- Αντίο αγαπημένο και άδικο Esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:quote:
ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
ΘΑ ΦΥΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ!ΠΑΡΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΙΔΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ...:)
ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ// ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ..(ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ..)
ΜΕΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ...
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
ΠΟΛΥ ΣΕΞ
ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΕΣ...
ΕΧΜ....ΣΥΓΝΩΜΗ....
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΤΑ ΜΕΙΛ....ΕΧΜ...ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ....
ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΡΙΞΕ....ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΜΟΥ:Ρ
ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ....
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ...ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ/ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ (ΑΦΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ) ΝΑΠΑΡΟΥΝ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ....ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟ...ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;
ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ!
ΞΑΦΝΙΚΑ....ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ...ΣΚΤ...ΛΕΝΕ...ΤΙ ΚΙΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΤΙΑ..ΟΛΑΚΕΡΑ...ΧΡΥΣΑΦΙ....:((KATAKAYMENH BAΣΗ...
ΝΑΙ!
ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ:))))))))))))))Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙ..../Η ΒΑΣΗ ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ..ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ....ΚΑΛΟ ΘΑ ΝΑΙ...!
Σεβαστέ Admin, θωθ, συντονιστές, παρακαλώ συμΜΑΖΕΥΤΕΤΗΝ.
Πολύ χολή, πολύ βρώμα ξερνά για κάποιους ανθρώπους που ήδη όπως το έχουν δηλώση είναι μακριά μας και όπως έχω καταλάβει, ΜΑΖΊ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ esoterica.gr, το χερι που άνοιξε την πόρτα του φευγιού τους είναι αυτό το αυτιστικό και εσωτερικά βρώμικο πλάσμα!
Παρακαλώ συμ//ΜΑΖΕΥΤΕΤΗΝ.
quote:
ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ.
Με παρεξήγησες.. δεεεν ..διάβασες προσεκτικά ... γράφω, για τον αριθμό των μηνυμάτων ..αλλά γράφω ..``και οχι μόνο``.. εξάλλου αναφέρω, οτι σέβομαι και την παρουσία σου στο χώρο..
θα ήθελα λοιπόν να σε παρακαλέσω, να μην διαστρεβλώνεις τα γραφόμενα μου.
quote:
ΔΕΝ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΣ ΞΕΡΕΙΣ..ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ;..ΟΚ/ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
Σε γενικές γραμμές δεν με θυμάσαι..εγώ πάντως στα γενέθλιά σου αφιέρωσα αρκετό χρόνο, για να βρώ ενα ταπεινό λουλουδάκι να σου προσφέρω .. αλλά είμαι τόσο ασήμαντος μπροστά σε τόσους αλλους
ώστε να το προσέξεις.. ούτε ενα ευχαριστώ..![]()
Οχι νομίζεις πως δεν θα στό έλεγα..
quote:
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.
Nαί .. μάλλον έτσι είναι... αλλά ξέρεις εσύ σίγουρα κατέχεις τον τίτλο της ``μεγάλης κυρίας του esoerica`` με αυτά που εχεις προσφέρει και σύμφωνα με την εσωτερική αναζήτηση..
Η avallon ομως είχε κάτι το ξεχωριστό, στο χαρακτήρα της, στον τρόπο με τον οποίο έγραφε, ακόμα σε ποιό ποταπό τόπικ οπως αυτό ``με τα ζώα`` ήταν πάντοτε παρόν , Εσύ ποτέ δεν το τίμησες...
Πώς θα το κάνουμε βρέ ΑΤΜΑ αλλο εσύ... αλλο η avallon...
quote:
ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 5000 ΤΟΣΑ ΠΟΣΤΣ;
Πολλά.. πολλά αλλά δύσκολα τα καταλαβαίνω ομως .. αφενός με τους συμβολισμούς σου και τον τρόπο που γράφεις και αφετέρου ..δυσκολεύομαι να σε ``πιάσω``. Αυτό ομως δεν σημαίνει οτι αυτά που γράφεις είναι άσχετα.. κάθε αλλο ... είναι δυσνότητα για μένα..
Δεν θέλω να αρχίσω να εξυμνώ το μέλος ΑΤΜΑ.. οταν θα έρθει η ώρα του ομως .. θα το κάνω...
Δεν απάντησες σε κανένα ερώτημά μου .. ούτε στο αν την θεωρούσες κάποτε φίλη σου... οπότε...
Δεν θέλω να σε ξαναρωτήσω αν έχεις αποδείξεις για όλα αυτά που είπες γιατί .... 1ον δε μου απαντάς και 2ον ...
quote:
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΩΡΑ;//ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;//ΕΧΜ..ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ/ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ --ΒΟΛΙΚΟ ΑΥΤΟ--ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΩΣ ΕΧΟΥΝ//ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
οποότε .....υποθέτεις.. Ναί αλλά μία ΑΤΜΑ δεν πρέπει να εκφράζεται έτσι.. ούτε να υποθέτει...δεν της αρμόζει...
