- ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ - ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ ΘΕΟΙ ? - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
http://video.google.com/videoplay?docid=7270308264173437652&q=MARS+LANDING

~:LOVE:~AND~:LIGHT:~
PaNo
αυτό θα είναι και ένα από τα επομενα θέματα στο "ΑΚΛΑΥΤΟΝ".

Που ειναι αυτος που εταζε ενα μυριο?Τα λεφτα μας.....ή την εκανε lamogio μετα την αποκαλυψη?Μιλα ρεεεεεεεεε!!!!!
![]()
1. ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟ ΚΡΙΣ ΚΡΑΦΤ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...

Ο ΧΟΑΞΕΡ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ.... ΑΙΣΧΟΣ......
2. ΚΡΑΤΗΡΕΣ ΣΕ ΜΗ ΤΥΧΑΙΑ ΣΗΜΕΙΑ.....
ΕΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΙΤΣΕΣ.....

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟΥ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΙΣΧΥ 150 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ 155....

ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΠΑΛΙ ΑΜΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΡΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ 5ΑΛΦΑ....!!!
3. Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΙΕΣ

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΜΟΙΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ....

ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ !!!!

3. ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΣΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ VW
ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΗΑΚΟ ΟΧΗΜΑ 4Χ4 .... ΕΠΕΙΔΗ ΒΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΛΑ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ VW ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΓΔΥΣΑΝ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ BRONX ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ) .... ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟ !!! ΑΙΣΧΟΣ.....

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ .... ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ... «ΑΡΗΣ Ο ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ;;»
ΛΑΜΟΓΙΟ ..... ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΩ ..... ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΩ .... ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ....

Ο άσπρος σίφουνας....
----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....
quote:ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΜΟΙΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ....
ΠΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!
Προσπαθώ να σε καταλάβω αλλά αδυνατώ. Αν νομίζεις οτι ο τρόπος αυτός είναι σωστός τότε οk. Άλλωστε για το fake της υπόθεσης δεν χρειαζότανε γελοιοποίηση του topic.

Μας την πέσανε
Καλά ρε σεις, θα τα πούμε το απόγευμα αμα προκάμω και μπω.
Α να χαθείτε κακοί, χαλάσατε το καλύτερο θρέντι, παλιοσκεπτικισταί.![]()
Αξιοτιμη προσπαθεια του Λαμογιο... Αρκει να το κανεις συχνοτερα ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and the Predators will prevail...
Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo
quote:
PREDATOR
Δεν θα ελεγα για φωτο-απατες...αλλα μηπως ειναι απο καμια "σκηνοθετημενη" ταινια?
Σωστή σκέψη δικέ μου, όντως ταινία, διβιδι για την ακρίβεια.
quote:
MEDTECH
OK απο ποια γηινη έρημο ειναι?
Δυστυχά μεδτεχ δεν ξέρω σε ποιάν έρημο το γυρίσανε.
quote:
perseus
Οι εικόνες που μας έδειξε το λαμόγιο (μεγάλο λαμόγιο) είναι από μια ακριβοπληρωμένη παραγωγή του BCC που λέγεται Οδύσσεια του Διαστήματος: Ταξίδι στους πλανήτες (2DVD)
Ακριβώς.
Εγώ έχω δει μόνο το ένα, αυτό που «φτάνουν» μέχρι το Δία.
Εξοχο το ταινιάκι κατά τα άλλα, προσεγμένο.
quote:
Tpt
Που ειναι αυτος που εταζε ενα μυριο?Τα λεφτα μας.....ή την εκανε lamogio μετα την αποκαλυψη?Μιλα ρεεεεεεεεε!!!!!
Δεν πιστεύω να περίμενες από λαμόγιο τπτ μύρια, ε;
Και ειδικά με τέτοιο νικ τι να πάρεις…
Ασε που το μύριο έπαιζε για φωτοσοπιά και φωτοσοπιά δεν είναι καμμιά φωτο.
AZAX XAZA
Mετά τους προηγούμενους δε χρειαζόταν όλο αυτό ε; Η «απάτη» είχε ήδη αποκαλυφθεί.
Καλή δουλίτσα πάντως έκαμες, πλάκα έχει.
MARTE
Ιτς οκέι μαν.
Σπανίως παραξηγιέμαι, άλλωστε είχα υπ’ όψη τα χείριστα των σχολίων όταν ξεκίναγα την πλακίτσα. Νο προμπλεμ.
-----------------------------
Εχοντας λοιπόν κατά νου το θρέντι με τίτλο «ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑΜΕ Η ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ;» και όσα ειπώνονταν εκεί, ήταν μάλλον προφανές ότι προκόντανε για πλάκα.
Εξ άλλου, ο τίτλος ετουτουνού, γιαυτό ήταν σχεδόν ίδιος.
Περισσό να πω ότι τάττομαι μ’ αυτούς που λένε ότι πήγαμε (στο φεγγάρι).
Κάπου στην πορεία μάλιστα ειδοποίησα μερικά μέλη, που τα εκτιμώ και ήξερα ότι δε θα μασήσουν, μέσω μέιλ να μη τσιμπήσουν και το ξεσκεπάσουν αμέσως για να δούμε πού μπορεί να βγάλει.
Πού να ξέρω ο έρμος ότι το φόρο βρίθει επιστημόνων και ορθολογιστώνε;![]()
Ευχάριστο πάντως αυτό, καλό για το επίπεδο του φόρου.
Ενιγουέι, νο χαρντ φίλιγκς ελπίζω, τουλάχιστον από μένα νο φίλιγκς ατ ολ.
Για τους λοιποί που ξέχασα να αναφέρω, σόρι.
Tsonta:
Στο επόμενο θέμα θα τα πούμε, θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε...
Edited by - lamogio on 06/10/2006 16:49:08
ΑΖΑΧ... ευγε νέε μου! Πολύ καλός!
quote:
Marte λέει....Προσπαθώ να σε καταλάβω αλλά αδυνατώ.
Και εγώ .... ώρες ώρες δεν με καταλαβαίνω.....
quote:
Marte λέει....Αν νομίζεις οτι ο τρόπος αυτός είναι σωστός τότε οk.
Πήρα το ΟΚ....Πήρα το ΟΚ....!!!! Είναι το πρώτο ΟΚ μου μέσα στο Εσωτέρικα.... !!!!
quote:
Marte λέει....Άλλωστε για το fake της υπόθεσης δεν χρειαζότανε γελοιοποίηση του topic.
ΟΚ να στο θέσω έτσι λοιπόν.....
Σε άλλο τόπικ που ασχολείται με τη Σελήνη και μπαίνει μέσα ο κύριος Σοφιάς...(ο οποίος έχει φωτογραφίες σε βιβλίο του κάπως σαν τις δικές μου) ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ;;;;
Ρε λαμόγιο για πές μου .... σου γελοιοποίησα το τόπικ σου ...;;;;

