ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
07/10/2013, 19:07:54
maria3

quote:
Μπορείτε να μου πείτε πως αντιμετωπίζονται όλα αυτά και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς σαν άνθρωποι;

Για αρχή, ξεκίνα εντελώς διαφορετικά:

Άνθρωπος δεν είναι είδος, όπως συμβατικά χρησιμοποιούμε τον όρο, αλλά τάξη.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Sol-MixΜέλος
07/10/2013, 19:11:51
Notirk: το συμβάν που αναφέρω είναι πρόσφατο 27 Δεκεμβρίου 2012.

Ξέχασα να γράψω τα ανατομικά χαρακτηριστικά του, ύψος περίπου 2 μέτρα και 20 εκατοστά, στην πλάτη του, κοντά στο σβέρκο του, είχε ένα εξόγκωμα, όχι τεχνητό, φυσικό σαν να υπήρχε εκεί ένα κόκκαλο που εξείχε αρκετά, τα μάτια του ήταν περίπου διπλάσιου μεγέθους από τα δικά μας, περπατούσε σαν «κρεμανταλάς» έτσι τους λέγαμε στην εποχή μου αυτούς που περπατούσαν σκυφτοί, όχι σαν αυτόν στο video, πιθανόν στο video να είναι άλλος από την ίδια φυλή, αρκετά ποίο όρθιος, τα χέρια του είχαν 3 δάκτυλα και ήταν αρκετά ποίο μακριά από τα δικά μας, το πάχος του ήταν περίπου 1/3 ποίο λεπτός από έναν λεπτό άνθρωπο, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, όσα έχουν απομείνει ήταν σαν τα δικά μας, τον είδαμε και εγώ και η σύζυγος μου από τα 2 μέτρα περίπου.

maria3Μέλος
07/10/2013, 19:15:31
quote:

maria3

quote:
Μπορείτε να μου πείτε πως αντιμετωπίζονται όλα αυτά και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς σαν άνθρωποι;

Για αρχή, ξεκίνα εντελώς διαφορετικά:

Άνθρωπος δεν είναι είδος, όπως συμβατικά χρησιμοποιούμε τον όρο, αλλά τάξη.

Ενιαία τάξη; Π.Χ γιατί νομίζεις ότι εγώ πιστεύω κάπου και ανήκω σε αυτή την τάξη;

07/10/2013, 19:23:52
quote:

Ενιαία τάξη; Π.Χ γιατί νομίζεις ότι εγώ πιστεύω κάπου και ανήκω σε αυτή την τάξη;

maria3, δεν κάνεις την παραμικρή προσπάθεια, να αντιληφθείς τι σου λένε!!

Φαίνεται απο τις απαντήσεις σου.Συγκεντρώσου!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

maria3Μέλος
07/10/2013, 19:26:30
quote:

quote:

maria3, δεν κάνεις την παραμικρή προσπάθεια, να αντιληφθείς τι σου λένε!!

Φαίνεται απο τις απαντήσεις σου.Συγκεντρώσου!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Διάβασε το μήνυμα μου στην Σοφία τίποτα

NotirkΜέλος
07/10/2013, 19:41:44
quote:

Notirk: το συμβάν που αναφέρω είναι πρόσφατο 27 Δεκεμβρίου 2012.

Ξέχασα να γράψω τα ανατομικά χαρακτηριστικά του, ύψος περίπου 2 μέτρα και 20 εκατοστά, στην πλάτη του, κοντά στο σβέρκο του, είχε ένα εξόγκωμα, όχι τεχνητό, φυσικό σαν να υπήρχε εκεί ένα κόκκαλο που εξείχε αρκετά, τα μάτια του ήταν περίπου διπλάσιου μεγέθους από τα δικά μας, περπατούσε σαν «κρεμανταλάς» έτσι τους λέγαμε στην εποχή μου αυτούς που περπατούσαν σκυφτοί, όχι σαν αυτόν στο video, πιθανόν στο video να είναι άλλος από την ίδια φυλή, αρκετά ποίο όρθιος, τα χέρια του είχαν 3 δάκτυλα και ήταν αρκετά ποίο μακριά από τα δικά μας, το πάχος του ήταν περίπου 1/3 ποίο λεπτός από έναν λεπτό άνθρωπο, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, όσα έχουν απομείνει ήταν σαν τα δικά μας, τον είδαμε και εγώ και η σύζυγος μου από τα 2 μέτρα περίπου.

