ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- O.E.A. ΕΠΙΚΛΗΣΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- O.E.A. ΕΠΙΚΛΗΣΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

cavafys40 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
03/06/2006, 03:07:31
quote:
I find your name calling of other participants ( e.g. ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ) really offensive and a sign of complete breakdown in morality and ethos. Trully pathetic.

Διαβασε την απαντηση στο 12strand DNA
αμερικανακι=ο αφελης στην ελληνικη αργκο (slang).

Αν και μας επιτιμεις για τους χαρακτιρισμους προχωρεις και εσυ ο ιδιος στις υβρεις.Δασκαλε που διδασκες....

quote:
The indian guy is not Deepak Chopra, he is a very very famous quantum physicist. The movie does make claims that are wrong at times and YES it is not scientific. Its a good intro however. Your critique is almost copy and past from WWW.wilkepedia.com. You should see the movie first and then claim that you studied it (just my two cents!)

Κοιτα καλύτερα!

Η κριτικη δεν ειναι απο την wikipedia.Εκατσα και διαβασα πολλα αρθρα για την ταινια κυριως φυσικων,αρθρα πανω στην κβαντικη μηχανικη και αρθρα σκεπτικιστων κτλ για να σχηματισω αποψη.

Εξαιρετικη βοηθεια βρηκα απο το αρθρο A QUANTUM OF COMMON SENSE το οποιο και το προτεινω ανεπιφυλακτα.

quote:
Really, you should read scientists like Sheldrake for advanced cognitive / quantum science. Furthermore, did you know that there are sub atomic particles that act in unison regardless of distance (yes even 1000's of miles) the seem to communicate in a speed that is higher than the speed of light!) Why don't you do a search in online mags like the 'new scientist' or 'scientific america' using quantum mechanics as a keyword. Loads of info.

Nαι εχω ακουστα αυτη την θεωρια απο την κβαντικη μηχανικη και πως μπορει να καταργει την θεωρια της σχετικοτητας στο κβαντικο επιπεδο.Και μελετω κβαντικη μηχανικη πολυ πριν μου το συστησεις.Η κβαντμηχανικη απο οσα εχω διαβασει δεν δικαιολογει τις μεταφυσκες πεποιθησεις.

quote:
You better beleive it there are countless experiments demonstrating that our thoughts can influence matter who as we all know is nothing more than energy.

Βασικα τα πειραματα δειχνουν ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.Ρωτα και το PEAR που βασανιζεται χρονια και τιποτα δεν εχει βρει ακόμα.

quote:
Please Please Please study modern physics. I get the impression you just scratch the surface of things. Stop trying to inject your failing self esteem with the tonic of being some sort of pseudo sceptic authority. Stop trying to boost your failing ego with rejcting everything and do some serious serious study on these things. I AM CONFIDENT YOU WILL CHANGE YOUR MIND.

Απο που κι ως που μας βγαζεις και κομπλεξικους?Μελετησες καλα τον χαρακτηρα μου ή απλα εσπευσες σε συμπερασματα γιατι δεν χωνευω τους καπηλευτες των επιστημων?Ενας αληθινος επιστημονας δενσπευδεισε συμπερασματα.

Στο πεδιο μου (MEDICAL LABORATORY TECNHOLOGY) δικαιουμαι να νιωθω καλα με τον εαυτο μου εφοσον εκτελω τα καθηκοντα μου με υπευθυνοτητα και επαγγελματισμο.ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ οπως ο PANOS.

quote:
SORRY FOR NOT POSTING IN HELLENIC BUT I FEAR YOU WILL ATTACK ME AND MAKE FUN OF MY BAD HELLENIC AND PROBABLY CALL ME ΙΡΛΑΝΔΑΚΙ ? OR SOME OTHER PATHETIC DEROGATIVE TERM THAT SHOWS YOUR BURNING FEELINGS OF INFERIORITY ? ?

Oχι θα σε αποκαλεσω ανοητο γιατι και παλι σπευδεις σε συμπερασματα.Ο ορος αμερικανακι στη Ελληνικη αργκο σημαίνει ΑΦΕΛΗΣ.

