ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vril30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
CernavusΜέλος
28/04/2005, 00:08:11
quote:

Χαιρετίσματα στον Παύλο !

Κι αυτό διότι δεν φαντάζομαι να έχεις και τόσο πια υπόγειο χιούμορ
ώστε να εννοείς τον... Βουδούρη!

28/04/2005, 07:32:25
quote:

quote:

Χαιρετίσματα στον Παύλο !

Κι αυτό διότι δεν φαντάζομαι να έχεις και τόσο πια υπόγειο χιούμορ
ώστε να εννοείς τον... Βουδούρη!

Οχι δα !

Αν τον δείς, πες γειά.

XDΜέλος
28/04/2005, 08:56:24
Να και ένα με το περίφημο Άλφα στο κέντρο ;-)
MozΜέλος
28/04/2005, 16:10:45
Καλή μου ¶τμα, να το εκλάβω ως... πυθιακό χρησμό; (δεν το 'πιασα...)
(Ευχαριστώ για τις οδ. χρήσεως πυξίδας... προς στιγμήν έχασα το point.)

Vril, στην ερώτησή σου δεν θα απαντήσω, ας πούμε λόγω «επιφυλάξεων για το εύληπτο» της γραφής μου. (Η Παρα-νόησις έχει πολλά ποδάρια, το γνωρίζεις.)
Θα μου επιτρέψεις ωστόσο μερικά copy-paste, όχι βέβαια για να λύσω την απορία του «άπορου» Cernavus. Κάποιοι «εκεί έξω» μάλλον έχουν μεγαλύτερη ανάγκη (... μην τους πάρει και τους σηκώσει ο αήρ, μέρες που είναι... και «από άγνοια».)

< Vril Απεστάλη: 07/03/2005, 05:55:52> (Παλιό... αλλά ουσιαστικό.) Θεωρώ ότι ανάλογες «αναλύσεις» είναι αναγκαίες, όχι μόνο στο εδώ δωμάτιο και τόπο, αλλά γενικώς. (Καλό το παραμύθι και το σκουριασμένο τηλέφωνο, αλλά υπάρχουν και όρια.) Επίσης < Vril Απεστάλη: 25/04/2005, 12:59:17> και < Vril Απεστάλη: 26/04/2005, 20:45:44 > Αυτά (...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ), και βάσει της δικής μου «αντίληψης». Τα υπόλοιπα, «δια της συνολικής όρασης» έσω κι έξω και παντού. (Σαφές; Ελπίζω να βοήθησα... έστω και δια της «αντιγραφής». Υπερβόρειε, αληθινά σΆ ευχαριστώ.)

Cernavus, προσεκτικά διάβασα και σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου λύσεις την «απορία». (Απόρησα και με την δική σου απορία... διότι και «φίλτρα αξιολόγησης» διαθέτεις και «to the point» είσαι... Τέλος πάντων, δεν τυγχάνω γκουρού, αλλά ελπίζω, τρόπον τινά, να σε κάλυψα.) Να είσαι καλά. («Τι ώρα είναι;»)

(Θα έλεγα καλή συνέχεια... αλλά θα παρ-εξηγηθώ. Καλή αναζήτηση, το λοιπόν, και όχι εντός αχυρώνα, αν δεν διαθέτετε τουλάχιστον «σφαιρικ-ότερη αντίληψη». Δεν φτάνει το τηλεσκόπιο της Nasa, δυστυχώς.)

Shukran
URUA!©Moz

((Σελίδα 17, εντός εκτός κι επί τα αυτά... -Τι λέει το τμήμα marketing, Marcel;
-Πρόβλημα Ουδέν. Παντού υπάρχει ένας Μύθος.))

28/04/2005, 22:29:19
Moz,

θα βάλουμε δύο τηλεσκόπια δίπλα δίπλα. Θα ορίσουμε ενα κοινό νατικείμενο παρατήρησης. Θα καταγράψουμε τα πάντα και μετα θα τα δούμε μαζί στο video. Θα δείς πολλά.

Επικοινώνησε με eMail, γιατί πρέπει να σε δούμε στο σπήλαιο Γκαντάρα του όρους Μεντέλης

(Μεντέλη, από τον Λήσταρχο Μελλούνα)

εκ της Συμμορίας

Καπετάν Μελλούνας
-Λήσταρχος εν ενερεγεία-

CernavusΜέλος
29/04/2005, 00:55:14

quote:
Απόρησα και με την δική σου απορία...

Φίλε Moz -
το μυαλό μου, να ξέρεις, δουλεύει λιγάκι ανάποδα...

Άσε που..
(Η Παρα-νόησις έχει πολλά ποδάρια, το γνωρίζεις.)

quote:
(«Τι ώρα είναι;»)

Ώρα να βρώ ποιός είναι ο Πάυλος!

(.......)

DreamwindΝέο Μέλος
29/04/2005, 05:08:21
Ας μου επιτραπεί σε αυτό το κρίσιμο σημείο, οτι από προσωπικό ψάξιμο σε εργολάβους, μηχνικούς, αρχιτέκτονες και μαστόρους, και φυσικά από την εδώ κουβέντα, έφτασα στο σημείο να τα βλέπω και να με πιάνουν τα γέλια που τα κυνηγούσα μανιωδώς... Ο ένας λέει οτι δεν ξέρει, ο άλλος λέει οτι ξέρει αυτός που λέει οτι δεν ξέρει, ο τρίτος λέει οτι δεν ξέρει ο πρώτος, αλλά ξέρει ο δεύτερος, ωστόσο ο ίδιος δεν ξέρει.... Ακόμη περιμένω να δω μια φωτογραφία που μου είχε τάξει ένας φίλος εδώ στο φόρουμ που όπως λέει φαίνεται κάτι περίργο να βγαίνει από ένα καπάκι, αλλά δυστυχώς είναι δύσκολο να βρεθούμε τον τελευταίο καιρό, οπότε παραμένει ένα μικρό ερωτηματικό, ώσπου το θέμα αυτό να κλείσει για μένα οριστικά. Τονίζω , ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Πιστεύω οτι όλοι πρέπει να κάνουν τον κύκλο τους και την έρευνά τους, για να καταλήξουν κάπου, και δεν θέλω να βγεί κάποις και να πει οτι προσπαθώ να αποπροσανατολίσω τα πλήθη. Απλά για κάποιους που διάβασαν προσεκτικά όλα τα προηγούμενα, και κάνουν και μια σχετική ερευνα, ίσως η κατάληξη μου σε αυτό το σημείο σημαίνει κάτι.

Υπάρχει Θεός...

wolfowitzΜέλος
29/04/2005, 11:02:05
εκει που σταματα η λογικη αρχιζουν τα καπακια

MozΜέλος
29/04/2005, 12:30:03
quote:

Ώρα να βρώ ποιός είναι ο Πάυλος!

Φίλε Cernavus- αν χρειαστείς τη βοήθειά μου (το εννοώ), θα με βρεις εντός τεκέ. (Περίεργο... νόμισα πως το βρήκες, αλλά μάλλον και το δικό μου μυαλό ανάποδα δουλεύει...)

(Vril,... εί-σαι σε λά-θος δω-μά-τι-ο...ή κά-νω λά-θος;)

URUA!©Moz

30/04/2005, 07:39:59
quote:

(Vril,... εί-σαι σε λά-θος δω-μά-τι-ο...ή κά-νω λά-θος;)

Έχεις λόξυγγα ?