθος η κάτι που σε πρόσβαλε σου ζητάω συγνώμη.Πολύ καλά κάνεις και χορέυεις ακόμα στα 34 χρόνια αν και σε μένα μου φαινεται αστείο όταν χορευει ένας άντρας τέτοια μουσική.Οταν τα λές αυτα σε ένα -ψυχρό- φόρουμ (με την έννοια οτι δεν ξέρεις τον άλλον και δεν τον έχεις απέναντή σου) πολλά πράγματα που γράφουμε αλλιώς τα καταλαβένει ο άλλος.
Επειδη λοιπόν δεν σε έχω απέναντή μου λοιπόν (πράγμα που δεν νομίζω να ήθελες) δεν μπορώ παρα να σταματήσω εδώ.
Φιλικά

04/06/2003, 18:17:38
Φίλε θεσσαλονικιέ για το λόγο που ακούς εσύ αυτο το είδος μουσικής (Ψ.Τ.) εγώ ακούω τη ρέγγε.

Με χαλαρώνει, με φτιάχνει με εκστασιάζει και τη χορεύει ο καθένας όπως του βγαίνει ανάλογα με το κέφι της στιγμής

Oσο για την κλασσική, τι να πω... THE BEST

"Τάδε έφη Avallon"
04/06/2003, 18:29:46
Λιλιθάκι έχω χάσει το τηλέφωνό σου...

Σου έστειλα μήνυμα το πρωϊ και δε μου απάντησες...

Πάρε με τηλέφωνο να κανονίσουμε να πάμε να βρούμε το zippo του ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΥ. Σήμερα! και όχι τον άλλο αιώνα...

"Τάδε έφη Avallon"
alati13Μέλος
04/06/2003, 19:06:11
Kάτι σαν πεντα-ήμερη δύο εβδομάδες πριν.
Μήπως καλύτερα όχι???
(επειδή τα όμορφα πράγματα εύκολα χαλάνε και δε θα ήθελα να σε δω στεναχωρμένη).

05/06/2003, 01:49:39
Φίλε μου plane...με τόσα χαμόγελα πως στο καλό θεώρησες οτι το πήρα στραβά.
τελείωσα μάλιστα με το ακόλουθο
quote:
Ελπίζω να απάντησα στην θέση σου φίλε μου.

Αν το έπαιρνα στραβά θα το καταλάβαινες γιατί θα γέμιζα θαυμαστικά κεφαλαία και τονισμένα γράμματα. Συνηθως είμαι πολυ διαλλακτικός και σπάνια νευριάζω. Διάλογο κάνουμε και σου απάντησα.

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

05/06/2003, 05:20:11
Ο καινούργιος δίσκος του Τόλη Τσιμογιάννη, κυκλοφόρησε με δώρο ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτες! Προλάβετε!!!!!!

στην πεδιάδα ρέει το γάλα, ρέει ο οίνος και της μέλισσας το νέκταρ….

05/06/2003, 05:32:24
LABANDA REVIVAL

Αυτό θα είναι το θέμα του πάρτι!
Απλός η Lilith ντρεπότανε να το πει!

Μα γιατί καλή μου Lilith;;;; δεν πρέπει να ντρέπεσαι για τα γούστα σου, ασχέτως εάν είναι ελεεινά! και παλιομοδίτικα…

05/06/2003, 11:01:21
πω-πω-πω!!!
και γω που μέχρι σήμερα νόμιζα πως λεγότανε

"la- bamba"!!!

αποκάλυψη Εχέμβροτε, αποκάλυψη!!!

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^

05/06/2003, 11:39:50
Τα μάτια σου τα πλάνα και τ’αυτιά σου τ’αεροπλάνα!!!

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 05/06/2003 11:41:25

05/06/2003, 11:45:26
είπαμε...

"ΛΑ-ΒΟΜΒΑ" και όχι "ΛΑ-ΒΑΜΒΑ",

γιά να μην ξεχνιόμαστε...

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^

05/06/2003, 11:58:56
L-A-B-A-N-D-A παιδάκι μου! Δεν θυμάσαι αυτό τον μοδάτο χορό που έσκασε μύτη πριν από περίπου 13 χρόνια;;

Μα καλά, αυτό το κορίτσι δεν καταλαβαίνει με τίποτα…

06/06/2003, 16:34:49
έτσι γιά ανανέωση...

Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα

click ^

06/06/2003, 19:11:04
Αγαπητό λιλιθάκι
γιατί γκίβ μι μόνο ε κίς?
εσύ είσαι μωρό γλυκό μου και θέλεις πολλά, μα πάρα πολλά, δηλαδή, τι πολλά, άπειρα φιλάκια θέλεις, μέχρι να πνιγείς μέσα σ' αυτά.

Μην αρκείσαι αγαπητή μου λίλιθ σε λίγα. Οι απαιτήσεις σου -στόχοι σου- πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ.

Οπότε, "Γκίβμιεκις -η πρώτη γυνέκα αράχνη"
Τώρα γιατί αράχνη, ψάξε τι κάνει η αράχνη και θα το βρείς, ή μπορεί να σου το πει όποιος αγαπητός φίλος θέλει γιά σένα, μόνο γιά σένα.

Ίσως μπορέσεις να μας το δείξεις -μπρρρ- στο πάρτυ σου, αλίμονό μας!

