- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
μαμα αβαλον -- δε ξερεις που πανε τα τεσσερα ποσο μαλλον τα 666σου εχω λοιπον μια δουλιτσα πρωτης - φιλοζωικη, και πανιερα πεντελικη::
να ραβεις σωβρακακια για τα χελιδονια
Αγαπητή Cat...πώς να φαγωθούνε...**** είναι !
Από μένα πάντως τέλος η ενασχόλησή μου μαζί τους. Ας πούνε ότι θέλουν.
Θα περιμένω να παρουσιάζονται διάφορα ενδιαφέροντα για την Πεντέλη και θα χαρώ πολύ, όταν μου το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις μου να συμμετάσχω σε βελτιωτικές δραστηριότητες και ερευνητικές προσπάθειες.
Όσο για τις παρεμβολές στο topic ας τις θεωρήσουμε ως έλασσον αρνητικό γεγονός μπροστά σέ όσα, οι φορείς του αντίστοιχου πνεύματος, προκάλεσαν με φοβερές καταστροφές.
Όσο για σένα αγαπητή Avallon, αγνόησέ τους επίσης...σε παρακαλώ θερμά. Η εκπληκτική σου παρουσία σε διάφορα θέματα έχει εκτιμηθεί από πάρα πολλούς συμμετέχοντες σ' αυτή την ιστοσελίδα, ώστε κάθε υβριστική, για το πρόσωπό σου, παρέμβαση να μοιάζει σαν ένα ασήμαντο συννεφάκι μπροστά στην απεραντοσύνη του πεντακάθαρου ουρανού της ψυχής σου...
Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο, από το να ανεχθούμε τα κατά καιρούς εισερχόμενα παράσιτα, χωρίς να τους δώσουμε πλέον την παραμικρή σημασία...
Καληνύχτα σε όλους
Η "ΓΝΩΣΗ" ΟΜΙΛΕΙ, ΟΜΩΣ Η "ΣΟΦΙΑ" ΑΚΟΥΕΙ...(Jimi Hendrix)
... Υπάρχουν και άλλοι που πιο συγκεκαλυμένα προσβάλλουν και θίγουν... πρόσωπα, ιδεολογίες και καταστάσεις.
Ζητώ συγνώμη για την πιθανή ολιγωρία μας σε σχέση με το παρόν Θέμα Συζήτησης! Ευτυχώς, καλοί φίλοι, μας ειδοποίησαν πως παρουσιάζει έντονα δείγματα εκτράχυνσης!
Θα συμφωνήσω με το μήνυμα του manou και πιο συγκεκριμένα θα προτείνω τη δημιουργία καινούργιου θέματος για το "Όρος Πεντελικό" το οποίο θα είναι πιο ελεγχόμενο για τις περιπτώσεις παρεκτροπών από τους βασικούς συντελεστές του. Θα ήταν προτιμητέο σε αυτήν την περίπτωση οι δημιουργοί του καινούργιου Θέματος να είναι σε επικοινωνία με την Ομάδα των Συντονιστών για οποιεσδήποτε παρεκτροπές.
Σημειώνω για πολλοστή φορά πως στις Ομάδες Συζήτησης του ESOTERICA δεν επιτρέπονται προσωπικοί υποτιμητικοί ή υβριστικοι χαρακτηρισμοί, δογματικοί αφορισμοί εναντίον Ομάδων Ανθρώπων, Συστημάτων Σκέψης, Θρησκειών κ.λπ.
Τι λέτε λοιπόν για μία επανενσάρκωση του Θέματος, με πιο λειτουργική και αποδοτική μορφή, και απενεργοποίηση του παρόντος(καθώς 37 σελίδες δεν είναι καθόλου λίγες);;
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Έχω το 7 ημέρες, έχω και scanner σπίτι, το πώς θα ανεβάσουμε την φωτό δεν ξέρω αλλά πιστεύω θα μας βοηθήσουν οι πιο έμπειροι. Δεν την πρόσεξα αυτή την φωτογραφία που λες, θα κάτσω να το ξαναψάξω.
Φίλοι μου Avallon, Νταβέλης, zezmperg σας χαιρετώ! Ελπίζω να μπορέσατε να εκδράμετε στην πανέμορφη Πεντέλη και Πάρνηθα το τριήμερο.
