ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- GOYSTARW TOYS ELLHNES!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- GOYSTARW TOYS ELLHNES!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ksenitia61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
GDS1Μέλος
05/08/2005, 12:14:24
Ψηλε
"τα διάφορα "κοσμητικά" επίθετα που ασύστολα χρησιμοποιήτε για κάτι που αποτελεί νόημα ζωής για το 98% του Ελληνικού λαού σήμερα;;;"

Ψηλέ σου είπα να χαλαρώσεις μην με κάνεις να σου αποδείξω ότι αυτό που λες είναι προπαγάνδα....

Πάρε βαθιές εισπνοές και εκπνοές και τα λέμε αργότερα...

Ψηλός
"Τα ίδια έκανε και ο Laryp και έκανε τον Allien να βγει από τα ρούχα του και να τον στολίσει καταλλήλως."

Έγινε κάτι τέτοιο να φοβόμαστε δηλαδίς

Ψηλός
"Αλήθεια, πώς γίνεται ένας άθεος να καταπιάνεται με κάτι που δεν αναγνωρίζει καν την ύπαρξή του, είναι άξιον απορίας!!!!"

Αλήθεια, πώς γίνεται ένας θρησκευόμενος (Χ.Ο. συγκεκριμένα) να καταπιάνεται με κάτι που δεν μπορεί να γνωρίζει καν την ύπαρξή του, είναι άξιον απορίας!!!!

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

05/08/2005, 12:15:55
και ενω ο ψηλος ψαχνει να βρει στοιχεια (ψηλε πλακα εκανα)
συνεχιζουμε

το 319 απαγορευει την ειδωλολατρικη μαντεια και οινωσκοποια
το επομενο ετος ανερει την αποφαση του

το 324 απαγορευει την ανοικοδομηση νεων αγαλματων,την λατρεια των υπαρχωντων θεων τις επισκεψεις στα μαντεια και καθε παγανηστικη λατρεια

το 326
διατασει την καταστροφη ολων των θεικων ειδωλων
στην ανατολη δημευει την περιουσια των ναων και πολυτιμα αγαλματα

στην κωνσταντινουπολη απαγορευει τις ειδολολατρικες θυσιες και γιορτες

κατασχετει τα εσοδα τρειων ναων

ναος του ηλιου
ναος της αρτε3μιδος σεληνης
και ναος της αφροδιτης

ο ευσεβιος γραφει <<οτι ο κωνστ. απαγορευσε την ανηκοδομηση των κατεστραμενων ναων διεταξε το κλεισιμο τους και κατεστρεψε και ναους που ειχαν μεγαλη λατρευτικη σημασια για τους ειδωλολατρες>.

διεταξε το κλεισιμο του σεραπειου στην αλεξανδρεια
του ναου του θεου ηλιου στην ηλιουπολη
την ερημωση του βομου του θεου μαρμβη
την διακοπη της λειτουργιαςτου ιερου του ασκληπιου στις αιγες
κατεδαφηση του ναου της αφροδιτης των γολγων και της αφακας στο λιβανο

εδωσε εντολη να καει το εριστικο συγγραμμα του πορφυριου

επερνε χρησα αγαλματα χαλκινα αφιερωματα τον τρυποδα απο το μαντειο των δελφων
πορτες ,αγγεια,αναγλυφα ολα απο ασημι και χρυσο

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

05/08/2005, 12:23:13
Ψηλέ, έχεις πρόβλημα...
Μόνο αυτό μπορώ να καταλάβω αφού σου λέω 10 φορές το ίδιο πράγμα και δεν γίνεται να το καταλάβεις.
Σου λέω τόση ώρα πως τα όσα παρέθεσες είναι αταίριαστα με αυτά που είχες πεί προχθές για τα ελληνικά φύλα.
Εάν θές να σου παραθέσω βιβλία που να συμφωνούν με τα όσα λέω για τα υπόλοιπα, δε μπορώ να σου καταγράψω ολόκληρα κατεβατά!!!
Αγόρασε βιβλία Ιστορίας και ΜΑΘΕ!

quote:
Αιντέ!!!!!!!
Εσύ τα έβαλες όλα σε ένα καζάνι, βρήκες και ένα παπά και προσπαθείς να θάψεις και ζωντανούς!!

