ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ..22 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ..22 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

lizzard_king18 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
lizzard_kingΜέλος
15/10/2004, 20:06:57
Καλησπέρα φίλοι μου.Άνοιξα αυτο το θέμα διότι μ'έχει φάει η περιέργια.Είναι γνωστό πως οι αριθμοί συμβολύζουν κάτι...Δε γνωρίζω πολλά για το θέμα,κάτι λίγα από δω κι από κει.Το γεγονός είναι ότι το νούμερο 22 και το 2 με ακολουθούν παντού και θα ήθελα όποιος γνωρίζει κάτι πάνω σε αυτό για τα συγκεκριμένα νούμερα το μοιραστεί μαζί μου εδώ.Ευχαριστώ!

I'm the lizard king,I can do anything!

15/10/2004, 20:53:16
Τωρα έχεις και 22 μηνύματα!

Μια ερώτηση: Ποιός είναι ο αγαπημένος σου αριθμός;

16/10/2004, 18:47:59
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ lizzard_king ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 2 ΚΑΙ 22 ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ

endoramaΜέλος
17/10/2004, 03:08:22
quote:
Τωρα έχεις και 22 μηνύματα!
πολυ σωστη παρατηρηση φιλε 1900

αλλα για καποιο λογο οταν διαβασα την παρατηρηση σου γελασα

δεν εχω προβλημα με τα νευρα μου
ουτε χαζοχαρουμενος ειμαι αλλα αυτη η απλη φραση με εκανε να γελασω

ΠΟΛΥ!!

ισως κατι υποσυνειδητο

και για να επιστρεψω στο θεμα
δεν ξερω τι συμβολιζει αλλα ειμαι σε μια παρομοια κατασταση

παντου μου τυχαινει το 404

για παραδειγμα
πολλες φορες μου εχει τυχει να κοιταξω την ωρα και να ειναι 4.04
και πολλες φορες
το μεσημερι αλλα και το βραδυ
δηλαδη ειχα δυο ευκαιριες να το κανω και της πετυχα και της δυο

καποιες φορες ξυπναω το βραδυ και κοιταζοντας την ωρα βλεπω οτι ειναι 4.04

πολλες φορες η ταχυτητα που κατεβαζω καποιο αρχειο εχει αυτο τον αριθμο

σε πινακιδες αυτοκινητων

μια φορα ηταν και ο αριθμος των χιλιομετρων που εκανα οταν μου εσκασε το λαστιχο στο αυτοκινητο μου

τον βλεπω μεσα σε αποδειξεις

ειναι παρανοικη αυτη η κατασταση με τους αριθμους

και δεν ειναι η ιδεα μου

συγνωμη που δεν ειχα να πω κατι για το 22 2

we'll all take turns
i'll get mine, too

17/10/2004, 05:36:37
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω για το 22, αλλά για το 2 κάτι έχω που μπορεί να σε ενδιαφέρει...

Η "δυάς" που κρύβει μέσα της την γεννησιουργό δύναμη, συμβολίζει τη Φύση και την ύλη. Επίσης σημαίνει τη Τόλμη και τη Σύνθεση. Η δυάς υποδηλώνει τη Γυνή και την Ποσότητα. Είναι η διαστολή και η φυγόκεντρος δυναμη.

Αυτά τα έλεγαν οι Πυθαγόρειοι φιλόσοφοι.

Βέβαια αν προσθέσεις το 22, δηλαδή 2+2, τότε έχεις το 4 (ναι έβαλα και τα δάχτυλα μου για να φτάσω σε αυτό το αποτέλεσμα):

Η "τετράς" για να κατανοηθεί θέλει ολόκληρο βιβλίο. Θεωρείται ιερό σύμβολο και αριθμός. Υποδηλώνει τα τέσσερα στοιχεία, τα σημεία του ορίζοντα, την Τετρακτύς του Πυθαγόρα, τις τέσσερεις εβδομάδες του μήνα, τις εποχές του χρόνου, τα βασικά ανθρώπινα κέντρα, τις φασεις της ημέρας κ.λ.π.

Πάντως, εμένα με "κατατρέχει" το 13.

Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και ελάχιστα.

