- Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Καλημέρα φίλε gilgamesh :
quote:
Εκεί ήθελα να καταλήξω.
Μήπως "διαβάζοντας" τα νετρίνα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να μάθουμε κάποια στοιχεία από τη στιγμή του Bing Bang από ότι σε σχέση με το σωματίδιο Higgs? Έχεις κάποια προσωπική άποψη?
Νομίζω οτι αυτό είναι πιθανό , αλλα το σωματίδιο Higgs έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί θα επιβεβαιώσει το καθιερωμένο μοντέλο για την σωματιδιακή φυσική .
Τώρα τι απο τα δύο θα βοηθήσει περισσότερο στο ζήτημα της επιβεβαίωσης η όχι του Bing Bang νομίζω οτι δεν έχω τις γνώσεις να το απαντήσω .
Είναι θέμα που αφορά τους ειδικούς , και κατ' επέκταση δεν μπορώ στο συγκεκριμένο θέμα να έχω άποψη .
quote:
Καλά που ζείς ?
Δεν έχεις ακούσει για φακίριδες που πετάνε , που γιατρεύουν αρρώστιες , που γιατρεύουν τυφλούς , που αιωρούνται πάνω απο το έδαφος κ.ο.κ.
Πιστεύεις μήπως οτι στα θαύματα έχει αποκλειστικότητα ο Χριστιανισμός ?
Λοιπόν, όταν ήμουνα μικρούλα, μετά το μάθημα των θρησκευτικών, γύρισα στο σπίτι και εντυπωσιασμένη με τον Χριστό είπα στον πατέρα μου για τις ικανότητές του.
Και γυρνάει και τί μου λέει ρε παιδιά: "Πήγαινε στην Ινδία να δείς πόσοι φακίρηδες κάνουν τα ίδια". Ξενέρωσα απίστευτα... βέβαια τώρα που μεγάλωσα κατάλαβα το βαθύτερο νόημα της πρότασης. ![]()
μπερδεύουμε τις ανώτερες με τις κατώτερες, τις αγνές με
τις υστερόβουλες, τις κυρίαρχες και τις μυστικιστικές;
Δεν είναι ο ίδιο φίλη μου, Θεός ενεργός δύναμη και χρήση
νόμων του Θεού πάλι, που γνωρίζουν καποιοι...
Κι ο Μακάριος της Κύπρου, πετούσε, έλεγαν, ως μασώνος 33ου
βαθμού...¨Αλλο η δύναμη που υπακούει κι άλλο η δύναμη που
διατάσει...
κακές δυνάμεις....Θαύματα κάνει κι ο διάβολος για
να ξεγελάσει τον άνθρωπο, ότι είναι μεγάλος, ή ότι
έρχεται απο το Θεό, αφού η πλάνη είναι το καλύτερο
όπλο του..Είναι ικανός να μετασχηματιστεί σε άγγελο φωτός,
για να παραπλανήσει...
Υπάρχει ή όχι διαφορά;
quote:
Θαύματα κάνει κι ο διάβολος για
να ξεγελάσει τον άνθρωπο, ότι είναι μεγάλος, ή ότι
έρχεται απο το Θεό, αφού η πλάνη είναι το καλύτερο
όπλο του..Είναι ικανός να μετασχηματιστεί σε άγγελο φωτός,
για να παραπλανήσει...
κι εμείς πώς τα ξεχωρίζουμε ρε τρεχα....;;
Πώς θα διαπιστώσουμε ότι αυτό το "θαύμα" είναι θεϊκό και το άλλο, διαβολικό;;;
quote:
Υπάρχει ή όχι διαφορά;
Όχι.-
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
αποτελέσματα του θαύματος...Τι επίδραση έχει στον ιαθέντα,
πως λειτουργεί στη ζωή του το θαύμα, αν η πνευματική του
πορεία αλλάζει, καθώς όλα εκ του πνεύματος προέρχονται και
όταν συνειδητοποιηθεί αυτό, ο άνθρωπος αποκτά μια πιο
πνευματική ζωή, γίνεται καλύτερος άνθρωπος...
Αυτα φίλε μου, είναι στοιχεία που πρέπει να ερευνηθούν...
Όπως και η επίκληση αν υπήρξε σε ποιές δυνάμεις,αφού υπάρχει
καταχώρηση θετικών - αρνητικών πνευματικών δυνάμεων....
Και βέβαια, η διαφορά όπως έχω πει έχει να κάνει με το αν το θαύμα
είναι αποτέλεσμα δυνάμεων, η παρέμβασης του Θεού...
Υπάρχουν πολλά παραδείγματα δαιμονικών δυνάμεων που ξεγέλασαν ακόμη
και ονόματα μεγάλα, υπο την πλάνη αγγέλου του Θεού...
Ακόμη κι ο Μπούς λέει ότι του μιλάει ο ..Θεός...Εσύ τι λές, ο Θεός
ή ο διάβολος του μιλάει; Και μην πείς κανένα αστείο..
Κάποια στιγμή, πρέπει να φύγει αυτή η γηπεδοποίηση....Τα ίδια ζητάμε...
