ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

junk9560 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
JimmerlusΜέλος
23/07/2004, 23:16:01
Εγώ έχω τραβήξει φωτό αλλά δεν ξέρω πως να την ανεβάσω.Πάντως άμα θες μπορούμε να συναντηθούμε και την άλλη βδομάδα κάποια μέρα να ανταλλάξουμε απόψεις και να οργαν΄ψσουμε το πως θα κινηθούμε. Εγω πάντως είμαι πολύ φτιαγμένος...!

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

ανήσυχη7Μέλος
24/07/2004, 16:03:52
quote:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.....

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ (ΟΧΙ ΟΛΑ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ....

Ο ΛΟΓΟΣ/ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΛΛΟΙ...
Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΝ Η ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..

Ο ΦΙΛΟΣ Hermes ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛΦΑ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ....

Ο ΜΑΓΟΣ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑΙ.....
ΠΕΡΙ ΚΑΛΟΥ Η ΚΑΚΟΥ 5-ΑΛΦΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ....
ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.....
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΚΟ....
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ Hermes.....

quote:
Υ.Γ.
Μην ξεχναμε πως το πενταγραμμο εχει πολλες φορες χρησιμοποιηθει
απο ταγματα και οργανωσεις οπως, Illuminati, Masons, Scions, O.T.O.
Golden Dawn, Sons of Zaion,(ΠΜΩ ΥΒ ΛΒΙΒΣΤΒΥΒ!!!)....e.t.c.
Τα συμπερασματα δικα σας...

ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ/ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ???????????

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

Φίλε Συντονιστή, στο βιβλίο του DAN BROWN "ILLUMINATI" ο συγγραφέας αναζητεί το κρυσφήγετο των Πεφωτισμένων βάση των γλυπτών του Bernini που υπήρχαν διάσπαρτα στη Ρώμη κι αποτελούσαν τα "σημάδια" για να του δείξουν το δρόμο. Εδώ βέβαια δεν είναι Ρώμη, ούτε βέβαια κι εμείς μυθιστοριογράφοι, αλλά αν, λέω αν, κάνουμε ένα "συσχετισμό" κι αυτά τα καπάκια οδηγούν κάπου, που είναι αυτό το κάπου; Φυσικά δεν λέω ότι εδώ υπάρχουν οι Πεφωτισμένοι όπως τους παρουσιάζει ο παραπάνω συγγραφέας, αλλά μήπως είναι σημάδια, όπως λες, αν κατάλαβα, καλά για κάποια Τάγματα ίσως, που οδηγούν κάπου ή δείχνουν κάτι;
Εγώ πάντως προβληματίστηκα για το αν είναι απλή σύμπτωση ή όχι η χρησιμοποίηση της 5άλφας, έστω και με τον όρθιο συμβολισμό της που παρεπιπτόντως, έχω διαβάσει ότι χρησιμοποιείται στη Λευκή Μαγεία (το αν έχει διαφορά τώρα η Λευκή από τη Μαύρη, είναι άλλη συζήτηση).
Τελικά καταλήγω στο κανένα συμπέρασμα. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε τι γίνεται και απλά εικάζουμε. Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι γινόμαστε "γραφικοί" μέσα από αυτή μας την αναζήτηση. Απλά θα ήθελα κάποια στιγμή για όλα όσα συζητάμε εδώ, να βγει κάποιος να πει: "ναι ρε παιδιά, είναι έτσι (κι αναφέρομαι σε όλα τα θέματα που παρατίθενται στο esoterica),ή δεν είναι έτσι".

ανήσυχη7

Labolas GlasyaΜέλος
25/07/2004, 18:25:56
Παιδια να προσεχετε μη χτυπησετε σε καμια κολονα οταν περπατατε με το κεφαλι κατω ψαχνοντας τα καπακια. *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG

HermesΜέλος
26/07/2004, 12:18:05
Φιλοι μου γεια σας...

Πλακα θα ειχε να ειναι ολα μια πλεκτανη και εμεις να καθομαστε
να ασχολουμαστε με αυτο το θεμα,ενω πισω απο την πλατη μας καποιοι
να χαμογελουν με τις διαλεξεις μας...Βεβαια αυτο ειναι μια υποθεση.
Παραλληλα μπορει να σκεφτει κανεις πως αν πραγματικα ισχυει η θεωρια
των καπακιων τοτε,ας κανουμε κατι ποιο δημιουργικο απο το να καθομαστε
να συνομιλουμε, δηλαδη ας βγουμε μια μερα στους δρομους ως γκρουπακι
να τα μελετησουμε απο πανοραμικη αποψη...Τι λετε?

He is named 1669

lamogioΜέλος
26/07/2004, 17:22:58
Κοίτα να δεις τώρα...