Ξέρω, ξέρω...
Έχω άδικο και λέω αερολογίες.
Μόνο που δεν τα λέω εγώ αλλά η Ιστορία, δυστυχώς για σένα.
Όσο για την τρομοκρατία που επιβάλλει η Εκκλησία, και για αυτό άδικο έχω...
Θα το διαψεύσεις και πάλι.

quote:
Βρε, καιρός δεν είναι να σοβαρευτούμε λίγο και να συζητήσουμε σαν σοβαρά άτομα;;;;

Αν καταφέρεις να το κάνεις επιτέλους, θα σου πώ μπράβο...

quote:
Αν λες αερολογίες, τότε δεν πρέπει να πειράζεσαι. Εγώ δεν απευθύνθηκα σε εσένα με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως το κάνεις εσύ και άλλοι, σχετικά με το πιστεύω μου.

Ούτε εγώ απευθύνθηκα σε σένα προσβλητικά.
Αν προσέβαλα την πίστη σου, τι να κάνω?
Προσβάλλεις κι εσύ την δική μου...
Όσο για το αν λέω αερολογίες, κοίτα πόσα άτομα σου λέμε κάποια πράγματα κι εσύ συνεχίζεις το δικό σου βιολί...

quote:
Αλήθεια, πώς γίνεται ένας άθεος να καταπιάνεται με κάτι που δεν αναγνωρίζει καν την ύπαρξή του, είναι άξιον απορίας!!!!

Γίνεται όπως όταν βλέπει έναν Έλληνα με στοιχειώδη γνώση Ιστορίας, αν κατέχει καθόλου, να βιάζει συνεχώς την ιστορία των προγόνων του και της πατρίδας του και να επικροτεί τα εγκλήματα που έκαναν σε αυτά κάποιοι που μας επέβαλλαν τον Χριστιανισμό.
Εάν με θεωρείς ειρωνικό ή προσβλητικό, είναι η πρώτη φορά που γίνομαι απέναντι σου όπως έγινες εσύ απέναντι μου ουκ ολίγες φορές και με την ελπίδα να καταλάβεις τα όσα σου λέω.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

AngelosΜέλος
05/08/2005, 12:26:54
quote:

Δεν νομίζετε ότι αρκετά ανεχόμαστε τα διάφορα "κοσμητικά" επίθετα που ασύστολα χρησιμοποιήτε για κάτι που αποτελεί νόημα ζωής για το 98% του Ελληνικού λαού σήμερα;;;

Ε καλα ας μην υπερβαλουμε. Το οτιοι ελληνες παντρευομαστε σε
ορθοδοξη εκκλησια για το folclore και το οτι πηγανουμε
στην ανασταση για τις τρακατρουκες δεν σημαινει οτι
αποτελει νοημα ζωης ο χριστιανισμος.

quote:

Νομίζω ότι αν είναι κάποιοι αυτοί που θα έπρεπε να "τα έχουν πάρει" αυτή τη στιγμή, είναι οι χριστιανοί και όχι αυτοί που δήθεν δηλώνουν "άθεοι".

Εδω συμφωνω. Διοτι οι αθεοι (και οχι "αθεοι" οπως υποτιμητικα γραφεις)
δεν δινουν δεκαρα τσακιστη για την καταντια της θρησκειας στην ελλαδα.
Κανονικα εσεις οι "πιστοι" (τα εισαγωγικα για να καταλαβεις ποσο
ενοχλητικο ειναι) επρεπε να εχετε παρει το βουρδουλα εναντιον των
ταγων σας.

quote:

Αλήθεια, πώς γίνεται ένας άθεος να καταπιάνεται με κάτι που δεν αναγνωρίζει καν την ύπαρξή του, είναι άξιον απορίας!!!!

