- UFO Η ΑΛΗΘΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Να κάνω μια μικρή παρέμβαση; (μην με φάτε ζωντανη σας παρακαλώ).
Αν κοιτάξουμε την εξελικτική πορεία του ανθρώπινου ειδους,θα δούμε οτι όσο ο άνθρωπος εξελισονταν τεχνολογικά και δεν χρειαζόταν πχ να σκοτώνει τα θηράματα και να υπερασπίζεται τον εαυτό του απο επιθέσεις με μοναδικά όπλα τα δόντια,τα χέρια και τα νύχια του (αλλα χρησιμοποιουσε ολο και περισσότερο όπλα και εργαλεία γιαυτους τους σκοπους),το μέγεθος των δοντιών,των σιαγόνων και των νυχιών μίκρυνε (ενω παράλληλα αύξανε το μεγεθος του εγκεφαλου και η χωρητικότητα του κρανίιου).Προφανώς τα στοιχεια που ανέφερα "ατρόφησαν" γιατί δεν έπαιζαν πια τόση σημασία στην άμυνα και το κυνήγι.Η τριχοφυια επίσης ελαττώθηκε γιατι ο ανθρωπος σε μια φάση σταμάτησε να κυκλοφορεί γυμνός και φόρεσε ρουχα για να προστατευτει απο το κρύο.
Τώρα αν είναι πιο ομορφο το να εχεις μικρούς ή μεγάλους κυνόδοντες είναι φυσικά σχετικό.Μια homo erectus πιθανόν να εύρισκε εναν αρσενικο homo erectus με μεγάλους κοφτερους κυνόδοντες πολύ πιο ελκυστικο απο εναν άλλο αρσενικο homo erectus με μικρότερους κυνόδοντες (ισως γιατι της ερχοταν υποσυνειδητα το μηνυμα οτι ο αρσενικος homo erectus με τους πιο μεγαλους κυνόδοντες ήταν πιο ικανός πχ να κυνηγήσει απο τον δεύτερο αρα και καταλληλότερος για ταίρι).Ενώ μια σημερινή homo sapiens sapiens μάλλον θα έφριτε εαν συναντουσε ενα αρσενικό με κατι κυνόδοντες να (με το συμπαθειο) να ξεπροβαλουν απο το στόμα του (εκτός αν είχε φετίχ με τα βαμπιρια
).

The plural of anecdote is not data.
Στους ανθρώπους υπάρχει ακόμα η σεξουαλική επιλογή...Δε θεωρούμε όμορφο κάποιον που του λείπουν τα δόντια γιατί αυτό συνδέεται με την υγεία... Η' φαντάσου να θεωρούνταν όμορφος όποιος είχε κάποια σοβαρή ασθένεια... Επίσης, θα προσθέσω και την προτίμηση που έχουν οι γυναίκες στους άντρες με ωραίο πισινό, καθώς αυτό συνδέεται ευθέως με τους προγόνους μας που ήταν δρομείς μεγάλων αποστάσεων και έτσι αν ο μεγαλύτεροι μύες του σώματος, αυτοί που κουνάνε τα πόδια και βρίσκονται στον πισινό είναι ωραίοι και δυνατοί τότε ο άντρας αυτός έχει καλά γονίδια για να κάνει μαζί του η γυναίκα παιδιά με αντίστοιχα χαρακτηριστικά.
