ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περι αντιπαλότητας χριστιανών και "δωδεκαθεϊστών" στο Esoterica. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Περι αντιπαλότητας χριστιανών και "δωδεκαθεϊστών" στο Esoterica. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

GDS130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
GDS1Μέλος
09/09/2005, 13:23:31
Ψηλός
"Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι οι άνανδρες και απεχθείς επιθέσεις προς κάτι που δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να καταλάβετε!!
Και η συμπεριφορά σας αυτή δεν είναι μια αμφισβήτηση που κινείται σε πλαίσια αμοιβαίου σεβασμού. Προσβάλλετε και χλευάζετε ανθρώπους και κομμάτια της ιστορίας της Χώρας και του Έθνους μας.
Καπηλεύεστε την Ελληνικότητα και θεωρείτε ότι έχετε πιάσει την ΑΛΗΘΕΙΑ από τα ……. μαλλιά και την κατέχετε!!

Όταν όμως κάποιος σας την «πει» τότε αντιδράτε και κάνετε τους προσβεβλημένους, ξεχνώντας ότι εσείς είστε οι πρώτοι που δείξατε το δρόμο!!!

Όταν λοιπόν, μάθετε να συζητάτε εντός πλαισίων αμοιβαίου σεβασμού, τότε ίσως μπορέσουμε να συζητήσουμε"

Ψηλέ γύρισες βλέπω σε Default Settings.

Ψηλέ είσαι καλό να κρίνεις τους άλλους αλλά πολύ κακός να κρίνεις τον ίδιο σου τον εαυτό και τις πράξεις σου.

Για αυτά που εσύ κατηγορείς τους άλλους συνομιλητές σου το κάνεις επί 100.

Πριν βγάζεις λόγο, λοιπόν, και προσπαθείς να μας διδάξεις τι να κάνουμε να είσαι ο πρώτος που τα εφαρμόζει. Υπάρχουν αρκετά μέλη που ακολουθούν τα πιστεύω σου αλλά δεν είναι ποτέ προσβλητικοί και συνεπώς οι συζητήσεις μαζί τους είναι πάντα ήπια και εποικοδομητική.

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

09/09/2005, 13:36:13
GDS1
Είδες λοιπόν πως γίνεται κάποιος προσβλητικός όταν χρησιμοποιεί όρους και εκφράσεις παραπλήσιους με αυτούς που χρησιμοποιούν κάποιοι "άθεοι" εδώ μέσα;;

Μήπως έχω γίνει προσβλητικός γιατί επιμένω στο να παραθέτετε τις πηγές σας και ενόσω δεν το κάνετε σας αποκαλώ συκοφάντες;;

Μήπως γιατί σας αποκαλώ αρχαιόπληκτους;;
Εσείς προκαλείτε αγαπητέ! Δεν βλέπεις πόσες φορές μου την έχετε πέσει με ένα σωρό εξυπνάδες;;

Θες να σου πω τα άτομα που συνεχώς έχουν να πουν ένα καλό λόγο για το Χριστιανισμό;; Τι σόι άθεοι είστε αφού το μόνο που κάνετε είναι να κατηγορείτε το Χριστιανισμό, και το πιο ωραίο, παίρνετε τα στοιχεία σας από ιστοσελίδες φανατικών αρχαιοκάπηλων!!!!!!

Δεν σας αρέσουν οι όροι αρχαιοκάπηλος, αρχαιόπληκτος, αρχαιολάτρης, συκοφάντης ......;;;
Ούτε εμένα μου αρέσουν οι όροι που χρησιμοποιείτε για την Εκκλησία και τους Χριστιανούς!! Εσείς πρώτοι ανοίξατε το χωρό!!

Τώρα δεν θέλετε να χορέψετε;; Αλλάξτε το ρυθμό και όλα θα αλλάξουν!!!

