ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Test Area2 -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Test Area2 -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Smokin_737 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/08/2005, 17:14:31
quote:
ΑΜΑΛΙΑ

ΧΑΘΗΚΕ Η ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ

rizitis
εγώ μόλις τώρα, είδα να υπάρχει στην υπογραφή σου ο άγγελος
και όταν έκανα -κλικ- επάνω στην παύλα με την οξεία, φάνηκε ένας πίνακας.

Ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημα;

Πάντως, εάν θες να κάνει κάποιος -κλικ- στον άγγελο και να βγαίνει αυτόματα ο πίνακας, πρέπει να γράψεις τα παρακάτω στο προφίλ σου:

[url="http://www.lightcolortime.com/Wheres%20God.jpg"][img]http://www.anemologio.gr/themes/Brittania/images/logo.gif[/img]
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ[/url]

κάνε τα παραπάνω copy και κάνε μία δοκιμή εδώ.
Μετά, μπορείς να τα βάλεις στο προφίλ σου, εάν είναι εντάξει

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

28/08/2005, 17:15:20
Δοκιμή:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

rizitisΜέλος
28/08/2005, 21:45:36
αμλία ευχαριστώ απλά είχα χασει την υπογραφή για μερικές
ώρες. εστελνα μηνύματα και δεν εμφανιζόταν.

όταν προσπάθησα να ανοίξω την url της φώτο δεν μου ανοιγε και υπέθεσα οτι έφτεγε η χαμηλή ταχυτητα που έχω στο ιντερνετ

πρωφανος κανανε κάπιο σερβις στον σέρβερ τους και ήταν εκτος λειτουργείας για κάποιες ώρες

any way thanks

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

29/08/2005, 18:40:36
Ο "Χώρος Δοκιμών" μεταφέρεται στην... Νεβάδα!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

26/04/2003, 01:13:10
Την καλησπέρα μου στους φίλους...

Παρακολουθώ απο τη ΣΙΩΠΗ (όχι απο τη κρύπτη) τα όσα παραθέτονται...
Η παρέμβασή μου έχει απλά ένα "κατατοπιστικό" χαρακτήρα...

Ελεύθερε φίλε, αναρωτήθηκες:

quote:
Αυτή η Μπλαβάτσκι ποιά είναι πάλι;

Αν δε σου κάνει κόπο, ρίξε μιά ματιά στο παρακάτω τόπικ του Esoterica.gr
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=265&ARCHIVE=&whichpage=3

Πλησιάζει άλλωστε και η επέτιος της μετάστασής της στον τόπο του Ανεσπέρου Φωτός...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

26/04/2003, 01:23:52
Οκ Κέλσε, ευχαριστώ.
Ένα αστειάκι ήτανε, αν και πραγματικά μόνο ακουστά την έχω. Νομίζω όμως ότι μια καλή μελέτη μιας τέτοιας προσωπικότητας θα πρέπει να πάρει πολύ καιρό. Θα δούμε.

Ελεύθερος

V.I.T.R.I.O.L.Μέλος
30/04/2003, 20:41:10
Καλησπέρα καλοί μου συνοδοιπόροι.
Ο Διδάσκαλος Αναστήθηκε.Και μας διδάσκει αυτό που πρέπει να πράξουμε.
Ας μην ξεχνούμε οτι ο Φυσικός Νόμος (κατα τους Πυθαγορείους και κατά τον μύστη Σπύρο Νάγο) αντικατοπτρίζει τη Θεία Βούληση και είναι παντού ίδιος. Στους ενσαρκωμένους εκφράζεται μέσα απο τους κανόνες της Ηθικής που δημιουργούν τον πανίσχυρο Νόμο του αντιπεπονθότος. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο.
Φίλτατε Κέλσε. Για την Ε. Μπλαβάτσκυ,θα πώ ό,τι ακριβώς προείπα και για τον Ν. Καζαντζάκη. Αβατάρας! Άλλωστε ας μην ξεχνούμε τα σοφά λόγια:" μην κρίνεις ινα μην κριθείς".
Καλέ μου Ελεύθερε. Σκοπός της παρούσης μορφής επικοινωνίας, έτσι όπως τουλάχιστον εγω την αντιλαμβάνομαι, δεν είναι να ειπώ τις κρατούσες απόψεις μεγάλων μυστών, ούτε και τις δικές μου. Είναι να προβληματίσω!
Να μεταδώσω ερεθίσματα επικοινωνίας και να σταθώ και εγω η αφορμή για μια εν μέρει αφύπνιση μερικών ψυχών.Είναι Χρέος μου!
Εισερχόμενος εκ νέου εις τη κρύπτην μου, αναμένω με χαρά τις απόψεις σου. Τις έχω ανάγκη προκειμένου να διαλογιστώ εκ νέου. Πράξε και εσύ το ίδιο με τις απόψεις-ερεθίσματα που δέχεσαι καθημερινά. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. "Τα πάντα προήλθαν απο το Όλον με προσαρμογή".Ο Νόμος ισχύει σε όλο το Σύμπαν. "Ορατών τε πάντων και αοράτων".