Mantis

Αν διάβασες αυτό το μήνυμα μου χρωστάς μια αγκαλιά.
Αν το έσβησες ένα φιλί.
Αν το αποθηκεύσεις ένα ραντεβού και αν μου απαντήσεις...τα χρωστάς όλα!
lizzard_kingΜέλος
17/10/2004, 15:03:36
Χεχε!Όντως αστείο!Ήταν το 22ο μήνυμα,δεν το έκανα επίτηδες,ειλικρινά..Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι έχουμε κάποιους αριθμούς κολιτσίδα...Και δεν μπορεί να είναι τυχαίο,συμβαίνει απίστευτα φανερά...Ευχαριστώ μάντη για τη βοήθεια,ίσως αυτά που μου έγραψες να έχουν σχέση με μένα...Ίσως να είναι και ένας οιωνός...σε 4 μήνες θα ξέρω...Τότε που θα επανέλθω στο δρόμο μου...Να είστε όλοι καλά!

18/10/2004, 05:00:12
Ενα μουσικό γκρουπ 22 ατόμων, σας λέει τίποτα;
Αν όχι σας τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Μουσική που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα!
Είναι οι POLYPHONIC SPREE

mysticΜέλος
26/10/2004, 11:40:46
Η χρησιμότητα των αριθμών προηγείται χρονολογικά των γραμμάτων και η φιλοσοφία της Αριθμολογίας είναι πολύ παλιά. Οι αριθμοί κι οι αριθμητικές αξίες των γραμμάτων αναλύθηκαν για τα συμβολικά τους νοήματα και τους μεταφυσικούς κραδασμούς τους.

Το είκοσι-δύο είναι ένας πανίσχυρος αριθμός που επενεργεί κατ’ ευθείαν στο υλικό σας επίπεδο. Μερικές φορές καλείται ο Κύριος Οικοδόμος, γιατί μπορεί να δημιουργήσει τεράστια επιτεύγματα στο κόσμο και διεθνή προτερήματα αποδεικνύουν τις σταθερότητες και επιδεξιότητες του είκοσι-δύο.

Ελπίζω να βοήθησα.

''Ο Θεός είναι ένας κύκλος που το κέντρο του είναι παντού και η περιφέρεια του πουθενά''

26/10/2004, 12:23:57
..άλλη μια ερμηνεία που βρήκα για τη σειρά των δύο.... θα μπορούσε να είναι δηλαδή 22, 222, 2222 και ούτω καθεξής...

δηλώνει την προτροπή του σύμπαντος να μην παραιτηθεί κανείς από τα σχέδια του τελευταία στιγμή, δείνει ένα στίγμα ότι αυτά είναι έτοιμα να πραγματοποιηθούν και απλα χρειάζεται λίγο υπομονή για να τα δει κανείς σε έκφραση στο υλικό επίπεδο...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

elpidaΜέλος
27/10/2004, 12:15:13
ΑΡΘΜΟΣ 22

Είναι ταυτόχρονα αριθμός γνώσης και εμπειρίας. Είναι ο αριθμός της κοσμικής έκφρασης μέσα από την ανθρώπινη πράξη. Δίνει μεγαλεία, ιδιοφυΐα, διασημότητα και περιουσία, αλλά αν το άτομο που κυβερνά υποκύψει στην έλξη που νιώθει για τις σκοτεινές δυνάμεις μπορεί να οδηγηθεί στην πτώχευση, τον παραλογισμό ή και την τρέλα.

brΝέο Μέλος
28/10/2004, 01:00:12
Εμένα πάλι μου έγινε κλιτσίδα ο αριθμός 8... Γνωρίζει κανείς τίποτα ?

Αν ναι mail me στο br_shadow@msn.com

ALOSΜέλος
28/10/2004, 10:36:30
Ένα απο τα περίπου δέκα κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν σε κάποιο
album βινυλίου που θα εκδόσω λεγεται Τwo twenty two. Blues κομμάτι
που ξεκίνησε όταν μια μέρα είχα στην τσέπη μου 2 ευρώ και 22 λεπτά
και ακαριαία όταν κοίταξα την ώρα ήταν 2 και 22!!!

