- Ταξίδι στον χρόνο. Κατά πόσο είναι εφικτό? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
---
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Εχετε δικιο.Εμεις δεν ειμαστε γαλαζοαιματοι σαν κι εσας,ή στην χειροτερη δεν εχουμε αχρωματοψια και δυστυχως βλεπουμε το αιμα στο φυσικο του χρωμα..
Επισης οταν στραβοβυζιαζουν* οι κατσικες και οι αγελαδες μας και δεν κατεβαζουν γαλα, δεν μπορουμε να πηξουμε τυρια και αρκουμαστε στο να πηζουμε κανενα ευσταθες επιχειρημα...επισης εχουμε την απαραδεκτη ταση να προσεγγιζουμε την ιστορια με τον τροπο που της αρμοζει...
Θα πρεπει να μας συμπεριφερεστε καλυτερα, γιατι μπορει να φορτωσουμε και να σας κανουμε μπουκοταζ φετας και να δουμε τι θα βαζετε στην χωριατικη μετα!![]()
*στραβοβυζιαση-σπανια ασθενια που παρατηρειται σε ομαδες αιγο-βοωειδων της Ελληνικης υπαιθρου.Εγκυρα τοπικα ΜΜΕ μας πληροφορησαν οτι οι υγειονομικες αρχες πιστευουν οτι προκειται περι σιωνιστικης μυστικης επιθεσης.
Ο γκαιμπελς να γούσταρε μόνο μικρά κοριτσακια?επειδη γούσταρε τις κόρες του?
γιαυτο οι απανταχού βασιλείς της Ευρώπης είναι συγγενείς και παντρεύονται μεταξύ
τους και που και που βάζουν καμιά κοινή θνητή στο γενεαλογικό δέντρο για να αποφεύγουν την γέννηση τεράτων?
Πάντως στα σκυλιά δεν λειτουργει,τα πιο έξυπνα είναι τα μπασταρδα….
Σ αυτό τον τόπο πέρασαν οι πάντες από την αρχαιοτητα,αλλα αυτό που τους έκανε έλληνες δεν ήταν το αίμα αλλά ο πολιτισμός που ενστερνίζονταν.
Οι έλληνες της Αμερικής της πρώτης γενιά ήταν ελληνες,της 3ης όμως?
Δεν αφομοιωθηκαν? νιωθει κανένας από αυτούς έλληνας?
Αυτός ο Τεννες ο διευθυντής της CIA νιώθει έλληνας?
Κάποιοι υποστράτηγοι ελληνικής καταγωγής στο Ιράκ νιώθουν έλληνες?
Αν γίνει πόλεμος Ελλάδας Αμερικής θα είναι με τους έλληνες?
Τα πάντα ξεκινούν από την πεινά όταν ο άλλος είναι λιγούρης σκέφτεται
και σαν λιγούρης.
Οι αρχαίοι έλληνες ποτέ δεν έκαναν πόλεμο για φυλετικούς λόγους μάχονταν
για τον πολιτισμό τους.
Ο Θόδωρος Κολοκοτρώνης μαλάκας ήταν όταν πρότεινε δυο γλώσσες για το νέο
Ελληνικό κράτος?(ελληνική-αλβανική)επίσης έχω παρατηρήσει με θλίψη ότι αυτοί που φωνάζουν για τους αλβανούς είναι αυτοί κυρίως που προέρχονται από τα παλιά αρβανιτοχώρια.
Ας μην ερχόταν οι ξένοι να πουν ότι είμαστε έλληνες και θα ειχε πολύ πλακα.
Και τέλος τέλος αν βρείτε καμία βραζιλιανά εύκαιρη θα την αφήσετε
«αντουφεκιστη»?
εγώ προσωπικά πολύ γουστάρω την Μόνικα Μπελουτσι με το αραβικό αίμα της,
γουστάρω πολύ της κρητηκοπουλες,τις ισπανίδες καθώς και όλες τις σλαβες οι οποίες
είναι ξεχωριστό κεφαλαίο από μόνες τους.
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Edited by - τυχερουλης on 23/04/2004 09:32:00
Θα σου απαντήσω εμμέσως σε όλα όσα έθιξες με μιά μικρή περίληψη του «Πάρσιφαλ», του έργου του Pιχάρδου Bάγκνερ...