Sol-mix δεν είχα ποτέ ζωντανή επαφή …είχα οράματα και όνειρα με αποτελέσματα όμως στη ‘’ πραγματική’’ ζωή… σ’ ένα από αυτά με πήραν στο διαστημόπλοιο τους και με θεράπευσαν από κάποιο πρόβλημα υγείας που είχα και για το οποίο δεν έκανα ποτέ φαρμακευτική αγωγή – ούτε πριν ούτε μετά- παρά της υποδείξεις των γιατρών.

07/10/2013, 19:42:40
Sol-Mix

O τύπος που είδες, είναι απο αυτούς που βρίσκονται εδώ χιλιάδες χρόνια.
Ισως να είναι κάποιου τύπου ανδροειδή, κατάλοιπα κάποιας φυλής, που απεχώρησε.Ισως πάλι, να αποστέλλονται απο μητρικά σκάφη, που "περιπολούν" στο σύστημά μας.

Οσο για το κινέζικο βίντεο, μου φαίνεται μούφα.
Βέβαια καταλαβαίνω ότι το ανέβασες, για να δείξεις, πως περίπου ήταν το ον που σε επισκέφθηκε.

Υπάρχουν κι άλλες αναφορές, για όντα του ιδίου τύπου, κάτι που ενισχύει την άποψη των ανδροειδών ή των απεσταλμένων, των "παρατηρητών".

Κάποιοι "αναλυτές", τους ονομάζουν Γκρίζους.
Απο διαίσθηση και μόνον, θεωρώ πως δεν ανήκουν στους "καλούς" εξωγήϊνους.Το λέω αυτο επειδή γνωρίζω και άλλες αναφορές, όπου οι εκπρόσωποι άλλων φυλών, έχουν παρουσιαστικό σαν το δικό μας, αλλά πιο φωτεινό, θα έλεγα.

Επειδή μιλώ σοβαρά και δεν σου κάνω πλάκα, θέλω να σημειώσεις, πώς όλα αυτα που σου γράφω, είναι υπό έρευνα και δεν είμαι υπέρμαχος καμίας πλευράς.
Ξέρω μόνο, τι έχω προσωπικά δεί, ακούσει και βιώσει, όπως και εσυ.
Αφήνω ανοικτό το μυαλό μου σε όλες τις ερμηνείες, δεδομένου του ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρος 100% και πέραν πάσης αμφιβολίας.
Οχι για το τι έχω δεί, αλλά για τον σκοπό και την προέλευση αυτών των εμφανίσεων!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Sol-MixΜέλος
07/10/2013, 19:56:34
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ: Παρόμοιους προβληματισμούς έχω και εγώ, όχι ότι έχω ξεπεράσει την επίσκεψη, έχω προσπαθήσει να σκεφτώ κάθε λογικό σενάριο για αυτήν, αλλά ακόμη δεν έχω βρει κανένα που να με καλύπτει.

07/10/2013, 20:02:13
Sol-Mix

Προσπάθησε με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσει με εσένα ή την σύζυγό σου?

Sol-MixΜέλος
07/10/2013, 20:10:33
DSM: Όχι, θα έλεγα ότι τ’ έχασε που τον κοίταζα και δεν είχα καμία αντίδραση, ούτε θετική ούτε αρνητική, σαν να έβλεπα κάτι που απλά δεν με ενδιέφερε, πέρασε από την μπαλκονόπορτα νότια προς βόρια, περπατώντας στο μπαλκόνι και ακουμπώντας στην κουπαστή του κάγκελου και μετά από ένα λεπτό περίπου πέρασε αντίθετα, τώρα αν το ένα λεπτό περίμενε έξω στο μπαλκόνι για να κάνω κάτι, δεν το ξέρω.

GuessWhoΜέλος
13/12/2003, 03:44:34
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.(ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩ ΠΑΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ).
ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ(ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ,ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΤΛ)ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ?ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ(ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΤΡΕΛΟΥΣ).ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ 'ΜΑΓΙΚΟΥ'?

