- Χριστιανισμός: "ο μη μεθ'εμού... φωτιά και τσεκούρι" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:dr dr ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΓΝΩΜΗ ΕΙΠΕ Ο allzzaro ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΟΚ
Εντάξει Αλλζζάρο έφαγες χοντρή τάπα τώρα έτσι; Δηλαδή, εντάξει, υποκλίνομαι στην ανωτερότητα του Industrial..
ΔΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΝΟ?
CHARMED
quote:
ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΣ 9 ΤΑ ΓΑ'ΙΔΟΥΡΙΑ ΠΙΟΣ ΕΦΥΒΡΕ ΤΟ ΤΗΛ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΑΙ ΣΥΚΩΘΗΚΑ 9.30 ..ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΩΝΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΗ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΗ 11 ΘΑ ΣΥΚΩΘΩ
KAI ΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΒΑΩ...
quote:
ΠΑΙΔΕΣ ΦΕΥΓΩ ΠΑΩ ΣΕ 2 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΛΕΜΕ
ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
CHARMED
Ανέκαθεν ψυχοπλακώνομαι βλέποντας ολους αυτούς τους άθλιους προγουλάδες και μή να μένουν αγκιστρωμένοι στον προσωρινό τους τάφο απολαμβάνοντας τη χλιδή που τους προσφέρει το ΙΧ τους και πραγματικά τους αφήνω στη μιζέρια τους.
Θα είμαι αρκετά κυνικός για να μπορέσω να εκφραστώ.
Καμμία μηχανή μεγάλου κυβισμού δεν χειρίζεται απο γυναίκες
Σπάνιο φαινόμενο γυναίκα να οδηγεί μηχανή μεγάλου κυβισμού.
Αντίθετα 8 στους 10 οδηγούς αυτοκινήτου είναι γυναίκες
Αυτό γιατί οι μηχανές αυτές φίλοι μου είναι φτιαγμένες για γνήσια αρσενικά.
Περαστικά σας...
quote:
ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ...
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΝ ΜΙΛΗΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΥΒΙΣΜΟΥΣ..
ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ
ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΜΝΜΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
ΑΛΛΙΩΣ ΜΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..
quote:
Περαστικά σας...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ..
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 21/06/2010 12:35:00
quote:
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΝ ΜΙΛΗΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΥΒΙΣΜΟΥΣ..
Εγώ μιλάω για μηχανές δεν μιλάω για πατίνια.
Τώρα αν εσύ εννοούσες οτι εχεις ανέβει σε πατίνια και οτι έχεις κινδυνέψει με πατίνι .. λογικό είναι..
Ρε μπας και είσαι και ξανθιά..![]()
Είδες πουθενά να αναφέρω το όνομα charmed3?
Οχι ![]()
Αναφέρω γυναίκες, γενικώς..
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να διαβάζεις προσεκτικότερα τι γράφω και να μην παραποιείς τα λεγόμενα μου διαφορετικά φρόντισε να μην αναφέρεσαι σε αυτά..![]()
Edited by - allzzaro on 21/06/2010 12:54:41
quote:
ΑΦΟΥ ΤΑ ΘΕΛΗ Ο Κ@@@Σ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕ,,,Ο ΠΑΡΔΩΝ ΕΙΔΕΝ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑΝΑΤ ΚΑΙ ΕΡΕΧΤΕΝΑΤΑ,,,ΞΕΡΗΣ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ?
Θα σας πώ εγώ ποιανού ο κ$#%^&κος τα θέλει για να μάθετε μισοφόρια..![]()
quote:
Είδες πουθενά να αναφέρω το όνομα charmed3?
Οχι
Αναφέρω γυναίκες, γενικώς..Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να διαβάζεις προσεκτικότερα τι γράφω και να μην παραποιείς τα λεγόμενα μου διαφορετικά φρόντισε να μην αναφέρεσαι σε αυτά..
ΤΟΤΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΦΩ ΞΑΝΑ...
CHARMED
quote:
ΤΟΤΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΦΩ ΞΑΝΑ...
Γιατί μου το απαγορεύεις?
Δημοκρατία έχουμε οτι θέλουμε λέμε..
Δεν το κατάλαβα..
