- 28 / 6 -PARTY-NIGHT + DJ.JIM FROM CORFU LIFE!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Επειδη λοιπόν δεν σε έχω απέναντή μου λοιπόν (πράγμα που δεν νομίζω να ήθελες) δεν μπορώ παρα να σταματήσω εδώ.
Φιλικά
Με χαλαρώνει, με φτιάχνει με εκστασιάζει και τη χορεύει ο καθένας όπως του βγαίνει ανάλογα με το κέφι της στιγμής ![]()
Oσο για την κλασσική, τι να πω... THE BEST ![]()

Σου έστειλα μήνυμα το πρωϊ και δε μου απάντησες...
Πάρε με τηλέφωνο να κανονίσουμε να πάμε να βρούμε το zippo του ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΥ. Σήμερα! και όχι τον άλλο αιώνα...

Μήπως καλύτερα όχι???
(επειδή τα όμορφα πράγματα εύκολα χαλάνε και δε θα ήθελα να σε δω στεναχωρμένη).

τελείωσα μάλιστα με το ακόλουθο
quote:
Ελπίζω να απάντησα στην θέση σου φίλε μου.
Αν το έπαιρνα στραβά θα το καταλάβαινες γιατί θα γέμιζα θαυμαστικά κεφαλαία και τονισμένα γράμματα. Συνηθως είμαι πολυ διαλλακτικός και σπάνια νευριάζω. Διάλογο κάνουμε και σου απάντησα.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

στην πεδιάδα ρέει το γάλα, ρέει ο οίνος και της μέλισσας το νέκταρ….
Αυτό θα είναι το θέμα του πάρτι!
Απλός η Lilith ντρεπότανε να το πει!
Μα γιατί καλή μου Lilith;;;; δεν πρέπει να ντρέπεσαι για τα γούστα σου, ασχέτως εάν είναι ελεεινά! και παλιομοδίτικα…![]()
![]()
![]()

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 05/06/2003 11:41:25
Μα καλά, αυτό το κορίτσι δεν καταλαβαίνει με τίποτα…

γιατί γκίβ μι μόνο ε κίς?
εσύ είσαι μωρό γλυκό μου και θέλεις πολλά, μα πάρα πολλά, δηλαδή, τι πολλά, άπειρα φιλάκια θέλεις, μέχρι να πνιγείς μέσα σ' αυτά.
Μην αρκείσαι αγαπητή μου λίλιθ σε λίγα. Οι απαιτήσεις σου -στόχοι σου- πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ.
Οπότε, "Γκίβμιεκις -η πρώτη γυνέκα αράχνη"
Τώρα γιατί αράχνη, ψάξε τι κάνει η αράχνη και θα το βρείς, ή μπορεί να σου το πει όποιος αγαπητός φίλος θέλει γιά σένα, μόνο γιά σένα.
Ίσως μπορέσεις να μας το δείξεις -μπρρρ- στο πάρτυ σου, αλίμονό μας!
Αν είναι να κάνεις κάτι σήμερα μην το αφήνεις για αύριο, γιατί αν είναι ωραίο, το ξανακάνεις κι αύριο.
Μα τι γίνεται εδώ //βλέπω ξεφύγαμε ...ολίγων τι !!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ.
ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ PLANE ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΗΟΤΗ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΒΡΕ ΛΙΛΙΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ.
ΠΟΥ ΓΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ESOTERICOPARTY?

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...
THE POWER OF THREE WILL SET YOU FREE
Tο πολυαναμενόμενο πάρτυ είναι της Λίλιθ (και της Αμαλίας). Οι καλές μας φίλες μπορούν να καλέσουν όποιον θέλουν. Αν πάω εγώ, δεν θα πάω επειδή είμαι Διαχειριστής αλλά επειδή με καλούν προσωπικά. Ούτε εγώ, ούτε κανένα στέλεχος του Esoterica.gr, συνεπώς, μπορούμε ή πρέπει να καλέσουμε οποιονδήποτε.
Επειδή όμως έχουν την καλή διάθεση να καλέσουν πολλά μέλη του Esoterica (όπως και να το κάνουμε δεν είμαστε τυχαίοι
, όσοι είμαστε εδώ), δημιούργησαν αυτό το topic για να μας ενημερώσουν.
Τα λέω αυτά για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση με κάποιον που για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν πήρε πρόσκληση και μετά τα "ρίξει" στους Διαχειριστές. Βέβαια για εμάς (διαχειριστές-συντονιστές) τα πράγματα ήταν και είναι ξεκάθαρα, και το ίδιο για την Λίλιθ και την Αμαλία, αλλά επειδή πολλοί μπορεί να έχασαν... "επεισόδια" είναι πολύ πιθανόν να πέσουν στην παγίδα της παρεξήγησης που προανέφερα.
Όταν το Esoterica κάνει συγκέντρωση μελών (αμήν και πότε) θα γίνει ενημέρωση επίσημη και βέβαια εκεί θα είναι καλεσμένοι όλοι.
Πάντως σίγουρα δεν θα την κάνουμε την ίδια ημέρα που κάνει πάρτυ και η Λίλιθ γιατί σίγουρα πολλά μέλη, θα την κοπανήσουν από την επίσημη συγκέντρωση και θα επιλέξουν, βεβαίως, την... "κραιπάλη". ![]()
![]()
![]()

ΝΤΡΩΠΗΗΗΗΗΗΗΗ!
ΡΑΤΣΗΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΟΙΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΑΙΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΤΑΙ;
Κηριοι διαχηριστέ!
Να αιπέμβετε παρακαλό!
Πραίπη κε γο να ρθο στο Παρτηηηηηηηηη!!!
Μα αν δαιν ερθο...
I am watching you...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
* Irene *
~ Love is the only truth ~
μόλις σήμερα επέστρεψα στο εσοτερικα μετα απο περίπου ενάμιση μήνα απουσία μου λόγω υποχρεώσεων και τώρα είδα το φορουμ . Αν και με λύπη μου βλέπω πως αύτη μου η απουσία για τα δεδομενα του εσοτερικα είναι πολύ μεγάλη και λογικά θα με έχετε ξεχάσει και δεν θα έχει και πολύ μεγάλη σημασία για το τι θα πω εγώ σας λέω ότι μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλά δεν θα μπορέσω . Σας εύχομαι καλή διασκέδαση και ελπίζω να περάσετε τέλεια .
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"