- ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΝΑΪΤΩΝ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Καλημερα σε ολους
Τελευταια κυκλοφορουν πολλα λογοτεχνικα βιβλια
που περιεχονται, με το προσχημα αυτο, πολλες αποψεις
σχετικα με τους Ναιτες. Μυστικες αποψεις, που περα απο
την εσωτερικη αποψη, διερευνουν και την πολιτικη η
κοινωνικη προσεγγιση του θεματος.
Ενα τετοιο ειναι "ο Θησαυρος των ναιτων"
Οπου μεταγενεστερος παππας αναζητα των χαμενο τους θησαυρο
αλλα ταυτοχρονα προσπαθει να διαλευκανει τον θανατο των τριων
που καταραστηκε ο Ντε Μαλαι.
Αρκετα ενδιαφερον βιβλιο
LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT
Knight ΜΙΧΑΗΛ

Ειρωνιες απο εσωτερισταδες του σαλονιου τις επιστρεφω συστιμενες. Εκανα μια ερωτηση σχετικη με το τι εκαναν στο μεσαιωνα οι σημερινοι μασονοι πρωην ναιτες και πηγατε να μου το γυρισετε αλλου.
Τελικα τι ακριβως εκαναν αυτοι οι περιφημοι ναιτες εκτος απο το να ρουφανε χασισι και να σκοτωνουν στη ψυχρα για λιγο χρυσαφι?
Μπορειτε να απαντησετε ή θα σας βαλει χερι ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΓΙΣΤΡΟΣ? Αντε γιατι καποια στιγμη πρεπει να τα πουμε με το ονομα τους τα πραγματα. *
Τυχαία και με μεγάλη καθυστέρηση έπεσα στο σχετικό θέμα. Οφείλω να σας τονίσω ότι το 80% των γραφομένων για το συγκεκριμένο θέμα πιο πάνω είναι τερατολογίες και ανακρίβειες.
Είμαι κάθετος σ' αυτό γιατί τυχαίνει να είμαι μέλος του Ordo Supremus Militaris Templi hierosolymitani δηλαδή του Ταγματος των Ναϊτών Ιπποτών που στα 887 χρόνια της ζωής του έχει να επιδείξει ως επί το πλείστον θετικά στοιχεία για τον Χριστιανισμο και την ανθρωπότητα. Δεν γνωρίζω αν κανείς από σας ενδιαφέρεται ακόμη για μια συζήτηση επί του θέματος αλλά είμαι πρόθυμος να το κάνω.
Φιλικά
Πύθων
Αλήθεια, μόνο σε τούτο το θέμα μπήκες και δεν έχεις περιηγηθεί στο υπόλοιπο esoterica;
Έχει αναπτυχθεί μία ενδιαφέρουσα συζήτηση στο θέμα Το μυστικό των Ναϊτών, όπου ακόμα και ένας "μυημένος" όπως εσύ, θα βρει πολλά να μελετήσει...
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Αγαπητοί φίλοιΤυχαία και με μεγάλη καθυστέρηση έπεσα στο σχετικό θέμα. Οφείλω να σας τονίσω ότι το 80% των γραφομένων για το συγκεκριμένο θέμα πιο πάνω είναι τερατολογίες και ανακρίβειες.
Είμαι κάθετος σ' αυτό γιατί τυχαίνει να είμαι μέλος του Ordo Supremus Militaris Templi hierosolymitani δηλαδή του Ταγματος των Ναϊτών Ιπποτών που στα 887 χρόνια της ζωής του έχει να επιδείξει ως επί το πλείστον θετικά στοιχεία για τον Χριστιανισμο και την ανθρωπότητα. Δεν γνωρίζω αν κανείς από σας ενδιαφέρεται ακόμη για μια συζήτηση επί του θέματος αλλά είμαι πρόθυμος να το κάνω.
Φιλικά
Πύθων
Κι άλλος Αυθεντικός μυημένος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!!!!!!!!!!!
12/12/04 ΔΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.....
ΔΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΩΡΕ ΠΟΥΛΙ ΠΕΤΑΣ ΜΙΑ "ΒΟΜΒΑ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ???
ΔΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΑΣ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.....
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Αλλά καλύτερα να είναι ανόητη φήμη... κανένας μας δεν επιθυμεί να ξαναβιώσει έστω και μέσα από το φακό της τηλεόρασης τον εφιάλτη της 11ης Σεπτέμβρίου...
Φιλικά, Νότης Σκορπιός!
Όταν θελήσεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνομωτίσει μαζί σου για να το πετύχεις...!
Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥΛΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ....
ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΠΟΥΦΟΣ ΕΙΝΑΙ.......
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ.........
ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥΛΙ...
ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥΛΙ ΜΠΟΥΦΟΣ ΕΙΝΑΙ...![]()
![]()
ΚΡΙΜΑ ΦΙΛΕ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥΛΙ ΜΠΟΥΦΟΣ ΕΙΝΑΙ...
Eγώ νομίζω οτι το πουλί αυτό είναι ``πτηνό`` αλλά πουλί....
quote:
ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΠΟΥΦΟΣ ΕΙΝΑΙ.......
Eγώ νομίζω οτι το πουλί αυτό ΔΕΝ είναι ``πτηνό`` αλλά πουλί....
![]()

Εύχομαι ολόψυχα, να μην υπάρξει λόγος να ενεργοποιηθεί ξανά, λόγω οποιασδήποτε δυσάρεστης επικαιρότητας (με τον Μπιν Λάντεν)
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!