- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Sol-Mix
Δεν ξέρεις, πιθανόν γιατί δεν έχεις δει μέχρι σήμερα, εγώ ξέρω γιατί είδα, για αυτό «απερρίφθη», από μένα.
Μαζί σου Sol-Mix.
Mην αναλώνεσαι σε υπερασπιστικές των λόγων σου, αναφορές.
Είναι σαν να μιλάς με τον τοίχο.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Απεστάλη 20/03/2013, 14:08:19
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6306&whichpage=23&ARCHIVE=
Όποτε και εγώ λέω ότι όπως θέλουμε το ονομάζουμε το δίνω απλά για να μην λέτε ότι δεν καταλαβαίνω τον Sol-Mix και ότι τώρα το θυμήθηκα.
Edited by - maria3 on 07/10/2013 17:09:13
quote:maria3: δημοσίευσε το σκίτσο εδώ, αν δεν έχεις κάποιο χώρο αποθήκευσης, πες το μου να το βάλω στον server μου και να σου δώσω το link για να εμφανιστεί στο κείμενο που θα το συνοδεύσεις.
OK κάνε το να το δημοσιεύσω εγώ ή αν θέλεις δημοσίευσε το και εσύ.
quote:Το ότι κάποιος δέχεται κάτι - για διάφορους λόγους - δεν εμποδίζει τον ίδιο άνθρωπο να απορρίπτει κάτι άλλο, ή να αμφιβάλλει (αν έχει λόγους). Η βεβαιότητα ότι εξωγήινοι υπάρχουν είναι θέμα πίστης, γιατί δεν ξέρουμε. Εξετάζω όμως αυτά που ξέρουμε και ζητώ διευκρινήσεις για να καταλάβω καλύτερα τι λεει ο άλλος.
panpamquote:
panpamquote:Δεν βρίσκω ότι 'απερρίθφει' το ότι δεν υπάρχουν. Δεν ξέρουμε, θα πει δεν ξέρουμε - ζήτημα ανοιχτό![quote]Sol-Mix
....Αφού λοιπόν απερρίφθη το ότι δεν υπάρχουν, ας δούμε τι συμβαίνει εφ’ όσον δεχτήκαμε το ότι υπάρχουν Εξωγήινοι....Έχω πει δεκάδες φορές, πως δεν μπλέκομαι σε θρησκευτικά ζητήματα, ούτε στην πίστη του κάθε μέλους στο forum.
Ωστόσο, εδώ δεν μπορώ παρά να παρατηρήσω:Δέχεσαι πως κάποιος υπήρξε θεάνθρωπος, τρισυπόστατος, ενσαρκωμένος λόγος.
Δέχεσαι πως πέθανε και αναστήθηκε, αφού μάλιστα είχε την δύναμη να πράξει το ίδιο και για άλλους.
Δέχεσαι πως η θυσία του ιδίου, απάλλαξε τον άνθρωπο από ένα αμάρτημα ενός κατά πάσα πιθανότητα μυθικού προσώπου.
Δέχεσαι πως κατόπιν αναλήφθηκε στους ουρανούς, και μάλιστα ενώπιον μαρτύρων.
Δέχεσαι πως με τρία ψάρια και πέντε καρβέλια ψωμί, τάισε μερικές χιλιάδες ανθρώπους.Σε όλα αυτά, καλά κάνεις, κι εγώ κανένα πρόβλημα δεν έχω. Μπέσα.
Ωστόσο, έχεις αμφιβολίες σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων, που μπορεί να μας έχουν επισκεφθεί, ή και να μας επισκέπτονται ακόμα.
Ήμαρτον...
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:Κι εγώ ρωτώ: που ξέρεις ότι αυτό που είδες ήταν εξωγήινοι; Σου το είπαν; Έλεγαν την αλήθεια; το υπέθεσες;
panpamquote:Δεν βρίσκω ότι 'απερρίθφει' το ότι δεν υπάρχουν. Δεν ξέρουμε, θα πει δεν ξέρουμε - ζήτημα ανοιχτό!
