ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

junk9560 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
junk95Μέλος
19/07/2004, 22:30:23
quote:

ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΣΤΡΑΤΙΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ".

Έχεις δίκιο. Σας προσκαλώ προσεχώς στο αχλαδότυρο για παιχνίδια με
κώδικες.

koupakiaΝέο Μέλος
20/07/2004, 09:50:26
Σε κάποιο σημείο της οδού Λένορμαν, υπάρχει ένα τριάκτινο καπάκι διαστάσεων 33 χ 33 και σύμφωνα με τις πληροφορίες μου εκεί είναι σημείο συνάντησης τριών μεγάλων υπόγειων διαδρομών:

1. Διαδρομή: Λόφος Βάρης Γλυφάδα κάτω από το αεροδρόμιο, Άλιμος, Νεός Κόσμος Ακρόπολη Λένορμαν - αρχαιολογικός χώρος Ακαδημίας Πλάτωνος!

2. Διαδρομή: Σαλαμίνα- Σπηλιά του Ευριπίδη - Όρος Αιγάλεω - Ελιά Ιεράς Οδού - Λένορμαν - Πεδίο του Άρεως - Πεντέλη - (σπηλιά του Νταβέλη) και

3. Διαδρομή Ελευσίνα - Δαφνί - Αρχαιολογικός χώρος Ακαδημίας Πλάτωνος - Λένορμαν - Λυκαβητός - Παναθηναϊκό Στάδιο - Υμηττός!

Η θέση έχει προσδιοριστεί με GPS ενώ υπάρχουν τρία χαρακτηριστικά σημεία - δείκτες!

Δεν είναι γνωστό ακόμη πως φυλάσσεται αυτό το τριπλό σημείο συνάντησης των διαδρομών και από ποιους συντηρείται!

Α.Αχέροντας

stabΝέο Μέλος
20/07/2004, 17:45:54
[quote]
EGW PEDES EKANA ENAN GYRO STIN GYTONIA MOU KAI SXEDON OLA TA KAPAKIA EXOUN TO ASTERI AYTO
ETSI MOU ERXETE NA PARO SVARNA OLA TA FREATIA KAI NA TA AFISO XWRIS KAPAKIA XAXAXAXAXAXAX THA TA MAZEPSO OLA KAI TO PRWI THA EXOUME POLI GELIO XAXAXAXAXXA

stabΝέο Μέλος
20/07/2004, 17:49:08
quote:

Σε κάποιο σημείο της οδού Λένορμαν, υπάρχει ένα τριάκτινο καπάκι διαστάσεων 33 χ 33 και σύμφωνα με τις πληροφορίες μου εκεί είναι σημείο συνάντησης τριών μεγάλων υπόγειων διαδρομών:

1. Διαδρομή: Λόφος Βάρης Γλυφάδα κάτω από το αεροδρόμιο, Άλιμος, Νεός Κόσμος Ακρόπολη Λένορμαν - αρχαιολογικός χώρος Ακαδημίας Πλάτωνος!

2. Διαδρομή: Σαλαμίνα- Σπηλιά του Ευριπίδη - Όρος Αιγάλεω - Ελιά Ιεράς Οδού - Λένορμαν - Πεδίο του Άρεως - Πεντέλη - (σπηλιά του Νταβέλη) και

3. Διαδρομή Ελευσίνα - Δαφνί - Αρχαιολογικός χώρος Ακαδημίας Πλάτωνος - Λένορμαν - Λυκαβητός - Παναθηναϊκό Στάδιο - Υμηττός!

Η θέση έχει προσδιοριστεί με GPS ενώ υπάρχουν τρία χαρακτηριστικά σημεία - δείκτες!

Δεν είναι γνωστό ακόμη πως φυλάσσεται αυτό το τριπλό σημείο συνάντησης των διαδρομών και από ποιους συντηρείται!

Α.Αχέροντας

RE C MIPOS PERNAI KAI TO TRAM APO EKEI ????

koupakiaΝέο Μέλος
21/07/2004, 08:26:44
quote:
RE C MIPOS PERNAI KAI TO TRAM APO EKEI ????