Πραγματι ειναι αξιο αποριας. Συνεχισε να αναρωτιεσαι
πανω στο θεμα αυτο και θα καταλαβεις.

Για να σε βοηθησω λιγο, ο αθεος δεν χρειαζεται καποιο θεο.
Μπορει να ζησει και χωρις. Ειτε υπαρχει ο θεος ειτε οχι,
του ειναι αδιαφορο.

Αν καταπιανεται με τετοια θεματα ειναι.
1)Για το ενδιαφερον που εχει η φιλοσοφικη συζητηση και για το
ενδιαφερον του να ακους την διαφορετικη αποψη οταν αυτη εκτιθεται
με ομορφο τροπο (οπως π.χ. ο τροπος των Ψηλος, WWalker που
συνηθως ειναι καλος).

2)Για το ψυχολογικο και κοινωνικο ενδιαφερον που εχει το φαινομενο
της θρησκειας.

3)Για να προασπισει τα δικαιωματα του σε μια κοινωνια
που θελει να λεγεται "ελευθερη" αλλα μεχρι προτινος (1982)
δεν εδινε το δικαιωμα σε καποιον να παντρευτει χωρις να παει
σε εκκλησια.

4)Για να προασπισει το δικαιωμα του να διαβαζει το Κομιξ
"Η Ζωη του Χριστου" χωρις να χρειαζεται να το αγορασει
παρανομα.

5)Για να προασπισει το δικαιωμα του να δει την ταινια "Ο Τελευταιος
Πειρασμος" χωρις να τον κοπανησουν στο κεφαλι με πλακατ που
γραφουνε "Ορθοδοξια η Θανατος".

Δεν ξερω αν σε βοηθησα, αν θελεις κατι ακομα, ειμαι στη διαθεση σου.

Αγγελος.

AngelosΜέλος
05/08/2005, 12:29:15
quote:

το 326
διατασει την καταστροφη ολων των θεικων ειδωλων
στην ανατολη δημευει την περιουσια των ναων και πολυτιμα αγαλματα

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ !

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ !

Αυτο πρεπει να γινει και τωρα !

Αγγελος

Edited by - Angelos on 05/08/2005 12:30:21

05/08/2005, 12:40:32
δεν ειδα τις απαντησεις σου ψηλε θες βιβλιογραφια;

παρε τους τομους του karlheinz deschner η εγκληματικη ιστορια του χριστιανισμου
και εκει θα δεις στο τελος του καθε τομου σου γραφει και απο που πηρε τις ιστορικες αναφορες

σε καθε ιστορικο γεγονος το αριθμει και στο τελος του καθε τομου σου λεει που θα ψαξεις για να δεις αν ειναι αληθεια οτι γραφει

gigenis
Γκιόζης Κάρας είναι και αυτός που νομίζει ότι αυτά που λέει έχουν ιστορικό υπόβαθρο, ενώ το μόνο που κάνει είναι να προπαγανδίζει και να λασπολογεί με μπουρδολογίες.

δεν διαφωνω ψηλε δεν διαφωνω

Άσε ρε Γηγενή, τίποτα καινούργιο έχεις να μας πεις;;; Αυτά που παραθέτεις εσύ μπορούμε να τα βρούμε σε ένα σωρό ιστοσελίδες ομόσταβλών σου! Τίποτα, μα τίποτα δεν έχει κάποια ιστορική σοβαρότητα.