Δεν ξέρεις, πιθανόν γιατί δεν έχεις δει μέχρι σήμερα, εγώ ξέρω γιατί είδα, για αυτό «απερρίφθη», από μένα.
quote:
Όποτε και εγώ λέω ότι όπως θέλουμε το ονομάζουμε το δίνω απλά για να μην λέτε ότι δεν καταλαβαίνω τον Sol-Mix και ότι τώρα το θυμήθηκα.
Ποιός σου είπε κάτι τέτοιο maria3?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Μόλις πριν λίγο είπες την 'κατάθεσή του' κατάθεση "καμένου μυαλού!" τώρα κάνεις το φίκλο του;quote:
Sol-Mix
Δεν ξέρεις, πιθανόν γιατί δεν έχεις δει μέχρι σήμερα, εγώ ξέρω γιατί είδα, για αυτό «απερρίφθη», από μένα.Μαζί σου Sol-Mix.
Mην αναλώνεσαι σε υπερασπιστικές των λόγων σου, αναφορές.
Είναι σαν να μιλάς με τον τοίχο....
quote:
Notirk, όταν γίνονται τέεοιου είδους συζητήσεις και καταθέσεις "ψυχής", καλύτερα να μην εμπλεκόμαστε σε διάλογο με καμένα μυαλά....Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 07/10/2013 15:43:21
Panpam
quote:
Το ότι κάποιος δέχεται κάτι - για διάφορους λόγους - δεν εμποδίζει τον ίδιο άνθρωπο να απορρίπτει κάτι άλλο, ή να αμφιβάλλει (αν έχει λόγους). Η βεβαιότητα ότι εξωγήινοι υπάρχουν είναι θέμα πίστης, γιατί δεν ξέρουμε. Εξετάζω όμως αυτά που ξέρουμε και ζητώ διευκρινήσεις για να καταλάβω καλύτερα τι λεει ο άλλος.
quote:
Κι εγώ ρωτώ: που ξέρεις ότι αυτό που είδες ήταν εξωγήινοι; Σου το είπαν; Έλεγαν την αλήθεια; το υπέθεσες;
Σε προέτρεψαν ευγενώς, να μην το συνεχίσεις, αλλά φεύ!
φωνή βοώντος εν τη ερήμω.
Να δούμε αν θα καταλάβεις αυτο:
Κόψε τις μαλακίες!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Panpam
Μόλις πριν λίγο είπες την 'κατάθεσή του' κατάθεση "καμένου μυαλού!" τώρα κάνεις το φίκλο του;
Eίσαι τόσο ηλίθιος, που είσαι ο μοναδικός που δεν κατάλαβε, ότι αυτο απευθυνόταν σε σένα!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Μόνο αν έχεις τη μύγα "μυγιάζεσαι"quote:
Panpam
Μόλις πριν λίγο είπες την 'κατάθεσή του' κατάθεση "καμένου μυαλού!" τώρα κάνεις το φίκλο του;Eίσαι τόσο ηλίθιος, που είσαι ο μοναδικός που δεν κατάλαβε, ότι αυτο απευθυνόταν σε σένα!!!
...
άσε που εγώ δεν "κατέθεσα" τίποτα. Αλλά να χαρώ εγώ "επιχειρηματολογία" - αν είχες κάτι ουσιαστικό να πεις θα το έλεγες βέβαια...
quote:Φόρουμ κουβέντας είναι - επειδή ο ένας είναι ναιναικης (yesman) δε σημαίνει ότι είναι κι ο άλλος.Panpam
quote:
Το ότι κάποιος δέχεται κάτι - για διάφορους λόγους - δεν εμποδίζει τον ίδιο άνθρωπο να απορρίπτει κάτι άλλο, ή να αμφιβάλλει (αν έχει λόγους). Η βεβαιότητα ότι εξωγήινοι υπάρχουν είναι θέμα πίστης, γιατί δεν ξέρουμε. Εξετάζω όμως αυτά που ξέρουμε και ζητώ διευκρινήσεις για να καταλάβω καλύτερα τι λεει ο άλλος.
quote:
Κι εγώ ρωτώ: που ξέρεις ότι αυτό που είδες ήταν εξωγήινοι; Σου το είπαν; Έλεγαν την αλήθεια; το υπέθεσες;Σε προέτρεψαν ευγενώς, να μην το συνεχίσεις, αλλά φεύ!
