- ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ - ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ ΘΕΟΙ ? - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
''ΕΣΥ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΕΞ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ, ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΧΩ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΥΝΩ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟ...
ΜΑΘΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΡΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΑΙ
ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΟΥ...'' Είναι εμφανές οτι το εν λόγω άτομο έχει πρόβλημα και μάλιστα ο admin λίγο πριν κλειδωθεί το topic στο οποίο έκανε την εν λόγω δήλωση, τον είχε διαγράψει απο το forum και του είχε δηλώσει οτι δεν θα τον ξαναδεχόταν πίσω ποτέ εαν επιχειρούσε να επιστρέψει με διαφορετικό nick...
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ..
ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
ΘΕΟΙ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ,ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ..
Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ?
ΣΟΔΟΜΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ ? ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ..
ΚΑΤΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ? ΣΙΓΑ ,ΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ 500 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ..
ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΟΥΣ ? ΣΙΓΑ,ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΛΟΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ..
ΤΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ? ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Edited by - beyond on 24/08/2004 11:10:51
Ο φίλος λύκος θα πρέπει τώρα να βάλει και άλλο θέμα μέσα στην κλώνοποίηση ,ο δρ Ζαυός πρόσπθει να κάνει κλωνοποίηση από νεκρίκα κύταρα , άλλος φράνκεσταιν , όμως επέιδη είναι Κύπριος , έχει το συμπαθέστατο επίθετο Ζαβός και μάλλον οι εφευρέσεις του θα πάρουσιαστουν πρώτα στην Κύπρο (εκτος αν μιλάμε για τέρας τύπου φράνκεσταιν) η στάση μου λανθασμένα , ανόητα , ίσως αλλά και πάλι έτσι θα είναι πιο καλή από ότι αν ήταν Αμερικάνος .
Αβίογενεση το σκέφτηκε ο Αριστότελης , το εφάρμοσε ο Ζαβός (χούμορ εδώ)
Δεν γνώριζω αν θα πέτυχει κατί τέτοιο αλλά τα κύταρα θα είναι μάλλον νεκρά όχι ανενεργά .
Το θέμα της ηθικής προυποθέτει σεβασμό σε όλους ανέαρτητα τους τομείς σε όλα , και αυτό υπόστηριζω άσχετα αν αρέσκομαι να ακούω σε κυπριακές και ελλήνικες προτοπορίες .
Από την άλλη ο ίδιος ο Ζαβός ίσως να μην είναι έγκυρος για τα επίτεγματα του είμαι σίγουρος όμως πως δουλέυει στην κλώνοποίηση .
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=381824
Μελέτωντας τον Παναγιώτη Ζαβό βλέπω πως έχει ξεφύγει από το μέτρο ηθικής αν ο σέβασμος των άλλων είναι πιο κάτω από την ίδια την κλώνοποίηση υπάρχει πρόβλημα , από την άλλη όσο δεν χρηματοδοτήται από Αμερρικανάκια είμαι καλύτερα αλλά και πάλι δεν πρέπει να μειώνει την αξιοπρέπεια του ανθρώπου .
Πρώσεχως αν κάποιος βρεί ιστόσελιδα που λέει για την αβιογένεση του δρ Ζαβού να το κάνει πόστ .
Γένικα για το θέμα , ανθρώπινη εξέλιξη μόνο υπάρχει όταν εξέλισεται δια το μέλλον η ζωή του άνθρωπου εξέλιξη της κλωνοποίησης και καταπάτηση των δικαώματων /μη σεβασμος στον άνθρωπο /ζωη δεν φαίρνει ποτέ εξέλιξη και γνώση . Σοφία και εξέλιξη είναι να γνώριζεις πως η φωτια καιεί και να την χρήσιμοποιείς για να ζεσταθεις , μετα για ενεργεια αυτο είναι εξέλιξη , το αντιθετο να την χρησιμοποιείς για βασάνηστιρια και για τον πόλεμο . Η ηθίκη ισχύει και για την κλωνοποίηση πιστεύω εγώ.
