ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Unseen30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
UnseenΜέλος
26/01/2006, 13:07:51
dying i.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις διευκρινήσεις, με έβγαλες από πολύ δύσκολη θέση, και ίσως να καταχρώμαι της ευγένειάς σου, αλλά θα εξακολουθήσω να μη γράφω το i του ονόματός σου. Πειράζει να σε λέω d.i.?

Κατά τα άλλα, είμαι τρομερά ενθουσιασμένη, λειτουργεί από σήμερα το site που στήσαμε μαζί με τη φίλη μου τη Λίλλιαν, η οποία μου έχει δώσει και τους δύο από τους τρεις βαθμούς του ρέικι!

Αν έχετε χρόνο παιδιά, μπείτε να το δείτε (φαίνεται στο προφίλ μου) και να μου πείτε την -ειλικρινή παρακαλώ- γνώμη σας γιατί πάντα υπάρχει χώρος για βελτιώσεις.

Ευχαριστώ πάρα πολύ
Unseen

******* By Art we live *******

galazia_sfairaΜέλος
26/01/2006, 13:07:52
quote:

Eagles are gathering, nst? Καταπληκτική εικόνα.

Avallon, επιτέλους βλέπω τον μονόκερο στη θέση αυτού του τετραγώνου με το Χ! Όχι, δεν σε άκουσα να το λες στη συνάντηση, χαίρομαι που τα μεγάλα πνεύματα διαρκώς συναντιούνται!

galazia sfaira, γαλάζιο καταρράχτη έπρεπε να σε λένε, έτσι γλυκά ορμητική που είσαι!

Dying I. με συγχωρείς βρε παιδί μου, από τότε που "συναντηθήκαμε" στο τόπικ με τις νεράιδες είμαι αυστηρή μαζί σου εξαιτίας του ονόματός σου, που δεν θέλω ούτε καν να το αρθρώσω! Μα τι όνομα είναι αυτό, βρε χρυσέ μου άνθρωπε; Πώς το διάλεξες; Αισθάνομαι πολύ άσχημα γιατί φαίνεσαι τόσο καλό παιδί...

Με αγάπη,
Unseen

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

ΜορφέαςΜέλος
26/01/2006, 13:47:38
Γαλάζια Σφαίρα, μάλλον κάτι επιχείρησες να διατυπώσεις αλλά δεν το κατάλαβα.

Λοιπόν θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια εμπειρία που είχα χτες.
Καθώς χιόνιζε, κάποιοα στιγμή άνοιξα τις μπαλκονόπορτες του γραφείου μου να αεριστεί ο χώρος και μόλις τις άνοιξα μπήκε ένα περιστέρι μέσα από το πουθενά.

Στην αρχή λοιπόν απλά καθόμουν και το κοίταζα να δω τι θα κάνει. Έλα μου όμως που έκατσε πάνω στο γραφείο μου και δεν έφευγε. Επειδή λοιπόν δεν ήταν η πιο ευχάριστη παρέα είπα να το διώξω με το μαλακό. Μόλις έκανα πως πήγα προς το μέρος του πέταξε και ανέβηκε στον υπολογιστή. Μόλις πήγα προς τα κει πέταξε και κάθησε (αν είναι δυνατόν) σε έναν πίνακα ζωγραφικής του Αρχάγγελου Μιχαήλ που τον έχει ζωγραφίσει η μητέρα μου.

Ήταν ψηλά ο πίνακας και έτσι δεν μπορούσα εύκολα να τον κατεβάσω και φοβόμουν κιόλας μην μου το χαλάσει με τα νύχια του.

Προσπάθησα λοιπόν να του μιλήσω πραγματικά βαθιά στον κίνδυνο να μου χαλάσει τον αγαπημένο μου πίνακα και το παρακάλεσα να φύγει απο κει.

Εντυπωσιάστηκα λοιπόν πως άρχισε να πετάει κυκλικά στο δωμάτιο και μετά από μερικούς κύκλους πέταξε και βγήκε έξω και καθόταν έξω ακριβώς από την πόρτα την οποία βεβαίως αμέσως έκλεισα.

Μετά έβλεπα οτι έφευγε και ξαναερχόταν για λίγο... όλη μέρα.

Σήμερα λοιπόν στεναχωρήθηκα πολύ διότι είχε αποβιώσει και μάλιστα έξω από την πόρτα μου.

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

galazia_sfairaΜέλος
26/01/2006, 13:47:40
Βρε παιδια εδω και μια εβδομαδα το esoterica μου εμφανισεται κινεζικα,μου ειπαν οτι μονο αποτο ίδιο το site μπορει κατι να γίνει....αν με ακουει κανεις ας δωσειένα χερι βοηθειας διότι καθε φορα κανω αλλαγή γιανα δω τι γραφει(ΠΡΟΒΟΛΗ:ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ:ελληνικά)
Ευχαριστω!