φωνή βοώντος εν τη ερήμω.Να δούμε αν θα καταλάβεις αυτο:
Κόψε τις μαλακίες!!!
Φανταστείτε το κεφάλι του κάπως έτσι.
Edited by - maria3 on 07/10/2013 17:57:50
ΟΚ έγινε μπορείς η πρέπει να μου το στείλεις πάλι.
quote:
Το ότι κάποιος δέχεται κάτι - για διάφορους λόγους - δεν εμποδίζει τον ίδιο άνθρωπο να απορρίπτει κάτι άλλο, ή να αμφιβάλλει (αν έχει λόγους). Η βεβαιότητα ότι εξωγήινοι υπάρχουν είναι θέμα πίστης, γιατί δεν ξέρουμε.
Όχι panpam. Μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο, ακόμα και ζήτημα ομαδικής παράκρουσης μπορεί να είναι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι θέμα πίστης.
Δεν πρόκειται να επεκταθώ, αλλά θα πρέπει να δεχτείς, πως δεν είναι τα πάντα σε αυτό το κόσμος συνυφασμένα με κάποιου τύπου πίστη. Πίστεψέ με, διαφορετικά δεν θα είχα κάνει αυτού του τύπου την παρέμβαση.
quote:
panpamquote:
panpamquote:Δεν βρίσκω ότι 'απερρίθφει' το ότι δεν υπάρχουν. Δεν ξέρουμε, θα πει δεν ξέρουμε - ζήτημα ανοιχτό![quote]Sol-Mix
....Αφού λοιπόν απερρίφθη το ότι δεν υπάρχουν, ας δούμε τι συμβαίνει εφ’ όσον δεχτήκαμε το ότι υπάρχουν Εξωγήινοι....Έχω πει δεκάδες φορές, πως δεν μπλέκομαι σε θρησκευτικά ζητήματα, ούτε στην πίστη του κάθε μέλους στο forum.
Ωστόσο, εδώ δεν μπορώ παρά να παρατηρήσω:Δέχεσαι πως κάποιος υπήρξε θεάνθρωπος, τρισυπόστατος, ενσαρκωμένος λόγος.
Δέχεσαι πως πέθανε και αναστήθηκε, αφού μάλιστα είχε την δύναμη να πράξει το ίδιο και για άλλους.
Δέχεσαι πως η θυσία του ιδίου, απάλλαξε τον άνθρωπο από ένα αμάρτημα ενός κατά πάσα πιθανότητα μυθικού προσώπου.
Δέχεσαι πως κατόπιν αναλήφθηκε στους ουρανούς, και μάλιστα ενώπιον μαρτύρων.
Δέχεσαι πως με τρία ψάρια και πέντε καρβέλια ψωμί, τάισε μερικές χιλιάδες ανθρώπους.Σε όλα αυτά, καλά κάνεις, κι εγώ κανένα πρόβλημα δεν έχω. Μπέσα.
Ωστόσο, έχεις αμφιβολίες σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων, που μπορεί να μας έχουν επισκεφθεί, ή και να μας επισκέπτονται ακόμα.
Ήμαρτον...
Με απάλλαξες DSM...
...Για κάτι τέτοια που πιστεύει τον ερώτησα... πόσα θέλει για να μας τρελάνει...βαρέθηκα τα απαριθμησω.![]()
![]()
Ο Νικόμαχος θα θυμάται…. ήταν από τους πολύ λίγους που με σιγοντάρανε.
Πάντως δεν έχω καταλάβει το εξής, όλα αυτά τα όντα είναι τόσο μικρά σε πληθυσμό και όμως έχουν τόσο μεγάλη εξέλιξη και εμείς είμαστε πέντε με έξη δισεκατομμύρια και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
Μπορούνε να γίνουν αόρατα, ορατά να αιωρηθούν να περάσουν από τοίχους να διαβάσουν τις σκέψεις μας, να τους αισθανθούμε χωρίς να μας μιλήσουν και να ξέρουμε την γλώσσα τους.
Μπορείτε να μου πείτε πως αντιμετωπίζονται όλα αυτά και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς σαν άνθρωποι;