ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

DSM30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Nεες εξελιξεις.....Δευτερα ή Πέμπτη-Παρασκευη η συμφωνία!Αυτο σημαίνει ΚΥΡΙΑΚΗ ή ΤΕΤΑΡΤΗ,πόλεμος!!!Μια μερα πριν,ή ακόμα και την ιδια μερα με την επικύρωση της συμφωνίας θα συμβει το μοιραίο.....Ο Αλεξης,δεν θα προλαβει να βαλει την τζίφρα του στην τελικη ωρα,και θα ανακοπεί στην μεση το ολο πράγμα,με τις εμπλεκόμενες πλευρες να τα αφηνουν όλα για μετα τον πόλεμο!

20/06/2015, 17:46:47
quote:

Nεες εξελιξεις.....Δευτερα ή Πέμπτη-Παρασκευη η συμφωνία!Αυτο σημαίνει ΚΥΡΙΑΚΗ ή ΤΕΤΑΡΤΗ,πόλεμος!!!Μια μερα πριν,ή ακόμα και την ιδια μερα με την επικύρωση της συμφωνίας θα συμβει το μοιραίο.....Ο Αλεξης,δεν θα προλαβει να βαλει την τζίφρα του στην τελικη ωρα,και θα ανακοπεί στην μεση το ολο πράγμα,με τις εμπλεκόμενες πλευρες να τα αφηνουν όλα για μετα τον πόλεμο!

Θεέ μου

Γιατί προικίζεις με τόση μαλακία τα τέκνα σου?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/06/2015, 23:35:13
quote:
quote:

Θεέ μου

Γιατί προικίζεις με τόση μαλακία τα τέκνα σου?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

βρε χέστους αυτούς....

Εδώ ωμίλησεν ο Ντιεσέμιος: Τρίτη και 23 θα γίνει το κακό!

ανέγνωσεν ορθώς τους οιωνούς.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Για να δουμε τι θα δουμε....Αυριο παιζονται πολλα,Τριτη θα μιλαμε με σαφηνεια.....Από αυτό το δεκαημερο που μπαινουμε,η 25η με 26η Ιουνιου φανταζει οριακη....Αλλα δεν αποκλειεται και η 30η,τελευταια μερα για την κυβερνηση,τελευταια μερα και για τον πόλεμο.....

22/06/2015, 01:03:56
Αναδημοσίευση: Απόσπασμα απο την απόκρυφη Αποκάλυψη του Ιωάννου (μυστικά αρχεία του Βατικανού).

Μετά τη θραύσιν της τρίτης σφραγίδος της αποκαλύψεως, εξ ενός υπουργού ονόματι Βαρουφάκιον (αθέτησις χρέους θα λεχθεί), ευθύς θα ξεχυθούν ιπτάμενες Γερμανικές ψωλ... απο το πουθενά, ωσαν τα ντρόνς του Αμαζόνα (άγνωστο σε τι αναφέρεται). Καταφύγια για να καλυφθείς θα υπαρχουν ελάχιστα, οργάνωσις καμμία και η βαζελίνη θα έχει ήδη εξαφανισεί απο τα φαρμακεία και τα περίπτερα. Μακάριοι οι προνοήσαντες, οι έχοντες κατασκευάσει τσίγκινα εσώρουχα, ως αυτοί οι διαφυλάτοντες την αληθινή των παρθενίαν. Αμην!

Edited by - Heretic on 22/06/2015 01:05:20

Χε χε....Ε,ρε,δεν γινονται αυτά!Ούτε σημερα συμφωνία,αλλα στις επομενες μερες,μεχρι τελος της εβδομάδας!Και μετα μου λετε ότι δεν περιμενουν ολοι τους την εναρξη του πολέμου,και δεν μας δουλευουν ολους ψιλο γαζι με τις ''δηθεν'' διαπραγματεύσεις!

22/06/2015, 16:36:17
Ο Μάξιμος δικαιώνεται!

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Τελευταια ειδηση της στιγμης:Μεχρι την Παρασκευη το ανωτερο η συμφωνία!Θυμηθηκα τωρα μια κουβεντα του Ιωσηφ του Βατοπαιδινου οτι ο πόλεμος θα ξεκινήσει μερα Παρασκευη!!!Λέεεεετεεεεεε;;;;;;

22/06/2015, 20:47:14
Τώρα μου το λέτε?

22/06/2015, 20:55:09
Και νομίζω πως είναι ώρα να τελειώνει το ανέκδοτο με τον επικείμενο 3ο παγκόσμιο πόλεμο.

Έχω κανονίσει μετακόμιση για το ερχόμενο ΣΚ. Κόφτε τις παπαριές, γιατί στο τέλος θα με στήσει το συνεργείο.