ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένα Ερώτημα Νομικής Φύσεως (για τον Αποκρυφισμό/Εσωτερισμό) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Ένα Ερώτημα Νομικής Φύσεως (για τον Αποκρυφισμό/Εσωτερισμό) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Merlynne15 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
MerlynneΝέο Μέλος
11/07/2015, 01:24:15
Αν έχετε γνώσεις επάνω στα νομικά, θα ήθελα μια απάντηση για τα εξής ερώτηματά μου.

Όπως γνωρίζουμε, υπάρχουν εκεί έξω πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με συστήματα μαγείας και θρησκευτικά μονοπάτια διαφορετικά από τον Χριστιανισμό. Άλλοι είναι Αρχαιοελληνιστές, άλλοι είναι Παγανιστές, άλλοι είναι Γουικανοί, άλλοι είναι Σατανιστές, άλλοι είναι Εωσφοριστές, Βαμπιριστές, άλλοι είναι Μύστες της Δρακονιανής μαγείας, Χαοτικοί μάγοι, κτλ.

Αν κάποιος/κάποια λοιπόν μένει σε πολυκατοικία και κάνει τελετές θρησκευτικού είδους, καθώς επίσης και τελετουργικά μαγείας, υπάρχει περίπτωση να βρει το μπελά του/της από γείτονες; Δεδομένου ότι δεν υπάρχει σωστή ηχομόνωση στις πολυκατοικίες κι έτσι ακούγονται τα πάντα!

Φυσικά εννοώ οι τελετές να γίνονται σε λογικές ώρες και όχι σε ώρες κοινής ησυχίας! Καθώς επίσης μιλάω για λογικές πρακτικές, όχι παράνομες ενέργειες (θυσίες και άλλα τέτοια χαζά).

Αν πχ ένα απόγευμα, βάλεις περίεργες μουσικές, αρχίσεις να χτυπάς στην αρχή και στο τέλος της τελετής το κουδούνι (για εξαγνισμό του αέρα) και μετά επικαλείσαι διάφορα ονόματα που θα φρίκαραν τους γείτονες αν τυχόν τα άκουγαν, λες ψαλμωδίες, κάνεις ας πούμε επίκληση του Σατανά κτλ. Τότε υπάρχει περίπτωση να μπορεί ο άλλος να καλέσει την αστυνομία;

Ο Νόμος σέβεται τον μάγο/την μάγισσα και τις πρακτικές του/της;;; (Όπως είπα, οι τελετές δεν θα έχουν καμιά σχέση με παράνομες ή βλαβερές σωματικά ενέργειες)

Στα πλαίσια της θρησκευτικής ελευθερίας και ανεξιθρησκίας φαντάζομαι ότι δε μπορεί να επέμβει κανείς, πχ να έρθει αστυνομία, να γίνει κατάσχεση των βιβλίων και των τελετουργικών εργαλείων. Έτσι δεν είναι;

Κι αν όταν χρησιμοποιείς την συνταγματικά θεσπισμένη θρησκευτική σου ελευθερία, κάποιος ανόητος γείτονας κινηθεί εναντίον σου (και λέγοντας υπερβολές φέρει την αστυνομία), θα ήθελα να μάθω τι νομικές κινήσεις μπορείς να κάνεις ώστε να σταματήσει;

Παρακαλώ να τονίσω ότι περιμένω σοβαρές απαντήσεις μόνο κι αν γίνετε να έχουν νομικό υπόβαθρο.

Ευχαριστώ πολύ.

11/07/2015, 02:27:36
Αγαπητή φίλη, θα σου απαντήσω εγώ, πριν προλάβει κάποιος άλλος που συνήθως απαντάει.

Μόνο υπόγειο με ηχομόνωση. Βολεύει απο κάθε άποψη. Δοκιμασμένη συνταγή για metal band, ειδικά ντράμς διπλή μπότα δεν περνάει σχεδόν τίποτα. Επίσης βολεύει και για bdsm, το οποίο γνωρίζω απο φήμες, δεν υποννοώ τίποτα.

11/07/2015, 09:04:54
quote:

Αγαπητή φίλη, θα σου απαντήσω εγώ, πριν προλάβει κάποιος άλλος που συνήθως απαντάει.

Υπονοείς τίποτα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

11/07/2015, 14:49:00
Αστα τώρα αυτά, τερμάτισες δεύτερος

quote:

Αν έχετε γνώσεις επάνω στα νομικά, θα ήθελα μια απάντηση για τα εξής ερώτηματά μου.