Ακόμα και αν είχε αποδείξεις... πάλι δεν θα της άρμοζε..
Συμπάθαμε που στη βγαίνω αλλά .. εχεις μία φήμη σε οτι αφορά την ευθύτητα... οπότε με καταλαβαίνεις..
Edited by - allzzaro on 04/09/2004 16:18:20
Κρατάει χρόνια αυτη η κολώνια;
Πόσα χρόνια ακόμα;
Όχι τιποτε αλλο...αλλα δε μυρίζει κι ωραία...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Edited by - 1900 on 04/09/2004 12:23:59
quote:
Πόσα χρόνια ακόμα;
Mα τώρα ξεκινάει .. το ``κυνηγώντας το πράσινο διαμάντι``.
quote:
Σεβαστούλα 1ον) είμαι καλός (σου) και με βαρβατίλα όποτε "γουστάρεις" δε, μπορώ να στο αποδείξω, όπως και μας απέδειξε "θειά/έ" κάποιος για το 090 της "βούτας"...
Σεβαστούλα η, νούλα ή, τούλα 2ον), μάθε να διαβάζεις και μετά να δείχνεις στις προτιμήσεις σου στα φύλλα...
Άντε σεβαστούλα για να μην διαβάσεις κι άλλα γαργαλιστικά...
Εσένα μην σε μαζέψουν για να έχουμε να γελάμε, βρε πως πεφτουν οι μάσκες...τούλα, ή, νούλα σεβαστή, μόνο "βούτα" μην σε πουν ...
quote:
Πολύ χολή, πολύ βρώμα ξερνά για κάποιους ανθρώπους που ήδη όπως το έχουν δηλώση είναι μακριά μας και όπως έχω καταλάβει, ΜΑΖΊ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ esoterica.gr, το χερι που άνοιξε την πόρτα του φευγιού τους είναι αυτό το αυτιστικό και εσωτερικά βρώμικο πλάσμα!
Τα 'παμε, κοπελιά:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΚΤΑΠΟΥΣ

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 04/09/2004 16:11:52
quote:
ΠΑΛΙ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΣΑΙ:(
quote:
...αυτό το αυτιστικό και εσωτερικά βρώμικο πλάσμα!
---ΟΣΕΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΣΑΙ:)
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΣΕ "ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΝ" ΠΡΙΝ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ
Σ'ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ;
ΑΝΟΗΤΗ ΓΡΑΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ!!!!
ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙ ΕΔΕΣΕΣ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ...ΤΣΤΣΤΣ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΒΑΛΛΟΝ ΕΥΓΕ....:((
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Λ.Κ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΑΚΕΡΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΩ ΕΣΥ ΑΦΗΣΕΣ ΠΑΝΤΟΥ...ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ...:((
ΕΥΓΕ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ .."ΔΙΑΜΑΝΤΙ.JPEG"/
ΑΤΜΑ,
ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΙ* ΣΤΟ ΛΩΤΟ
(ΧΜ! ΑLLZARO,AYTO TO ΘΥΜΑΣΑΙ;
ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣΜΟΥ//ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΠΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;;
ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΣ, ΕΤΣΙ;
...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ....:((
(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ...ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ "ΚΟΠΗΚΕ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΛΕΞΗ" ΑΠΟ ΤΟ "ΚΟΣΜΗΜΑ" ΜΟΥ..//ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΝΟΥΛΑ//ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ/ΤΟ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ,ΑΝΟΗΤΗ:)
ΤΗΣ ΑΒΛΛΟΝ,ΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ!
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!ΔΕΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ..
(ΕΝΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΟΧΙ,ΝΑ!ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ-ΜΕΡΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΥΣ ΤΗΣ
ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ...ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ..)
ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΝΥΜΦΙΟΣ "ΕΡΧΕΤΑΙ" ΝΥΧΤΑ...//Ο ΛΗΣΤΗΣ "ΦΕΥΓΕΙ" ΝΥΧΤΑ.
---ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΦΙΛΜΣ:Ρ VS ZEZ+CIA//---
Edited by - ΑΤΜΑ on 04/09/2004 19:49:08
quote:
Δε τελειώσατε ακόμη εδώ;
1900 ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ:(
ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ....
ΚΑΙΡΙΚΑ +....ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...
ΟΠΟΤΕ....
-ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΣ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ...
ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΓΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ //
ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΝΑΡΡΩΤΕΙΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ/ΚΙ ΑΦΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ/ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΟΥΜΕ/ΜΕΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΜΟΛΙΣ ΜΝΜΤ ΠΩΣ ΕΙΤΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ --ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ--ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΨΑΧΝΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΘΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ!
"ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ" ΚΑΙ "ΣΑΣ ΒΡΙΖΩ" /ΑΝΟΗΤΕΣ /ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ /ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ +ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΕΣ ΠΙΑ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΠΙΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ+ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!!
ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; Η ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ;
ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ:
ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΟΝΑΧΗ ΜΟΥ/ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η "ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΩ"!
ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΤΑ ΕΣΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ / ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ.
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΑΥΤΟ;
ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ/ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ/ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ (ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ...)ΔΕΝ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΑ Η ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΝ ..
ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΤΑ ΜΝΜΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!
ΕΥΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑΙ:))ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΙΣΟΥΝ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ/ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ!
ΟΧΙ ΠΟΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ...ΕΜΠΑΙΝΕ ΕΚΕΙ....
ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...
ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ.."ΡΟΜΠΑ"...
ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΙ(ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ..)
Ε!
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ "ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!"
ΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ;
ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΤΣΙ;
ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ //ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ/ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ:)
ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΣΤΗ ΓΗ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!
ALLZARO...ΤΟΣΑ ΠΡΓΜΤ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ;...
ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΜΑΙ/ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΠΟΤΕ...:(
ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ/ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΕΚΡΙΝΕΣ ΗΔΗ/Η ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΣΑ ΕΙΠΑ.
ΤΑ ΜΝΜΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΜΑΧΗ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ -ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ-
ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΠΡΟΣΩΠΟ ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ!
ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗ ΣΑΛΩΜΗ;
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑ!
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙ! ΝΑΙ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΩ!
ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΑΧΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΥΣΕ ΠΟΤΕ/ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΟ ΠΟΤΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΜΕ ΡΩΤΑΓΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΩ /ΤΗΣ ΕΣΤΕΛΝΑ ΜΕΙΛ ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ/ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ/ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΩ ΜΕ ΜΕΙΛ!
ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΣΩ ΣΥΝΤΡΟΦΕ!
ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ!
ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ;
ΠΟΙΑ ΕΥΑΣΙΘΗΣΙΑ;
Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ..ΣΑΝ ΕΠΙΔΥΚΝΥΕΤΑΙ..ΔΕΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟ!
ΤΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΝΑ Σ'ΕΠΙΒΡΑΥΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ"ΤΕΥΤΕΡΙ" ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΣΙ!
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΥΑΥΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣΘΑ ΜΕ ΒΙΑΖΕ! ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ..ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ//ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΛΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ Μ'ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΡΗΜΑ!
ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΒΙΑΖΕ ΚΑΝΕΙΣ; Η ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; ΒΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ! ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΠΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΔΩ!//ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ! ΡΩΤΗΣΕ ΜΕ!ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ; ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ; ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ;//ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ..ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ;//
ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ;...
ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;
ΘΕΛΟΥΜΕ "ΑΠΤΕΣ" ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;;;;;;
Η "ΔΟΝΗΣΗ" ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ//ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο .ΚΦΝΤΝΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ!!!!!ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ;
Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡ.ΚΟΙΝΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ;
ΤΙ ΝΑ ΠΩ!
ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ...
ΑΝΤΕΧΩ ΠΑΝΤΩΣ...ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ...Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ /ΟΥΤΕ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΤΜΑ! Ο,ΤΙ ΧΙΖΩ ΤΟ ΧΑΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΠΤΕ ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΝΑΜΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ//ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑΒΑΛΛΟΝ ΔΕ ΣΥΝΗΘΙΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ:(
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΜΕ ΤΟΣΗ...ΟΡΕΞΗ..
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΓΙΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΤΡΑΠΟΥ....
ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΤΖΑ!(αλλο τι θα πει! )
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΙ Η ΖΕΖ/ΚΡΟΝΟΣ22/ΑΦΜΑ/ΓΕΡΑΚΙ10/ΟΡΦΕΑΣ/CYBERMASTER/YPOPTOS/DOLOPLOKOS/
OTI ΚΑΛΩ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ!
ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ/ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.. ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ:((
ΦΤΑΙΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ
ΕΧΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ;;;;;;;;;;;
-ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΙΧΑΘΗΚΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ/ΜΕΤΑ ΕΝΑΣ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ/ΜΟΝΙΜΗ ΒΡΑΒΗ ΑΛΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙ.--
ALLZARO...MHN MΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΟΡΙΣΟΥΜΕ.ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟΣΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ group..therapy:))
--ευχαριστω για τα λουλουδια../παντα σκλαβωνουν μια γυναικα--
ANTMIN;
TI KANOYME KAΛΑ;
ΝΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΩ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΧΡΕΗ ΜΠΑΤΣΟΥ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ...ΝΑ ΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ..ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ:(
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΑΙ?
ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?
ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΟΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΖΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΦΑΣΑΡΙΕΣ.
ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΤΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΕΤΡΑΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΗΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ.<ΓΝΩΣΗ = ΠΛΗΘΟΣ ΜΗΝΗΜΑΤΩΝ>
Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΤΑΔΕΙ.
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ.

ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ
quote:
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΤΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΕΤΡΑΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΗΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ.<ΓΝΩΣΗ = ΠΛΗΘΟΣ ΜΗΝΗΜΑΤΩΝ>
Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΤΑΔΕΙ.
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ.
ουπς! γραψε λαθος..
Η Αβαλλον ειχε πει πως αυτο μετραει!...+ μετα ειπε πως για να μην μετραει..πρεπει να μην φαινεται ο αριθμος κατω απο το ονομα μελους..
(αλλα τι λεω !εσεις /τα νεα μελη/ διαβαζετε τοπικς με αριθμο τουλαχιστον τετραψηφιο!αυτο για παραδ. ειναι το ID=4572!
..ειμαι εδω απο τοτε που ηταν το τελος των διψηφιων+...εκεινη ηρθε κατα το τελος των τριψηφιων...)
ΔΗΛΑΔΗ:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ.
ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΩΣ.-
--ΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ/ ΞΑΝΑ...--
ΛΑΖΑΡΕΕΕΕΕΕΕ*!(ΚΑΤΑ ΤΟ:ΣΙΣΥΦΕΕΕΕΕ!!!)
-*Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΠΟΝΤΟΣ-
Edited by - ΑΤΜΑ on 04/09/2004 22:07:15
quote:
The END... my only friend the END...
ή αλλιώς το κύκνειο άσμα της Αvallon που θα το τραγουδήσει όπως αυτή θέλει
quote:
"Cogito ergo sum"(Σκέπτομαι* άρα υπάρχω)*ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.
-ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ..ΥΛΙΚΟ-
quote:
steelspring
Πλήρες ΜέλοςAustria
819 Μηνύματα Posted - 10/01/2004 : 19:03:22 Η ποίηση είναι έμμετρη φιλοσοφία.
Δεν θα άγγιζε κανέναν αν δεν ήταν αυθεντική φιλοσοφία επι τοις πράγμασι.
quote:
ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΑΧΑΧρειάζεται να ερωτευτώ
τον έσω μου εαυτό
γιατί η ομορφιά του με παιδεύει
“Γεια σου” μου είπε , τότε
που απ’ το λήθαργο της μοναξιάς
ξύπνησα
και την αλήθεια αντίκρισα
Εσύ δεν είσαι , εκείνος
που την ομορφιά του κόσμου
αναζητούσε
και με λόγια σοφά καλούσε;
Χρειάζεται να ερωτευτώ
εσένα εκλιπαρώ
που την αγάπη για πανοπλία φέρεις
Τα μάτια μου , άνθη
που διασχίζει η άβυσσος
χαμένα
σα στο πρόσωπο βαμμένα
Το σώμα μου , άσμα
που τον κόσμο φθείρει
ερωτικό
σα ποτάμι ορμητικό
Χρειάζεται να ερωτευτώ
τούτο μόνον σου ζητώ
Για μια στιγμή μονάχα
δόσμου , τον έσω μου εαυτό
"Τάδε έφη Avallon"
ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΙΟ ΓΛΕΙΩΔΗΣ.
ΚΕΡΔΙΣΕΣ! -ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ....:(-
ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ:)
--ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΜΟΝΗ ΣΟΥ-
[quote]Οι κακοι ποιητες τρεφονται απο τα γεγονοτα,οι μετριοι απο τα συναισθηματα,και οι καλοι απο την μετατροπη του τιποτε σε κατι.
Το εκ του μη οντος ον λογαριαζει.---0.Ε.---
Η Avallon ήταν ΜΙΑ, τι δουλειά έχει το παρλιακό εδώ;
ΜΑΖΕΥΤΕΤΗΝ... βρώμα ,βρωμάει ο χώρος απο την χολη που ξερνά...
quote:quote:
Δε τελειώσατε ακόμη εδώ;
1900 ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ:(
ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ....
ΚΑΙΡΙΚΑ +....ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...
ΟΠΟΤΕ....
-ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΣ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ...
ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΓΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ //
ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΝΑΡΡΩΤΕΙΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ/ΚΙ ΑΦΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ/ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΟΥΜΕ/ΜΕΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΜΟΛΙΣ ΜΝΜΤ ΠΩΣ ΕΙΤΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ --ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ--ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΨΑΧΝΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΘΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ!
"ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ" ΚΑΙ "ΣΑΣ ΒΡΙΖΩ" /ΑΝΟΗΤΕΣ /ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ /ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ +ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΕΣ ΠΙΑ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΠΙΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ+ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!!
ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; Η ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ;ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ:
ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΟΝΑΧΗ ΜΟΥ/ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η "ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΩ"!
ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΤΑ ΕΣΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ / ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ.
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΑΥΤΟ;
ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ/ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ/ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ (ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ...)ΔΕΝ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΑ Η ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΝ ..
ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΤΑ ΜΝΜΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!
ΕΥΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑΙ:))ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΙΣΟΥΝ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ/ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ!
ΟΧΙ ΠΟΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ...ΕΜΠΑΙΝΕ ΕΚΕΙ....
ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...
ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ.."ΡΟΜΠΑ"...
ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΙ(ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ..)
Ε!
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ "ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!"
ΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ;ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΤΣΙ;
ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ //ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ/ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ:)
ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΣΤΗ ΓΗ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!ALLZARO...ΤΟΣΑ ΠΡΓΜΤ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ;...
ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΜΑΙ/ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΠΟΤΕ...:(
ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ/ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΕΚΡΙΝΕΣ ΗΔΗ/Η ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΣΑ ΕΙΠΑ.
ΤΑ ΜΝΜΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΜΑΧΗ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ -ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ-
ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΠΡΟΣΩΠΟ ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ!
ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗ ΣΑΛΩΜΗ;
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑ!
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙ! ΝΑΙ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΩ!
ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΑΧΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΥΣΕ ΠΟΤΕ/ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΟ ΠΟΤΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΜΕ ΡΩΤΑΓΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΩ /ΤΗΣ ΕΣΤΕΛΝΑ ΜΕΙΛ ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ/ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ/ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΩ ΜΕ ΜΕΙΛ!
ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΣΩ ΣΥΝΤΡΟΦΕ!
ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ!ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ;
ΠΟΙΑ ΕΥΑΣΙΘΗΣΙΑ;
Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ..ΣΑΝ ΕΠΙΔΥΚΝΥΕΤΑΙ..ΔΕΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟ!ΤΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΝΑ Σ'ΕΠΙΒΡΑΥΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ"ΤΕΥΤΕΡΙ" ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΣΙ!
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΥΑΥΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣΘΑ ΜΕ ΒΙΑΖΕ! ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ..ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ//ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΛΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ Μ'ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΡΗΜΑ!
ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΒΙΑΖΕ ΚΑΝΕΙΣ; Η ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; ΒΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ! ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΠΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΔΩ!//ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ! ΡΩΤΗΣΕ ΜΕ!ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ; ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ; ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ;//ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ..ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ;//
ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ;...
ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;ΘΕΛΟΥΜΕ "ΑΠΤΕΣ" ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;;;;;;
Η "ΔΟΝΗΣΗ" ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ//ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο .ΚΦΝΤΝΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ!!!!!ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ;
Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡ.ΚΟΙΝΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ;ΤΙ ΝΑ ΠΩ!
ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ...
ΑΝΤΕΧΩ ΠΑΝΤΩΣ...ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ...Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ /ΟΥΤΕ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΤΜΑ! Ο,ΤΙ ΧΙΖΩ ΤΟ ΧΑΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΠΤΕ ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΝΑΜΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ//ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑΒΑΛΛΟΝ ΔΕ ΣΥΝΗΘΙΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ:(
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΜΕ ΤΟΣΗ...ΟΡΕΞΗ..ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΓΙΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΤΡΑΠΟΥ....
ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΤΖΑ!(αλλο τι θα πει! )
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΙ Η ΖΕΖ/ΚΡΟΝΟΣ22/ΑΦΜΑ/ΓΕΡΑΚΙ10/ΟΡΦΕΑΣ/CYBERMASTER/YPOPTOS/DOLOPLOKOS/OTI ΚΑΛΩ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ!
ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ/ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.. ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ:((
ΦΤΑΙΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ
ΕΧΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ;;;;;;;;;;;
-ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΙΧΑΘΗΚΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ/ΜΕΤΑ ΕΝΑΣ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ/ΜΟΝΙΜΗ ΒΡΑΒΗ ΑΛΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙ.--ALLZARO...MHN MΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΟΡΙΣΟΥΜΕ.ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟΣΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ group..therapy:))
--ευχαριστω για τα λουλουδια../παντα σκλαβωνουν μια γυναικα--
ANTMIN;
TI KANOYME KAΛΑ;
ΝΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΩ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΧΡΕΗ ΜΠΑΤΣΟΥ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ...ΝΑ ΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ..ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ:(
ποτε θα την συμΜΑΖΕΨΕΤΕ
οσοι εμειναν εδώ (έσω) τελικά μετά από αυτό το "δραμα ΤΗΣ ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΗΣ πλην τίμι+ας" θα κανουν χαρακίρι... ΜΠΟΧΑ, ΒΡΩΜΑ, ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ... Βάλτετην πάλι στο μποκάλι.
