- Διαδίκτυο: Δούρειος Ίππος για την Πνευματικότητα? - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:Αν κάναμε τη συζήτηση αυτή δια ζώσης θα είχες τη δυνατότητα να βγάλεις συμπεράσματα ακόμα και απο τον τόνο της φωνής μου, τη γλώσσα του σώματος, την εκφορά του λόγου μου κλπ.
Θα είχε κανείς τη δυνατότητα, αν είχε αρκετά καλές γνώσεις ψυχολογίας. Συνήθως στη live επικοινωνία μας παίζουμε θέατρο.
quote:Με βάση ΜΟΝΟ αυτά που γράφω, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ, τι συμπεραίνεις?
Πώς δεν συμπεραίνω. Η χρήση του λατινικού ερωτηματικού και τα πολλά εισαγωγικά σου δείχνουν αβεβαιότητα. Γενικότερα, μέσα από το γραπτό λόγο φαίνεται η αντίληψη, η λογική, ο συναισθηματισμός, η τοποθέτηση του καθενός μας. Αν είχαμε και χειρόγραφα όλα αυτά θα φαίνονταν ακόμα καλύτερα.
quote:το ότι "φιλοσοφούμε" εδω μέσα, μάλλον απο κεκτημένη ταχύτητα γίνεται.
Μπορεί και να γίνεται από διάθεση να φιλοσοφήσουμε.
quote:Όταν -με το καλό ή το κακό- γίνουμε ένα με το δίκτυο, τέρμα τα δίφραγκα.
Για μας ή για το δίκτυο; ![]()
Ποιος είπε ότι και εκτός ηλεκτρονικού δικτύου δεν είμαστε πάλι σε δίκτυο;
μερικές παρατηρήσεις:
αν στη live ζωή παίζουμε θέατρο, εδω μέσα παίζουμε θέατρο σκιών. Όπως έγραψα στο μήνυμα που σχολιάζεις, η πραγματική ζωή είναι μια αφαίρεση ενω ο Κυβερνοχώρος αφαίρεση της αφαίρεσης. Όσο για τις γνώσεις ψυχολογίας, δεν είναι απαραίτητες. Σου έχει τύχει να αισθάνεσαι άνετα με κάποιον άνθρωπο και όχι με κάποιον άλλο? έτσι, χωρίς λόγο? αυτό εννοώ. Η "αύρα" που λέμε.
Το λατινικό ερωτηματικό δείχνει αβεβαιότητα? περίεργο μου ακούγεται...απλά να σου πω ότι είναι θέμα συνήθειας επειδή το πληκτρολόγιο που διαθέτω έχει το ελληνικό ερωτηματικό στο πλήκτρο "q" και μέχρι να το...ανακαλύψω είχα ήδη συνηθίσει το λατινικό. Όσο για τα εισαγωγικά, τα χρησιμοποιώ είτε για να καταδείξω την αμφισημία που αποδίδω σε κάποιους όρους είτε για να αποδώσω περιγραφικά κάτι, όπως π.χ. έκανα προηγουμένως με το πλήκτρο "q". Στο κάτω-κάτω δεν είναι κακό να αμφιβάλλει κανείς...
Τα σημεία στίξης υποκαθιστούν στο γραπτό λόγο τις λεπτές αποχρώσεις του τόνου που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει στον προφορικό.
Nαι, σίγουρα, πολλά μπορεί να αντιληφθεί κανείς απο τον τρόπο που εκφράζεται κανείς γραπτά. Μόνο που την πραγματική εκφορά του λόγου μου δεν την γνωρίζεις...κομπιάζω? έχω ξεκάθαρη ροή στο λόγο μου? θα αναρρωτηθείς άραγε πόση ώρα χρειάστηκα για να γράψω αυτό το κείμενο? πέντε λεπτά? δέκα? περισσότερα? έκανα διορθώσεις εκ των υστέρων? και αν ναι, μπορεις να προσδιορίσεις που?