Ο σεβασμός και η αποδοχή είναι οι βασικές αρχές της ελευθερίας
Αν και πισευω οτι η κλωνοποιηση εναι τρομερη επιστημονικη ανακαλυψη, φοβαμαι για το πως θα την χρησιμοποιησει η ηλιθια ανθρωποτητα. Παντως για την κλωνοποιηση οργανων δεν νομιζω οτι ειναι κανεις εναντιον;
quote:
Ναι βεβαια ασε ησυχα τα παιδακια του κοσμου, να μη μαθουν την αληθεια αλλα τα ασυστολα ψευδη που διακηρυσσουν οι<<μεγαλοι>> και μας παραμυθιαζουν για να μας εξουσιαζουν καλυτερα. Ξυπνηστε ρε!!!!!
Για σου ρε Doom, εσένα περιμέναμε για να μας αφυπνίσεις! Το esoterica έχει γεμίσει απο ''φωστήρες'' ομοιδεάτες σου. Ποιά ψεύδη, Doom? Αυτό για παράδειγμα οπου ο Αναρχοκομμουνισμός και ο ανθελληνισμός παρουσιάζονται ''προοδευτικά'' και ''ανθρωπιστικά'' κινήματα ενώ αντίστοιχα οι πατριώτες παρουσιάζονται σαν ''φασίστες''?
Αν ενοείς αυτά συμφωνώ απόλυτα!
Η κλωνοποίηση είναι όντως μια μεγάλη ανακάλυψη και θα ήταν οντως πολύ χρήσιμη για ιατρικούς σκοπούς. Πάντως, και για στρατιωτικούς σκοπούς να χρησιμοποιούνταν, δεν θα μου κακοφαινόταν. Τέρμα οι μάνες που θα κλαίνε τα παιδιά τους, τέρμα η διάλυση οικογειών λόγω του πολέμου. Οι πόλεμοι μεταξύ κλόνων θα διεξάγονταν υπο διαφορετική οπτική γωνία.
Εξοργίζομαι, πάντως, βλέποντας ορισμένες ξεπερασμένες απο το χρόνο φιγούρες με ράσα να μιλούν και να λένε πως η κλωνοποίηση είναι ''ανήθικη'' κτλ.
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
Για άλλη μια φορά βλέπω πόσο ηλίθιοι είναι οι φανατισμένοι χριστιανοί!!!!
Μπορείτε να το καταλάβετε απο το άρθρο του http://www.jesuslovesyou.gr/BiblePoint/Klonopihsi.htm που μας παραθέτει ο wolf glance. Μα αν είναι δυνατόν! Προχώρησε η τεχνολογία,ή η κλωνοποιηση επειδή κάναμε πέρα τον ιησού......................???
Όλοι αυτοί που είναι κατά της κλωνοποίησης,μάλλον δέν έχουν καταλάβει ή δεν έχουν πονέσει στη ζωή τους...
τί θέλω να πώ μ'αυτο...
ποιός θα πάει να πεί στην αφρική ή και στις υπόλοιπες τριτοκοσμομικές χώρες οτι,θα είχατε άφθονο φαγητο με τη μέθοδο της κλωνοποιησης,και τα παιδιά σας δεν θα είναι σκελετοί και δεν θα πεθαίνουν, αλλά να μωρέ εμείς οι υπόλοιπες χώρες έχουμε ηθικούς φραγμούς και δεν μπορούμε να προχωρήσουμε γιατί άλλωστε έχουμε κάνει πέρα και τον ιησού!!βλακείες!!!!
η γνώμη μου είναι πώς η μέθοδος της κλωνοποιησης πρέπει να γίνει σιγά-σιγά κατανοητή στον απλό τον κόσμο. Μαθήματα βιοηθηκής μπορεί να δώσει ο καθένας στον εαυτό του. Και όσο "τραγικό" και αν ακούγεται σε κάποιους μια οικογένεια να έχει στην κατάψυξη ένα κλώνο του παιδιού της για τυχόν μελλοντικές επεμβάσεις,όταν θάρθει η στιγμή αυτοί οι κάποιοι θα τρέχουν και δέν θα φτάνουν όταν θα βλέπουν το βλαστάρι τους να πεθαίνει αφού δεν θα υπαρχει δότης είτε για νεφρό,ή για συκότι,ή για μάτι ή για κάρδιά κ.τ.λ κ.τ.λ.......