Το 'Αγιο Δισκοπότηρο (Holy Graal) καθώς και η Ιερή Λόγχη είχαν περιέλθει στον Tιτουρελ, ο οποίος ίδρυσε ένα Tάγμα Iπποτών για τη φύλαξή τους. Το 'Αγιο Δισκοπότηρο ήταν το ποτήρι που κοινώνησαν οι μαθητές στον Μυστικό Δείπνο και που κατα τη σταύρωση περισυνελλέγει μεσα σε αυτό το ποτήρι το αίμα του εσταυρωμένου απο το τρύπημα που δέχθηκε απο την Λόγχη του Λογγίνου (Ιερή Λόγχη).
Αυτά λοιπόν ήταν τα Ιερά κειμήλια τα οποία το τάγμα του Τιτουρέλ θα έπρεπε να φυλάνε στο πέρασμα των αιώνων.
Αρχηγό του τάγματος ο Τιτουρέλ όρισε τον γιό του τον Aμφορταν, με τον όρκο του να παραμείνει αγνός.
Οι δυνάμεις του Σκότους, προσωποποιημένες στον Kλιγκσορ έστειλαν μιά πανέμορφη γυναίκα, την Kουντρυ να παρασύρει τον αγνό Αμφορταν και να «πατήσει» τον όρκο που είχε δώσει στον πατέρα του.
Ετσι και έγινε, ο Αμφόρταν θαμπωμένος απο την πανέμορφη Κούντρυ, έπεσε στην αγκαλιά της και στον έρωτά της, ξεχνώντας τα Ιερά κειμήλια που έπρεπε να προσέχει.
Ο Κλίγκσορ, επωφελούμενος του ύπνου που είχε περιπέσει το ζευγάρι μετα την ερωτική πράξη, άρπαξε την Ιερά Λόγχη και το 'Αγιο Δισκοπότηρο, κέντησε (τρύπησε) με τη Λόγχη τον Αμφόρταν, πληγή η οποία θα μάτωνε συνέχεια μέχρις ότου ξανανακτηθούν τα κλεμένα κειμήλια.
Για να ανακτηθούν όμως τα κλεμμένα, κάποιος θα έπρεπε να πάει να τα βρεί και να τα πάρει πίσω. Αυτός που θα το έκανε θα έπρεπε να ήταν αγνός και αθώος.
Ο ήρωας λοιπόν που θα έφερνε πίσω τα κλεμένα ήταν ο Πάρσιφαλ.
Ο Κλίγκσορ μη μπορώντας να αντιμετοπίσει τον Πάρσιφαλ, επιστρατεύει και πάλι την πανέμορφη Κούντρυ με την ακαταμάχητη ομορφιά της.
'Ομως ο Πάρσιφαλ, απομακρύνει τους πειρασμούς που του βάζει η Κούντρυ, εμμένει στους όρκους αγνότητας που είχε δώσει και πέρνει πίσω τα κειμήλια. Θεραπεύει τον Αμφόρταν και η Κούντρυ, αυτη η γεμάτη θέλγητρα ερωτικά γυναίκα ώς μετανοούσα Mαγδαληνή, πλένει τα πόδια του Πάρσιφαλ, τα σκουπίζει με τη πλούσια μαλλιά της και τέλος πεθαίνει
Kι επειδή ισχυρίζεσαι...
quote:
Και το χειρότερο, βεβαια, είναι οτι σαν συνέπεια χάνεται η όλη ουσία του θέματος, που για εμένα τουλάχιστον, είναι η προσωπική πνευματική μάχη του καθενός
Έχεις μήπως αναρωτηθεί Kynikos, τί αντιπροσωπεύει η Kούντρυ και τα λεγόμενα «ιερά κειμήλια»;
Y.Γ. Tο γεγονός ότι ...τόλμησα να προτείνω ένα βιβλίο, όχι άσχετο με το θέμα που συζητείται στο παρόν topic, δεν σημαίνει ότι το κάνω παντιέρα μου ή ευαγγέλιο. Aπλώς, πρόκειται για μια άλλη, διαφορετική προσέγγιση του θέματος

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Ελπίζω να μήν νόμισες οτι επειδή απλά ανέφερες κάποιο βιβλίο θεωρώ οτι το κάνεις παντιέρα! ![]()
Αυτό δεν συμβαίνει.