Μια βόλτα τυχαία στη Γ'Σεπτεμβρίου, όχι πολύ μακριά, απ' το 40 ως το 60 Νο περίπου, "αποκάλυψε".

1. Καμμιά δεκαριά καπάκια ( μικρά, 20χ20 περίπου ) με εφτάφωτη λυχνία και τίποτε άλλο πέρα από αριθμούς.

2. Κανα-δυό μεγάλα με περίεργο σχήμα στη μέση.

καιιιιιιιιιι...

3. Αρκετά καπάκια με ΣΒΗΣΜΕΝΟ το σχήμα που (πιθανόν) υπήρχε στο κέντρο τους. Οταν λέμε σβησμένο, εννοούμε σβησμένο με τροχό, λειασμένο.

Αυτά κάνετε με αυτά που γράφετε. Αρχισαν να τα σβήνουν.

ΣΗΜ 1. Υπάρχουν 1-2 σημεία (Γ' Σεπτ. & Στουρνάρη έξω απο μια ALPHABANK), που φαίνεται οτι ήταν καπάκια εκεί ( απ' τα μικρά που λέγαμε ) και τώρα τπτ, σα να αφαιρέθηκαν πρόσφατα.
Αν τα πήρε κανένας από σας να τα πάει πίσω, λαμόγια.

ΣΗΜ 2. Το να κοιτάς κάτω έχει και τα καλά του. Μάζεψα καμμιά πενηνταριά ευρά και χαλβάδιασα κάμποσες ωραίες γάμπες.

ΣΗΜ 3. Εβγαλα και φωτο σε μερικά. Προσπάθησα να τις βάλω εδώ αλλά...πάπαλα.
Θα δοκιμάσω το τελευταίο:
Θα βάλω τις φωτο στην οθόνη και θα πατήσω "print screen". Φυλαχτείτε.

JimmerlusΜέλος
26/07/2004, 23:40:19
Ρώτησα πιο πριν αλλά μου φαίνεται πως κανείς δεν έδωσε σημασία. Πως μπορώ να βάλω φωτο στο Forum; Φίλε AvatarGR γιατί αργείς με την φωτογραφία; Ανυπομονώ να την δω.

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

MercuryΜέλος
26/07/2004, 23:58:58
Να και ένα Ολλανδικό καπάκι... Jimmerlus καταρχήν πρέπει να φτιάξεις μια ιστοσελίδα κάπου πχ στα geocities του yahoo (έχει οδηγίες εκεί).Περνάς τη φώτο στη σελίδα σου,έρχεσαι εδώ,πατας αυτό το εικονίδιο]και τοποθετείς ενδιάμεσα στον κωδικό που θα σου δώσει, το url της φωτογραφίας σου.

27/07/2004, 00:21:55
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ ανήσυχη7 ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ lamogio ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.....

ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ???????

ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ.....

ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

JimmerlusΜέλος
27/07/2004, 00:44:00
Χίλια ευχαριστώ φίλε Mercury!Είσαι πρώτος!

TwilightfairyΜέλος
27/07/2004, 00:57:11
Λοιπον εγω ειχα παει στη Σολωνος και επειδη κατι ειχα διαβασει για τα καπακια στο strange παλαιοτερα κοιταγα κατω .Ειδα αυτο που ειπατε με την εφταφωτη λιχνια σε ενα μικρο καπακι και ειδα και ενα αλλο καπακι, παλιμικρο , με κατι παραξενα σχηματα πανω σαν και αυτα που ειναι στο "signs" , την ταινια .
Επισης εχω ακουσει για παραξενα καπακια επι της Λουιζης Ριανκουρ.

Προτεινω να ψαξουμε για καπακια , να τα σημειωσουμε στον χαρτη και να δουμε τι μας δειχνουν ...δηλαδη ... ειναι γυρω απο ενα σημειο ? κτλ

Λοιπον , τι λετε?

Ad astra per Aspera

angiΜέλος
19/03/2006, 01:51:24
Προφανως, ειστε πολυ αρνητικοι...
Καλη σας επιτυχια σε ο,τι εχετε ασχοληθει...
Εγω ασχολουμαι με
το "μυθο της Παρνηθας" και την ορειβασια...
Εσυ...;
Δεν ασχολουμαι με προβλεψεις αλλα με την ψυχολογια και την προσωπικοτητα του ανθρωπου.

www.myhoroscope.gr

ΒρίλΜέλος
20/03/2006, 09:44:20
Και έγινε ακριβώς ότι προέβλεψα.

Μόλις τα είδατε "σκούρα", αρχίσατε τις ειρωνίες, τις βρισιές και την κάνατε σαν λαγοί.

Άρα, απαντάτε μόνοι σας στο ερώτημα "ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, μιά επιστήμη ή μιά απάτη;;; ", οτι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε το θέμα με επιστημονική μεθοδολογία.