Όσο για το ερώτημά σου "ποιος είπε ότι και εκτός δικτύου δεν βρισκόμαστε σε δίκτυο", αν διάβαζες προσεκτικότερα τα όσα γράφω στο προηγούμενο μήνυμα θα διαπίστωνες ότι σ' αυτό είμαστε σύμφωνοι.
τα λέμε
Ως προς τη συμπεριφορά σου με τα πλήκτρα βγάζω πρόσθετα συμπεράσματα.
Όμως, το αν π.χ. κομπιάζεις ή όχι εκ του φυσικού, ή αν συντάσσεις γρήγορα ή αργά μια ηλεκτρονική απάντηση, είναι τεχνικό θέμα και δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την ποιότητα της σκέψης σου.
Θα σου θέσω λοιπόν ένα προβληματισμό που λέγεται «περγαμηνές και γρανίτες» και είναι ο εξής: Πρώτον, ακόμα και πολύ σπουδαία συγγράμματα (λ.χ. ευαγγέλια) που περιείχαν τα νοήματα που περιείχαν, πρωτογράφτηκαν σε προ-τυπογραφικές εποχές. Αν εξαιρέσουμε την ενδεχόμενη μαγνητική φόρτιση, τι διαφορά έχουν από τη σημερινή τους τυπογραφική ή ηλεκτρονική μορφή; Γιατί ένα τυπωμένο βιβλίο θα ήταν καλό ενώ το ίδιο το έργο σε e-book δεν θα ήταν; Και δεύτερον, μόλις επέστρεψα από ένα ζαχαροπλαστείο με το στομάχι μου φορτωμένο κατά μία γρανίτα. (Γούστα που τα έχω!) Αυτό μάλιστα, το διαδίκτυο δεν θα μπορούσε να μου το προσφέρει.
(γρανίτα? που τη θυμήθηκες?...χρόνια έχω να αγοράσω)
λοιπόν...
σχετικά με το ερώτημα που έθεσες για τη μορφή ενός βιβλίου, αυτή τη στιγμή δε μπορώ να το συνδέσω συνειρμικά με όσα έγραψα αλλά δεν έχει καμμιά σημασία.
Η σχέση μου με το βιβλίο είναι περίεργη. Παρά το ότι το περιεχόμενό του αναμφισβήτητα δεν επηρεάζεται απο τον τρόπο ή την τεχνική με την οποία είναι γραμμένο, ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ βιβλίο μια ηλεκτρονική μορφή του "Τροπικού του Καρκίνου" για παράδειγμα. Μεταξύ εμού και του ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ αναπτύσσεται μια διαφορετική σχέση. Μιλω για μένα, οκ? κάτι σαν φετίχ, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Δε με απασχολεί ο ορισμός, αλλά αν σου έδωσα να καταλάβεις.
Για την "αύρα" τώρα, διάβαζα πριν λίγες μέρες σ' ένα άρθρο τον προβληματισμό ενός τύπου ονόματι Τζων Πέρυ Μπάρλοου ( που χαρακτηρίζεται φιλόσοφος του Κυβερνοχώρου απο τους "ειδικούς") αν είναι δυνατόν να περάσει η "πράνα" μέσω των καλωδίων. Απ' ότι κατάλαβα κατέληγε στο όχι. Προσωπικά δεν έχω ιδέα, αλλά μάλλον θα συμφωνούσα με τον τύπο.
τα λέμε...
ΟΤΑΝ Ο ΓΟΥΤΕΜΒΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΥΠΩΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ...
Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΛΟΣ...
Η ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΞΕ ΠΑΝΙΑ...
ΠΑΝΙ ΗΤΑΝ Η ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ....
ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΧΤΙΟΥ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ...
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ..
ΑΛΛΑ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ....
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ..
ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ...
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ..
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΑΡΑΒΙ (ΒΙΒΛΙΟ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ) ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Καλησπέρα σας!
Βάσιμοι οι προβληματισμοί σου maverick_l.