Το τραμ δε μπορεί να συμπέσει με τις υπόγειες διαδρομές, διότι βρίσκονται σε ασφαλές βάθος!

Αυστηρή τιμωρία πάνως περιμένει τους δολιοφθορείς των καπακιών!

Α.Αχέροντας

korleoneΜέλος
21/07/2004, 12:57:07
Καλημέρα σε όλους.
1) Τελικά έκανε κανένας την παληκαριά να πάρει κανένα καπάκι και να περιμένει να δούμε τι θα γίνει ; Εγώ δυστυχώς είμαι στην Κρήτη ... όπου παρεπιπτόντως δεν έχω παρατηρήσει κάτι ανάλογο.

Πάντως μιας και μου το επιτρέπει το επάγγελμά μου , (Μηχανολόγος μηχανικός στον Δήμο , ρώτησα τους τεχνικούς μας . Αφενώς με πέρασαν για φρικιό(.....) . Απτην άλλη μου είπαν ότι είναι θέμα τεχνοτροπίας , αλλά θα διαφωνήσω με κάποιον προλαλήσαντα που είπε ότι αν τα έφτιαχνε εκείνος στο άσχετο ίσως διάλεγε τέτοιο σχήμα. . .

2) Πολύ απειλιτικός(η) ο(η) Koupakia... Μήπως ξέρεις κάτι;

Φιλικά,

korleone

HermesΜέλος
21/07/2004, 16:56:55
Bravo....Lamogio
Check this out...

Ο γοδ βλεσσεδ βε...
Ξιμμερλθς ιν εαρτη...
Ειναι βλαψκ πορταλ...
Φιλος οφ τηε γοδ ον δεατη...
Μου γκολντ ανδ σιλωερ...

6-3,3-7-4,4,4-2-6,6-3,3-4,4,4-7,7,7....?

He is named 1669

MercuryΜέλος
21/07/2004, 17:14:16
Δικαίωμα σου να διαφωνείς αγαπητέ korleone, αλλά γιατί διαφωνείς? Ποιές σκέψεις σε οδήγησαν σε αυτη τη διαφωνία?Είμαι περίεργος να ακούσω.
Εγώ είπα κάτι πολύ απλό.Αν ήμουν σχεδιαστής,αν δεν είχα ιδέα για μαγικά σύμβολα κλπ,και μια εταιρεία μου ανέθετε να φτιάξω ένα απλό σχέδιο για καπάκια φρεατίων, το πιο πιθανό είναι ότι θα σχεδίαζα ένα αστεράκι,έναν ήλιο,μια μαργαρίτα ή κατι παρόμοιο.Τι άλλο να ζωγράφιζα δηλαδή?

lamogioΜέλος
21/07/2004, 17:30:00
Hermes

κάνεις ορθογραφικά και με παιδεύεις...
επίτηδες το κάνεις;

Ενιγουέι
ωραία η ευχή για το κολλητάρι σου

Το τελευταίο με τα νούμερα θα το ψάξω μετά

21/07/2004, 17:42:53
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ korleone ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ...

quote:
ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΠΑΚΙ 'ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟ' ΜΕ ΔΥΟ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΚΑΙ 2 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΝ 'n'
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΑΛΦΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ...
ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

JimmerlusΜέλος
21/07/2004, 23:09:43
Φίλε AvatarGR μήπως θα μπορούσες να παραθέσεις φωτογραφία από το καπάκι που έχεις στην κατοχή σου;

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

korleoneΜέλος
22/07/2004, 08:49:27
Καλημέρα σε όλους . Φίλε Mercury δεν ξέρω ,ίσως εμένα και μόνο εμένα να μου φαινόταν λίγο παράξενο .Απ την άλλη αν δεν είχα ιδέα από μαγεία , ίσως και να σχεδίαζα κάτι τέτοιο .