Όσο για το αν υπήρξαν συγκρούσεις και με άλλους Χριστιανούς εδώ μέσα, άστο καλύτερα!!! Ίσως εγώ να είμαι ακόμη αυτός που επιμένει να ασχολείται μαζί σας, τη στιγμή που αρκετοί άλλοι σας έχουν καταλάβει και την έχουν κάνει από εδώ μέσα.

****Πάντως θα ήθελα να μου υποδείξεις που ήμουν προσβλητικός χωρίς να με έχετε προσβάλλει εσείς άπειρες φορές πριν ή χωρίς να με έχετε προκαλέσει;;;

Φιλικά όπως πάντα

09/09/2005, 13:46:25
Εγώ τα λέω, εγώ τα ακούω...
Οπότε το να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει το παραμικρό νόημα για μένα.
Πάμε παρακάτω λοιπόν γιατί βαριέμαι να λέω τα ίδια και τα ίδια!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

GDS1Μέλος
09/09/2005, 14:05:13
Ψηλός
"GDS1
Είδες λοιπόν πως γίνεται κάποιος προσβλητικός όταν χρησιμοποιεί όρους και εκφράσεις παραπλήσιους με αυτούς που χρησιμοποιούν κάποιοι "άθεοι" εδώ μέσα;;"

Την Θεωρία του Πυγμαλίωνα φαίνεται πως δεν την γνωρίζεις...

Ψηλός
"Μήπως έχω γίνει προσβλητικός γιατί επιμένω στο να παραθέτετε τις πηγές σας και ενόσω δεν το κάνετε σας αποκαλώ συκοφάντες;;"

Προσωπικά όταν αναφέρομαι σε κάτι αυτό έχει πάντα βιβλιογραφικές παραπομπές και πάντα απαντάω στα ερωτήματα που μου τίθονται, Εσύ Ψηλέ απαντάς ή βάζεις παραπομπές;

Ψηλός
"Μήπως γιατί σας αποκαλώ αρχαιόπληκτους;;"

Καλά αυτό είναι αστείο από μόνο του...θέλεις και να το σχολιάσω;;;

Ψηλός
"Εσείς προκαλείτε αγαπητέ! Δεν βλέπεις πόσες φορές μου την έχετε πέσει με ένα σωρό εξυπνάδες;;"

Μην κλαίγεσαι όπως έστρωσες έτσι θα κοιμηθείς. Δεν μπορείς να λες κάποιους Ανθέλληνες και Αρχαιοκάπηλους και να μην περιμένεις ανταπόδοση. Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί όλοι οι άλλοι που έχουν παρόμοιο πιστεύω δεν δέχονται επιθέσεις;;; Όχι;;;; Ε να σου πω γιατί επικοινωνούν σωστά.

Ψηλός
"Θες να σου πω τα άτομα που συνεχώς έχουν να πουν ένα καλό λόγο για το Χριστιανισμό;;"

Ναι, αν και τα ξέρω

Ψηλός
"Τι σόι άθεοι είστε αφού το μόνο που κάνετε είναι να κατηγορείτε το Χριστιανισμό....,"

Α) Δεν είμαι άθεος
Β) Μιλάμε πάντα για τον Χριστιανισμό γιατί μόνον αυτό φέρνετε στην συζήτηση

Ψηλός
"...και το πιο ωραίο, παίρνετε τα στοιχεία σας από ιστοσελίδες φανατικών αρχαιοκάπηλων!!!!!!"

Χαχαχαχα ειρωνικό Ψηλέ, ειρωνικό. Ενώ εσύ παίρνεις τα δεδομένα σου...άσε γιατί θα θιχτείς

Ψηλός
"Δεν σας αρέσουν οι όροι αρχαιοκάπηλος, αρχαιόπληκτος, αρχαιολάτρης, συκοφάντης ......;;;"

Ναι γιατί αυτοί οι όροι δεν εξάγονται από τα λεγόμενα μας

Ψηλός
"Ούτε εμένα μου αρέσουν οι όροι που χρησιμοποιείτε για την Εκκλησία και τους Χριστιανούς!!"