26/01/2006, 14:08:16
Αγαπητή μου Unseen, δε με ενοχλεί το να μην γράφεις το δεύτερο συνθετικό του ψευδώνυμου μου.
Αφού έτσι επιθυμείς, δεν θα σου χαλάσω εγώ το χατήρι!

In anticipation of my resurrection...

geoxΜέλος
26/01/2006, 15:30:54
Μορφέα

Αν έμπαινε ένα περιστέρι στο δωμάτιό μου θα έβαζα σε ένα μπολάκι ολίγη ξηρά τροφή και σε ένα άλλο ολίγο νερό και θα απομακρυνόμουν διακριτικά απο το δωμάτιο για να μην το τρομάξω.

Με το συμπάθειο...

Οι απόψεις διαφέρουν

26/01/2006, 20:32:02
quote:
Αν έμπαινε ένα περιστέρι στο δωμάτιό μου θα έβαζα σε ένα μπολάκι ολίγη ξηρά τροφή και σε ένα άλλο ολίγο νερό και θα απομακρυνόμουν διακριτικά απο το δωμάτιο για να μην το τρομάξω.

Bρε αθεόφοβε.. γατοτροφή θα τους δώσεις του περιστεριού??

ΜορφέαςΜέλος
26/01/2006, 22:52:05
Τεχνική Ενεργοποίησης Αυτοθεραπείας και Αυτοκάθαρσης του Σώματος

Αυτή η τεχνική λειτουργεί πολύ θετικά σε χρόνια προβλήματα ή και σωματικούς πόνους. Επειδή λοιπόν ο εγκέφαλος παύει να αναγνωρίζει το πρόβλημα δεν παράγει τις κατάλληλες ηρεμιστικές ουσίες για να σταματήσει τον πόνο.
Το Σιάτσου και η ρεφλεξολογία λειτουργούν λοιπόν παρόμοια με την τεχνική που θα περιγράψω, αν και φυσικά είναι πολύ πιο ισχυροί μέθοδοι (και έχουν και πολλές άλλες λειτουργίες). Ουσιαστικά λοιπόν αυτό που κάνουν είναι να υπενθυμίζουν στον εγκέφαλο το πρόβλημα διογκώνοντας το προσωρινά.

Η τεχνική...

Κάθομαι κάπου ήσυχα..
φαντάζομαι το όργανο, ή το σημείο του προβλήματος, ή την πηγή του σημείου του προβλήματος εάν την γνωρίζώ και λέω...
Ζητώ από τον ογανισμό μου να δώσει σημασία στοστην (πρόβλημα) και να ενεργοποιηθεί ώστε να το καλυτερεύσει ή να το βελτιώσει ή να σταματήσει να πονάει (ανάλογα με τοπ πρόβλημα)
Οραματιζόμαστε λοιπόν δισεκατομύρια κύτταρα να μετακινούνται προς το προβληματικό σημείο και να το θεραπεύουν οραματιζόμενος εγώ ως ένα πολύ ισχυρό φως που εκπέμπεται από εκείνο το σημείο.
Εάν κάνετε τον οραματισμό αυτόν για 30 λεπτά, είναι αρκετός να δείτε κάποια ισχυρά αποτελέσματα.

Βέβαια πρέπει να πω οτι φυσικά δεν τίθεται ζήτημα μόνιμης θεραπείας, αλλά προσωρινής ανακούφισης από τις κάθε είδους ενοχλήσεις.

Η τεχνική αυτή λειτουργεί μέσω αυθυποβολής!

27/01/2006, 00:12:52
Μορφέα... τι λυπηρό αυτό με το περιστέρι...
Εγώ αυτές τις 2 μέρες βγήκα και έριξα όλα τα ψιχουλάκια στο μπαλκόνι μου για να μαζευτούν και να φάνε τα πουλάκια που λόγω χιονιού δεν έβρισκαν τροφή. Δε μπόρείται να φανταστείτε τι έγινε... Πάρτυ τρικούβερτο κάνανε!

quote:
Avallon, επιτέλους βλέπω τον μονόκερο στη θέση αυτού του τετραγώνου με το Χ!

Καλά αυτό είναι από τα άγραφα!
Τώρα που βλέπετε εσείς το μονόκερό μου δεν τον βλέπω πλέον εγώ! Στη θέση του βλέπω πια το τετράγωνο με το Χ.
Ξέρει μήπως κανείς τι φταίει?
Το βρωμομηχάνημά μου δε μπορεί να λειτουργεί νορμάλ σαν όλα τα pc?

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
ΜορφέαςΜέλος
27/01/2006, 00:28:38
ναι ρε γαμώτο και εγώ στεναχωρήθηκα, γιατί θεώρησα οτι απλά θα πάει αλλού... εν πάση περιπτώσει... μάθημα για μια άλλη φορά.