πρωτον ποσες φορες πρεπει νασου πω οτι αντιθετα με σενα που κανεις τουμπες απο την χαρα σου οταν οι ιερεις σε αποκαλουν προβατο και παρακαλας να σε δεχτουνε στο σταβλο τους οτι εγω δεν ανοικω σε κανενα σταβλο
το αν αυτα που παραθετω εχουν η οχι ιστορικη σοβαροτητα ειναι πολυ ευκολο να το αποδειξεις
ξεκινα λοιπον να αποδειξεις οτι αυτα που γραφω ειναι ανακριβιες που σκοπο εχουν να σπηλωσουν το αμεμπτου ηθικης προσωπο της μιας ορθοδοξης αγιας επισκοπηκης σταβλοκαταστασης που ανοικεις

<<Έχουν αντιμετωπισθεί τα όσα κίβδηλα παρεθέτεις άπειρες φορές.>>

που ; στον υπνο σου; γιατι εγω δεν εχω δει ακομη αντιμετωπισει ιστορικων γεγονοτων

<<Το θέμα είναι να θέλουμε να καταλάβουμε και ορισμένα πράγματα,>>
ακριβως ψηλε ακριβως

<<αν εσύ όμως είσαι τυφλός και επιμένεις στην καραμέλα, δικαίωμά σου.>>

μιλας εσυ για καραμελα που το μονο που ξερεις να λες ειναι

<<εισαστε εγκαθετοι ειρθατε να καταστρεψετε το αγιο αποστολικο εργο της αγιας εκκλησιας
το αν καποιοι εκαναν και ενα δυο φονους και ετυχε να ειναι χρηστιανοι αυτο δεν σημενει τιποτα
ο χριστος ειπε για αγαπη
αυτα που λετε ειναι ξενοφερτα ειναι μια μοδα και θα περασει
εχουμε απαντησει σε αυτα που λετε(απαντηση δεν βλεπω)>>

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

snoopyΜέλος
05/08/2005, 12:45:37
quote:
Dying_Incubus:
Τα εγκλήματα όμως έγιναν για να καθιερωθεί ο Χριστιανισμός.
Αν πάλι διαφωνείς, τι έχεις να πείς για τον Μέγα Θεοδόσιο?
Τι έχεις να πείς για την Ιερά Εξέταση στο Μεσαίωνα?
Τι έχεις να πείς για την τρομοκρατία που ασκεί η εκκλησία καθημερινά στους πιστούς της πως αν δεν συμφωνούν με τις επιταγές της θα καίγονται αιώνια στην Κόλαση...?
Και για να έχει δισεκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο, με ποιόν τρόπο επιβλήθηκε αυτή η θρησκεία?
Στην Αμερική που πήγαν οι conquistadors με ποιόν τρόπο "εκπολίτισαν" τους Ινδιάνους που "ήταν άγριοι"?

Συγνώμη φίλε αλλά άνθρωποι είμαστε, δέν είμαστε αγγελούδια.
Θα παρεκτραπούμε και πολύ επικύνδυνα. Αυτοί οι άνθρωποι σε όποια θρησκεία και άν ανήκανε τα ίδια και χειρότερα θα έκαναν.
Ξεχνάς τις ανθρωποθυσίες στον αρχαίο κόσμο όταν ήταν άγνωστος εντελώς ο Χριστιανισμός?
Αυτό που μετράει είναι μόνο η φιλοσοφία του, και η διδασκαλία του Κυρίου, το πώς θέλανε κάποτε κάποιοι μεγαλομανείς και παρανοικοί να τον επιβάλλουν για να θεοποιήσουν τον εαυτό τους δέν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτά που πρεσβεύει ο Χριστιανισμός!!
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ...
Καλά είπε ο Ψηλός, σε λίγο θα μας βγάλετε τον Ρωχάμη, τον Παπαχρόνη και τον Κουφοντίνα για σύμβολα του Χριστιανισμού!!!