Ο ορος ΙΡΛΑΝΔΑΚΙ δεν ξερω τι σημαινει [:Ρ]

Και θα σε ξαναπω ανοητο αφου προχωρας και εσυ σε χαρακτηρισμους (κομπλεξικη) Προλαβες και εβγαλες και διαγνωση για τν χαρακτηρα μου με ενα ποστ?Εισαι σοβαρος επιστήμονας ή κλινικος ψυχολόγος της δεκάρας?

Και μην αγχεσαι ομαιματε δεν θα σε περιγελασω για τα ασχημα Ελληνικα σου.Ειχα δει οτι εισαι Ελληνας του Εξωτερικου.Θα σε περιγελάσω όμως για το γεγονός οτι σπευδεις σε συμπερασματα.

cavafysΝέο Μέλος
03/06/2006, 03:27:24
Αμερικανακι μπορει να σημαινει αφελης. αλλα εσυ του ειπες "εντο ειναι ελλαντα αμερικανακι" πολυ κακογουστο. Δεν συμφωνεις ?

Οσο για τα συσχετισμενα πρωτονια, εχουν επιστιμονικη εφαρμογη σε υψηλες τραπεζικες συναλλαγες μεσω οπτικων ινων (εαν καποιος προσπαθησει να κανει υποκλοπη και εκοχλισει το πρωτονιο τοτε το ζευγος του θα υποκιψει μεταβολη οπου και να βρησκετε στον κοσμο !!!

Δεν θα καταπεσω στον να προσπαθησω να σου αποδηξω οτι δεν ειμαι της δεκαρας ??? !!! Αλλα γιατι εχεις τετοια μανια με ενα μελος το οποιο απλα παραθετει πληροφοριες ?

Συγνωμη εαν μιλησα για Inferiority complex δεν ηθελα να σε πληγωσω, εκανα ειρωνια και σου ζητω συγνωμη για 'υτο.

Τελικα, πιστευω οτι πρεπει να ζητησεις συγνωμη απο τον Πανο, γιατη με το σχολιο σου "εντο ειναι ελλαντα αμερικανακι" πραγματικα εδηξες ενα γελοια ρατσιστικο πρωσοπο.

φιλια

03/06/2006, 03:42:09
quote:
Αλλα γιατι εχεις τετοια μανια με ενα μελος το οποιο απλα παραθετει πληροφοριες ?

Γιατι εχω τετοια μανία?

Διαβασε ολο το θεμα 12strand DNA και δες οτι επιχειρηματολογω επι μακρον με σοβαρότητα!

Γιατι καθομαι και ασχολούμαι με τον PANOS?

WHY SCIENCE MUST BATTLE PSEUDOSCIENCE?

Γιατι πιστευω οτι οι ιδεες του ειναι επικινδυνες.Διερευνησε τι πραγματικα συμβαινει με τα INDIGO παιδιά και με το πολυκλωνο DNA:μια φαμπρικα εκμεταλευσης αφελων.$$$$ και $$$$$$ και $$$$$$!!!!!

Οσο για την παραθεση πληροφοριων εδω ειναι forum συζηταμε και κρινουμε.Οπως κρινονται οι αποψεις του PANOS ετσι κρινονταικαι οι δικες μου και θα κριθουν και οι δικες σου.

Τελευταια περασα σε χαρακτηρισμους γιατι:

A)απεχθανομαι τους τσαρλατανους που εκμεταλευονται αφελεις και ιδιως εαν τα θυματα τους ειναι αδυναμα παιδια

β)ο PANOS πηγε να με φοβερισει με τις μοιρολατρικες αηδιες του Καρμα.Μου την δινει να με απειλουν.

Επαναλαμβανω διαβασε ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ 12ΚΛΩΝΟ DNA για να σχηματισεις αποψη.