Avallon παρά την μουντίκλα έδωσα το παρόν στην παραλία την Κυριακή και χθές. Πιστεύω ότι θα τα πούμε κάποια στιγμή στη "δικιά" μας παραλία τώρα που θα φτιάξει ο καιρός. Εντωμεταξύ σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε με τα χιλιάδες πλαστικά καλαμάκια που είναι "φυτεμένα" στην άμμο. Ξέρω ότι ο δήμος έχει ειδικό μηχάνημα αλλά έχει να το χρησιμοποιήσει 3 χρόνια. Πώς να μαζέψουμε με το χέρι τόσα καλαμάκια; Είναι αμέτρητα και παντού. ![]()
quote:Σημειώνω για πολλοστή φορά πως στις Ομάδες Συζήτησης του ESOTERICA δεν επιτρέπονται προσωπικοί υποτιμητικοί ή υβριστικοι χαρακτηρισμοί, δογματικοί αφορισμοί εναντίον Ομάδων Ανθρώπων, Συστημάτων Σκέψης, Θρησκειών κ.λπ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΒΕΛΗ <666> Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ???????ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ..........ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ............Υ.Γ ΝΤΑΒΕΛΑΚΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΜΙΡΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΧΙ ΕΓΩ,ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ!ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΣΟΝΑΠ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΝΤΑΒΕΛΑΚΟΣ!ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ![]()
![]()
Διαπιστωνω οτι χωριστηκαμε σε δυο αντιπαλα στρατοπεδα και αυτο ειναι θλιβερο.Ειναι πια τοσες οι απαντησεις που για μενα τουλαχιστον δεν ειναι εφικτο να απευθυνθω στον καθενα χωριστα.Γι αυτο θα γραψω οτι προλαβα να συγρατησω για την ωρα.
Συμφωνω απολυτα σχεδον με selected-1 Ευρω-Ntonald Ntac καθως και με αλλους συμετεχοντες.Η διαφορα μας ειναι οτι εμεις μιλαμε την απλη κατανοητη γλωσσα των κοινων θνητων ενω εσεις τη δυσκολη και προσεγμενη ορολογικα επιστημονικη.Τι να πρωτοπω...καποιος ειπε για ορθογραφικα λαθη..λογικο ειναι να γινονται(μονο στις αντιγραφες δεν γινονται!).Σχετικα με τις γυναικες...Ωραιες ειναι οι γυναικες και τις γουσταρουμε πολυ αλλα γιατι να μην τους μιλαμε οπως μας μιλουν?Το στομα της γυναικας πια εχει καταντησει οπως και κατι αλλο της.Τοσο βρωμικο.Οπως και η ζωη τους.(βεβαια υπαρχουν και εξερεσεις).
Σχετικα με τη θρησκεια..Λες Νταβελη πως σεβεσαι τα πιστευω των αλλων!Δε νομιζω αγαπητε.Πισω απο τις ομορφα εκφρασμενες και προσεκτικα επιλεγμενες λεξεις που χρησιμοποιεις,κρυβεται μια τεραστια υβρης και χλευασμος του Χριστιανισμου και αυτων που τον εκπροσωπουν.Βλεπεις που και εσυ κανεις ακριβως την ιδια κριτικη αλλα με αλλο τροπο.χειρότερο?Ναι υπαρχει σαπιλα παντου και ολα στην εποχη μας εχουν διαφθαρει,μα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει στην ψυχη μας ζωντανο αυτο που μας δινει νοημα και ζωη,ο Θεος!Δεν εμεινα σε αυτα που μου εμαθαν οι γονεις μου Νταβελη,το εψαξα,αμφισβητισα,σκεφτικα και κατεληξα στο τι ειναι αυτο που πιστευω και σεβομαι και πιστεψε με δεν ειναι οι κοπριες και τα τερατα που κοροιδευεις.Ειναι αυτο που νιωθω οτι με περιβαλει το οποιο τιμω με τη διακριτικη παρουσια μου σε πραγματικες και νοητες λειτουργιες!