Αντιθέτως χάρηκα που έφερες και αυτην την οπτική γωνία στη συζήτηση.
quote:
Έχεις μήπως αναρωτηθεί Kynikos, τί αντιπροσωπεύει η Kούντρυ και τα λεγόμενα «ιερά κειμήλια»;
Η ερμηνεία των συμβόλων στο επίπεδο της συνείδησης πάντα με ενδιαφέρει.
Αυτό προσπαθώ να τονίσω και εδώ:
Το τί αντιπροσωπεύουν, για εμένα, ανάγεται στο επίπεδο της προσωπικής πνευματικής μάχης, και εκεί όντως μπορει τα σύμβολά να έχουν μεγάλη αξία.
Αν όμως αρχίσουμε, πριν καλά-καλά το σκεφτούμε, να ψάχνουμε για ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΕΣ ερμηνείες, τότε είναι που χάνουμε την ουσία.
Και επειδή ο ανθρώπινος νούς έχει ακόμα ισχυρές τροπές προς την δεισιδαιμωνική σκέψη, ακολουθόντας αυτές καταντάμε καμμιά φορά να κάνουμε την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ αναζήτηση να μοιάζει με επισόδειο απο την Lara Croft - Tomb Raider ![]()
Για αυτό λέω οτι για εμένα, αυτά τα κειμήλια, είναι ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΗΣ αξίας, δεν υπάρχουν "εκεί έξω". Το ίδιο πάνω-κάτω λέω οτι ισχύει και για το παραμυθάκι των Ναΐτων, που πια κονεύουμε να τους κάνουμε "Ομάδα Ε".
Η πιο προσοδοφόρα αναζήτηση του Ναού είναι ΕΝΤΟΣ, κατα τη γνώμη μου. Τώρα, γιατί οι βασιλόφρονες αρέσκονται στο Μεροβιγγιανό στόρυ, έ, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα... Duh.
Για εμένα οι Σαμπάλλες, οι Ασγάρδες, οι Ολυμποι, τα Γκράαλ και οι Κάμελοτ υπάρχουν, το θέμα είναι ΠΟΥ;
Στα μουχλιασμένα δωματιάκια κάποιας "μυστικής" οργάνωσης ή στοάς. Με κάτι μισοψωνισμένους "φύλακες";
Ε, ό'ι δα....
Φιλικά
Κ.
Edited by - kynikos on 23/04/2004 13:49:00
quote:
Δεν απάντησα στην κυρίως ερώτησή σου!
Για εμένα σε τέτοιυς μύθους, η γυναίκα συμβολίζει το δέλεαρ της περιοριστικής κοσμοθεώρησης. Τα "κειμήλια", γενικά, τα εσωτερικά πνευματικά "οπλα" και "επιτεύξεις".
Άν βλέπεις κάτι παραπάνω, θα χαρώ να το ακούσω.
Κ
Σχετικά με το έργο νοσηρής φαντασίας του Ravenscroft,το "Τhe Spear of Destiny" - "Η Λόγχη του Πεπρωμένου",το οποίο μεταφράστηκε στην ελληνική ως "Η απόκρυφη ιστορία του ναζισμού" (είναι εύκολο να συμπεράνει κανείς τον λόγο ολοκληρωτικής αλλοιώσεως του τίτλου πρωτοτύπου).
Οι συγγραφείς τύπου Ravenscroft δεν είναι κάτι το καινοφανές ως γεγονός.Με το πέρας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου,η Ευρώπη,με εξαίρεση την Γερμανία,γέμισε από βιβλία με τα "μυστικά ημερολογία" των Χίτλερ,Χίμμλερ,Στάλιν κτλ,"Απόρρητες έρευνες των ναζί" κ.α.Αιτία ανάπτυξης του φαινομένου ότι ήταν (και είναι),κοινώς,"πιασάρικα".Κι επιτυχώς οι Γάλλοι τους έδωσαν τον τιμητικό τίτλο,"βιβλία για ηλιθίους",εννοώντας ότι δεν έχουν άλλον ρόλο,πέρα από την προσφορά ηδονής της ανάγνωσης ως ενός ευχάριστου μυθιστορήματος.
Τώρα,αν ορισμένοι παίρνουν στα σοβαρά τα όσα υποστηρίζουν,προφανώς θέλουν να αποδώσουν κυριολεκτικά τον τίτλο της κατηγορίας αυτής βιβλίων.
ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
Σαφώς και όλα αυτά είναι εντός μας

ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
Mήπως θα μπορούσες να μας πεις, αν έχεις την καλοσύνη, περί τίνος πρόκειται;
(τελικώς, όντως... στην Eλλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις)

Παρατηρώ ότι έχουμε ξεφύγει λίγο από το θέμα μας, ίσως να φταίει ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν το θέμα ή ξέρουν κάποια πράγματα πολύ επιφανειακά, ο εθνικοσοσιαλισμός είναι ο βαθύτατο θέμα και τα επιφανειακά συμπεράσματα οδηγούν σε λάθος ερμηνείες.
Ο Ε/Σ όπως είπε και ο φίλος ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ελλάδα, είναι μια Κοσμοθεωρία για <<άριστους>>, δεν μπορεί μια μεγάλη μάζα να υιοθετήσει στην ουσία αυτήν θεωρία, όπως έγινε και στην Γερμανία, υπήρχε μια ανώτερη τάξη διανοουμένων οι οποίοι πήρανε την εξουσία, ο Ε/Σ σαν επιφανειακή θεώρηση είχε τον αντικομουνισμό και τον αντιεβραιισμο, ή θα επικρατούσε ο κομουνισμός στην Γερμανία ή Ε/Σ, επικράτησε ύστερα από σκληρές μάχες ο Ε/Σ.
Εθνικοσοσιαλιστής μπορεί να είναι μόνο κάποιος που είναι Άρειος στην ψυχή και στο σώμα! ουδείς άλλος.
Άρειος στα αρχαία ελληνικά σημαίνει κατά τον Ηρόδοτο αυτός που είναι από καλό γένος, ο γενναίος, ο άριστος, ακόμα αυτός που είναι αφιερωμένος στον θεό Άρη, ο φιλοπόλεμος.
Κυνικός βλέπω ότι το έχει ψάξει λίγο το θέμα, αλλά μην το ψάχνεις μόνο από το google! Χωρίς να αναφέρεις τίποτα για το κείμενο του David Lane άρχισες να μας λες για τα παιδικά του χρόνια, αναπαράγοντας μας τα λεγόμενα από την ιστοσελίδα ADL την γνωστή εβραϊκή οργάνωση!
Τώρα να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Χίτλερ δεν ήθελε σε καμία περίπτωση την αναίτια εισβολή των ιταλών στην Ελλάδα, δεν ήθελε να ανοίξει μέτωπο στα Βαλκάνια, όμως με την παρότρυνση του γαμπρού του Μουσολίνι Τσιάνο ο Μουσολίνι δέχτηκε και έγινε, μετά απεδείχθη ότι ο τσιανο ήταν πράκτορας των άγγλων!
Ο ναύαρχος Βίλχελμ ΚΑΝΑΡΗΣ ήρθε πολλές φορές στην Ελλάδα για να προτείνει συνεργασία, αλλά ο εβραιόδουλος βασιλιάς δεν θέλησε, γι αυτό καθάρισαν και τον Ι. Μεταξά γιατί αργά η γρήγορα θα ερχόταν σε συνεργασία. Και αφού γίναμε σύμμαχοι με τους εχθρούς του άξονα αυτομάτως γίναμε και εχθροί τους.
Όπως έχω ξαναπεί οι έκβαση του πολέμου ουσιαστικά μας υποδούλωσε δυστυχώς εμάς την Ευρώπη και όλο τον κόσμο στην εβραιοαμερικανική παντοκρατορία!
Για να πούμε την αλήθεια στην Ελλάδα, Ευρώπη, και σε όλο τον κόσμο είναι πολύ λίγοι οι εθνικοσοσιαλιστές, δεν πρέπει να ταυτίζουμε τον κάθε βλάκα <
Γιατί στην Γερμανία αν σε πιάσουν να έχεις το αρχαιότερο σύμβολο την swastika μαζί σου, πας φυλακή περισσότερα χρόνια από ότι αν βίαζες ένα ανήλικο παιδί?!!
Δεν υπάρχει πρόθεση να επιβάλουμε την γνώμη μας σε κανέναν σεβαστές όλες οι απόψεις ίσως και εγώ να κάνω κάπου λάθος καλό είναι να μην ξεφύγουμε από το θέμα και δεν υπάρχει ζήτημα αντιπαλότητας με κανέναν.