Τεσπα δεν μας ειπες την γνωμη σου για τις αποψεις τις ΟΕΑ οπως εκφραζονται απο το site www.e-e-e.gr.Tι λες και εσυ μας κυβερνουν οι Δρακοντιοι?Ειναι οι Ελληνες απογονοι Ανδρομεδιων Εξωγηινων?Και ποια η κλινικη σου αποψη για το ακατασχετο υβρεολογιο (skatology) του ατομου που αρθρογραφει σε αυτην?Ποια η κλινικη σου αποψη γενικα για τα ατομα που βρισκονται πισω απο την webpage www.e-e-e.gr?

03/06/2006, 04:02:14
quote:

medtech

Γκουχ γκουχ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ.

Δεν θα βαρεθω ποτέ να διευκρινίζω αυτη την παρανόηση αναφορικά με τον παρατηρητη που επηρεαζει το παρατηρουμενο.

Ο παρατηρητής επιρρεάζει τα παρατηρούμενα σωματίδια στα πειραματα μελετης της ταχυτητας και της θεσης του,εκτοξεύοτας άλλα σωματίδια προς αυτά.

γλυκεια μου medtech, με δυσαρεστει να "κοντραριζομαστε" σε τοπικ που μπορει καποιοι να θεωρησουν οτι υποστηριζω τον θεματοθετη (στυλ πανό πχ)

ομως διαφωνω!

οι φυσικοι μιλανε οντως για αμεση σχεση παρατηρητη και φαινομενου, ασχετα αν το πρωτοπαρατηρησαν στους επιταχυντες.
(ο Πωλ Ντεϊβις αναφερει: "υποθετουμε μαθηματικα την υπαρξη ενος επιπλεον σωματιδιου και την επομενη το βρισκουμε στον επιταχυντη - ηταν εκει ολη την ωρα κατω απ τα ματια μας - καποιοι υποθετουν οτι μπορει να τα "δημιουργουμε" - κατι σαν "οσο ψαχνουμε, θα βρισκουμε"...)

αυτα για τον μικροκοσμο

πριν κανει γλεντι ο πανό ομως, πρεπει να διευκρινησω οτι στην πραγματικοτητα που ζουμε, αυτο που κανεις δεν συνυπολογιζει ειναι το ποσες αντιληψεις παρατηρουν το καθε "φαινομενο" (αρα το επηρεαζουν) - περιοριζομαστε στον ανθρωπο και δη στον επιστημονα, ενω η Φυση οργιαζει απο "αντιληψεις-παρατηρητες"

δεν γινεται να ερθει σε συγκρουση η "πραγματικοτητα" μου με την "πραγματικοτητα" της καθε αμοιβαδας ή εντομου ή ανοργανης ζωης (ναι, ειμαι πιο προχωρημενος απ τον πανό )

να μιλησουμε για νοημον συμπαν, συγχρονικοτητα και μορφογεννητικα πεδια καπου αλλου?

να μιλησουμε για το φαινομενο του "εκατοστου πιθηκου" ή για το 16% του πληθυσμου που χρειαζεται στατιστικα να ταυτιστει με μια "ιδεα" για να παρασυρει το συνολο σχεδον??

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

cavafysΝέο Μέλος
03/06/2006, 04:04:37
1) ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΟΤΙ "ΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ" ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
ΔΕΝ ΔΗΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕ. ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ? Η ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΥΘΗΝΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΑΝΩ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ (ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ)

2)ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟ Ε-Ε-Ε ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΒΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΗΧΝΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΦΑΝΩΣ ΠΟΛΥ ΘΥΜΟΜΕΝΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΚΑΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ ΥΠΟΛΟΓΗΣΤΩΝ ? ΙΣΟΣ. Η ΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΔΗΧΝΕΙ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΖΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΥΜΟΜΕΝΟΥΣ. ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΓΝΩΖΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΔΗ ΛΕΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΦΘΙΝΟ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΙΚΑΝ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΧΗ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΟΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ.

ΦΙΛΕ MED ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΒΩ ΠΕΡΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΙΚΗς ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΠΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ? ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΙΣΤΗ. ΕΙΔΟΜΕΝ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΜΟΥΦΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

PaNoΜέλος
03/06/2006, 04:09:54
quote:

β)ο PANOS πηγε να με φοβερισει με τις μοιρολατρικες αηδιες του Καρμα.Μου την δινει να με απειλουν.