Αν είναι να κάνεις κάτι σήμερα μην το αφήνεις για αύριο, γιατί αν είναι ωραίο, το ξανακάνεις κι αύριο.

catΜέλος
09/06/2003, 18:59:06
Εγώ πα΄ντος θα προμηθευτώ ενα ζευγάρι κυάλια και οπου δώ Φοίνικα !!!!!! βζζζζζζζζζζζζμμμμμμ

Μα τι γίνεται εδώ //βλέπω ξεφύγαμε ...ολίγων τι !!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

19/06/2003, 00:23:42
ΕΡΧΕΤΑΙ...

Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα

click ^

wiccaΜέλος
19/06/2003, 12:17:41
ΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ?

ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ.
ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ PLANE ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΗΟΤΗ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΒΡΕ ΛΙΛΙΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ.
ΠΟΥ ΓΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ESOTERICOPARTY?

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...
THE POWER OF THREE WILL SET YOU FREE

thothΙδρυτικό Μέλος
19/06/2003, 13:15:31
Γεια σας. Με αφορμή αυτό που λέει ο Wicca (-esotericoparty-), και λόγω του ότι κατά καιρούς κάποιοι προσπαθούσαν (κάπως χιουμοριστικά) να πάρουν πρόσκληση από εμένα (επειδή είμαι Διαχειριστής) θέλω να διευκρινήσω κάτι.

Tο πολυαναμενόμενο πάρτυ είναι της Λίλιθ (και της Αμαλίας). Οι καλές μας φίλες μπορούν να καλέσουν όποιον θέλουν. Αν πάω εγώ, δεν θα πάω επειδή είμαι Διαχειριστής αλλά επειδή με καλούν προσωπικά. Ούτε εγώ, ούτε κανένα στέλεχος του Esoterica.gr, συνεπώς, μπορούμε ή πρέπει να καλέσουμε οποιονδήποτε.

Επειδή όμως έχουν την καλή διάθεση να καλέσουν πολλά μέλη του Esoterica (όπως και να το κάνουμε δεν είμαστε τυχαίοι , όσοι είμαστε εδώ), δημιούργησαν αυτό το topic για να μας ενημερώσουν.

Τα λέω αυτά για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση με κάποιον που για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν πήρε πρόσκληση και μετά τα "ρίξει" στους Διαχειριστές. Βέβαια για εμάς (διαχειριστές-συντονιστές) τα πράγματα ήταν και είναι ξεκάθαρα, και το ίδιο για την Λίλιθ και την Αμαλία, αλλά επειδή πολλοί μπορεί να έχασαν... "επεισόδια" είναι πολύ πιθανόν να πέσουν στην παγίδα της παρεξήγησης που προανέφερα.

Όταν το Esoterica κάνει συγκέντρωση μελών (αμήν και πότε) θα γίνει ενημέρωση επίσημη και βέβαια εκεί θα είναι καλεσμένοι όλοι.

Πάντως σίγουρα δεν θα την κάνουμε την ίδια ημέρα που κάνει πάρτυ και η Λίλιθ γιατί σίγουρα πολλά μέλη, θα την κοπανήσουν από την επίσημη συγκέντρωση και θα επιλέξουν, βεβαίως, την... "κραιπάλη".

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

κυρία ΛουκκάΝέο Μέλος
19/06/2003, 14:01:52
ΕΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!
ΝΤΡΩΠΗΗΗΗΗΗΗΗ!
ΡΑΤΣΗΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΟΙΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΑΙΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΤΑΙ;

Κηριοι διαχηριστέ!
Να αιπέμβετε παρακαλό!
Πραίπη κε γο να ρθο στο Παρτηηηηηηηηη!!!

Μα αν δαιν ερθο...
I am watching you...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

oneiric1Μέλος
19/06/2003, 14:37:20
Αμαλία - Λίλιθ... ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια... ... δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω μια λαχτάρααααααα!

* Irene *
~ Love is the only truth ~

T-SEEKERΜέλος
19/06/2003, 21:45:33
...επιτελους βλεπω πως η σκέψη που είχα λίγους μήνες πριν θα γίνει πραγματικοτητα μέσω της πρωτοβουλίας της λιλιθ . και να τη συγχαρώ γιατί πραγματικα θελει μεγάλα κότσια για ένα τέτοιο εγχείρημα και μαλιστα στο σπίτι του καθενός . λιλιθ , κοριτσάκι μου ,το σκέφτηκες καλά αυτό που πας να κάνεις ? δεν νομίζω να μείνει τίποτα όρθιο στο σπιτάκι σου μετά από αύτην την επέλαση . άσε που μπορεί τόσα "φλεγόμενα" και γεμάτα "εσωτερική ενέργεια" μυαλά , σε τόση μεγάλη συγκε΄ντρωση να προκαλέσουν κανένα τρομερό φαινόμενο στην περιοχή με τόση ενέργεια πουθα κυκλοφορεί...
μόλις σήμερα επέστρεψα στο εσοτερικα μετα απο περίπου ενάμιση μήνα απουσία μου λόγω υποχρεώσεων και τώρα είδα το φορουμ . Αν και με λύπη μου βλέπω πως αύτη μου η απουσία για τα δεδομενα του εσοτερικα είναι πολύ μεγάλη και λογικά θα με έχετε ξεχάσει και δεν θα έχει και πολύ μεγάλη σημασία για το τι θα πω εγώ σας λέω ότι μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλά δεν θα μπορέσω . Σας εύχομαι καλή διασκέδαση και ελπίζω να περάσετε τέλεια .

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"