Η ομορφιά εν ολίγοις συνδέεται ΑΜΕΣΑ με εξελικτικά, αναπαραγωγικά κριτήρια. Όμορφο βλέπεις τον άνθρωπο που υποσυνείδητα συμπεραίνεις ότι θα σου κάνει παιδιά που θα επιζήσουν στο περιβάλλον. Επίσης, υπάρχουν όπως είπα και πιο πάνω και ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ κριτήρια
Και προφανώς ένα έντομο δε μας φαίνεται όμορφο, ούτε και εμείς του φαινόμαστε όμορφοι, ακριβώς επειδή η φύση ΔΕ θέλει να αναπαραχθούμε
κι όταν ο Απόλλωνας θα παίζει λύρα
μες στη νύχτα ευκαιρία θα γυρέψω
τα εννιά κορίτσια που φυλάει να του κλέψω
Θα κλέψω την Καλλιόπη, θα πάρω την Κλειώ
χαρτί και καλαμάρι να μάθω να κρατώ
Θα πάρω την Ευτέρπη, να 'ρθεί κι η Ερατώ
το ποίημα της αγάπης να μάθω σα νερό
Να πέζει η κωμωδία κι η Θάλεια θα 'ρθει
Η Μέλπομένη μόνη αν μείνει θα χαθεί
Κάτω από το θρόνο το λαμπρό του Δία
ζουν εννιά κορίτσια από την Πιερία
ο Απόλλωνας για ύπνο σαν πλαγιάσει
τα εννιά κορίτσια που φυλλάει θα τα χάσει
Για τον Ελικώνα μονοπάτι πήρα
τα εννιά κορίτσια που φυλλάει να του κλέψω
Μα και την Τερψιχόρη ν' αφήσω δεν μπορώ
γιατί στα βήματά της θα μάθω το χορό
Πολύμνια τη λένε και είναι ευλαβική
θα ρθεί για να με μάθει ζωή ασκητική
Κοντά μου η Ουρανία στ' αστέρια θα βρεθεί
Θα κλέψω εννια κορίτσια το χρόνο που θα 'ρθει
Κάτω από το θρόνο το λαμπρό του Δία
ζουν εννιά κορίτσια από την Πιερία
ο Απόλλωνας για ύπνο σαν πλαγιάσει
τα εννιά κορίτσια που φυλλάει θα τα χάσει
Για τον Ελικώνα μονοπάτι πήρα
τα εννιά κορίτσια που φυλλάει θα του κλέψω
..... αν εγώ τώρα πω οτι μου έχει κολλήσει ο server στο μαγαζί έναν ιο και 5-6 κόρες και τα εχω πάρει κρανίο ....
θα είμαι εκτός θέματος ? ![]()
![]()
![]()
(....... ακόμα δεν έχω βρει πως θα ενεργοποιήσω το θεόνιο μου)
Πρόεδρε-Διονύσης Τσακνής
Πρόεδρε, ο κόσμος πεθαίνει
Με σταυρούς, με σφυροδρέπανα, με μπλακ-εντ-ντέκερ στο προσκεφάλι
Πρόεδρε...
Κάμερες κρυμμένες καταγράφουν άδειες φάτσες, η ζωή στο φωτοαντιγραφικό
Λούμπεν και πληβείοι αναλώνονται στις πιάτσες, η απόγνωση στο πρώτο Ενικό
άμβωνες ουρλιάζουν το μεγάφωνο του μίσους, λεκιασμένες των Αγίων οι μορφές
Εδρανα και Νόμοι προστατεύουνε τους Κροίσους, χειροπέδες και πεντάπικρος καφές
Φέρνουν σκυλοπνίχτες λαοθάλασσες της φρίκης, στα αμπάρια φτώχεια και Αρμαγεδών
Πρόεδρε σου ανήκουν, είναι λάφυρα της Νίκης, που ζητούν στον ήλιο μοίρα κι εμβαδόν
Γέφυρες δακρύων, άνθρωποι και κατσαρίδες ονειρεύονται υπόγειους ουρανούς
Πρόεδρε, σου λέω: Της καρέκλας σου οι βίδες μία-μία σπάζουν με ύπουλους τριγμούς
Ισοβίως βρέχει στις ψυχές των ηττημένων, γκρίζα λάσπη, κάθε ψίθυρος βροχή
Ροζ πολυεστέρας τ'άστρο των προσκυνημένων, που δοξάζει αίσχος και συνενοχή
Μαύρο οξειδωμένο το παγκάρι του σαράφη, πληθυσμοί στα νύχια των χρηματιστών