Έτσι λοιπόν ο στίχος ξεκινάει

2,22 in my pocket inside
2,22 and the time runs wild

Έτσι όπως το βλέπω μου φαίνεται σάν το αδερφάκι του 11 οπου
λέγεται οτι είναι σημάδι ενεργειακής πύλης. Τώρα όταν είναι διπλό
να είναι μια διπλή ύπαρξη; Απλή σύμπτωση ;

Πάντως πιο συχνά εμένα μου έρχεται το 114, και το 1111. Αυτά!

lizzard_kingΜέλος
05/11/2004, 22:04:51
Την καλησπέρα μου σε όλους κι ευχαριστώ για την όποια βοήθεια προσφέρατε...
Και τα νούμερα συνεχίζουν να παίζουν μαζί μου...Όλο και πιο έντονη η παρουσία του αριθμού...Γιατί μπορεί να συμβαίνει?Πρέπει να αντιδράσω κάπως?Μήπως είναι κάποιο σημάδι και πως θα μπορούσα να το ερμηνεύσω?Θα έπρεπε να έχω καταλάβει ήδη κάτι που δεν έχω καταλάβει?Γι αυτό και είμουν περίεργος για το τι κρύβεται πίσω από αυτούς τους αρθιθμούς,μήπως και συνδιάσω κάτι...Κάτι κολλάει,αλλά δεν μου επιφέρει κάποια αλλαγή...Θα ήθελα λοιπόν και γνώμες για το τι μπορεί να σημαίνει η συνεχής εμφάνισή τους...Τι είδους σημάδι θα μπορούσε να είναι...Μήπως συμβαίνει ήδη κάτι και δεν το έχω καταλάβει...?Θα χρειαζόμουν κάποιες απόψεις...Ευχαριστώ!

06/11/2004, 16:52:47
quote:
Μήπως συμβαίνει ήδη κάτι και δεν το έχω καταλάβει...?

Πάντα κάτι συμβαίνει γύρω μας, αγαπητέ lizzard king, το να πιστεύουμε ότι αρχίζουν ξαφνικά να κινούνται οι τροχοί του σύμπαντος, είναι το λιγότερο αφελές... Τις περισσότερες φορές το αντιλαμβανόμαστε όταν έχουμε σχεδόν φτάσει στο τέλος της διαδρομής, ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι που διαθέτουν την διορατικότητα για να δούν όλες τις κινήσεις και ακόμα πιο λίγοι αυτοί που μπορούν να τις τροποποιήσουν...

Η γιαγία μου έλεγε παντα, πως τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, απόλαυσε την "βόλτα", έχε τα μάτια σου ανοιχτά και "κράτα σημειώσεις"... θα σου φανούν χρήσιμες.

Αν διάβασες αυτό το μήνυμα μου χρωστάς μια αγκαλιά.
Αν το έσβησες ένα φιλί.
Αν το αποθηκεύσεις ένα ραντεβού και αν μου απαντήσεις...τα χρωστάς όλα!
who knowsΜέλος
07/11/2004, 18:31:00
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ..
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 222..ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΧΤΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ....
ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!
ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΤΟ 2 ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ Κ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ 5...
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΤΟ 222 ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..¨ΔΩΜΑΤΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΣΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ!
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ?

never say never **

lizzard_kingΜέλος
07/11/2004, 22:04:31
Την καλησπέρα μου σε όλους...Φίλε μου Μάντη δε διαφωνώ με αυτό που λες,απλά θέλω να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα γι'αυτόν τον αριθμό μήπως και βοηθηθώ στην αναζήτηση...Αλήθεια θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου πει κάποιες πηγές που θα μπορούσα να το ψάξω το θέμα...Αν και η μασημένη τροφή είναι πιο εύκολη...:)Ευχαριστώ...

DragΝέο Μέλος
08/11/2004, 20:57:47
Kalispera paidia tha mpo kateutheian sto thema oso afora ta noumera pou vlepoume sinexeia ma sinexeia sitn kathimerini mas zoi tha thela na thmiso stous perissoterous pou eixan dei tin ekmpompi tou xardavela me kalesmeno ton geller.An thimaste mia ginaika ton eixe rotisei ti simvolizei to no 1111 pou vlepei o idios o uri sinexeia.sas paratheto ena apospama apo sa leei sto site tou kai to sxetiko link na pate na to deite san mia apopsi dikia tou

If your attention has been drawn to clocks and watches at exactly 11:11, then read the following

Memories of Other Universes
I believe that the many [parallel] universes are simply an overlay of messages from the future. When we become aware of them, we tune to a universe possibility, and thus the other message possibilities are lost forever. In this case, the present universe is cut off from evolving to the future universe whose message was not received. The general tree of all possible parallel universes, with all its branches, is simply a reference tree that defines the statistical possibilities. To us, it is the lopping off of the unused branches that makes consciousness possible.

auti einai i ermineia pou dinei gia tin prosopiki tou elxi me to noumero 1111.isos voithisei ton lizard king kai tous ipoloipous san mia apopsi
To link einai to exeishttp://www.uri-geller.com/articles/11.htm

koitaxte ta