- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Αυτοί δεν έχουν να την περάσουν οι ίδιοι, έτσι έταζαν και στην Κύπρο
Το γεωστρατηγικό σενάριο (Επιστημονικής φαντασίας)
Δεν παίζει για κανέναν λόγο, γιατί τότε, θα βγει αληθινός ο ΧΟ...
Edited by - DSM on 18/06/2015 23:28:15
2014:Έτος του 20ου Παγκοσμίου Κυπέλλου!
2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου!
Τυχαίο? Δε νομίζω...
quote:
Σκόκο θα πάρεις?
Είναι πολλά τα λεφτά Ντράγκι. Οπως και του Ρόνι.
Η ελεύθερη ώρα τι προβλέπει; Εγώ πάντως νομίζω ότι μιας και ήδη ευρισκόμεθα στον 3ο παγκόσμιο (οικονομικό πλέον) πόλεμο, με πολύ περισσότερα θύματα από ποτέ, όλα αυτά είναι σημεία των καιρών. Ο καιρός θα δείξει.Και δεδομένου ότι ο 3ος θα γίνει με πέτρες και τσεκούρια, το πράμα ακούγεται πολύ γηπεδικό αν θες τη γνώμη μου.
2014:Έτος του 20ου Παγκοσμίου Κυπέλλου!
2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου!
20+3=23!
23: Michael Jordan, LeBron James. Οι θεοί του τότε και του τώρα. Με πιάνεις? Οι θεοί!
Αν η Σελήνη ήταν 23.000 χλμ πιο κοντά στη γη, αντί για 27 μέρες κύκλου, θα είχε 23. 23 λέμε!
2014=7 και 2015=8. 7+8=13! (αυτό δεν πολυβγαίνει, αλλά είναι συγκινητικά βαζελικό)
23: 2+3=5. Το πεντάγωνο, εκτός από πέντε γωνίες, έχει και πέντε πλευρές. Το Πεντάγωνο!
Τέλος, το 23 είναι αμέσως μετά το 22, κι ακριβώς πριν το 24!
23 έχουμε την επόμενη Τρίτη!
Γατάκια...
Edited by - DSM on 19/06/2015 00:51:42
Ρε λες;;;;
Καλό ξημέρωμα να χουμε. Και καλή λευτεριά από κακιές συνήθειες. Μπας και κάποτε μας αγαπήσουμε.
quote:
Italos
Εμείς γήπεδο θα προλάβουμε να κάνουμε ή να το αφήσουμε για μετά που θα πάρουμε την Πόλη και θα παίζουμε στη φυσική μας έδρα;
Διάβασες φίλε Γιώργο σε καμιά προφητεία, ότι οι Ρώσσοι θα δώσουν στην Α.Ε.Κ. το γήπεδο της Γαλατά Σεράι?
*
Αλήθεια, φαντάζεσαι όταν θα το σηκώνουμε, ο καραβοκύρης να ναι στο ΑΤ να δίνει το παρών; Σατανική σύμπτωση...
Από την πρώτη κατηγορία στην τρίτη, κι από εκεί σερί στην κορυφή! Μακάρι, ρε φίλε. Και νά'ναι με την ομάδα μου το τελευταίο παιχνίδι, να σας κάνουμε pasillo. Πολύ θα το χαρώ. Μπέσα.