Συνεπώς, την απάντηση άν είναι απάτη ή όχι μπορεί να την διαπιστώσει οποιοσδήποτε μετα την εριστική τοποθέτησή σας....

20/03/2006, 13:41:59

Εσύ άρχισες τις ειρωνίες και γι'αυτό δεν έχει ανάλυση.Σιγά μην έμπαινα στη διαδικασία να ξεστραβώσω έναν ανεπίδεκτο μάθησης.

Εξάλλου,όπως ξαναέγραψα,όλα όσα είπα μέρχρι τώρα είναι υπεραρκετά.

Cosmos2001,ναι,αυτό που κατάλαβες εννοούσα.

ΒρίλΜέλος
20/03/2006, 14:57:12
quote:

Εσύ άρχισες τις ειρωνίες και γι'αυτό δεν έχει ανάλυση.Σιγά μην έμπαινα στη διαδικασία να ξεστραβώσω έναν ανεπίδεκτο μάθησης.

Για να πείς ΕΣΥ κάποιον "ανεπίδεκτο μάθησης" έχεις να φάς πολλά λουκούμια ακόμα.

Ξεκίνα, φάε κανα βαγόνι, και έρχομαι.

Ειδικά εσύ...

wendigoΜέλος
21/03/2006, 03:24:15
Ομολογώ πως δεν διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος και πως δεν ασχολούμαι προσωπικά με την αστρολογία.
Από τα λίγα που γνωρίζω λέω τα εξής:

1) Είναι ανόητο να περιστρέφονται επιχειρήματα γύρω από τη σχέση αιτίου-αιτιατού όσον αφορά την επίδραση των πλανητών στη ζωή του ανθρώπου. Η αστρολογία θεωρεί πως οι πλανήτες "σημαίνουν" -δεν προκαλούν!
Θεωρείται πως όλα γύρω μας είναι αλληλένδετα και πως είναι εφικτό εστιάζοντας την παρατήρηση σε κάτι έξω από εμάς (τους πλανήτες)να συναχθούν συμπεράσματα για εμάς (κατά το παλιό εσωτεριστικό "όπως Πάνω έτσι και Κάτω"). Ας πούμε πως τα ουράνια σώματα μπορούν -θεωρητικά- να δώσουν αντιστοιχίες και αναλογίες που απηχούν τα ανθρώπινα τεκταινόμενα.
Κάθε ενήμερος αστρολόγος οφείλει να το γνωρίζει αυτό και κάθε συνεπής πολέμιος της αστρολογίας οφείλει να μην αναλώνεται σε εξυπνάδες για το "κι εσύ πώς μετράς τη δύναμη που ασκεί ο Άρης πάνω μου"!
Ίσως να χρησιμοποιούνται καταχρηστικά κάποιες εκφράσεις ("επιρροή", "δύναμη" κλπ) αλλά είναι απλά τρόποι του λέγειν. Δεν θεωρεί η αστρολογία -απ'όσους ξέρουν την ιστορία της- πως οι πλανήτες δημιουργούν τα γεγονότα. Απλά βρίσκονται και αυτοί -όπως όλα- σε αρμονία. Υποτίθεται. ΟΚ;

2) Αν κάποιος ευσυνείδητος αστρολόγος έπαιρνε σοβαρά την πρόταση του Βριλ (πράγμα που θα είχε αρκετό ενδιαφέρον) θα έπρεπε να εργάζεται για πολύ καιρό για να προσφέρει τα ζητούμενα συμπεράσματα. Όχι 2-3 ή 5 μέρες.
Και δεν νομίζω πως κανείς θα το έκανε για κάποιον που τον ειρωνεύεται σε ένα φόρουμ (σορρυ Βριλ, αλλά...).

3) Συμπεράσματα ακριβείας συχνά θέλουν ακόμα περισσότερα στοιχεία και από την ώρα γέννησης. Απαιτούν ειλικρίνεια από πλευράς του "πελάτη".
Κανείς δεν διατείνεται πως το κάνει στο τσακ-μπαμ εκτός από τους τσαρλατάνους.

4) Έχει ήδη ειπωθεί πως με την αυστηρή και σύγχρονη έννοια της "επιστήμης", με τα προαπαιτούμενα και την σχολαστικότητα που έχει αυτή, η Αστρολογία δεν μπορεί να ονομαστεί επιστήμη. Το ζητούμενο, όμως, δεν είναι ο όρος. Ζητούμενο είναι αν δύναται να έχει χρήσιμα αποτελέσματα. Με περισσότερη ενημέρωση και λιγότερη επιθετικότητα ίσως να ήταν δυνατό να ερευνηθεί αυτό. Ποιός ξέρει; Μπορεί ακόμα κι εδώ, από τους ασχολούμενους...