Τιμή σε εκείνους που στην ζωή τους όρισαν να φυλάγουν Θερμοπύλες!!!
THULE -->
Ο Ε/Σ όπως είπε και ο φίλος ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ελλάδα, είναι μια Κοσμοθεωρία για <<άριστους>>...
...Εθνικοσοσιαλιστής μπορεί να είναι μόνο κάποιος που είναι Άρειος στην ψυχή και στο σώμα! ουδείς άλλος.
Άρειος στα αρχαία ελληνικά σημαίνει κατά τον Ηρόδοτο αυτός που είναι από καλό γένος, ο γενναίος, ο άριστος, ακόμα αυτός που είναι αφιερωμένος στον θεό Άρη, ο φιλοπόλεμος.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Οταν λες εχει τις ριζες του στην αρχαια Ελλαδα,σε ποια περιοδο εννοεις?
Χαλκοκρατια?Γεωμετρικα χρονια?Αρχαικη Ελλαδα?Κλασσικη?Ελληνηστικα χρονια?
Και πως το τεκμηριωνεις αυτο δηλαδη?
Νομιζω οταν οι ναζι μιλουσαν για Αρειους εννοουσαν τους ινδοευρωπαιους.
Οι ινδοευρωπαιοι ή οπως θες πες τους αυτους που ηρθαν στην Ελλαδα και σε μερη της υπολοιπης ευρωπης κατα το 2000πχ και στο τελος των Μυκηναικων χρονων....ηταν απολιτιστοι σε σχεση με τους τοτε αυτοχθονες πλυθυσμους (πχ Πολιτισμο Αιγαιου και Μινωικη Κρητη).Αυτο φαινεται και απο τις επιρροες του Μινωικου πολιτισμου στον Μυκηναικο.Γι αυτο και μετα την καταστροφικη καθοδο τους περασαν αιωνες μεχρι να ξαναστηθει πολιτισμος παρομοιος ή καλυτερος απο αυτον που βρηκαν...
Ο Ελληνικος πολιτισμος συνολικα δεν ειναι πολιτισμος των λεγομενων αρειων...Ειναι ενας πολιτισμος που σαφως και μπορει να αναγνωριστει φυλετικα κατα καποιον τροπο,αλλα δεν ταυτιζεται φυλετικα με τους αρειους,οι "αρειοι" ηταν απλως ενα απο τα πολλα διαφορετικα (οχι βεβαια τελειως ασχετα μεταξυ τους) φυλλα που συνεθεσαν τον πληθυσμο που ανεπτυξε τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.
Αντιθετα οι δυτικο-ευρωπαιοι και οι ναζιταυτιζουν τα εθνη τους με τους αρειους,τους μονους καθαρους,την τελεια φυλη που γ...ει και δ...ει...
Οσο για τα περι εξουσιας αριστων στον ΕΣ και περι ομοιοτητων στην αρχαια Ελλαδα εχω να πω το εξης...Σε μια απο τις περιοδους στην αρχαια Ελλαδα (πλησιαζοντας τα κλασσικα χρονια) πολλα απο τα μοναρχικα πολυτευματα αντικατασταθηκαν απο τις ολιγαρχιες (τους αριστους για τους οποιους μας λες).Αυτο εγινε αποδεκτο στους τοτε πολιτες οτι ηταν ενα καλυτερο συστημα απο την μοναρχια αλλα ειχε το μειονεκτημα οτι οδηγουσε συχνα σε τυραννιες.Ετσι στην Αθηνα αρχικα αλλα και σε μια σειρα αλλες πολεις αργοτερα εδραιωθηκε η δημοκρατια!Στην Αθηνα αναπτυχθηκε αποκλειστικα για την οριστικη απαλλαγη απο τον κινδυνο της τυραννιας!
Οποτε δεν μπορουμε να κανουμε δηλωσεις του τυπου "στην αρχαια Ελλαδα λεγαν τα ιδια που λεει ο ΕΣ"...
Που τα λεγαν αυτα?Στην Αθηνα?Στην Σπαρτη?Τι συστημα διακυβερνησης ειχε αυτη η πολη που τα λεγαν?Δεν υπηρχε κοινη πολιτικη γραμμη και φιλοσοφια στην Ελλαδα σε καμια απο τις αρχαιες ιστορικες περιοδους...