AGAPHTE FILE CAVAFYS, XEROMAI IDIETERA POY EISAI EPISTHMWN KAI 8A H8ELA SE PARAKALW POLY AN EPY8HMEIS NA MAS PEIS STO PARAKATW KEIMENO TO OPOIO TOPO8ETH8HKE PRIN ARKETES WRES APO EMENA , AN BLEPEIS KAPIA PROSPA8EIA APEILHS OPWS ANAFERETAI H AGAPHTH FILH MEDTECH.
EYXARISTW.

quote:
Σε αυτή την φράση φαίνεται καθαρά ότι ή είναι μέγας απατεώνας ή ότι τα έχει εντελως χαμένα.Ο ορος remote viewing περιγράφει την υποτιθέμενη υπερφυσική ικανότητα να αντιλαμβανεσαι πράγματα πέρα τη εμβελεια των αισθησεων.(οχι στο μέλλον)

AGAPHTH FILH MEDTECH , OI GNWSEIS SOY PERI REMOTE VIEWING EINAI EMFANWS PERIORISMENES DIOTI DEN YPARXOYN ORIA MELLONTOS KAI PAREL8ONTOS KAI AN EIXES MELETHSEI ESTO TA BASIKA 8A TO GNWRIZES AYTO.
OLOI OI EPITYXHMENOI REMOTE VIEWERS GNWRIZOYN OTI PAREL8ON-PARON-MELLON SYMBAINOYN TAYTOXRONA KAI OTI O GRAMMIKOS XRONOS EINAI PARES8HSH , DHLADH XRISIMOPIONTAS REMOTE VIEWING GIA MELONTIKES KATASTASEIS, BLEPEI KAPIOS TIS YPSHLOTERES PI8ANOTHTES POY EINAI PROGRAMATISMENES NA EMFANISTOYN STO REALITY. SOY SYNHSTW LOIPON PRWTA NA MELETHSEIS LIGAKI KAI FYSIKA OXI APO SKEPTIKISTIKES PHGES KAI YSTERA TO SYZHTAME.

8A PREPEI EPISHS NA SE PLHROFORHSW GIA ALLH MIA FORA OTI KANEIS ENA MEGALO LA8OS KAI KRHNEIS PROSWPA ANTI NA KRHNEIS TIS IDEES TOYS KAI AYTO DIMIOYRGEI ARNHTIKO KARMA POY 8A PREPEI NA PLHRW8EI APO PLEYRAS SOU. O SYMPANTIKOS NOMOS LEEI MPOREIS NA KRHNEIS IDEES OMWS DEN EXEIS DHKAIWMA NA KRHNEIS PROSWPIKOTHTES.

~:LOVE:~AND~:LIGHT:~

PaNo

03/06/2006, 04:10:14

quote:

cavafys

Πιστέυω οτι το να αποριπτετε την πιθανοτητα συνχρονικοτιτος ειναι λανθασμενο διοτη ειναι αναγνωρισμενο απο πολλους συνχρονους επιστημονες.

οπα αδελφε!

εγω την εχω ευαγγελιο την συγχρονικοτητα - τι σχεση εχει με δρακονιανους ή ενεργοποιησεις DNA?

quote:

γραφω με την ελπιδα οτι καποιος η καποια θα μου στηλει εγγραφα αυτης της ομαδας ή θα με διαφωτισει σχετικος.

δεν ειπες ακομη το συνθημα...

www.johnniebegood.gr

03/06/2006, 04:12:38

quote:

cavafys

π.χ το γεγονος των υποατομικων σωματιδιων τα οποια ειναι συσχετισμενα χωρις να εχει σχεση η μεταξυ τους αποσταση κτλ

αυτο μ αρεσει!!!

ειναι γεγονος και μπορουμε να το συζηταμε οσο θελουμε!