Αγαπητέ AVAGTAR έχεις ψάξει αυτά τα γράμματα αν σημαίνουν κάτι ;
Μια φωτό ίσως βοηθούσε στην περίπτωση που όλο το σχήμα(μαζί με τα γράμματα) σημαίνει κάτι ή είναι άποιο σύμβολο , και κάποιος από μας έχει τύχει να το ξαναδει

Φιλικά,

korleone

HermesΜέλος
22/07/2004, 16:42:11
Γεια σας φιλοι...
Στην Ν.Ερυθραια εντοπισαμε με τον φιλο Jimmerlus 3 καπακια
με το πεντακτινο αστερι τα οποια αν βρεις τα συμμετρικα των δυο
που κοιτουν στη δυση,σχηματιζεται μια πενταλφα μηκους 2x2 μετρα.
Ομως τα αλλα δυο χαμενα κομματια πρεπει να ειναι κατω απο ενα κτηριο...Τα σηκωσαμε και απο κατω υπηρχε τσιμεντο...περιεργο ετσι?
Λες να βγει αληθινος ο Γιαννουλακης...

He is named 1669

22/07/2004, 17:42:08
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ korleone ΚΑΙ Jimmerlus ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΕΔΩ ME ΕΥΚΟΛΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

22/07/2004, 23:03:17
quote:
Στην Ν.Ερυθραια εντοπισαμε με τον φιλο Jimmerlus 3 καπακια
με το πεντακτινο αστερι

Για λέγε λέγε...
Που ακριβώς σε ποιά οδό αν ξέρεις... Μένω Ν.Ερυθραία...

"Τάδε έφη Avallon"
22/07/2004, 23:05:26
quote:
Αυστηρή τιμωρία πάνως περιμένει τους δολιοφθορείς των καπακιών!

Says who?

"Τάδε έφη Avallon"
JimmerlusΜέλος
23/07/2004, 02:27:20
Φίλε Avallon τα καπάκια αυτά βρίσκονται απέναντι από το δημαρχείο. Αν θα ήθελες και εσύ βέβαια θα μπορούσαμε να συναντηθούμε Εσύ, Εγώ ο Hermes και όποιο άλλο μέλος του Εσωτερικα που μένει Ερυθραία να οργανώσουμε μία έρευνα στην περιοχή αυτη και να εντοπίσουμε όλα τα καπάκια και να βγάλουμε συμπεράσματα, γιατι υπάρχουν πολλά άλλα... Λοιπόν, τι λες;

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

Edited by - Jimmerlus on 23/07/2004 02:31:18

koupakiaΝέο Μέλος
23/07/2004, 10:20:35
quote:
Πολύ απειλιτικός(η) ο(η) Koupakia... Μήπως ξέρεις κάτι;

Εγώ όχι αλλά οι συνωμοσιολόγοι ναι!

Α.Αχέροντας

korleoneΜέλος
23/07/2004, 10:50:05
καλό γενικά θα ήταν να μην πετάμε κομμήτες . Ανάλυσε λίγο την κατάσταση ...

korleone

23/07/2004, 23:04:03
quote:
Φίλε Avallon τα καπάκια αυτά βρίσκονται απέναντι από το δημαρχείο. Αν θα ήθελες και εσύ βέβαια θα μπορούσαμε να συναντηθούμε Εσύ, Εγώ ο Hermes και όποιο άλλο μέλος του Εσωτερικα που μένει Ερυθραία να οργανώσουμε μία έρευνα στην περιοχή αυτη και να εντοπίσουμε όλα τα καπάκια και να βγάλουμε συμπεράσματα, γιατι υπάρχουν πολλά άλλα... Λοιπόν, τι λες;

Mέσα είμαι... αλλά όμως τον Αύγουστο που θα έχει αδειάσει η Αθήνα...
Μη με δουν οι γειτόνισες και άντε να τους εξηγήσω το ανεξήγητο...
Θα φέρω και την κάμερα να τραβήξω καμμιά φωτογραφία να ανεβάσουμε στο φόρουμ...

"Τάδε έφη Avallon"