και όσον αφόρα στην ερώτηση του φόρουμ για το άν γινόμαστε θεοί σιγά-σιγά,ε δέν το νομίζω. Θεούς πάνω στη γή έχουμε πολλούς....αυτούς που μας εξουσιάζουν και όχι μόνο....
to avrio ine ena menomeno teras,pou kapia stigmi prepi na to adimetopisis...
ΧΤυπήσανε λοιπόν οι ξύπνιοι στο ευαίσθητο σημείο σας ή αποφάσισαν να σας δώσουν μία καλή δικαιολογία ανα χείρας και σας βόλεψε? Η κλωνοποίηση χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς, κι όχι για να βοηθήσει τον άνθρωπο, όπως και τα περισσότερα 'επιτεύγματα' του ΟΡΘΙΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ!
Αμ, το άλλο, που η λογική σας φαίνεται να το ξεπερνά (πολύ βολικό). Αν με το που θα πεθαίνει ένας άνθρωπος θα τον κλωνοποιούμε (γιατί δεν αντέχουμε τον πόνο του χαμού του...γίναμε και μή μου άπτουδες τώρα...), και με το που παθαίνει μία ασθένεια ένας άλλος τον κάνουμε τριαξονικό και ΑΘΑΝΑΤΟ, πώς στην ευχή θα βοηθήσει αυτό την πείνα, έτσι για να καταλάβω δηλαδή? Ηδη ο πληθυσμός της γής αυξάνεται γεωμετρικά, χωρίς την κλωνοποίηση, μπορεί το 'λογικό' μυαλό σας να σκεφτεί τί θα γίνει ΜΕ την κλωνοποίηση? Ισως τελικά οι πόλεμοι να μήν είναι και τόσο κακή ιδέα!
Merci για την ανάγνωση, και δύο ερωτησούλες?
Λύκε Λύκε (είσαι εδώ;) :)))) Οχι, η ερώτηση είναι: Γνωρίζεις τί σημαίνει αγνωστικισμός? Επειδή την χρησιμοποίησες ως γνώρισμα που σε καθορίζει (εν μέρει πιθανά)... Ετσι απο περιέργεια, επειδή το έμπλεξες με την αθεϊα ;)
και η δεύτερη για τον Mein Kaizer :)))) Δηλαδή, καθόλου δεν θα σε πείραζε να κρατάγαμε ανθρώπους 'φυλακισμένους' (προφανώς, αφού θα ήταν αναλώσιμοι), για να τους χρησιμοποιούμε σε πολέμους? Οι πόλεμοι είναι κάτι που πρέπει να συνεχιστούν κατά την γνώμη σου, απλά με στρατιώτες 'ορφανούς'??? Και γιατί καλέ να χαλάσουμε τόσα λεφτά -γιατί εγώ κι εσύ θα τους πληρώσουμε κι αυτούς- και να μήν αδειάσουμε τα ορφανοτροφεία να τελειώνουμε? Θα γλυτώναμε ΚΑΙ απο κεί λεφτά....
Η ηθική τελικά δεν είναι απαραίτητα ΕΜΠΟΔΙΟ, αλλά δικλείδα ασφαλείας ακόμα και για μας. Αν δεχόμαστε τόσο εύκολα να μεγαλώνουμε παιδιά ΖΩΝΤΑΝΑ που θα τα κρατάμε για την περίπτωση που κάτι πάθει το αδελφάκι του (μήν μου πείτε οτι αυτό δεν το ακούσατε), τί εμποδίζει τον οποιονδήποτε να πάρει εμάς και να μας κάνει φέτες στο όνομα της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΗΣ???
Εχει δίκιο ενας φίλος που ωρυεται, και θα επαναλάβω τα λόγια του!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕ, σας ονόμασαν ξύπνιους και σας κάνουν να αισθάνεστε ξύπνιοι για να σας κρατούν ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ! Πάνω απο τα πτώματά σας θα περάσουν...