πρεπει να τονισω στην Avallon πως μαλλον δεν ξερει απο τεχνολογια γιατι τον/την 1 ευρω δεν τον/την ξερω καν.Απο που το συμπερανες εσυ αυτο?Επισης θα ηθελα παρα πολυ να σε αγνοησω απο εδω και περα,μακαρι να τα καταφερω.
Πνευμονας του esoterica???Χρειαζεται κανεις μεταγγιση?Δηλαδη ο Νταβελης ειναι αυτος που δινει ζωη στο esoterica?Και μετα μου λετε γιατι μιλησα για θεοποιηση!
Δεν ειναι γελοιο θεαμα η Ακροπολη και ο Παρθενωνας Νταβελη.Ειναι αυτα που κανετε εσεις οι Δωδεκαθειστες εκει πανω.
Ερωτας..Ο Νταβελης ειναι ερωτευμενος με το βουνο?Ποσο κουλο μπορει να ειναι αυτο?Εγω τουλαχιστον ειμαι ερωτευμενος με γυναικα και σεβομαι το βουνο.Επισης και για μια ακομα φορα να πουμε οτι ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ και οτι ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ!ΕΛΕΟΣ!Μπαινουμε εδω και χαλαμε το χρονο μας προσπαθωντας να σας προσγειωσουμε και να σας πουμε οτι πλησιαζετε τη λεξη "ουφο" και θα μας απαγορεψετε να γραψουμε κι ολας?Το θεμα ειναι η Πεντελη ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ***** ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.
Cat?Γιατι νομιζεις οτι μονο εσεις ειστε ρομαντικοι σε αυτη τη ζωη?Ρομαντισμος ειναι αυτο η παρανοια?Παντως αν εννοεις στον ερωτα ρομαντικοι σε πληροφορω θα χασεις.Μηπως κανετε και αναπαραγωγη με την Πεντελη?Λεω τωρα..Κλεινω λεγοντας πως εχω διαβασει ολο το τοπικ και εχω σχηματισει την αποψη μου για το ατομο σας μονο και μονο απο αυτα που γραφετε.Τρομαζω στη σκεψη του τι θα λετε!
Ειναι λιγο περιεργο που ο admin δεν λογοκρινει τα γραφομενα του Νταβελη αλλα μονο των αλλων....ισως γιατι η αληθεια,ειναι λιγο πιο σκληρη απο την υποκρισια
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"
quote:
Επισης θα ηθελα παρα πολυ να σε αγνοησω απο εδω και περα,μακαρι να τα καταφερω.
Είμαι και πάλι ένα βήμα πιο μπροστά από σένα καλέ μου...
Εχω αγνοήσει και θα συνεχίσω να το κάνω εσένα και την υβριστική παρεούλα σου... {Το σίγουρο είναι ότι αξίζετε ο ένας τον άλλον...)
Το κάνω όχι μόνο για τους φίλους που συμμετέχουν εδώ και που μου το ζήτησαν ...
όχι μόνο για αυτούς που μου έστειλαν μηνύματα και που δεν συμμετέχουν απλά διαβάζουν το εν λόγω τόπικ...
αλλά πάνω απ'όλα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ...
Αντε στο καλό να περνάτε καλά στο τόπικ που ανοίξατε και με το καλό και με βιβλίο ....

παραξενο πολυ παραξενο-_ ενω ο νταβελισ εχει πει τοσε βρισιες και η αβαλον με ειπε μεχρι και ναρκομανη!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειναι καιρος να παω για βρουβες..
στην πεντελη ενοειται μαζι με τον Νταβελη,.
τον πραγματικο ομως_οχι τον αλλο τον γιαλαντζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαιρεταω τα πληθη ![]()
![]()
![]()
δεν ειμαι ο Sonap. αλλαξερω γιατι μπερδευτηκες.
γιατι οταν λες Ntavelis666 ειναι σα να λες Eternal Winter
καλυτερα αρχηγος στη πεντελη αντι υπαρχηγος στη παρνηθα!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
παραξενο πολυ παραξενο-_ ενω ο νταβελισ εχει πει τοσε βρισιες και η αβαλον με ειπε μεχρι και ναρκομανη!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΕΓΩ!
Πολλές μύγες κυκλοφορούν τώρα τελευταία εδώ μέσα...