Όπως γνωρίζουμε, υπάρχουν εκεί έξω πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με συστήματα μαγείας και θρησκευτικά μονοπάτια διαφορετικά από τον Χριστιανισμό. Άλλοι είναι Αρχαιοελληνιστές, άλλοι είναι Παγανιστές, άλλοι είναι Γουικανοί, άλλοι είναι Σατανιστές, άλλοι είναι Εωσφοριστές, Βαμπιριστές, άλλοι είναι Μύστες της Δρακονιανής μαγείας, Χαοτικοί μάγοι, κτλ.

Αν κάποιος/κάποια λοιπόν μένει σε πολυκατοικία και κάνει τελετές θρησκευτικού είδους, καθώς επίσης και τελετουργικά μαγείας, υπάρχει περίπτωση να βρει το μπελά του/της από γείτονες; Δεδομένου ότι δεν υπάρχει σωστή ηχομόνωση στις πολυκατοικίες κι έτσι ακούγονται τα πάντα!

Φυσικά εννοώ οι τελετές να γίνονται σε λογικές ώρες και όχι σε ώρες κοινής ησυχίας! Καθώς επίσης μιλάω για λογικές πρακτικές, όχι παράνομες ενέργειες (θυσίες και άλλα τέτοια χαζά).

Αν πχ ένα απόγευμα, βάλεις περίεργες μουσικές, αρχίσεις να χτυπάς στην αρχή και στο τέλος της τελετής το κουδούνι (για εξαγνισμό του αέρα) και μετά επικαλείσαι διάφορα ονόματα που θα φρίκαραν τους γείτονες αν τυχόν τα άκουγαν, λες ψαλμωδίες, κάνεις ας πούμε επίκληση του Σατανά κτλ. Τότε υπάρχει περίπτωση να μπορεί ο άλλος να καλέσει την αστυνομία;

Ο Νόμος σέβεται τον μάγο/την μάγισσα και τις πρακτικές του/της;;; (Όπως είπα, οι τελετές δεν θα έχουν καμιά σχέση με παράνομες ή βλαβερές σωματικά ενέργειες)

Στα πλαίσια της θρησκευτικής ελευθερίας και ανεξιθρησκίας φαντάζομαι ότι δε μπορεί να επέμβει κανείς, πχ να έρθει αστυνομία, να γίνει κατάσχεση των βιβλίων και των τελετουργικών εργαλείων. Έτσι δεν είναι;

Κι αν όταν χρησιμοποιείς την συνταγματικά θεσπισμένη θρησκευτική σου ελευθερία, κάποιος ανόητος γείτονας κινηθεί εναντίον σου (και λέγοντας υπερβολές φέρει την αστυνομία), θα ήθελα να μάθω τι νομικές κινήσεις μπορείς να κάνεις ώστε να σταματήσει;

Παρακαλώ να τονίσω ότι περιμένω σοβαρές απαντήσεις μόνο κι αν γίνετε να έχουν νομικό υπόβαθρο.

Ευχαριστώ πολύ.

Σε αυτή την χώρα όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται, το χρήμα κυβερνά.

Αν νομικά δεν έχεις πρόβλημα, δεν σημαίνει πως δεν θα έχεις πρόβλημα με τους γείτονες. Τί να κάνεις την νομική κάλυψη, αν οι άλλοι έχουν πρόβλημα μαζί σου και έχουν πληρώσει δικηγόρους κτλ για να σε βγάλουν από την μέση?

Ξέρω ότι πολύ μάγοι προτιμούν τις ερημικές τοποθεσίες και συνήθως τα βράδια, που είναι και η ώρα της θεάς της μαγείας Hekaτη.

Και εγώ σκεφτόμουνα να ιδρύσω δικές μου τελετές σε βουνό, αλλά θα τις έκανα υπό το φως του Ήλιου και φοβάμαι μήπως με παρεξηγούσαν ανόητοι άνθρωποι ως επικίνδυνο σατανιστή κτλ.

Πάντως η μόνη λύση είναι να κάνεις τις τελετές σου όσο πιο απομακρυσμένα γίνεται από την κοινωνία, καλύτερα είναι σε δύσβατο σημείο του βουνού.

Νομικά ξενομικά θα έχεις πρόβλημα με άλλους.

12/07/2015, 08:20:21
quote:
Και εγώ σκεφτόμουνα να ιδρύσω δικές μου τελετές σε βουνό, αλλά θα τις έκανα υπό το φως του Ήλιου και φοβάμαι μήπως με παρεξηγούσαν ανόητοι άνθρωποι ως επικίνδυνο σατανιστή κτλ.

Θέλω να πιστεύω ότι ουδεμία σχέση δεν έχει αυτή σου η πρόθεση με την ψυχοθεραπευτική ομάδα για εκδρομές στην εξοχή, που ήθελες να δημιουργήσεις εδώ παλαιότερα, ε Διονύσιε; Γιατί οι καιροί είναι πονηροί...

quote:

quote:

Θέλω να πιστεύω ότι ουδεμία σχέση δεν έχει αυτή σου η πρόθεση με την ψυχοθεραπευτική ομάδα για εκδρομές στην εξοχή, που ήθελες να δημιουργήσεις εδώ παλαιότερα, ε Διονύσιε; Γιατί οι καιροί είναι πονηροί...