Πάντως Άβαλλον ούτε εγώ βλέπω πια την φωτογραφία σου, παρά μόνο το διάσημο τετραγωνάκι

UnseenΜέλος
27/01/2006, 08:54:59
Καλημέρα πολύ καλημέρα

Avallon να σου πω εγώ παιδί μου τι είναι από τα άγραφα; Ότι βλέπω τον μονόκερο μόνο σε αυτό το τόπικ! Μπήκα πριν λίγο στον Πίνακα Ανακοινώσεων και έβλεπα πάλι το γνωστό τετραγωνάκι με το Χ! Μυστήριο...

Καλημέρα galazia sfaira μου, ως γνωστόν είμαι παντελώς άχρηστη σε τεχνικά ζητήματα, μόνο την καλημέρα μου και μια ζεστή αγκαλίτσα μπορώ να σου προσφέρω!

Μορφέα... στεναχωρήθηκα πολύ χθες με το περιστέρι. Φαντάζομαι πόσο θα στεναχωρήθηκες κι εσύ αλλά βρε πουλάκι μου (που λέει και η Καλλιόπη) δεν τους διώχνουνε έτσι τους πρόσφυγες και μάλιστα με τόσο κρύο έξω... Κουράγιο. Την επόμενη φορά θα ξέρεις.

dying i. ευχαριστώ. Παρεμπιπτόντως, εγώ πιστεύω στην ύπαρξη των πλασμάτων στα οποία αναφέρεται το i. του ονόματός σου γι' αυτό και δεν θέλω να τα κατονομάζω... Αλλά όσο αφορά το όνομά σου ζητώ συγνώμη για τη χρήση που θα του κάνω... αλλά και τι να κάνω!

Με πολλή αγάπη,
Unseen

galazia_sfairaΜέλος
27/01/2006, 09:15:16
Kαλημερα σε ολους σας
Μια όμορφη μερα και τουτη αν και κανει λιγακικρυο....
Φιλουρες!!!

toxotisΜέλος
27/01/2006, 12:59:09
Φιλάκια παιδιά
τι κάνετε?

Τι να γίνει με το περιστεράκι Μορφέα μου, όπως ΄λες μάθημα για την άλλη φορά, σίγουρα δεν θα περίμενες τέτοια κατάληξη...

Εγώ παραμέλησα λιγάκι το φόρουμ λόγω MSN...

Ακόμη και ο σκύλος μας δυνοπάθησε αυτό τον καιρό...

28/01/2006, 10:18:10
Γειά σας παιδιά, όλα πάνε καλύτερα οπότε μπόρεσα σήμερα να γράψω. Χαίρομαι που όλοι είστε καλά. Ευχαριστώ για τις ευχές, πιάσανε.

Σχετικά με τα δικά μας θα διαβάσω το κείμενο που έστειλε ο Μορφέας και εάν έχω απορίες συζητάμε.

Μορφέα μου μην στενοχωριέσαι για το περιστέρι. Εάν ήθελε να πάει αλλού γιατί κρύωνε ή γιατί πεινούσε θα πήγαινε, το δικό σου μπαλκόνι δεν είναι το μοναδικό στην Αθήνα. Τα περιστέρια που ζούν στην Αθήνα έχουν αρκετά μεγάλα ποσοστά θνησιμότητας και λόγω διαφόρων δηλητηριάσεων.

Να έχετε όλοι μιά υπέροχη ημέρα.

galazia_sfairaΜέλος
30/01/2006, 09:56:37
Kαλημερα σε ολους
μια υπεροχη μερα ηλιολουστη εδω!
Τι κανει η ομάδα?

30/01/2006, 11:32:33
Καλημέρα απο μια Αθήνα ηλιόλουστη Γαλάζια σφαίρα. Τι ωραία που βλέπεις την θάλασσα...
Εγώ ετοιμάζομαι για νοητικές πτήσεις...
toxotisΜέλος
31/01/2006, 10:06:50
Καλημέρα σε όλους!
...και στο φόρουμ,
το μου κάνετε καλοί μου φίλοι?

Εγώ έχω ακόμη τη χθεσινή ηρεμία...

UnseenΜέλος
31/01/2006, 10:32:43
Καλημέρα και εδώ καλή μου toxotis

Εμένα δυστυχώς φροντίζουν πολλοί παράγοντες να μου καταστρέφουν την όμορφη χθεσινή ηρεμία, ήδη από πολύ πρωί σήμερα. Όμως η ανάμνηση είναι κάτι που δεν μπορεί να μου αφαιρέσει κανείς. Και είναι ένας τόπος όπου θα συναντιόμαστε πάντα με πολλή αγάπη - το ίδιο και η καρδιά μου!

Πολλά φιλιά σε σένα και την κοιλίτσα σου
Unseen

31/01/2006, 11:22:06
quote:
Τι κανει η ομάδα?

ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!!!!
Μορφέαααααααααααααααα!!!!
Την καλημέρα μου σε όλους!

31/01/2006, 11:23:13
Ασχετο... Βλέπετε όλοι τον μονόκερό μου??