δεν εχει σχεση με δρακονιανους ομως...

www.johnniebegood.gr

cavafysΝέο Μέλος
03/06/2006, 04:27:13
Μηπως η λεξη συνθημα ειναι να πω 'σε παρακαλώ' ? σε παρακαλω εαν εχεις κειμενα στηλτα μου !!!1

Πανο φιλε, οχι δεν βλεπω προσοπικες απειλες στο μυνημα σου. Αλλα βλεπω μια φιλοσοφικη-θρησκευτικη προηδοποιηση. Δεν συμφονω με πολλα απο αυτα που λες φιλε μου αλλα χαιρομαι που δεν εχει αποθαρυνθει αλλα εκανες πολυ δουλεια και εδωσες πολλες πληροφοριες. Μερικοι μπορει να συμφονουν μαζι σου αλλα φοβουνται να πουνε κατι ετσι ωστε να αποφυγουν την νεμεση της ΜΕΔΤΕΚ.

Τον εχω γνωρισει τον SHELDRAKE και η θεωρια του ειναι συνοδεμενη απο κατι εντυπωσιακα πειραματα.

ΒρίλΜέλος
03/06/2006, 05:17:48
"Κύριε" Kavafys,

δε μας πείθετε. Δοκιμάστε περισσότερο...

03/06/2006, 06:12:36
quote:
Μερικοι μπορει να συμφονουν μαζι σου αλλα φοβουνται να πουνε κατι ετσι ωστε να αποφυγουν την νεμεση της ΜΕΔΤΕΚ.

Γουσταρω!Αναβαθμιστηκα σε ΝΕΜΕΣΗ!H NEMESIS EINAI COOL!

ΥΓ.Την απαντηση στο

quote:
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΟΤΙ "ΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ" ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΗΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕ. ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ? Η ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΥΘΗΝΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΑΝΩ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ (ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ)

θα την βρεις στο θεμα 12κλωνο DNA.

quote:
γλυκεια μου medtech

Γλυκεια??!!!ΓΛΥΚΕΙΑΑΑΑ!!!???Γκρρρρ!!!!ΚΑΜΠΟΥΜ!!!!(O TZONI ΓΙΝΕΤΑI ΦΡΙΚΑΣΕ,ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ ΤΟΥ FORUM LOL)

quote:
ο Πωλ Ντεϊβις αναφερει: "υποθετουμε μαθηματικα την υπαρξη ενος επιπλεον σωματιδιου και την επομενη το βρισκουμε στον επιταχυντη - ηταν εκει ολη την ωρα κατω απ τα ματια μας - καποιοι υποθετουν οτι μπορει να τα "δημιουργουμε" - κατι σαν "οσο ψαχνουμε, θα βρισκουμε"...

Ελπιζω να κατανοείς οτι ο Ντεβις δεν εννοει οτι οντως τα δημιουργουν μεσω των νοητικων τους δυναμεων JONNIE μου.

Ο ΝΤΕΙΒΙΣ ΕΝΝΟΕΙ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ.ΕΠΕΙΔΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ.

quote:
οπα αδελφε!

εγω την εχω ευαγγελιο την συγχρονικοτητα - τι σχεση εχει με δρακονιανους ή ενεργοποιησεις DNA?

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Πως σχετιζονται ολα αυτα μεταξυ τους?

Αποφένεια..λα λαλαλα!

Αντε βρε παιδια δωστε στον Καβαφη κειμενα της ΟΕΑ!!!!!

Edited by - medtech on 03/06/2006 06:16:47

22/07/2006, 10:49:14
Χαιρετίσματα

Είμαι νέος στα φόρουμς.

Τα Ελληνικά μου δεν είναι σπουδαία επειδή τα παραπάνω χρόνια της ζωής μου τα'ζησα σε αγγλικό περιβάλλον. Αν κάνω λάθη σας παρακαλώ να τα διορθώσετε.