Με έχει απασχολήσει και μένα η σχέση και η επικοινωνία με και μέσω του διαδικτύου.
Το ζήτημα δεν λύνεται απλά και μόνο με την σωστή χρήση.
Όπως και να χρησιμοποιείται το διαδίκτυο, κάποια πράγματα συμβαίνουν ούτως ή άλλως.
Θα μπορούσε να μιλήσει κανείς, πράγματι, για κάποιο είδος χειραγώγισης.
Με την έννοια ισχυρών δεσμών που δημιουργούνται μεταξύ του χρήστη και της μηχανής, αλλά και μεταξύ του χρήστη και των μελών των forums, όπως συμβαίνει εδώ.
Αλληλεπιδράσεις υφίστανται σε κάθε επίπεδο, εδώ όμως όπου το φυσικό σώμα 'απουσιάζει', αποκτούν ένα δυναμικά ιδιόμορφο χαρακτήρα.
Επικοινωνούμε ιδέες, σκέψεις, ερωτήματα... συμμεριζόμαστε..
Ακριβώς επειδή 'απουσιάζει' το φυσικό σώμα, η νοητική και ψυχική επικοινωνία αποκτά μεγάλη ισχύ (και Αλήθεια, θα έλεγα). Η ένεργειά μας κατευθύνεται μέσω της σκέψης μας και μόνο.
Σε ποιόν δεν έχει συμβεί να έχει κάποια σκέψη και αργότερα να την δει εκφρασμένη από ένα άλλο μέλος.
Η PRANA, maverick_l, μπορεί να μην μεταδίδεται μέσω των καλωδίων, αλλά η ψυχική και νοητική μας ενέργεια μήπως δεν χρειάζεται καλώδια για να μεταδοθεί;
Δεν μεταδίδεται μέσω του αιθέρα;
Ο Κανόνας είναι ότι όπου πάει η προσοχή μας πάει και η ενέργειά μας.
Τι συμβαίνει όμως με την φυσική μας υπόσταση, η οποία δεν συμμετέχει;
Το σίγουρο είναι ότι η φυσική επικοινωνία είναι αναντικατάστατη και απαραίτητη, παρόλλο που κάποιες φορές μπορεί να στερείται βάθους.
Η εκφορά του ΛΟΓΟΥ στο φυσικό πεδίο έχει υψίστη αξία, η προφορική ομιλία δομεί και αποδομεί, ενώ το ίδιο το σώμα γίνεται κοινωνός της διαδικασίας.
Εν τέλει, θα έλεγα ότι καμμία διαδικασία δεν είναι ολοκληρωμένη όταν δεν μετέχει το φυσικό σώμα (όσο το έχουμε, τουλάχιστον).
Το διαδίκτυο, παρόλλο που προσφέρει τόσες δυνατότητες, όντως -κατά την άποψή μου- "κατακερματίζει" την ανθρώπινη ύπαρξη.
Σας χαιρετώ,
όντας και εγώ... κατακερματισμένη!
![]()
Ίσως πρέπει να διαφοροποιήσουμε την ψυχική από τη σωματική παρουσία. Θα επαναλάβω ότι το διαδίκτυο είναι μια από τις πρακτικές της εποχής μας, η οποία λόγω μεγεθών και τεχνικών μεγεθύνει την ανθρώπινη αποστασιοποίηση. Ας πάμε σε μια πιο απλή καθημερινή λειτουργία που δεν προϋποθέτει απαραίτητα διαδίκτυο: δίνουμε μια τηλεφωνική παραγγελία και μας έρχονται τα ψώνια στο σπίτι. Αυτό λοιπόν γίνεται και εκτελείται live, πού είναι όμως η ανθρώπινη διαδραστικότητα; Στο ότι έρχεται ένας αγχωμένος άνθρωπος στο σπίτι μας και παραδίδει την παραγγελία;
Μη νομίζετε ότι ντε και καλά θέλω να υπεραμυνθώ του διαδικτύου, δεν βιάζομαι όμως και να το ορίσω ως φταίχτη. Μας κλέβει χρόνο όχι γιατί παθαίνουμε εξάρτηση, αλλά γιατί αποφασίζουμε να κάνουμε περισσότερα εκεί όπου άλλοτε θα κάναμε ένα- και πήζουμε.