Μέλλον, μέλλον, μέλλον, στην εξώπορτά σου γράφει: «Το κατάστημα προσωρινώς κλειστόν»
Νάυλον η σάρκα, χύμα σταφ οι ζαρντινιέρες, τα αισθήματα στην πούδρα και στο τζελ
Πρόεδρε, η σιωπή σαβανώνει στους αιθέρες της οργής τα βέβηλά μου ντεσιμπέλ
Έδεμ των εμπόρων η ανθρώπινη οδύνη, οι οθόνες καπηλεύονται το φως
Πρόεδρε, της παρτίδας έχεις όλη την ευθύνη, αλλ' εσύ δεν περπατάς ποτέ σκυφτ
Και καλά η ταινία πραγματευόταν την επίθεση από εξωγήινους με τη γνωστή σκηνή που ανατινάζουν το λευκό οίκο κτλ κτλ κτλ. Στην αρχή παρουσιάζονται οι εξζωγήινοι ως άτρωτοι, που είναι και το λογικό... Τους ρίχνουν πυραύλους και έχουνα απίστευτες ασπίδες αόρατες που τους σταματάνε κτλ κτλ. Μέχρι που τα βάζουν με τον Will Smith...Ποιες ασπίδες και τρίχες κατσαρές, με μια μπουνιά του Will λύνονται όλα... Γελοίο; Ναι.Γιατί; Γιατί είναι ανθρωπομορφικό... ΔΕΝ κολλάει ρε φίλε να ρίχνεις μπουκετίδια στους εξωγήινους...Ακριβώς το ίδιο θεωρώ ότι ισχύει και για τους εξωγήινους που μας παρουσιάζει ο γείτονας...
Να δείτε
http://www.youtube.com/watch?v=OfPWpEKhgfk&feature=related
Δεν είναι ΤΡΑΓΙΚΑ ηλίθιο;
Edited by - IndustrialAngel on 11/07/2010 01:08:13
quote:
Και προφανώς ένα έντομο δε μας φαίνεται όμορφο, ούτε και εμείς του φαινόμαστε όμορφοι, ακριβώς επειδή η φύση ΔΕ θέλει να αναπαραχθούμε
Γιατί το λές αυτό, εμένα μου την πέφτουν πολλοί κώνωπες.
quote:
Γιατί το λές αυτό, εμένα μου την πέφτουν πολλοί κώνωπες.
Ναι αλλά αυτοί οι κώνωπες ειναι θηλυκοί (μόνο τα θηλυκά κουνούπια πίνουν αίμα) ![]()
![]()
![]()
quote:
ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ,ΧΙΛΙΕΤΗΡΗΔΩΝ,ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ DNA, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΤΥΠΟΥΣ ΣΕ ΓΟΝΟΤΥΠΟΥΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...
ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ
Βασικά γίνεται ακριβώς το αντίστροφο.Ο γονότυπος καθορίζει τον φαινότυπο.Οι αλλαγές στους γονότυπους προκαλούνται απο αλλαγές στο μόριο του DNA (και του RNA αν πρόκειται για RNA ιούς οπως πχ ο ΗΙV).Η δομή του DNA αλλάζει και αυθόρμητα (χωρίς επιδραση κάποιου εξωτερικού παράγοντα οπως πχ η ακτινοβολία) και υπο την επιδραση εξωτερικών παραγόντων όπως πχ η ακτινοβολία,χημικές ουσίες κτλ.Εαν η αλλαγή αυτή συμβεί σε κάποιο γαμέτη στους πολυκύτταρους τότε μεταβιβάζεται στους απογόνους.Εαν αυτή η αλλαγή δημιουργεί χαρακτηριστικό που είτε δεν παρεμποδιζει είτε ευνοεί την επιβίωση τότε επιβιώνει και ο απόγονος που την φέρει και την μεταβιβάζει στους απογόνους του.(επίσης η αλλαγή μεταβιβάζεται στους απογόνους και εαν ο οργανισμος είναι μονοκύτταρος και δημιουργει απογόνους με διαίρεση).

The plural of anecdote is not data.
Edited by - medtech on 11/07/2010 04:13:04