Κάποιοι θέλουν να καεί το θέμα της σεβαστής Avallon, κάνουν τα πάντα να χαλάσει. Γράφουν μεγάλα άρθρα, λένε ψέματα και προσπαθούν για άλλη μια φορά, να επιδείξουν την διαμαντένια ψυχούλα της καλής μας φίλης, αλλά και αξιέπαινης κοπέλας, σαν την δική τους την μουχλιασμένη και ΜΑΥΡΗ.
Εγώ σταματώ γιατί εμφανίσθηκε το ιδρυματικό καρακατσουλιό...
Όταν την συμΜΑΖΕΨΟΥΝ ας τα ξαναπούμε.
Πολλώ δε μάλλον αν είχα και μόλις 10 μέρες στην ενεργή συμμετοχή μου στο χώρο.
Αλλά είπαμε:
"Οι Πολλοί Λογαριασμοί Κάνουν Τους Πολλούς Φίλους".
Ζήσε τη στιγμή!

-ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ
ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΟΥ ΒΡΕ!@_@...ΕΠΕΣΕΣ ΜΟΝΑΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΣΟΥ!
ΒΑΛΕ ΓΑΝΤΑΚΙΑ (ΠΡΟΤΙΝΟΝΤΑΙ:)+
ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.-
Η ΑΒΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ;
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ --ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ,ΠΛΗΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ--
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΤΗΣ/ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ:)
ΕΣΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ "ΤΟ ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΗ" ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ;...ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟΥΛΙΝΙ;;;...ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΝ ΤΗ .ΣΤΟΡΓΗ ΣΟΥ;..ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ;--
ΑΧ ΚΑΥΜΕΝΗ!
ΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ...ΣΤΗ ΔΟΛΙΑ ΣΟΥ ΖΩΗ
....ΠΑΝ-Ε! ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ:)
...ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΗ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΡΜΑ ΣΟΥ:)ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΣΕΝΑ:))ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΖΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ..ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΑΣΜΟ ΣΟΥ..:))ΕΧΩ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΑΝΟΗΤΗ ΓΡΑΙΑ:)
ΚΑΙ ΤΟ ΑΖΑΞ...ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΑΟΡΑΤΑ!-
ΠΑΡΑΛΗΡΗΣΕΣ ..ΕΤΣΙ;(ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ
ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ;
ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΑΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΙΖΕΤΕ ΤΑ ΡΟΧΑ ΣΑΣ ....ΠΑΡΕΟΥΛΑ..:(
[ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΩ;
ΜΑ ΕΝΑΣ ΚΡΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ! ΕΝΑΣ ΚΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ..
ΧΙΚΛΙΑ ΤΕΤΡΥΠΙΑ ΣΚΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ...
(ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ ΜΟΥ ...ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ,ΠΩΣ ΕΝΝΟΩ +ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ Κ*Λ*Σ*....ΕΝΝΟΩ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΑΛΟΓΕΣ...ΥΠΑΡΞΕΙΣ:)
ειπα οτι η αβαλλον ειναι πολλες!μια ειναι η κοπελα:)
εσυ εισαι "πολλες"!!!!
ΚΑΙ Γελιοποιεισαι!
τοσα ταξιδιαλες πως εκανες (ελπιζω με μια αστυν.ταυτοτητα:)
ενα μεσα σου ξεκινα ...κανε μια χαρη στον εαυτο σου...αν εχεις.
ασε εμενα στην τρελα μου:) + στη μοναδικοτητα μου:)
...+ εσυ κοιτα να μαζεψεις "τα πλοκαμια σου" +να τα χρησιμοποιησεις οπου εχεις αναγκη...:)
--ΑΝΤΜΙΝ ΠΕΤΑ ΤΗ ΓΡΙΑ ΥΔΡΑ ΑΠ'ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ...:(--
Στεφανε αχ φιλε μου
(εχει ομως πλακα...αχ!η διαισθηση ποτε θα αποκτησει εκτυπωτη γμτ..:))
....οταν μπηκα στο εσωτερικα δεν μ'ενδιεφερε η προσωπικη πλευρα των μελων.δεν ψαχνω απο τη φυση μου//αλλα ο καθενας κρινει απο τα χαλια του...και μας βαζει να σχολιαζουμε για να μας πουν πως το κανουμε επισης..:)) ας ειναι@_@ ειχα πει αντεχω το παιχνιδι:))
παιζω με εναν ηρωα ομως.
Αν γιναμε φιλοι μερικοι απο δω μεσα αυτο δεν αφορα κανενα ...