(ΩΣΤΕ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΑΝ ΜΑΓΝΗΤΗΣ Η ΜΑΓΕΙΑ?)

Edited by - GuessWho on 16/12/2003 22:32:32

Edited by - GuessWho on 16/12/2003 22:35:40

Edited by - GuessWho on 19/12/2003 01:44:08

15/12/2003, 17:33:01
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΓΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΘΕΜΑΤΑ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ *** ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ *** ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΟΥ.

16/12/2003, 00:10:03
Γειά σας.

Φίλε Guess Who, αν το θέμα που άνοιξες είναι ένα τόπικ που πραγματεύεται το θέμα της μαγείας, έχει δίκιο ο Αβατάρ. Ωστόσο, έχω μία επιφύλαξη. Μήπως, το θέμα συζήτησής σου αφορά το τι θεωρεί ο καθένας ως πράξη μαγική, κι αν αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πραγματικά ή είναι φαντασίωση του ατόμου που το περιγράφει;

Αν ισχύει η υπόθεσή μου, τότε ίσως μπορούμε να το συζητήσουμε εδώ, με μία μικρή προσαρμογή στον τίτλο και μία δική σου σαφέστερη τοποθέτηση. Αν όχι, τότε μπορείς να ανατρέξεις στα θέματα:
Η μαγεία των πόλεων...
Μαγεία και υλικά
Μαγεία!
Παράδοξο μαγείας
Μαγεία & Εσωτερισμός
και να γράψεις εκεί τις απόψεις σου.

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

16/12/2003, 02:54:53
Σωστά μίλησαν και οι δύο Συντονιστές μας.

Εάν δεν υπάρξει αλλαγή στην τοποθέτηση το θέμα θα απενεργοποιηθεί.
Υπάρχει όντως σωρεία Θεμάτων περί Μαγείας και πολλά που πραγματεύονται το ζήτημα χωρίς να είναι ο κεντρικός τους άξονας.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

16/12/2003, 08:54:42
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ?
ένα θέμα,
που έλκει τους συντονιστές...σα μαγνήτης!!!

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

GuessWhoΜέλος
19/12/2003, 01:44:45
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ...

Master Of Puppets.
Μην παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά. Κανείς δεν βγήκε ζωντανός από αυτή.

wiccaΜέλος
22/12/2003, 20:27:49
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
ΝΑΠ ΠΩ ΚΑΤΙ;
ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΠΩ.

ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ.

(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΗΣΤΕΥΩ)

Πέθανε μια άλλη μέρα
OannesΜέλος
22/12/2003, 20:44:58
Αγαπητέ wicca, με την ευκαιρία τόσο των ημερών, όσο και για την επιστροφή σου στο forum μετά απο τόσο καιρό, σου κάνω δώρο αυτή την εικόνα.
Να 'σαι καλά

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
23/12/2003, 02:19:57
quote:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ;
ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΠΩ.

ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ.

(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ)

Πέθανε μια άλλη μέρα

XAIΡΟΜΑΙ...ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ..ΦΡΑΣΟΥΛΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...

ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΤΡΑΠΟ...
-Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ -ΑΡΕΣ)-

quote:
ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ 'ΜΑΓΙΚΟΥ'?

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΓΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ...
ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ....
+ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ....
(ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ "ΔΕΙΣ")

MaraΜέλος
23/12/2003, 15:01:42
Κάπου είχα διαβάσει για την μαγεία:

"Η καθολική νοημοσύνη είναι το γενικό σχέδιο που περιέχει οτδήποτε η ανθρωπότητα εφεύρει, ανακαλύπτει, κάνει, μάθαινει, ακούει, λέει, βλέπει και αισθανθείτε.

Είναι ένας ενεργειακός τομέας που παράγεται μέσα σε όλα τα
πράγματα διαβίωσης.

Είναι μια άπειρη νοημοσύνη που διαπερνά όλη τη ζωή και κρατά
τους γαλαξίες μαζί, ουδέτερος στο χαρακτήρα αλλά μπορεί να μεταστραφεί για να έχει
τα καλά ή κακά χαρακτηριστικά όταν χρησιμοποιείται από το
ανθρώπινο μυαλό."

Καλα Μαγικά Χριστούγεννα

Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.