No Method, No Guru, No Teacher

elmaradΝέο Μέλος
21/03/2006, 04:14:47
Καλησπέρα σε όλους! Αυτό είναι το πρώτο μου post αν και διαβάζω τις σελίδες του esoterica εδώ και αρκετό καιρό. Να αναφέρω αρχικά οτι δεν είμαι φανατικός της αστρολογίας η' οποιασδήποτε άλλης θεωρίας (επιστημονικής η' μη) γιατί τα πάντα συνεχώς εξελλίσονταιεμπλουτίζονται η' ανατρέπονται και συνεπώς ο φανατισμός μονάχα εμποδίζει την ανάπτυξη αυτή. Απο εκεί και πέρα προσωπικά μέσω της ενασχόλησης μου με την αστρολογία θεωρώ ότι αυτή έχει βάση. Ένα απτό παράδειγμα θα ήθελα να αναφέρω (και μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αναφερθέι μέχρι τώρα), είναι το εξής γεγονός που μου συμβαίνει:
Αφού γνωρίζω κάποιο άτομο σχετικά καλα (αν και αυτό δεν είναι πάντα απαραραίτητο), μπορώ να προβλέψω με την πρώτη κατά 90% το ζώδιο του. Άντε το πολύ με την δεύτερη. Δεν μου έχει τύχει μια και δυο αλλά πάμπολες φορές και το θεωρώ απόδειξη ότι η αστρολογία έχει βάση. Απλά και εμπειρικά. Θεωρίες για το πως συμβάινει αυτο θα μπορούσα να πω πολλές αλλά στο θέμα μας δεν είναι το ζητούμενο.

Join the fractal...
http://www.soundlift.com/fractalofconscience

ΒρίλΜέλος
21/03/2006, 09:44:04
Wendigo, εγώ τους σοβαρούς ψάχνω.

Αυτούς που βρήκα, μόνο "τσάκ-μπούμ" δεν είναι.
Ή το αποδέχεσαι αδιαμαχητί ή θεωρείσαι "ανεπίδευκτος μαθήσεως"

Νοοτροπία τσαρλατάνου...

Ελπίζω τα λουκούμια να γεμίζουν το στόμα και να μην χωράνε μεγάλα λόγια. Σε ακούω που ακόμα μασάς...

Cosmos2001Μέλος
21/03/2006, 16:57:41
Kost,

Σε ρώτησα:

quote:
Αν καταλαβαίνω καλά, λές ότι ό,τι κοινά θα έχουμε οφείλονται στην αστρολογία και ό,τι διαφορές έχουμε οφείλονται στα γονίδια και στο περιβάλλον;

Καταλαβάινω καλά;

Και απάντησες:

quote:
Cosmos2001,ναι,αυτό που κατάλαβες εννοούσα

Πως αποκλέιεις ότι για τις ομοιότητες μπορεί να ευθύνονται επίσης τα γονίδια;

wendigoΜέλος
21/03/2006, 19:13:31
My dear Vril...
Τα λουκουμάκια δε με ενοχλούν καθόλου (όλο τάζεις και ούτε μια φωτό δεν είδα!).
Κι εσύ δεν βλέπω να βρίσκεις ανθρώπους για το πείραμα.
Αν στα δικά μου λόγια απαντάς έτσι...
quote:
Αυτούς που βρήκα, μόνο "τσάκ-μπούμ" δεν είναι.
Ή το αποδέχεσαι αδιαμαχητί ή θεωρείσαι "ανεπίδευκτος μαθήσεως"

Νοοτροπία τσαρλατάνου...

Ελπίζω τα λουκούμια να γεμίζουν το στόμα και να μην χωράνε μεγάλα λόγια. Σε ακούω που ακόμα μασάς...

... και δεν είμαι καν fan της αστρολογίας, τότε ποιός "σοβαρός" ή μη, οποιουδήποτε χώρου θα επιθυμούσε να πειραματιστεί;

Τέλος πάντων, αν το προτιμάς έτσι, δικαίωμά σου. Μόνο που συνήθως προτιμώ όταν δεν είμαι αγενής να μη με αντιμετωπίζουν με αγένεια.

No Method, No Guru, No Teacher

ΒρίλΜέλος
21/03/2006, 20:19:01
Όχι Wendigo, δεν εννοούσα εσένα.

Και γιατί να σου έλεγα για λουκούμια ? Δεν έχει καμία σχέση με αυτά που μου είπες/σου είπα...

Αχ....

Ούτε εγώ είμαι φάν της ΑστροΛΟΓΙΑΣ. Δέχτηκα μάλιστα να πειραματιστούν στη δική μου περίπτωση. Και ? Το αποτέλεσμα είναι αυτό που περίμενα.

Έχει βρεί και μεταράσει η Medtech ενα ωραίο άρθρο. Θα το βρείς στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ, στο 12τάδε DNA.