Με Τιμή
Θησέας ( που αναστήθηκε "σκοτώνοντας" το βασιλιά Πατέρα Του)

V.I.T.R.I.O.L.Μέλος
02/05/2003, 11:42:27
Καλοί μου συνοδοιπόροι, καλημέρα σας.
Αφορμή για τη σημερινή μου παρέμβαση και την έξοδο εκ νέου απο την κρύπτη μου, είναι τα όσα διαδραματίζονται καθημερινά στη Γή μας. Ο Πλανήτης υποφέρει, γιατί είναι κάθε ζών οργανισμός και υποφέρει απο τη διατάραξη της συμπαντικής αλυσίδας,απο την απώλεια και το άνοιγμα των κρίκων της παγκόσμιας αλυσίδας.Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της λήθης που περιέπεσε η ανθρωπότητα κατα την ενσάρκωση και συνεχίζεται λόγω της ύπαρξης ενσαρκωμένων ψυχών που μην έχοντας λάβει το θείο Φώς απο τον Προμηθέα, θεωρούν τη χωριστικότητα ως το μόνο νόμο που βασιλεύει και επομένως ο αχαλίνωτος ατομικισμός εξαίρεται. Πείνα, δυστυχία, ένδεια (υλική και πνευματική). Ο σκοπός της ύπαρξης βρίσκεται στα άδυτα του εγκεφάλου και οχι στη επιφάνεια.Η ανθρωπότητα άγεται και φέρεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που προβάλλουν σκηνές τρόμου δείχνοντας θύματα σεισμών, ατύπων λοιμώξεων, χωρίς κανένα επιστημονικό υπόβαθρο αφού οι επιστήμονες ρωτούνται τελευταίοι, όταν πια έχει διασπαρεί η παραπληροφόρηση και έχουν θιγεί ανθρώπινες προσωπικότητες, αφού όλοι είδαν το θάνατό τους, τα σπαρακτικά τους λόγια από την απώλεια προσφιλών προσώπων και τόσα άλλα.Φεύ!
Χρέος των μυημένων είναι να αναλάβουν τη διαδικασία αφύπνισης.Ο Οδυσσέας ήταν ο μοναδικός στο πλήθος των συντρόφων που είχαν μαγευτεί από το τραγούδι των σειρήνων και τους ξύπνησε.Τους έβγαλε από τη λήθη οδηγώντας τους στην Α-λήθεια.Θάρρος συνοδοιπόροι μου.Ο Διδάσκαλος ανευρέθη και είναι τόσο χαριής.
Ευχαριστώ που με ακούσατε και συγνώμη αν σας κούρασα.
Με Τιμή
Θησέας ( που επέστρεψε...)

Rock BoyΜέλος
04/05/2003, 15:58:16
Πιστεύω ο σκοπός του καθενός στη ζωή είναι διαφορετικός και αν υπάρχει "Μέγας δημιουργός" πιστεύω πως αυτό θέλει και ο ίδιος...

"Rocky"