Καλώς ή κακώς, το διαδίκτυο είναι μια πραγματικότητα από την οποία δεν μπορούμε να ξεφύγουμε και η οποία θα γίνεται όλο και ισχυρότερη. Όπως λέει η έκφραση λοιπόν, αν δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι, φρόντισε τουλάχιστον να το απολαύσεις. Θα έλεγα ότι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μην αποστρέφουμε το βλέμμα από την πραγματικότητα, να μην γκρινιάζουμε γιατί κάνουμε ρυτίδες και να δούμε πώς, ο καθένας σύμφωνα με τον εαυτό του, μπορούμε να αξιοποιήσουμε το μέσον αντί να γίνουμε θύματά του.
Σας αφήνω τώρα, έχω να νοιαστώ και για άλλα τόπικ. ![]()
σ' ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου
έκανες μια ολοκληρωμένη τοποθέτηση, θίγοντας ένα προς ένα τα σημεία που είχα επικεντρώσει στο εισαγωγικό μήνυμα, καθώς και κάποια παρεπόμενα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τα άλλα παιδιά.
Θα θίξω ένα μόνο σημείο απο τα γραφόμενά σου όπου έχω μια απορία, διακινδυνεύοντας να...εκτεθώ επειδή θα καταπιαστώ με κάτι για το οποίο δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις. Θα το ρισκάρω όμως ![]()
Αναφέρεις σε κάπoιο σημείο:
Ακριβώς επειδή 'απουσιάζει' το φυσικό σώμα, η νοητική και ψυχική επικοινωνία αποκτά μεγάλη ισχύ (και Αλήθεια, θα έλεγα). Η ένεργειά μας κατευθύνεται μέσω της σκέψης μας και μόνο.
και πιο κάτω:
Ο Κανόνας είναι ότι όπου πάει η προσοχή μας πάει και η ενέργειά μας.
Η απορία μου είναι η εξης, και θα ήθελα τα "φώτα" σου:
έχω μια μάλλον αμυδρή ιδέα για τα ενεργειακά κέντρα του ανθρωπίνου σώματος, τα τσάκρας, τα οποία αν δεν κάνω λάθος μπορούν να χαρακτηριστούν σαν "ενεργειακοί στρόβιλοι" που συνδέουν τα πνευματικά, συναισθηματικά και σωματικά επίπεδα της ύπαρξής μας και επιπλέον χρησιμεύουν σαν αγωγοί της ενέργειας που προσλαμβάνουμε και τελικά κατά εκπέμπουμε.
Αν για κάποιο λόγο παρουσιαστεί ανισορροπία σε ένα απ' αυτά, δεν θα μεταβιβαστεί και στα υπόλοιπα, με αποτέλεσμα μια γενικότερη δυσλειτουργία του συνόλου?
Αν -με πιο απλά λόγια- έχει κλειδωθεί , απορρυθμιστεί ή μπλοκαριστεί το κέντρο εκείνο που απορροφά ενέργεια, με ποιον τρόπο η αντίστοιχη εκπεμπόμενη θα είναι αρκετή " ή καλής ποιότητος" για να ορίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον εαυτό μας , συμπεριλαμβανομένων και των σκέψεών μας?
Ίσως - μάταια και λανθασμένα
- συνδέω την "απώλεια" του φυσικού σώματος που βιώνουμε στον Κυβερνοχώρο με την απορρύθμιση ενός βασικού κέντρου πρόσληψης ενέργειας, και τη δυσαρμονία που επέρχεται με έναν ενδεχόμενο κίνδυνο "απώλειας" ή άμβλυνσης της πνευματικότητάς μας.