εκτος απο εκεινους που δεν τα..καταφεραν:)
αν εχεις ειλικρινια ερχονται και οι φιλοι...που θες...μεχρι τοτε...ζεζ και αβαλλονιο...θα κανετε ενα καλο περασμα με σλουρπ....και μετα....βεπιθεση βρε!
η γνωστη τακτικη λασπης...
πετατε ψηλα τις λασπες ομως....και ερχονται με φορα στα ασχημα μουτρακια σας..
προσωπο ο καθρεφτης της ψυχης... ματια τα παραθυρα της...--
στο μπουκαλι χωραω... εσυ;....
προσεξε το τετραγωνακι της εκκενωσης αερα..αφου το αναφερεις συχνα....μαλλον αυτο σου ειναι σημαντικο
να το γνωριζεις...:(
Edited by - ΑΤΜΑ on 04/09/2004 23:54:10
Επίσης, μία επισήμανση στην ΑΤΜΑ:
Το γεγονός των πάνω από 5.000 μηνυμάτων σου στα forums, η πλειοψηφία των οποίων προσμαρτυρεί μία δημιουργική συμμετοχή, δεν δίνει και το άλλοθι για τα εμπρηστικά και μερικές φορές προσβλητικά μηνύματα που απευθύνονται σε μέλη, κάποια εκ των οποίων έχουν αποχωρήσει!
Αντίθετα, θα έπρεπε αυτή η μέχρι τώρα δημιουργική σου συμμετοχή, να σου γεννά την εσωτερική υποχρέωση, να σταθείς στο ύψος των γραφόμενων, τα οποία εκπορεύονται από τον αληθινό σου Εαυτό!
Προσπάθησε λοιπόν να συγκρατήσεις την "πένα" σου σε κόσμια επίπεδα μέσα στα forums.
Αυτό αποτελεί και για σένα μία προειδοποίηση...
Το θέμα αυτό, θα παραμίνει ενεργό για δύο ημέρες ακόμα.
Παρακαλώ όλους τους συμμετέχοντες, αν επιθυμούν να αποχαιρετήσουν την Avallon, να το κάνουν με τρόπο που να την τιμά, και να μην εκμεταλεύονται την αποχώρησή της για προσωπικές σκοπιμότητες.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
απλα μ'αρεσει να τ'ακουω/να βλεπω-απτα- πως εισαι παρουσα:)
θεωρεισαι οσα εγραψα ως το αντιδοτο για οσα ερχονταν κατα πανω μου...:(
καλο ταξιδι λοιπον, στην Αβαλλον που σταματησε να γραφει μα δεν σταματησε να διαβαζει.-
quote:
Το γεγονός των πάνω από 5.000 μηνυμάτων σου στα forums, η πλειοψηφία των οποίων προσμαρτυρεί μία δημιουργική συμμετοχή, δεν δίνει και το άλλοθι για τα εμπρηστικά και μερικές φορές προσβλητικά μηνύματα που απευθύνονται σε μέλη, κάποια εκ των οποίων έχουν αποχωρήσει!
το αλλοθι ηταν ο αριθμος μηνυματων μου,ναι! απο εκει ξεκινησαν ολα/θυμασαι ποιος τα μετρησε πρωτος/σκιες...τους φεγγαριου...
και αρχισε το ταξιδι.
δεν ξεχναμε τα πριν για να δυναμεθα να παμε μπροστα..:)
ολο αυτο το πανηγυρι -των σκιων- εγινε μαλλον απο σκοπιμοτητες:)
η θεση μου δεν μου επιτρεπει να ασχοληθω με τις εγνοιες του καθενα ,αυτο που ζητησα ηταν να μην ασχολουνται με οσα δεν τους αφορουν/
πρπει να το ζησεις για να το καταλαβεις/η πειρα δε μεταβιβαζεται/
η απουσα ελαβε οσα ζητησε:)
--end of the "game"--
Παντα γνωριζω σε τι θα περιελθω γραφωντας.
-πως λεγεται αυτο ειπαμε;..
η ευθυνη της πραξης/και η αληθεια πανω απ'ολα.--
ευχαριστω Αμαλια:)

aum mani padme hum
quote:
Kronos22 μέχρι στιγμής, η συντριπτική πλειοψηφία των μηνυμάτων σου, δεν προσφέρει κάτι Ουσιαστικό στον χώρο των συζητήσεων. Προφανώς ο σκοπός σου εδώ δεν περιλαμβάνει την Δημιουργική ανταλλαγή απόψεων επάνω στα θέματα των forums. Στο επόμενο παρόμοιο μήνυμα, ο λογαριασμός σου θα απενεργοποιηθεί.Επίσης, μία επισήμανση στην ΑΤΜΑ:
Αντίθετα, θα έπρεπε αυτή η μέχρι τώρα δημιουργική σου συμμετοχή, να σου γεννά την εσωτερική υποχρέωση, να σταθείς στο ύψος των γραφόμενων, τα οποία εκπορεύονται από τον αληθινό σου Εαυτό!Προσπάθησε λοιπόν να συγκρατήσεις την "πένα" σου σε κόσμια επίπεδα μέσα στα forums.
