- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Nεες εξελιξεις.....Δευτερα ή Πέμπτη-Παρασκευη η συμφωνία!Αυτο σημαίνει ΚΥΡΙΑΚΗ ή ΤΕΤΑΡΤΗ,πόλεμος!!!Μια μερα πριν,ή ακόμα και την ιδια μερα με την επικύρωση της συμφωνίας θα συμβει το μοιραίο.....Ο Αλεξης,δεν θα προλαβει να βαλει την τζίφρα του στην τελικη ωρα,και θα ανακοπεί στην μεση το ολο πράγμα,με τις εμπλεκόμενες πλευρες να τα αφηνουν όλα για μετα τον πόλεμο!
Θεέ μου
Γιατί προικίζεις με τόση μαλακία τα τέκνα σου?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
quote:Nεες εξελιξεις.....Δευτερα ή Πέμπτη-Παρασκευη η συμφωνία!Αυτο σημαίνει ΚΥΡΙΑΚΗ ή ΤΕΤΑΡΤΗ,πόλεμος!!!Μια μερα πριν,ή ακόμα και την ιδια μερα με την επικύρωση της συμφωνίας θα συμβει το μοιραίο.....Ο Αλεξης,δεν θα προλαβει να βαλει την τζίφρα του στην τελικη ωρα,και θα ανακοπεί στην μεση το ολο πράγμα,με τις εμπλεκόμενες πλευρες να τα αφηνουν όλα για μετα τον πόλεμο!
Θεέ μουΓιατί προικίζεις με τόση μαλακία τα τέκνα σου?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
βρε χέστους αυτούς....
Εδώ ωμίλησεν ο Ντιεσέμιος: Τρίτη και 23 θα γίνει το κακό!
ανέγνωσεν ορθώς τους οιωνούς.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Μετά τη θραύσιν της τρίτης σφραγίδος της αποκαλύψεως, εξ ενός υπουργού ονόματι Βαρουφάκιον (αθέτησις χρέους θα λεχθεί), ευθύς θα ξεχυθούν ιπτάμενες Γερμανικές ψωλ... απο το πουθενά, ωσαν τα ντρόνς του Αμαζόνα (άγνωστο σε τι αναφέρεται). Καταφύγια για να καλυφθείς θα υπαρχουν ελάχιστα, οργάνωσις καμμία και η βαζελίνη θα έχει ήδη εξαφανισεί απο τα φαρμακεία και τα περίπτερα. Μακάριοι οι προνοήσαντες, οι έχοντες κατασκευάσει τσίγκινα εσώρουχα, ως αυτοί οι διαφυλάτοντες την αληθινή των παρθενίαν. Αμην!
Edited by - Heretic on 22/06/2015 01:05:20
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Έχω κανονίσει μετακόμιση για το ερχόμενο ΣΚ. Κόφτε τις παπαριές, γιατί στο τέλος θα με στήσει το συνεργείο.