V.I.T.R.I.O.L.Μέλος
05/05/2003, 11:39:11
Καλέ μου φίλε Rocky, καλημέρα σου.
Διαβάζω τα ερωτήματα που θέτεις στο Forum και διαβλέπω ενα πολύ καλό εκκολαπτόμενο(επέτρεψέ μου τον όρο) επιστήμονα.Είσαι έξυπνος, έχεις πείσμα, μελετάς, είσαι δυναμικός.Θεωρώ προσόν σου το γεγονός πως προσπαθείς, ενώ ασχολείσαι με τις αποκαλούμενες θετικές επιστήμες, οχι μόνο να μην υπερπηδάς απορρίπτοντας την έννοια του Θεού αλλά αντίθετα να προσπαθείς να τον εισαγάγεις στη δημιουργία των κόσμων, ξεπερνώντας ντεϊστικές και τεχνοκρατικές αντιλήψεις πολλών "επιστημόνων", οι οποίοι αρνούνται ο,τιδήποτε δεν ταιριάζει στο γυάλινο οικοδόμημα του υλιστικού άκρατου ορθολογισμού που έχουν ασπαστεί a priori.Αν μου επιτρέπεις:συνέχισε τη μελέτη, προσπάθησε να γνωρίσεις τη Φύση ΄και τον εαυτό σου και η Αλήθεια θα αρχίσει σίγουρα να σου αποκαλύπτεται.Φρόντισε μόνο να μην είσαι απόλυτος σε κανένα πράγμα στη ζωή σου.Συγνώμη για τις "συμβουλές" μου.Είμαι γονιός και χαίρομαι να βλέπω τα νεότερα μέλη της κοινωνίας να έχουν ενα τόσο ανήσυχο και ερευνητικό πνεύμα.
Με Τιμή
(Θησέας που επέστρεψε...)

Rock BoyΜέλος
06/05/2003, 16:29:52
Επειδή είμαι μόλις 14 κάνε μου μία χάρη μην τα αναλύεις τόσο φιλοσοφικά και επιστημονικά, γιατί δεν κατάλαβα τίποτα, εκτός από το ότι είπες ότι δεν πιστεύω στο Θεό, που πιστεύω!

"Rocky"

V.I.T.R.I.O.L.Μέλος
06/05/2003, 23:28:51
Καλέ φίλε Rocky,καλησπέρα.
Σίγουρα δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες, μα ακριβώς το αντίθετο...Συνέχισε τις αναζητήσεις σου.
Με Τιμή

V.I.T.R.I.O.L.Μέλος
08/05/2003, 22:55:26
Καλοί μου συνοδοιπόροι, καλησπέρα σας.
Καθώς κοιτώ τα αστέρια και αυτή την βραδυά και το αεράκι μου χαϊδεύει τα μάγουλα, η ψυχή μου ανυψώνεται σε άλλους κόσμους.Φαίνεται οτι το λίγο...ουζάκι(Πλωμαρίου παρακαλώ!) που ήπια πριν, έβαλε και αυτό το χεράκι του, ώστε να νοιώθω τη μέθεξη της βραδιάς.Και άλλη μια φορά συνειδητοποιώ την Ύπαρξή Σου, Μεγάλε Δημιουργέ.Τα πάντα εν Σοφία εποίησες.Δεν περιμένω να δω "θαύματα" για να πιστέψω!Το μεγαλύτερο θαύμα είναι η ίδια η ζωή που Μου έχεις χαρίσει.
Είθε η Ειρήνη να βασιλεύει επι της Γης και η Αγάπη μεταξύ των Ανθρώπων.
Με Τιμή