Χαχαχαχα ρε Ψηλέ και άμυαλε, εσύ τι είσαι ο Δον Κιχώτης της Εκκλησίας;;;; Τι χαλιέσαι εσύ με την άποψη μου για τον κλήρο;;;;; Ανήκεις μήπως σε αυτών;;;; Όσο για τους Χριστιανούς να μην προσβάλλεσαι με αυτά που λεω αλλά με αυτά που κάνεις. Γιατί αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με την Θρησκεία σου. Είσαι ίσως από τους Μεγαλύτερους ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ που έχω γνωρίσει (Διαδυκτιακά)

Ψηλέ
"Εσείς πρώτοι ανοίξατε το χωρό!! Τώρα δεν θέλετε να χορέψετε;;"

Εγώ χορεύω Ψηλέ εσύ όμως ΚΛΑΙΣ

Ψηλός
"Όσο για το αν υπήρξαν συγκρούσεις και με άλλους Χριστιανούς εδώ μέσα, άστο καλύτερα!!! Ίσως εγώ να είμαι ακόμη αυτός που επιμένει να ασχολείται μαζί σας, τη στιγμή που αρκετοί άλλοι σας έχουν καταλάβει και την έχουν κάνει από εδώ μέσα."

Πωωωωωωωωωωωωωω τρελό ΠΑΡΑΜΥΘΙ, είσαι μάλλον ο μόνος ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ, όλοι οι άλλοι είναι συζητήσιμοι

Ψηλός
"****Πάντως θα ήθελα να μου υποδείξεις που ήμουν προσβλητικός χωρίς να με έχετε προσβάλλει εσείς άπειρες φορές πριν ή χωρίς να με έχετε προκαλέσει;;;"

Κάνε μια βόλτα στα φορουμ και θα δεις

09/09/2005, 14:34:02
GDS1, ούτε εγώ έχω έρθει σε αντιπαράθεση με άλλα άτομα που υποστηρίζουν τον Χριστιανισμό και πιστεύω πως η συνομιλία μας διέπεται από τον σεβασμό.
Με το εν λόγω άτομο δε μπορώ να συνομιλήσω κι όσο για χαρακτηρισμούς που μου έχει αποδώσει τους έχω παραθέσει στο αρμόδιο άτομο, με παραπομπές, και πιστεύω οτι φαίνεται η συμπεριφορά μου αν ήταν προσβλητική απέναντι του ή όχι.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

nikostheaterΜέλος
09/09/2005, 14:56:10
Exω την εντυπωση πια οτι το παρον θεμα στερειται χρησιμοτητας,αφου εδω εχει γινει της κορεας.
Μα καλα,απορω τοσο δυσκολο ειναι σε ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ φορουμ,να μιλανε οι συμμετεχοντες με σεβασμο ο ενας για τον αλλον;Εχω σταματησει πολυ καιρο να συμμετεχω ενεργα εδω για ουσιαστικα ζητηματα ακριβως γιατι εχω ΣΙΧΑΘΕΙ τετοιες συμπεριφορες.Και δυστυχως τις πιο πολλες φορες αυτες οι συμπεριφορες πηγαζουν απο ατομα που ειναι εναντια στον χριστιανισμο.
Το εχετε καταστρεψει το φορουμ και ντροπη σας.
GDS1Μέλος
09/09/2005, 15:01:52
Καλά nikostheater αντικειμενικότητα δεν περίμενα από εσένα.

Αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι συμφωνώ μόνο σε ένα πράγμα ότι το θέμα είναι άχρηστο...

09/09/2005, 15:37:17
quote:

Ψηλός
"GDS1
Είδες λοιπόν πως γίνεται κάποιος προσβλητικός όταν χρησιμοποιεί όρους και εκφράσεις παραπλήσιους με αυτούς που χρησιμοποιούν κάποιοι "άθεοι" εδώ μέσα;;"

Την Θεωρία του Πυγμαλίωνα φαίνεται πως δεν την γνωρίζεις...

Ψηλός
"Μήπως έχω γίνει προσβλητικός γιατί επιμένω στο να παραθέτετε τις πηγές σας και ενόσω δεν το κάνετε σας αποκαλώ συκοφάντες;;"

Προσωπικά όταν αναφέρομαι σε κάτι αυτό έχει πάντα βιβλιογραφικές παραπομπές και πάντα απαντάω στα ερωτήματα που μου τίθονται, Εσύ Ψηλέ απαντάς ή βάζεις παραπομπές;

Έχει παραπομπές;; Θα μας τρελάνεις τελείως! Τη μόνη αναφορά που έχεις κάνει είναι στον μυθιστοριογράφο Γερμανό που επικαλείσαι, από τον οποίο βέβαια, δεν έχεις παραθέσει τίποτα ως τώρα.

quote:
Ψηλός
"Μήπως γιατί σας αποκαλώ αρχαιόπληκτους;;"

Καλά αυτό είναι αστείο από μόνο του...θέλεις και να το σχολιάσω;;;

Ψηλός
"Εσείς προκαλείτε αγαπητέ! Δεν βλέπεις πόσες φορές μου την έχετε πέσει με ένα σωρό εξυπνάδες;;"

Μην κλαίγεσαι όπως έστρωσες έτσι θα κοιμηθείς. Δεν μπορείς να λες κάποιους Ανθέλληνες και Αρχαιοκάπηλους και να μην περιμένεις ανταπόδοση. Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί όλοι οι άλλοι που έχουν παρόμοιο πιστεύω δεν δέχονται επιθέσεις;;; Όχι;;;; Ε να σου πω γιατί επικοινωνούν σωστά.

Όλοι οι άλλοι που έχουν παρόμοιο με το δικό μου πιστεύω, σας έχουν μπουχτίσει και δεν ασχολούνται άλλο πια μαζί σας, δες τι γράφει ο Νίκοςθέατερ!!

Φαίνεται ότι και εσύ πάσχεις από το σύνδρομο της βραχείας μνήμης. Ξεχνάς τα ξεκαρδιστικά σου γέλια και τους διάφορους χαρακτηρισμούς φαίνεται!!!
Στην αρχή δεν έλεγα τίποτα, προσπαθούσα με το καλό πάντα να απαντώ!!
Ήταν ανώφελο, όσο καλά προσπαθεί κάποιος να σας φερθεί, άλλο τόσο απρεπέστατα συμπεριφέρεστε εσείς!!
Πρέπει να σταματήσετε να θεωρείτε τους Χριστιανούς αγαθιάρηδες στους οποίους και θα μπορείτε να ξεσπάτε το μένος σας απαιτώντας να μην σας ανταπαντούν!!
Το ωραίο είναι ότι εκπλήσσεστε και απαιτείτε από έναν Χριστιανό να βγάζει τη μούγκα και να σας αφήνει ελεύθερους να αλωνίζετε!!!
Όχι φιλαράκο, άλλαξαν οι καιροί!! Ο Χριστιανός έχει το δικαίωμα και πρέπει να αμύνεται!!!!

Φαίνεται όμως πως εσείς αγαπητέ δεν γνωρίζετε ευγενικούς τρόπους και το μόνο που γνωρίζετε είναι να κινείστε επιθετικά!!!

quote:
Ψηλός
"Θες να σου πω τα άτομα που συνεχώς έχουν να πουν ένα καλό λόγο για το Χριστιανισμό;;"

Ναι, αν και τα ξέρω

Τότε να μην κάνω επαναλήψεις.

quote:
Ψηλός
"Τι σόι άθεοι είστε αφού το μόνο που κάνετε είναι να κατηγορείτε το Χριστιανισμό....,"

Α) Δεν είμαι άθεος
Β) Μιλάμε πάντα για τον Χριστιανισμό γιατί μόνον αυτό φέρνετε στην συζήτηση

Δεν μας είπες λοιπόν τι είσαι; Γιατί δεν αντιπροτείνεις κάτι που να πηγάζει από τα πιστεύω σου για να δούμε και εμείς λοιπόν πόσα ράμματα χωρά η γούνα σου;;

Άσε που δεν μιλάμε πάντα για το Χριστιανισμό, αλλά ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να γίνεστε οι κατακριτές και οι δικαστές του Χριστιανισμού;;
Αν δεν σας αρέσουν οι συζητήσεις μας, πολύ απλό, μη συμμετέχετε!!
Με είδες εμένα να γράψω στο θέμα που εσύ άνοιξες;; Ούτε για να διαβάσω δεν μπαίνω πια γιατί, ήδη, από τα πρώτα μηνύματα κατάλαβα για ποιο λόγο το άνοιξες και προκειμένου να μην αρχίσω να ξερνώ, είπα να φυλάξω τον εαυτό μου από κάτι παρόμοιο!!

Εσύ γιατί ήρθες στο θέμα που άνοιξε ο Νίκοσθεατερ;;;; Φυσικά και μπορείς να γράψεις αλλά σεβόμενος το θέμα και όχι ερχόμενος με προθέσεις μπουρλοτιέρη!!!

quote:
Ψηλός
"...και το πιο ωραίο, παίρνετε τα στοιχεία σας από ιστοσελίδες φανατικών αρχαιοκάπηλων!!!!!!"

Χαχαχαχα ειρωνικό Ψηλέ, ειρωνικό. Ενώ εσύ παίρνεις τα δεδομένα σου...άσε γιατί θα θιχτείς

Εγώ ποτέ δεν έκρυψα από που παίρνω τα στοιχεία μου!! Παίρνω τα στοιχεία μου από τις ιστοσελίδες που αναφέρεις αλλά ασπάζομαι κιόλας των πιστεύω των δημιουργών των σελίδων αυτών!!
Εσείς όμως τι κάνετε: ενώ όλη η προπαγάνδα σας στηρίζεται στις ιστοσελίδες των νεοπαγανιστών, κάνετε δήθεν πως δεν ασπάζεστε τα πιστεύω τους και θέλετε να παρουσιάζεστε ως αντικειμενικοί ερευνητές!!
Δεν έχετε ούτε το κουράγιο (για να μην πω τίποτα άλλο) να δηλώσετε ανοιχτά ότι: "ναι κύριοι είμαστε νεοπαγανιστές!!! Σκοπός μας είναι να πολεμήσουμε το Χριστιανισμό!! Κάθε μέσο, προκειμένου να σπιλώσουμε το Χριστιανισμό, είναι θεμιτό!!"

quote:
Ψηλός
"Δεν σας αρέσουν οι όροι αρχαιοκάπηλος, αρχαιόπληκτος, αρχαιολάτρης, συκοφάντης ......;;;"

Ναι γιατί αυτοί οι όροι δεν εξάγονται από τα λεγόμενα μας

Μπαααααααα καθόλου!!! Κρύψου και φώναξε!!

quote:
Ψηλός
"Ούτε εμένα μου αρέσουν οι όροι που χρησιμοποιείτε για την Εκκλησία και τους Χριστιανούς!!"

Χαχαχαχα ρε Ψηλέ και άμυαλε, εσύ τι είσαι ο Δον Κιχώτης της Εκκλησίας;;;; Τι χαλιέσαι εσύ με την άποψη μου για τον κλήρο;;;;; Ανήκεις μήπως σε αυτών;;;; Όσο για τους Χριστιανούς να μην προσβάλλεσαι με αυτά που λεω αλλά με αυτά που κάνεις. Γιατί αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με την Θρησκεία σου. Είσαι ίσως από τους Μεγαλύτερους ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ που έχω γνωρίσει (Διαδυκτιακά)

Δεν ανήκω στον κλήρο!
Άλλο εκφέρω άποψη και άλλο "Ανορθόδοξη γωνίτσα" αγαπητέ!!
Φαίνεται όμως ότι δεν γνωρίζεις τι εστί Εκκλησία, παρόλο που την πολεμάς ανοιτκτά!!
Μάθε πρώτα τι εστί Εκκλησία και μετά θα καταλάβεις γιατί χαλιέμαι εγώ!!

quote:
Ψηλέ
"Εσείς πρώτοι ανοίξατε το χορό!! Τώρα δεν θέλετε να χορέψετε;;"

Εγώ χορεύω Ψηλέ εσύ όμως ΚΛΑΙΣ

Δεν ξέρεις όμως ότι καλύτερα είναι να κλάψεις στην αρχή και να γελάσεις στο τέλος, από το να γελάς στην αρχή χωρίς να ξέρεις, δυστυχώς, τις σου επιφυλάσει το τέλος;;;

quote:
Ψηλός
"Όσο για το αν υπήρξαν συγκρούσεις και με άλλους Χριστιανούς εδώ μέσα, άστο καλύτερα!!! Ίσως εγώ να είμαι ακόμη αυτός που επιμένει να ασχολείται μαζί σας, τη στιγμή που αρκετοί άλλοι σας έχουν καταλάβει και την έχουν κάνει από εδώ μέσα."

Πωωωωωωωωωωωωωω τρελό ΠΑΡΑΜΥΘΙ, είσαι μάλλον ο μόνος ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ, όλοι οι άλλοι είναι συζητήσιμοι

Ευτυχώς, που ο Νίκοςθέατερ με το μήνυμά τους σε διέψευσε!!

quote:
Ψηλός
"****Πάντως θα ήθελα να μου υποδείξεις που ήμουν προσβλητικός χωρίς να με έχετε προσβάλλει εσείς άπειρες φορές πριν ή χωρίς να με έχετε προκαλέσει;;;"

Κάνε μια βόλτα στα φορουμ και θα δεις
[/quote]
Εγώ θυμάμαι τι έχω γράψει, ή μάλλον το ύφος που χρησιμοποιώ και τις αφορμές για τα όσα έχω γράψει. Δεν έχεις λοιπόν παρά να ψάξεις εσύ, μια που εσύ με κατηγορείς, και να μου παραθέσεις τις παραπομπές.
Καλό όμως θα είναι, έστω για μια φορά, να μην κοψωράψεις και να φανείς λίγο αντικειμενικός!!

Φιλικά όπως πάντα

nikostheaterΜέλος
09/09/2005, 15:51:12
Πωπω,εχει γινει της εκδιδομενης γυναικος το σιδηρουν κιγκλιδωμα..
ηρεμηστε λιγο,παρτε μια βαθεια ανασα,τραγουδηστε ολοι μαζι το τραγουδι "Freebird"και απολαυστε την λιακαδα πινοντας μια ρουφηξια Nescafe Frappe (oxι,δεν ειναι διαφημιση της Nestle),και απολαυστε το υπεροχο ελληνικο καλοκαιρι για οσο διαρκει...
Δεν βαρεθηκατε με τους τσακωμους;Βαλτε τα μαχαιρια στις θηκες,αφηστε τα μιση και αρχιστε το....αραλικι βρε,αμεσως να παρεξηγησετε!
GDS1Μέλος
09/09/2005, 15:55:26
Ψηλέ με κάνεις και βαριέμαι φοβερά...σου εχω απαντήσει σε όλα στο παρών ή σε άλλα θέματα...δεν συνιθήζω να λέω τα ίδια και τα ίδια...

Όσο συνεχίζεις τόσο δείχνεις πόσο ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ...

Επιβεβαιώνω ότι ο Ψυχολόγος σου στην Κλινινική δεν σε έχει γιατρέψει ακόμα. Σε καμιά 500 ηλεκτροσόκ θα έρθεις στα ίσια σου.

Σε αφήνω μόνο σου σε αυτό το θέμα μέχρι να το κλειδώσει η Αμαλία

ΤΩΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΟΛΟ ΨΗΛΕ...

Αλήθεια θέλω να σου κάνω μια ερώτηση, από πότε;

ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
amalia

09/09/2005, 16:14:13
quote:

Ψηλέ με κάνεις και βαριέμαι φοβερά...σου εχω απαντήσει σε όλα στο παρών ή σε άλλα θέματα...δεν συνιθήζω να λέω τα ίδια και τα ίδια...

Όσο συνεχίζεις τόσο δείχνεις πόσο ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ...

Επιβεβαιώνω ότι ο Ψυχολόγος σου στην Κλινινική δεν σε έχει γιατρέψει ακόμα. Σε καμιά 500 ηλεκτροσόκ θα έρθεις στα ίσια σου.

Σε αφήνω μόνο σου σε αυτό το θέμα μέχρι να το κλειδώσει η Αμαλία

ΤΩΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΟΛΟ ΨΗΛΕ...

Αλήθεια θέλω να σου κάνω μια ερώτηση, από πότε;

Εμ έλα όμως που όλο με κολλημένα άτομα ασχολείσαι!!
Αφού σε τρώει ο ....... αγκώνας σου!!
Είσαι, σχεδό πάντα, ο πρώτος που σπεύδει να ξεσκεπάσει τους φανατικούς πλανεμένους Χριστιανούς!!
***Πούσαι! όταν τελειώσεις το μυθιστόρημα, κάνε μας μια περίληψη για να ξέρουμε και εμείς τι λέει!!

Ας το σταματήσουμε εδώ, δεν χρωστάνε σε τίποτα οι άλλοι να βγάζουν τα έντερά τους μαζί μας!!

Φιλικά όπως πάντα

Edited by - Ψηλός on 09/09/2005 16:17:08

GDS1Μέλος
09/09/2005, 16:17:31
Θα μου απαντήσεις στην πιο απλή ερώτηση στο κόσμο που σου έκανα και παραπάνω;;;;

Από πότε;

PalatianosΜέλος
09/09/2005, 16:30:49
1:Ειχα πει παλαιότερα "περισσοτεροι αντιχριστιανοι υπαρχουν παρα δωδεκαθεϊστες" Τωρα το αλλαζω "περισσότερη αντιχριστιανοι υπαρχουν παρα αθεοι"
2:Μα γιατι καποιοι κατιγορουν την χριστιανικη θρησκεία για προσυλωση μυαλών και δεν κατιγορουν 100 αλλες που πραγματικά φταίνε??????????
3:Ο Χριστος ειπε "ελεύθερη βουλιση", τα λογια είναι περιττα.

mike
k.

VELISSARIOSΜέλος
09/09/2005, 16:40:18
ΠΑΛΑΤΙΑΝΕ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ.Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ ΣΤΟΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΟ.ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΤΙ ΘΕΩΡΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΑΠΑΙΔΕΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ.ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΕΣΤΑΛΟΥ ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΤΕ ΣΩΣΤΗ ΕΙΤΕ ΛΑΘΑΣΜΕΝΗ.
nikostheaterΜέλος
09/09/2005, 16:48:03
Μα καλα,δεν αρχισατε ακομα το τραγουδι;δεν σας αρεσε το freebird?
kαλα,ας τραγουδησουμε τοτε κατι απο Νταλαρα,η Φοιβο...
09/09/2005, 16:49:29
quote:
1:Ειχα πει παλαιότερα "περισσοτεροι αντιχριστιανοι υπαρχουν παρα δωδεκαθεϊστες" Τωρα το αλλαζω "περισσότερη αντιχριστιανοι υπαρχουν παρα αθεοι"
2:Μα γιατι καποιοι κατιγορουν την χριστιανικη θρησκεία για προσυλωση μυαλών και δεν κατιγορουν 100 αλλες που πραγματικά φταίνε??????????
3:Ο Χριστος ειπε "ελεύθερη βουλιση", τα λογια είναι περιττα.

Σημεία των καιρών.

GDS1Μέλος
09/09/2005, 18:25:34
αντιχριστιανοί;;;;;; τσκ τσκ τι ορισμός και αυτός ... !!!! ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ όπως λένε και οι ΦΙΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (γιατί απο χριστιανούς ούτε ένας)

Πάμε ρε Nikostheater γιατί έχεις και δίκιο

"Μια βραδιά στην Αμφιάλη
του τη φέραν του Μιχάλη
του τη φέραν του Μιχάλη
μια βραδιά στην Αμφιάλη.

Πως πουλούσε με το δράμι
κουλουράκια με σουσάμι
Κουλουράκια με σουσάμι
τα πουλούσε με το δράμι.

Ένα κι ένα κάνουν δύο
πέστε του Μιχάλη αντίο
δύο κι ένα κάνουν τρία
τον γραπώσαν τα θηρία.

Άλλη μια βραδιά στην Τρούμπα
αμολήσανε καλούμπα
αμολήσανε καλούμπα
άλλη μια βραδιά στην Τρούμπα.

Πούλαγε ζεστή τουλούμπα
κι έτσι έπεσε στη λούμπα
έτσι έπεσε στη λούμπα
γιατί πούλαγε τουλούμπα.

Ένα κι ένα κάνουν δύο...

Ποιος του φταίει του Μιχάλη
το ξερό του το κεφάλι
το ξερό του το κεφάλι
να ποιος φταίει του Μιχάλη.

Είχε κρύψει στο συρτάρι
φούντες φούντες το χορτάρι
Φούντες φούντες το χορτάρι
είχε κρύψει στο συρτάρι.

Ένα κι ένα κάνουν δύο...

Θα του στείλουμε λουκούμια
τώρα που’γινε σα μούμια
Τώρα που’γινε σα μούμια
θα του στείλουμε λουκούμια.

Να τα τρώει στο κελί του
να χτυπάει την κεφαλή του
Να χτυπάει την κεφαλή του
στο μακρόστενο κελί του.

Ένα κι ένα κάνουν δύο...

Μια βραδιά στην Αμφιάλη
του τη φέραν του Μιχάλη
του τη φέραν του Μιχάλη
μια βραδιά στην Αμφιάλη.

Άλλη μια βραδιά στην Τρούμπα
αμολύσανε καλούμπα
Αμολύσανε καλούμπα
κι έτσι έπεσε στην λούμπα.

Ένα κι ένα κάνουν δύο
πέστε και σε μας αντίο
δύο κι ένα κάνουν τρία
και τελειώνει η ιστορία."

Μουσική: Σταύρος Ξαρχάκος
Ερμηνευτές: Τάκης Μπίνης
"Ρεμπέτικο" (1983). Της CBS (SONY).

actrΜέλος
09/09/2005, 18:47:14
Παιδιά μιας και είστε φτιαγμένοι δεν πιάνουμε το "for the love of God"
του εικονιζόμενου?

GDS1Μέλος
09/09/2005, 18:51:53
Απότομη αλλαγή, αλλά ρίχτο....

nikostheaterΜέλος
09/09/2005, 19:26:51
χμμ να κανω μια παραγγελια;Ας ακουσουμε το In The Name Of God,Dream Theater.
και μετα μπορουμε να συνεχισουμε με Sacrificed Sons,Dream Theater