ΠΕριληπτικά θα απαντήσω σε όσα θέλω και θα αποχωρήσω και από αυτό το θέμα γιατί το επίπεδο είναι εξαιρετικά χαμηλό. Το θέμε κυριαρχείται όντως από χλευαστές και αυτό δείχνει ότι έλαβα σωστά τις πληροφορίες μου.
Αρχικά δεν θα σας παραπέμψω σε βιβλία. Σας παρέπεμψα σε μια φιλοσοφία σχετικά με την ύπερξη Θεού για να στοχαστείτε λίγο αλλά αντ΄αυτου είδα ότι το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε είναι πόσο ΑΝΟΗΤΟΙ θα δείξετε χλευάζοντας τους συνομιλητές σας.
ΜΟΝΟ ένας ανάμεσά σας στάθηκε αντάξιος ενός φιλοσοφικού χώρου.
Δεν σας παραπέμπω σε γραφές γιατί το πρώτο που θα σκεφτείτε είναι ότι θέλω να σας προσυλιτίσω. Εδώ προσυλιτίζουν σε μια Βουδιστική αίρεση και ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ της Ορθοδοξίας. Έπειτα υ΄πάρχει η καινή Διαθήκη την οποία ΕΥΚΟΛΑ την βρίσκετε και έτσι δεν χρειάζεται να προσθέσω λέξη απ΄αυτής.
Φιλοσοφικό πνεύμα ΔΕΝ ΕΙΔΑ και χαιρετώ υποκλινόμενος και αυτό το θέμα.
quote:
Αρχικά να με συμπαθάτε. Έλειψα λίγες ημέρες για λόγους που είχαν να κάνουν με ένα ατύχημα σε αγαπημένο μου πρόσωπο που έχασα.
Λυπάμαι γι΄αυτό ειλικρινά!
quote:
ΠΕριληπτικά θα απαντήσω σε όσα θέλω και θα αποχωρήσω και από αυτό το θέμα γιατί το επίπεδο είναι εξαιρετικά χαμηλό. Το θέμε κυριαρχείται όντως από χλευαστές και αυτό δείχνει ότι έλαβα σωστά τις πληροφορίες μου.
Nαι, να αποχωρήσεις, είναι όντως πολύ χαμηλό το επίπεδό μας!
quote:
Αρχικά δεν θα σας παραπέμψω σε βιβλία. Σας παρέπεμψα σε μια φιλοσοφία σχετικά με την ύπερξη Θεού για να στοχαστείτε λίγο αλλά αντ΄αυτου είδα ότι το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε είναι πόσο ΑΝΟΗΤΟΙ θα δείξετε χλευάζοντας τους συνομιλητές σας.
Tο ανόητοι μάλλον θα σου ξέφυγε πιστεύω....μήπως είχες κάνα καθρέφτη μπροστά σου εκείνη την ώρα και μπερδεύτηκες????
quote:
ΜΟΝΟ ένας ανάμεσά σας στάθηκε αντάξιος ενός φιλοσοφικού χώρου.
Εμ, φεύγεις, αν καθόσουν θα μάθαινες και τπτ από αυτόν!!
quote:
Δεν σας παραπέμπω σε γραφές γιατί το πρώτο που θα σκεφτείτε είναι ότι θέλω να σας προσυλιτίσω. Εδώ προσυλιτίζουν σε μια Βουδιστική αίρεση και ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ της Ορθοδοξίας. Έπειτα υ΄πάρχει η καινή Διαθήκη την οποία ΕΥΚΟΛΑ την βρίσκετε και έτσι δεν χρειάζεται να προσθέσω λέξη απ΄αυτής.
Μα όχι βέβαια, εσείς κάνετε προσηλυτισμό?????
Τι λες τώρα....όποιος το πει αυτό είναι τουλάχιστον συκοφάντης!!!!!!
quote:
Φιλοσοφικό πνεύμα ΔΕΝ ΕΙΔΑ και χαιρετώ υποκλινόμενος και αυτό το θέμα.
E μα κάτσε λίγο ακόμη να χορτάσουμε αυτό το Υπέροχο Φιλοσοφικό σου Πνεύμα σε παρακαλώ!!!!!!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=sl__QA7qPag&feature=related
Κανείς δεν μπορεί να αποφύγει τον κύκλο της ζωής.
Τα υπόλοιπα που γράφεις, αν και πιστεύεις ότι προέρχονται από κάποιον βαθυστόχαστο, που ασφυκτιά ανάμεσα σε αμόρφωτους, είναι απλά η μασημένη τροφή που έχεις αναλάβει, μαζί με άλλους, να "κοινωνήσεις" στα διάφορα φόρουμς και μπλογκς.
Αυτό φαίνεται από τον τρόπο που μπαίνεις και βγαίνεις σε κάποιο θέμα.
Όμως αγαπητέ απολογητή, ίσως χρειάζεται ανανέωση του τρόπου δράσης των ομάδων σας (των διάφορων παρατρεχάμενων της ΟΟΔΕ), διότι "ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι".
Τέλος να σου "ευχηθώ" καλή τύχη στην νέα αποστολή σου και χαιρετισμούς στους Μανώλη Κα..., Θωμά Δρ... , Παναγιώτη Μι... , Θανάση Α... και στα υπόλοιπα παιδιά...![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/