Ο άσπρος σίφουνας....
Απλά δεν είναι και τόσο όμορφο για νέα μέλη να βλέπουν τέτοιες καταστάσεις(όπως εκείνες στο τοπικ του PaNo πχ)γιατί ρίχνουν πιστεύω το επίπεδο του φόρουμ.
Any way , πάντως αν νομίζεις οτι σε έθιξα ζητώ συγνώμη.

quote:
Marte λέει...Εντάξει μην το παίρνεις και κατάκαρδα...
Είδες ποσο ευαίσθητος είμαι ....
quote:
Marte λέει...Απλά δεν είναι και τόσο όμορφο για νέα μέλη να βλέπουν τέτοιες καταστάσεις(όπως εκείνες στο τοπικ του PaNo πχ)γιατί ρίχνουν πιστεύω το επίπεδο του φόρουμ.
Άλλοι ρίχνουν το επίπεδο .... ψάξε να τους βρείς ...(βζίν βζούν, πλ πλ , love and light, ανωρθώγραφει, κλπ κλπ)
quote:
Marte λέει...Any way , πάντως αν νομίζεις οτι σε έθιξα ζητώ συγνώμη.
Δεν νομίζω ... οπότε συγνώμη μή δεκτή, αφού δεν υπάρχει λόγος....

Ο άσπρος σίφουνας....
Μαζί θα προχωρήσουμε...
Και για να δεις ότι σου έχω πλήρη εμπιστοσύνη, σου αναθέτω την συγγραφή και την μελοποίηση του ύμνου της οργάνωσης μας...
Δίπλα σου εγώ με την σημαία της οργάνωσης - κόκκινη και σαν σύμβολο της, η κρεμάλα και το παλούκι.
Μην ξεχνάμε δε:
1 άτομο είναι "περίεργος"
2 άτομα είναι οργάνωση
3 άτομα είναι κίνημα
4 άτομα είναι επανάσταση
Περιμένουμε λοιπόν άλλους 2 να μας ακολουθήσουν και ένα καλό, ματσομένο, σπόνσορα...
quote:
Περιμένουμε λοιπόν άλλους 2 να μας ακολουθήσουν και ένα καλό, ματσομένο, σπόνσορα...
ΕΨΑΧΝΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΠΟΝΣΟΡΑΡΩ.