- Χριστιανισμός: "ο μη μεθ'εμού... φωτιά και τσεκούρι" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Εσύ εαρινέ τι οδηγάς; Για αλφίστι σε κόβω αλλά μπορεί να κάνω λάθος
Το αμάξι ξαναλέω είναι άνετο, ευρύχωρο κτλ κτλ...
Edited by - IndustrialAngel on 21/06/2010 23:53:03
quote:ΕΜΗΣ ΠΟΥ Τ'ΑΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΑ ΤΣΙΓΓΟΥΝΕΥΩΜΑΣΤΕ ,ΑΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΓΕΙΝΟΥΝ? ΤΑ'Ι'ΖΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΗΣ ΕΣΥ ,ΒΡΕ allzzaro ΜΗΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΗΣ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΕ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΣΕ ΑΣΚΟΠΑ,,
Kαι μην πέφτετε στην παγίδα για τον νεοέλληνα.
Ενα ατοκίνητο σήμερα στοιχίζει 15.000 ευρώ.
Το αποκτά κανείς με δάνειο.
Για να το συντηρήσει σέρβις, βενζίνες, διόδια, λάστιχα, ασφάλειες, φθορές 3.000 ευρώ ετησίως και οταν το πουλήσει θα το δώσει για ενα κομμάτι ψωμί..
Ψάχνουν για μαλάκες
quote:ΜΑΓΓΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΗΣ ΤΑ ΠΑΤΙΜΙΑ ΕΙΝΕ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 125 ΚΙΒΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ,ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 6 ΔΥΚΗΚΛΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΤΙΝΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ 30 ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΩ ΑΠΟ ΤΟ 125 ΣΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Εγώ μιλάω για μηχανές δεν μιλάω για πατίνια.
Τώρα αν εσύ εννοούσες οτι εχεις ανέβει σε πατίνια και οτι έχεις κινδυνέψει με πατίνι .. λογικό είναι..
Ρε μπας και είσαι και ξανθιά..
![]()
![]()
![]()
quote:ΜΙΣΟΦΟΡΙΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ 5 ΑΝΡΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ,ΓΝΩΡΙΣΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΓΝΩΜΕΣ ,ΑΝΔΡΑΚΛΑ allzzaro KAI MHN TO ΣΥΝΕΧΙΖΗΣ ΓΙΑΤΗ ΚΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΘΗΞΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΣΟΥ,ΕΣΥ ΕΧΗΣ ΤΗΝ ΨΩΡΑ,ΠΑΘΟΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΕ,ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΘΗ ,ΣΕΒΑΣΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΑΛΙΩΣ ,,ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΜΕΣ -ΣΚΕΨΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ
Θα σας πώ εγώ ποιανού ο κ$#%^&κος τα θέλει για να μάθετε μισοφόρια..
quote:ΤΕΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΩΜΟΥΝ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
Πλάσμα εννοώ γυναικείο από τα καλά κομμάτια,μελαχρινάκι, μισή Γαλλίδα... μεγάλη ιστορία φίλε μου και μεγάλος έρωτας...
quote:ΧΩΜΑ ΕΓΕΙΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΑΜΕ ΓΝΩΜΗ,ΠΩΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΕ ΔΕΝ ΠΕΖΗ ΡΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΗ ΠΟΣΟ ΕΙΝΕ ΟΙ ΑΛΟΙ,,,
Πω, ρε παιδιά μην τον βαράτε τον κακομοίρη... Δε φτάνει που είναι μηχανόβιος είναι και μεγάλος άνθρωπος, τον έχετε κάνει χώμα..
Edited by - pandi on 22/06/2010 00:27:09
Όμως μη θυμώνεις με το γείτονα μου. Μην τον παρεξηγάς είναι καλό παιδί...
quote:ΠΗΓΑ Σ'ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΛΙΓΩ ΣΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ,ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ. ΔΕΝ ΘΥΜΩΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ,ΕΦΩΣΩΝ ΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑ ΒΑΖΗ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΗ,ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘ'ΕΝΟΣ ΕΙΝΕ ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η CHARMED ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΗ
Όμως μη θυμώνεις με το γείτονα μου. Μην τον παρεξηγάς είναι καλό παιδί...
quote:ΤΗ ΘΑ ΠΗ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ,<<Ο ΓΥΤΟΝΑΣ ΣΟΥ ΞΑΝΘΟΣ ΕΙΝΕ?>>ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΧΡΩΜΑ,,,
Ρε μπας και είσαι και ξανθιά..
Edited by - pandi on 22/06/2010 02:23:58
quote:
Πλάσμα εννοώ γυναικείο από τα καλά κομμάτια,μελαχρινάκι, μισή Γαλλίδα... μεγάλη ιστορία φίλε μου και μεγάλος έρωτας...
Εσύ εαρινέ τι οδηγάς; Για αλφίστι σε κόβω αλλά μπορεί να κάνω λάθος
Το αμάξι ξαναλέω είναι άνετο, ευρύχωρο κτλ κτλ...Edited by - IndustrialAngel on 21/06/2010 23:53:03
Ε! Ρε αυτοί οι έρωτες..ιστορίες αγάπης και "χαμού"...
Αγορίνα μου γλυκειά εγώ οδηγώ ένα 328 BMW...
Χαιρετίσματα στην Γαλλιδούλα σου φίλε μου και χαίρομαι πραγματικά που βιώνεις αυτό το τόσο όμορφο συναίσθημα του έρωτα...ΑΛΛΑ τι υπονοείς λέγοντας ότι το αμάξι είναι ευρύχωρο και άνετο..???
![]()
![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...