Αν έβγαλες άκρη απο τα παραπάνω, περιμένω μια απάντηση. Αλλά και να μην έβγαλες, δεν πειράζει. Μάλλον έμπλεξα άσχετα πράγματα ![]()
ΙΣΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ...
Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ maverick_l ΑΝΑΦΕΡΕΙ...
quote:
Ίσως - μάταια και λανθασμένα - συνδέω την "απώλεια" του φυσικού σώματος που βιώνουμε στον Κυβερνοχώρο με την απορρύθμιση ενός βασικού κέντρου πρόσληψης ενέργειας, και τη δυσαρμονία που επέρχεται με έναν ενδεχόμενο κίνδυνο "απώλειας" ή άμβλυνσης της πνευματικότητάς μας.
ΑΠΩΛΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ?????(ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ)
ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ **ΑΠΩΛΕΙΑ** ???? (ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ)
ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ?????
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ?????
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ????
ΜΗΠΩΣ ΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ??
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΡΝΗΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΧΤΙΟ ?????
ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΑΞΟΥΜΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ ?????
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
η ενασχόλησή μου με τους υπολογιστές άρχισε εδω και 19 περίπου χρόνια, όταν ακόμη βρισκόμουν σε ηλικία 21-22 ετών. Το διαδίκτυο άρχισα να το χρησιμοποιώ απο την πρώτη κιόλας στιγμή που κάτι τέτοιο κατέστη εφικτό. Ουδέποτε θέλησα να ασκήσω πολεμική εναντίον του, ουδέποτε στάθηκα αρνητικά απέναντί του. Δεν το δαιμονοποιώ, δεν ισχυρίζομαι ότι αποτελεί πηγή κακών, δεν το ταυτίζω με κάτι που επιφέρει καταστροφικές συνέπειες. Κι αυτό γιατί ανήκω στη γενιά που κυριολεκτικά "μεγάλωσε" μ' αυτό, στη γενιά που ένιωθε ακόμα και σαν μυητική διαδικασία την πλοήγηση στις σελίδες του.
Απλά άνοιξα ένα θέμα. Στο τελευταίο μου μήνυμα ζήτησα τη γνώμη απο τη φίλη NADA -εαν φυσικά έχει άποψη πάνω στο ζήτημα- σε μια προσπάθεια να συνδέσω (αν γίνεται)το παρόν θέμα με το περιεχόμενο και την κεντρική ιδέα ενός άλλου γνωστικού πεδίου με το οποίο έχω επιφανειακή σχέση αλλά θα με ενδιέφερε η γνώμη κάποιου που έχει εμβαθύνει περισσότερο.
Το έναυσμα δεν ξεπήδησε απο το δικό μου φτωχό μυαλό. Απλά έχω διαβάσει κάποιες δημοσιεύσεις ανθρώπων που προσεγγίζουν το διαδίκτυο μέσω και των μεταφυσικών του προεκτάσεων και θα ήθελα να δω κατά πόσο τέτοιου είδους θέσεις έχουν προβληματίσει και άλλα μέλη των forums.
Δεν προσπαθώ να χτίσω εκ του μηδενός κάποιο νοητικό οικοδόμημα. Είμαι πολύ μικρός για κάτι τέτοιο. Διευκρίνισα μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο στο τελευταίο μου μήνυμα ότι ίσως συνέδεα πράγματα άσχετα μεταξύ τους.
Αν υπάρχει κάποιος ή κάποια φίλη με το απαραίτητο υπόβαθρο σ' αυτό το θέμα, και διαπιστώσει ότι "τα έχω μπερδέψει", πολύ ευχαρίστως να τον ακούσω για να...ξεμπερδευτώ.
Είναι πολύ απλό, όσο και το αυγό του Κολόμβου.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ maverick_l ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΩΝ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ ΣΟΥ) KAI ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΛΗ.
ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΙΑΛΟΥ ΜΑΣ (ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΟΧΗ) ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΟΗΤΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ. (ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ)
ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ (ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ-ΕΡΕΥΝΑ) ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()