Αυτό αποτελεί και για σένα μία προειδοποίηση...
Το θέμα αυτό, θα παραμίνει ενεργό για δύο ημέρες ακόμα.
Παρακαλώ όλους τους συμμετέχοντες, αν επιθυμούν να αποχαιρετήσουν την Avallon, να το κάνουν με τρόπο που να την τιμά, και να μην εκμεταλεύονται την αποχώρησή της για προσωπικές σκοπιμότητες.κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Σεβαστή Αμαλία.
Η κάθε προσπάθεια μηδαμινής προσφοράς ή έρευνας όπως ήδη θα ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ απο μέρος μου, έπεσε στη "μουχλιασμένη" αντίληψη κάποιων THOTHS...
Απο τα "μούτρα" με πείρε όταν τόλμησα ένα ερώτημα στη zadok, και καθόλου προσβλητικό βέβαια,(μπορείς να το βρεις, το πρωτο μου αρθρο στων τεκτομασόνων το δωμάτιο)... Μετά όπως θα καταλαβαίνεις ήρθαν οι επομενοι λογαριασμοί (zadok, ραμογλου, ατμα) για να με εμποδίσουν και να με καταδιώξουν καθώς και να κατασκευάσουν ενοχές και ενόχους ως έθιστε ...
Πως λοιπον θα μπορούσα να γράψω κάποιες απορίες μου προς εσάς και τα άλλα σοβαρά μέλη, όταν έρχετε η κάθε zadok και με προσφωνεί "καλή μου" αφού το (έσω) ονομά μου δηλώνει και την αρσενική μου φύση.
Όπως το κάθε ανεκδιήγητο πλάσμα ατμα να μου προσάπτει τόσους λογαριασμούς που σίγουρα σεβαστή Αμαλία, είναι δικοί τους (καθώς πιστεύω γνωρίζεις πολύ καλά) και επειδή έχει το μεγάλο κόλλημα και τραβάει ζόρι με την "διαμαντένια" Avallon, να μας κάνει να ξεράσουμε ό,τι είχαμε φάει τα 23 χρόνια μας, από την μεγάλη "μπόχα" εσωτερική βρώμα της.
Λοιπόν είχα την ατυχία να μην γνωρίσω την Avallon και επί της ευκαιρίας που μας δίνεις, της ευχομαι όλα να είναι ποιο καλά στη ζωή της. Ακόμα να κρατηθεί έτσι καθαρή, αγνή, όπως την διάβασα μέσα στα άρθρα της.
Εαν με αφήσουν ελεύθερο λοιπόν θα δείξω και εγώ τις όποιες γνώσεις μου έσω.
Κατάλαβες λοιπόν σεβαστή Αμαλία ό,τι αισθάνομαι "δέσμιος" των όποιων δήθεν δημοκρατικών λογαριασμών και μελών σας!
Ρωτώ για τον Συρέ (σε άλλο δωμάτιο) και μου λένε χταπόδια, ποιος λοιπόν δεν θέλει να συνεργαστεί esoterica, λέω και εγώ, μήπως κάποιοι άλλοι τελικά δεν το θέλουν να συνεργαστώ;
Σε ευχαριστώ που μετά από τόσες κραυγές άκουσες και απάντησες σεβαστή Αμαλία. Κσταλαβαίνω ό,τι δεν έχετε μόνο τα forums και πάρα πολλές ωρες περνώ στα άρθρα των πρώτων σελίδων και παρακολουθώ την εργασεία σας εκεί!
Σας ευχαριστώ για όλα.
Προς σεβαστό Στέφανο.
Πάλι μας "έδειξες τα 090" κατά τον ανέσπερο φοίνικα...
Εντάξυ σεβαστέ καταλάβαμε το μήνυμα, μα πρέπει να σου πω ότι πριν μπω εδώ (και αιτία ήταν οι πρώτες σελίδες του esoterica.gr και όχι τα forums σαν αρχη) σας παρακολουθούσα σχεδόν από την ανοιξη. Σεβαστέ λοιπόν έχω να σου πω Κρήτη ή 090 μελοντολογίας, ασσχολίσου λίγο περισσότερο με τις κατασκευές......
Ελεος πιά! Ξεκολλήστε!
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Εχε γειά avallon