Η ερώτηση μου είναι η εξής:
Ασχολούμαι εδώ και 2-3 χρόνια με διάφορα συστήματα θεουργικής μαγείας, όμως τά'χω μάθει από αγγλικά βιβλία.
Οι συγγραφείς που με ενδιαφέρουν είναι ο Israel Regardie (και γενικά το Hermetic Order of the Golden Dawn), ο Aleister Crowley, η Dion Fortune, ο Franz Bardon (Γερμανός), ο Julius Evola (Ιταλός), το κίνημα του "Chaos Magic" ή "Results Magic" (από τον Peter Carroll, τον Ray Sherwin & τον Phil Hine).
Το ενδιαφέρον μου στο θέμα ξεκίνησε από τα βιβλία Cosmic Trigger και Illuminatus! του Robert Anton Wilson (το δεύτερο τό'γραψε με τον Robert Shea).

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω ποια βιβλία από τους πάραπανω έχουν μεταφραστεί στα Ελληνικά και από ποιους εκδοτικούς οίκους, και αν υπάρχουν άλλοι συγγραφείς οι οποίοι περιγράφουν παρόμοια συστήματα μύησης και πρακτικής μαγείας. Θά'θελα να ξαναμάθω το λεξιλόγιο της μαγείας στα Ελληνικά.

Ευχαριστώ

23/07/2006, 17:32:22
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στα forums

Καλό θα ήταν να συγκεκριμενοποιήσεις το θέμα σου, σχετικά με το εάν το ερώτημά σου αφορά τη Δυτική Μαγεία γενικότερα (όπως φαίνεται στον τίτλο) ή τα βιβλία.
Στην περίπτωση που ισχύει το δεύτερο, θα πρέπει να μπει σε πιο κατάλληλη κατηγορία και να υπάρξει μία μικρή επέμβαση στον τίτλο, ώστε να γίνει πιο συγκεκριμένος (αυτό θα γίνει από εμάς, εφόσον ενδιαφέρεσαι να συζητήσεις για τα βιβλία).
Θα περιμένουμε την απάντησή σου, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες αλλαγές.

Επίσης - σου έχω στείλει και email σχετικά - θα ήταν καλό να σκεφτείς κάποιο άλλο username για να συμμετάσχεις στα forum, εφόσον αυτό που επέλεξες, παραπέμπει σε κάποιον δημόσιο τίτλο και δεν επιτρέπεται η χρήση του ως username, όπως άλλωστε ισχύει για δημόσια ονόματα, γνωστές φίρμες, κ.λπ.
Θα περιμένω την πρότασή σου στο email μου, ή και εδώ.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

23/07/2006, 19:05:32
Γεια σου Αμαλία

Όσο αφορά το όνομα το χρησημοποίησα για πλάκα. Δεν φαντάζομαι να πιστεύει κανείς ότι είμαι στ'αλήθεια υπουργός . Αν ενοχλεί τους διαχηριστές τότε δεν με πειράζει να αλλαχτεί, τα ονόματα δεν έχουν ουσία (σ'αυτή την περίπτωση τέλος πάντων).

Γιαυτό πού'πες για τα βιβλία, είναι δεχτή η κριτική σου. Θα προσπαθήσω να ξαναρθρώσω την ερώτηση μου καλύτερα.

Υπήρχε μια 'αναγέννηση' της μαγείας, κυρίως στον αγγλο-αμερικάνικο χώρο (Golden Dawn, Crowley, Chaos Magic, κτλ) αλλά και στην Γερμανία (Bardon) και στην Ιταλιά (Evola). Ένας άλλος υπεύθηνος γι'αυτή την αναγέννηση ήταν ο Eliphas Levi ο οποίος ήταν Γάλλος. Χρησημοποιηθήκαν στοιχεία από τους ορόσταυρους, την μασωνία, την αλχημεία, την ερμητική φιλοσοφία, το γιόγκα, τον ταντρισμό, τον σουφισμό, τον χριστιανικό μυστικισμό, τον καμπαλισμό, τον νεοπλατωνισμό, τα αρχαία ελληνικά και αιγυπτιακά μυστήρια κ.α.
Όμως αυτό το κίνημα πρόσθεσε πολύ υλικό σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο, το οποίο υλικό μάλλον δεν προυπήρχε. Ίσως η πιο χαρακτηριστικές συνεισφορές του ρεύματος αυτού ήταν η εφαρμογή της επιστημονικής μεθόδου στην μαγεία, το σμίξιμο της δυτικής μαγείας με ανατολίτικα συστήματα, και η επιρροή που δέχτηκε από την σύγχρονη φιλοσοφία και τέχνη.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πόση επίδραση έχει αυτό το κίνημα στον ελληνικό χώρο, και αν υπάρχει κάποιος ντόπιος διάλογος πάνω στο θέμα. Η σκέψη μου πήγε αμέσως στον γραπτό λόγο, επειδή εκτός από μερικές εξαιρέσεις όπου υπάρχουν οργανωμένες μυητικές "σχολές" (οι οποίες φαντάζομαι δεν μιλούν σε τέτοια φόρουμ), στις μέρες μας ο εσωτερικός λόγος κυκολοφορεί σε έντυπη μορφή.