V.I.T.R.I.O.L.Μέλος
11/05/2003, 11:40:28
Καλοί μου συνοδοιπόροι,καλημέρα σας.
Το Φως του Πατέρα-Ηλίου λούζει την όμορφη Αθήνα,μια απο τις Ελληνικές πόλεις που αγαπούσαν οι "Θεοί", ενω η άνοιξη, η εποχή της αναγέννησης και της Ανάστασης, μας γελά και μας προσκαλεί σε ενα παιχνίδι μύησης στις χάρες του Σύμπαντος Κόσμου.
Αναλογιστείτε όμως πόσοι τελικά άνθρωποι, ζουν ,αντιλαμβάνονται και "ανέρχονται" στην κλίμακα της ψυχοπνευματικής ανέλιξης-που έχει ορισθεί ως Νόμος απο το Μέγα Δημιουργό!Οι περισσότεροι "τρέχουν" να προλάβουν...Να προλάβουν τα περισσότερα χρήματα, την καλύτερη κοινωνική θέση, τα νεότερα καταναλωτικά "αγαθά", το νεότερο...το καλύτερο...το διαφορετικό,εκούσια θύματα μιας καταναλωτικής παγίδας απο τους σκοπούντες να κερδίσουν απίστευτα χρήματα και να ελέγξουν τις "μάζες".
Το ερώτημα που ανακύπτει είναι τελικά:τι κάνουν οι συνάνθρωποι μας για την ψυχή τους?Ο χρόνος περνά αμείλικτα, η ζωή συρρικνώνεται περισσότερο και ο άνθρωπος ξεφεύγει του αληθινού νοήματος της ζωής...
Τι κάνουμε για την ψυχή μας?
-Κάθε βράδυ ποιός αναρωτιέται το Πυθαγόρειο "τι μοι παρέβην, τι δ"έρεξα, τι μοι δέον ουκ ετελέσθη"?
-Κάθε πρωί ποιός καλημερίζει τον Πατέρα Ήλιο και ευχαριστεί το Μέγα Δημιουργό για το αγαθό της Ζωής?
-Ποιός βοηθά(με το υστέρημά του)κάποια οικογένεια που αληθινά έχει ανάγκη,ΧΩΡΙΣ να το ανακοινώσει σε κανέναν?
-Ποιός μελετά,διαλογίζεται και προσπαθεί να αφιερώσει λιγη ώρα στον εαυτό του, ώστε εισερχόμενος στα ενδότερα απόκρυφά του να τολμήσει την προσπέλαση του εαυτού του?(και οι μυημένοι έχουν και ενα λόγο παραπάνω).
-Ποιός θρηνεί γαι την πορεία της ανθρωπότητας που την κατατρύχει η αμάθεια, οι δυσειδαιμονίες, οι προκαταλήψεις, ο εγωισμός, η χωριστικότητα, η πέινα, ο πόνος, η αρρώστεια...
-Ποιός γελάει στους "εχθρούς" του, ο,τι και αν έχουν πει γιαυτόν, ο,τι και αν λένε,όσο και ανη συκοφαντούν?Ποιός τους ανταποδίδει το "χτύπημα" με χάδι, με αγάπη?
-Ποιός δείχνει ανοχή στα λάθη των ανθρώπων?Ποιός προσπαθεί να μεταδώσει ερεθίσματα πρός σκέψη,ώστε και λίγοι άνθρωποι να αρχίσουν να αφυπνίζονται?
-Ποιός αγαπά τη Φύση και την προστατεύει, καταλαβαίνοντας οτι όλα ενώνονται σε μια αλυσίδα και το ενα επηρεάζει το έτερο?
-Ποιός εύχεται όλοι να γίνουμε ενα και η αγάπη να βασιλεύει επι της Γης?
Ασφάλώς και υπάρχουν κάποιοι που όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα οχι μόνο τα σκέπτονται αλλά και τα εφαρμόζουν.Μακάρι να πολλαπλασιαστούν και όλοι μαζί να οικοδομήσουν με χαρά τον Οίκο του Θεού.Τότε η Ανθρωπότητα θα φοράει τα γιορτινά της και ο εσταυρωμένος θα έχει με το "πείραμα" της ενσάρκωσής Του, αποδείξει πως "άξιζε τον κόπο"!
Με Τιμή
Θησέας (που επέστρεψε...)

ΚάθυΜέλος
08/06/2003, 02:19:37
Η λαϊκή σοφία λέει πως σκοπός της ύπαρξης του ανθρώπου είναι:

Στα 3 του χρόνια, σκοπός του είναι να βγάλει τις πάνες και να κάνει το «πιπί» του εκεί που πρέπει να το κάνει.

Στα 12 του χρόνια, σκοπός του είναι να έχει πολλούς φίλους και παρέες.

Στα 18 του χρόνια, σκοπός του είναι να έχει άδεια οδήγησης.

Στα 20 του χρόνια, σκοπός του είναι να κάνει σεξ.

Στα 30 του χρόνια, σκοπός του είναι να κάνει χρήματα.

Στα 40 του χρόνια, σκοπός του είναι να ακόμη περισσότερα χρήματα.

Στα 50 του χρόνια, σκοπός του είναι να έχει φίλους και παρέες.

Στα 60 του χρόνια, σκοπός του είναι να κάνει σεξ.

Στα 70 του χρόνια, σκοπός του είναι να έχει άδεια οδήγησης.

Στα 80 του χρόνια, σκοπός του είναι να μην φοράει πάνες και να κάνει το «πιπί» του εκεί που πρέπει να το κάνει.

Μια εύθυμη νότα για την αναβίωση αυτού του ωραίου και ζωτικού θέματος

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον

pyrithousΝέο Μέλος
09/06/2003, 20:07:24
σκοπος υπαρξεις μας,να ερευνουμε...πιστευε και μη,ερευνα...ελεγαν και οχι πιστευε και μη ερευνα.διαφορα εεε...το μυαλο του Ελληνα ξερει!(DNA).Απλα δεν θυμαται...να εισαι καλα!