Μόνο άτομα που θέλουν πραγματικά να καθαριστούν και να πετάξουν την βρωμιά από πάνω τους, θα συμμετάσχουν στις ηλιακές τελετές μου. Οι βέβηλοι εχθροί του φωτός και της αλήθειας θα καούν από το καταναλίσκον πυρ του Θεού μου.

12/07/2015, 16:07:06
Διονύσιος Σκυλόσοφος Απεστάλη: 12/07/2015, 14:36:24

quote:

quote:Και εγώ σκεφτόμουνα να ιδρύσω δικές μου τελετές σε βουνό, αλλά θα τις έκανα υπό το φως του Ήλιου και φοβάμαι μήπως με παρεξηγούσαν ανόητοι άνθρωποι ως επικίνδυνο σατανιστή κτλ.

Μόνο άτομα που θέλουν πραγματικά να καθαριστούν και να πετάξουν την βρωμιά από πάνω τους, θα συμμετάσχουν στις ηλιακές τελετές μου. Οι βέβηλοι εχθροί του φωτός και της αλήθειας θα καούν από το καταναλίσκον πυρ του Θεού μου.

12/07/2015, 16:11:03
Μάλιστα.
https://www.youtube.com/watch?v=6Ejga4kJUts

Αλίμονο στους εχθρούς του Ήλιου

12/07/2015, 16:48:20

12/07/2015, 16:48:32
Βγάλε το μίσος που φωλιάζει μέσα σου, και κοίτα να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Το μίσος απέναντι σε εχθρό κρύβει μόνο το κενό, όχι τον Ήλιο/Χριστό/Ρα/Απόλλωνα. Και οκόσμος είναι τραγικά κενός για να κάνουμε εκπτώσεις σε αισθήματα.

Καλή μας Κυριακή.

quote:

Βγάλε το μίσος που φωλιάζει μέσα σου, και κοίτα να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Το μίσος απέναντι σε εχθρό κρύβει μόνο το κενό, όχι τον Ήλιο/Χριστό/Ρα/Απόλλωνα. Και οκόσμος είναι τραγικά κενός για να κάνουμε εκπτώσεις σε αισθήματα.

Καλή μας Κυριακή.

Πλάκα μου κάνεις?

Είναι δυνατόν ο δίκαιος κριτής Ήλιος να μην μισεί το κακό και το σκότος? Τα βέλη του σχίζουν το σκοτάδι της υποκρισίας και φανερώνουν τα πάντα.

Μην προσβάλλεις το Φως, μην γίνεσαι εχθρός του. Περπάτα την ημέρα και αγάπησε την αλήθεια και το φως αντί την υποκρισία και το σκότος.

Σε παρακαλώ μην προσβάλλεις τις τελετές που θα ιδρύσω, γιατί είναι ασέβεια να βρίζεις τον Ήλιο που σε ζωογονεί.

Και εγώ συμφωνώ. Καλή μας Sun-day

15/07/2015, 15:47:51
quote:
Merlynne
Ο νόμος μπορεί, αλλά το τι θα κάνει η αστυνομία σε περίπτωση που την καλέσουν ή το τι μπορεί να κάνει η πολυκατοικία αν εκεί που μένεις νοικιάζεις και αυτοί αποφασίσουν να σε διώξουν, είναι μια άλλη κουβέντα.
Η πιθανότητα είναι οτι κανείς δε θα σε πάει στα δικαστήρια, εκτός και αν κάνεις τελετές μαζι με άλλα άτομα, εκεί μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με τον νόμο γιατί είναι σαν να δημιουργείς εκκλησία.
Αν σε πάει κάποιος στα δικαστήρια μπορείς εύκολα να αθωωθείς κατά τη γνώμη μου. Υπάρχει δηλαδή το νομικό πλαίσιο που να σε αθωώσει γιατί αν και ο ελληνικός νόμος είναι συντηρητικός ως προς τα θέματα της θρησκείας, οι διεθνείς-ευρωπαίκοί νόμοι είναι αυτοί που υπερτερούν.

Η γνώμη μου; Δε χρειάζεται να κάνεις τελετές και να φωνάζεις ή να τα έχεις όλα σε υψηλό βόλουμ. Δεν βρίσκω και το νόημα σε αυτό δηλαδή.

16/07/2015, 10:52:53
quote:

Ευχαριστώ πολύ.

Αν δεν παραβαίνεις νόμο και δεν ενοχλείς δεν θα έχεις πρόβλημα. Σε συμφέρει πάντως η διακριτικότητα.

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