Φυσικά ο πιο χρήσιμος διάλογος στο θέμα αυτό θα ήταν με οποιονδίποτε ασχολείται ο ίδιος με τη "σύγχρονη" μαγεία σε πρακτικό επίπεδο, αλλά συνήθως αυτοί που ξέρουν δεν μιλούν.

Όσον αφορά τα συγκεκριμένα βιβλία θα ξαναρωτήσω στην κατάλληλη κατηγορία.

Ο Υπουργός

theosoficusΜέλος
08/08/2006, 19:26:01
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΜΒΡΥΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.Η ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ Η ΦΟΒΙΑ ΠΡΟΣ ΞΕΝΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ.
ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ.
ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 'ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ'.
ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.

ΦΙΛΙΚΑ

11/08/2006, 04:28:38
Ο λογαριασμός "Υπουργός Άμυνας" απενεργοποιήθηκε, επειδή το χρησιμοποιούμενο όνομα μέλους δεν είναι αποδεκτό στα forums.
quote:
Όσο αφορά το όνομα το χρησημοποίησα για πλάκα. Δεν φαντάζομαι να πιστεύει κανείς ότι είμαι στ'αλήθεια υπουργός . Αν ενοχλεί τους διαχηριστές τότε δεν με πειράζει να αλλαχτεί, τα ονόματα δεν έχουν ουσία (σ'αυτή την περίπτωση τέλος πάντων).

Δε θα ήταν καλύτερα, να επιλέξεις εσύ ένα νέο username που να σε εκφράζει;
Μπορείς λοιπόν να φτιάξεις έναν νέο λογαριασμό με όποιο άλλο όνομα σου αρέσει, που να είναι αποδεκτό και είσαι ευπρόσδεκτος στις συζητήσεις μας.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

ImperatorΜέλος
17/08/2006, 00:46:36
Χα χα, όχι ρε γιατί μια χαρά είναι το Υπουργός Άμυνας, ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!
Αν και λίγο ψώνιο ο τύπος! ,ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!!!!
IngmarΜέλος
06/09/2006, 23:04:32
Ψώνιο ο τύπος...δε ξέρω...

Όσο για βιβλία:άντε να σου προτείνω 1-2...

1)"το ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΘΩΘ" -Α.Κρόουλι(ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ)

2)"ΜΑΓΕΙΑ- Η απόκρυφη παράδοση του Κόσμου" -Συλλογικό (ΑΡΧΕΤΥΠΟ)

Βοήθησα;

Ingy

(όπως πάνω-έτσι και κάτω)

αγνοώνΜέλος
09/09/2006, 12:17:34
γιατί δεν είναι αποδεκτό το "υπουργός άμυνας"?
09/09/2006, 14:09:05
Φίλε μου αγνοών, νομίζω πως υπήρξε σχετική και κατατοπιστική επεξήγηση για αυτό που ρωτάς.

quote:
θα ήταν καλό να σκεφτείς κάποιο άλλο username για να συμμετάσχεις στα forum, εφόσον αυτό που επέλεξες, παραπέμπει σε κάποιον δημόσιο τίτλο και δεν επιτρέπεται η χρήση του ως username, όπως άλλωστε ισχύει για δημόσια ονόματα, γνωστές φίρμες, κ.λπ.

Καταλαβαίνεις πιστεύω κι εσύ το λόγο...

In anticipation of my resurrection...