V.I.T.R.I.O.L.Μέλος
12/06/2003, 14:00:20
Καλοί μου συνοδοιπόροι, καλησπέρα σας.
Συνεχίζω σήμερα την παρά8εση σκέψεων,μετά απο την έξοδο απο την "κρύπτη" μου.Και με το μυστρίο και το ξίφος, προσπαθώ να γκρεμίσω ο,τιδήποτε παλαιό, τον παλιό μου εαυτό και ταυτόχρονα να χτίσω κάτι νέο.
Πριν πολλά χρόνια η γνώση ήταν συσσωρευμένη.Ποιά γνώση?Η "Γνώση".Οι Τέκτονες εύκολα θα αντιληφθούν τι εννοώ.Και τότε πάρθηκε η μεγάλη απόφαση.Η Δημιουργία εσωτερικών μυστικών εταιριών, ήταν επιβεβλημένη.Η Γνώση άρχισε να βιώνεται με τρόπο συστηματικό και αποκρυφιστικό από Ανθρώπους φωτισμένους:τους μυημένους!Αρχικά ήταν προφορική και αφορούσε τον τρόπο που ο μύστης, τη βοηθεία του μυσταγωγού,θα οδηγούνταν κλιμακωτά στην ενατένιση του "Αστέρος" και επομένως στην προσπάθεια κατανόησης του σκοπού της Ύπαρξης.Η Γνώση πέρασε μέσω γραπτών ιερών βιβλίων στους πολλούς,αλλά μόνο όσοι έλκονται απο το Καλό τα αναγνωρίζουν.Οι μυητικές εταιρείες πέρασαν τη μύηση ως σκυτάλη στις επόμενες γενεές και στο πέρασμα των χρόνων άλλαξαν ονόματα:Σχολές, Ελληνικά και άλλα Μυστήρια, Ιππότες Ναίτες, Καθαροί, Τροβαδούροι, Ροδόσταυροι, Τέκτονες.Ιερά βιβλία:Βίβλος, Βέδες, Μαχαμπαράτα,Ερμητικά κείμενα, Ταρώ και πολλά άλλα.Και όμως φίλοι μου.Μη σας ξεγελά το οτι η Γνώση σήμερα είναι προσιτή.Σας πληροφορώ οτι είναι δυσκολότερη η προσπέλασή της, αφού όλα καλύπτονται υπο το πέπλο της αλληγορίας.Το Πέπλο της Ίσιδος εξακολουθούν να προσπαθούν να σηκώσουν οι μυημένοι...οι πραγματικά μυημένοι,αυτοί που πονάνε την Ανθρωπότητα και εργάζονται για αυτήν.Πολλοί ισχυρίζονται οτι γνωρίζουν!Λένε φανφάρες και ωραίες εκφράσεις, μιλούν σκοτεινά...Φεύ!Ο Μυημένος αναγνωρίζεται απο τους λόγους ΚΑΙ τις Πράξεις του οτι είναι αληθές Τέκνο του Φωτός.Και όσους όρους, εκφράσεις ή "γνώσεις" ισχυρίζεται ή επιδεικνύει κάποιος, τελικά κρίνεται από όσα πράττει.Και πρώτα απο όλα κρίνεται απο τον τρόπο που ζεί, που συμπεριφέρεται και ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ απο το πόσο έχοντας εισχωρήσει στο "εσωτερικό της Γης", κατάφερε να βρεί ψήγματα της "Φιλοσοφικής Λίθου".Ο Σκοπός της Ύπαρξης είναι πάντα μπροστά μας,σε κάθε μας κίνηση,στον καθρέπτη μας,στα παιδιά μας,στην εργασία μας,στις παρέες μας,σε κάθε σκέψη μας.Ο ίδιος Ο Μέγας Δημιουργός με τη Σοφία Του φρόντισε να μας τα δώσει όλα ΕΔΩ,μπροστά μας.Ασ ανοίξουμε τα "μάτια μας",ας αφαιρέσουμε το πέπλο που μας κρύβει το Φως.Οι μυητικές εταιρίες σήμερα συνεχίζουν το δύσκολο Έργο.Μα και ο καθένας μόνος του μπορεί να ΔΕΙ αρκεί να σκύψει με ευλάβεια πάνω απο μια ιερή λέξη που ο Θείος Ιησούς κατέβασε από τους Ουρανούς στη Γή:την Αγάπη.
Καλοί μου φίλοι.Εισέρχομαι εκ νέου εις την κρύπτη μου, στα θεμέλια του Ναού μου,αναμένοντας...
Μετα Τιμής
Θησέας (που επέστρεψε...)