Οι παρόντες εξαιρούνται..![]()
Edited by - allzzaro on 21/06/2010 12:57:16
Ο καθένας όπως τη βρισκεί γείτονα... Εσύ με την τεστοστερόνη και εγώ με το πλάσμα στο διπλανό κάθισμα...
quote:
ΤΟΤΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΣΟΥ(=στατιστικά δεδομένα) ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΦΩ ΞΑΝΑ...
..CHARMED μου δεν ασχολούνται όλοι μαζί σου όταν γράφουν μηνύματα.
Jejeje..
quote:Πω-πω-πω λυπήσου τον.. τον έριξες στο πάτωμα και τον πατάς
Ο καθένας όπως τη βρισκεί γείτονα... Εσύ με την τεστοστερόνη και εγώ με το πλάσμα στο διπλανό κάθισμα...
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 21/06/2010 13:44:05
quote:
Τι μιζέρια θεέ μου..
quote:
Ρε charmed3, μη μου στεναχωράς το γείτονα μου... Τον πικάραμε πολύ για το όχημα του και στεναχωρήθηκε... κρίμα είναι... Ο άντρας αγαπάει πολύ το όχημα του, δε θέλει να του το προσβάλλουν και να του το πειράζουν...
Γείτονα..
Δεν στεναχωριέμαι πλέον για τίποτα.
Δεν πικάρομαι για το όχημα μου αλλά για την αντίληψη μου.
Δεν εξυμνώ το όχημα αλλά για τον τρόπο ζωής και απλά το όχημα συμβάλλει, θα μπορούσε να είναι ένα άλογο σε σχέση με μία άμαξα..
Kαι μην πέφτετε στην παγίδα για τον νεοέλληνα.
Ενα ατοκίνητο σήμερα στοιχίζει 15.000 ευρώ.
Το αποκτά κανείς με δάνειο.
Για να το συντηρήσει σέρβις, βενζίνες, διόδια, λάστιχα, ασφάλειες, φθορές 3.000 ευρώ ετησίως και οταν το πουλήσει θα το δώσει για ενα κομμάτι ψωμί..
Ψάχνουν για μαλάκες
Edited by - allzzaro on 21/06/2010 15:51:07
quote:
..CHARMED μου δεν ασχολούνται όλοι μαζί σου όταν γράφουν μηνύματα.
Jejeje..
Ορθόν .. εξάλλου είπαμε .. οι παρόντες εξαιρούνται , πρός αποφυγή παρεξηγήσεως..
quote:
Πω-πω-πω λυπήσου τον.. τον έριξες στο πάτωμα και τον πατάς
Βρούτε..
quote:
Ρε charmed3, μη μου στεναχωράς το γείτονα μου... Τον πικάραμε πολύ για το όχημα του και στεναχωρήθηκε... κρίμα είναι... Ο άντρας αγαπάει πολύ το όχημα του, δε θέλει να του το προσβάλλουν και να του το πειράζουν...
Άντε ρε Γιώργο...έχεις και πλάσμα..τηλεόραση εννοείς?

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
Άντε ρε Γιώργο...έχεις και πλάσμα..τηλεόραση εννοείς?
ααααα.. για τηλεόραση μιλούσε ![]()
Αλλο νόμιζα εγώ..![]()
quote:ΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΟΥΛΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
quote:ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΤΑ ΚΑΒΑΛΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΕ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ,ΚΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑ ΕΣΥ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ?ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΗΣΑ ,ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΄Μ'ΑΡΕΣΗ,,,
Φίλε μου industrialangel πολύ ορθά τα λές ομως...
Ανέκαθεν ψυχοπλακώνομαι βλέποντας ολους αυτούς τους άθλιους προγουλάδες και μή να μένουν αγκιστρωμένοι στον προσωρινό τους τάφο απολαμβάνοντας τη χλιδή που τους προσφέρει το ΙΧ τους και πραγματικά τους αφήνω στη μιζέρια τους.
Θα είμαι αρκετά κυνικός για να μπορέσω να εκφραστώ.
Αντίθετα 8 στους 10 οδηγούς αυτοκινήτου είναι γυναίκες
Αυτό γιατί οι μηχανές αυτές φίλοι μου είναι φτιαγμένες για γνήσια αρσενικά.
Περαστικά σας...