Αντε κι όνειρα γλυκά ;)
PS Α, πάω να δώ τον πλαστικό μου, ο οποίος λέει θα μου κλωνοποίησει το βυζί τώρα που είναι σε καλή κατάσταση, γιατί σε 20 χρονάκια..... Δράμα φίλοι μου, δράμα....αχ
Edited by - Pagwna on 08/09/2004 12:50:24
Edited by - Pagwna on 08/09/2004 12:52:52
το άνοιξες από τώρα... απλά για να έχεις το copyright???
βρε μπαγάσα...
λαμόγιο...

Ο άσπρος σίφουνας....
----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....
Να γραφουμε σε Topic χωρις θεματολογια συγκεκριμενη ???
Καλα...αν ηταν ολοι να ανοιγαμε τετοια θεματα...
...and the Predators will prevail...
Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo
Απιστοι Θωμάδες…δυό-τρεις μπουκίτσες για ορεκτικό.
Ιδού οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες από την κατάκτηση του κόκκινου πλανήτη.
Η αποστολή εξετελέσθη εν έτει 2004, την ώρα που εμείς οι κοινοί θνητοί ασχολούμασταν με ολυμπιάδες και άλλα κουραφέξαλα.
Ντοκουμέντο 1:
Πλησιάζοντας στο στόχο, να μια άποψη του αρειανού grand canyon.
.
.
.
Ντοκουμέντο 2:
Λίγο μετά, το σημείο προσαρείωσης.
.
.
.
Ντοκουμέντο 3:
Ο πρώτος άνθρωπας κόβει βόλτες επί του πλανήτου.
Mην ακούσω για φωτοσοπιές και τέτοια φαιδρά.
Οποιος αποδείξει οτι παίζει φωτοσοπιά έχει ένα μύριο.![]()
Τοσες και τοσες...
Εκτος Αν πραγματι εχει γινει...και μας το φανερωσουν μετα απο 20 χρονια (για τοτε που "θα..." οργανωσουν επανδρωμενες αποστολες για τον Αρη)...
Ειδωμεν...Καλη δουλεια βρε Λαμο...αλλα γιατι δεν ανοιξες απ' ευθειας το Θεμα???
...and the Predators will prevail...
Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo
![]()
![]()
![]()
Στράτος

![]()
![]()
![]()
Στράτος

Δεν χρεισημοποιήται πλέον αυτή η στολή στα πλανητικά ταξίδια...
Ρε μιλάμε εδώ είναι το τεραστιότερο και πελωριώτερο σκάνδαλο όλων των εποχώνε.
Τι φεγγάρια και πράσινα (κόκκινα εδώ) άλογα λέμε.
Πήγανε και δε μας το λένε (ακόμα) γιατί….θα τα πούμε προσεχώς.
[Πάρτε και μια πιο κοντινή του μόρτη που βολτάρει.
Κι επειδή δε λέει τσάρκα ποδαράτη εκεί πέρα, πάρτε και το 4χ4 και αναλύστε το οι ειδικοί να δούμε πόσο καίει.
tsonta 1
Κάντε και μια μαντεψιά από πού εκτοξεύτηκε το πλοίο (κανάβεραλ και λοιπά ακρωτήρια απορρίπτονται).
Tsonta 2
Προσεχώς στοιχεία για την ταχύτητα του πλοιαρίου, τον κινητήρα, το σχέδιο πτήσης που λέμε οι πετούμενοι (πορεία) κλπ κλπ.
Χαμός θα γίνει λέμε…![]()
![]()
![]()
.
.
.
Gmt pano poy tostelna me petaxe exo...ypopto xmmmm
oi foto oannhsea einai toy 2004
OANNHSEA
exeis meil
tsek it aut
Edited by - lamogio on 05/10/2006 20:29:53

Περιγράφει ένα φανταστικό 6χρονο ταξίδι (σε μορφή ντοκυμαντέρ/τηλεταινίας) πέντε αστροναυτών στο ηλιακό σύστημα από την Αφροδίτη μέχρι και τον Πλούτωνα.
Έχει εκπληκτικά ειδικά και οπτικά εφέ!
Το έδινε το περιοδικό Discovery τον Ιούνιο αν θυμάμαι καλά.
Όσοι δεν το πήρατε ψάξτε να το βρείτε ,αξίζει.