Δεν σχολιαστηκαν τα "χαδια" του χιτλερ στην Ελλαδα...και οταν γινει αυτο ας σχολιασουμε και οτι ακομη περιμενουμε τις αποζημιωσεις...
Οσο για το οτι ο σογαμπρος-μπατζανακης του μουσολινη ηθελε τον πολεμο και εξαιτιας του εγινε χωρις να το θελει ο μουσολινη....δεν εχεις παρα να ψαξεις...και να 'σαι σιγουρος οτι βρεις κανενα λογο του μουσολινι που μιλαει για δημιουργια νεας ρωμης και ενσωματωσης της Ελληνικης επαρχιας σε αυτην...
Επισης αν δεχτω οτι οι Αγγλοι που το '40 ακομη προσπαθουσαν να συνελθουν απο το οικονομικο κρακ,τις απεργιες,την απωλεια αποικιων,με ελαχιστη αεροπορια (στις αρχες του πολεμου..),ηταν αυτη που διψουσαν για τον συγκεκριμενο πολεμο......τοτε θα πρεπει να δεχτω και οτι ο μουσολινι ηταν και αυτος απο την κουφια γη....
τα δακρυα ειναι λιγα ,για εκεινους που το δειλινο τους βρισκει μονους,να αγναντευουν την σιωπη τους.
η μαχη μου,ας ειναι η τελευταια,γιατι ο πονος θα συνεχισει και μετα απο μενα,δεν θελω να βιωσω αλλον πονο,γιατι ειμαι ηδη νεκρος.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
quote:η μαχη μου,ας ειναι η τελευταια,γιατι ο πονος θα συνεχισει και μετα απο μενα,δεν θελω να βιωσω αλλον πονο,γιατι ειμαι ηδη νεκρος.
quote:
Την καλημερα μου και σ εσενα Μανο ΜΑΣ
ΕΔΩ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
ομ

οπως ειπα στην προηγουμενη σελιδα...
οχι φονος...ενας φυσιολογικος θανατος
απο γειρατια...
μα εμενα με φονευει να γνωριζω πραγματα
πριν γινουν...και η γιαγια μου εφυγε...
και γω το "ειδα" καιτο κατεγραψα εδω εσω...
23:47 εγραψα...και 13:30 χτυπησε το κοκκινο
τηλεφωνο αυτο που παντα λεει τα ασχημα
και εσκισε την σιωπη μου...
η γιαγια πεθανε...
και μαζι της η ιστορια γενεων...
πεθανε και το σταφυλι που ηξερε να
φτιαχνει μοναδικα...εφυγε η γλυκα
δηλαδη...απο την αλλη εφυγε και μια
μαγισσα με ροπες στα αριστερα...
αρα λιγοτερο κακο θα βρει την οικογενεια μου...
μα εμενα ηδη μου λειπει και το γλυκο και
το μαγικο της...
spirit καποτε μου προσφερες γλυκο του
κουταλιου...σταφυλι φτιαχνεις;
ετσι να γλυκανω την πικρα μου...
Μια νέα ζωή ξεκίνησε για την αγαπημένη σου Γιαγιά.
Καλέ μας φίλε κουράγιο.
Just.
quote:
μα εμενα με φονευει να γνωριζω πραγματα
πριν γινουν...
..."σε ατμαζομαι"...τοσο που θα σιωπησω...

Technoshamanism
μα ευτηχως κρυβει και τα δακρυα μου...
υπαρχω θαλασσα μου;
η μημπως ειμαι η αλμυρα;
καθομαι...
περιμενω...
βαρυνε η ανασα μου και η ενοχη μου.
με ποιο κυμα ειπες θα ρθεις;
αν μ'αγαπας...πνιξε με
αν οχι πνιξε με παλι...
Τελος μου...

ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...
Ecliptica (1999)
Full Moon
[Tony Kakko]
Sitting on a corner all alone,
staring from the bottom of his soul,
watching the night come in from the window
It'll all collapse tonight, the fullmoon is here again
In sickness and in health, understanding so demanding
It has no name, there's one for every season
Makes him insane to know
Running away from it all
"I'll be safe in the cornfields", he thinks Hunted by his own,