05/08/2005, 13:23:39
Δεν είπα εγώ οτι είμαστε γατιά, άνθρωποι είμαστε...
Αλλά μην ακούω κιόλας οτι ο Χριστιανισμός επικράτησε επειδή διάφοροι άνθρωποι με την θέληση τους τον ασπάστηκαν..
Άλλο ασπάζομαι κάτι με την θέληση μου κι άλλο επειδή αναγκάζομαι.
Αν μη τι άλλο είναι ιστορικά ανακριβές.
Και στο κάτω-κάτω είναι παράλογο να λέμε πως ο Χριστιανισμός αν και διδάσκει την αγάπη και την ειρήνη, επικράτησε με την βία.
Οπότε αυτό που μπορώ να καταλάβω είναι πως από την αρχή της γέννησης αυτής της θρησκείας διαμορφώθηκε όχι από ένα Θεό αλλά από μερικούς ανθρώπους.
Κι επειδή αναφέρεις για ανθρωποθυσίες άλλων θρησκειών (δε λέω πως ήταν σωστές), δε νομίζω να είχαν ως αρχή τους οτι βασίζονταν τάχα στην αγάπη και στην ειρήνη.

05/08/2005, 13:33:49
Λοιπόν Dying_Incubus και όσοι υποστηρίζετε ότι ο Χριστιανισμός επιβλήθηκε με τη βία, θα σας ρωτήσω κάτι πολύ απλό που καταδεικνύει την ανακρίβεια του ισχυρισμού σας.

Γιατί τότε, δεν επιβλήθηκε και ο Μουσουλμανισμός στους Έλληνες, μιας που η τουρκική κατοχή ήταν πιο μακρόχρονη και επίμονη, καθώς και πιο απάνθρωπη και απόλυτη;;;
Γιατί οι τούρκοι δεν τα καταφέραν και οι εβραίοι τα καταφέραν, εφόσον και οι δύο χρησιμοποιήσαν τη βία (σύμφωνα με τα λεγόμενά σας);

Φιλικά όπως πάντα

GDS1Μέλος
05/08/2005, 13:49:23
Ψηλός
"Λοιπόν Dying_Incubus και όσοι υποστηρίζετε ότι ο Χριστιανισμός επιβλήθηκε με τη βία, θα σας ρωτήσω κάτι πολύ απλό που καταδεικνύει την ανακρίβεια του ισχυρισμού σας."

Έλα, πες μας, πες μας

Ψηλός
"Γιατί τότε, δεν επιβλήθηκε και ο Μουσουλμανισμός στους Έλληνες, μιας που η τουρκική κατοχή ήταν πιο μακρόχρονη και επίμονη, καθώς και πιο απάνθρωπη και απόλυτη;;;"

Ε, δεν παίζεσαι ρε Ψηλέ, περίμενα να πεις κάτι πραγματικά που θα αλλάξει το σκεπτικό μου και εσύ είπες την πιο Κοσμοιστορική χαζομάρα... ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ...

Δηλαδή απίστευτο... αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....και επειδή αχαχαχαχαχαχαχα τότε άχαχαχαχαχαχα, άστο Ψηλέ άστο να πάει το ρημάδι

05/08/2005, 13:50:15
Δε νομίζω πως οι Τούρκοι είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να εξισλαμίσουν τους Έλληνες.
Ακόμα κι η αρπαγή των Ελληνόπουλων κι ο φανατισμός τους από μικρή ηλικία καθώς κι ο εξισλαμισμός τους είχε ως κύριο λόγο να αυξήσουν οι Τούρκοι την στρατιωτική τους δύναμη.
Η Ελλάδα και τα υπόλοιπα κατεκτημένα εδάφη για τους Τούρκους ήταν μία καλή ευκαιρία για εκείνους να επεκταθούν εδαφικά και να επιβάλλουν φορολογία (Δεκάτη κτλ) στους υποτελείς λαούς τους για να αυξήσουν και την οικονομική τους δύναμη.
Επιπλέον, δε νομίζω να επενέβησαν σημαντικά στο έργο της Εκκλησίας κι ούτε υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές για σφαγές υψηλόβαθμων ιερέων κτλ.
Τέλος, για τους Έλληνες οι Τούρκοι ήταν οι ξένοι, οι άγριοι κι οι αλλόθρησκοι που τους έβλεπαν με μίσος.
Λογικό είναι να μη μπορούσαν να εξισλαμιστούν εύκολα...

actrΜέλος
05/08/2005, 13:51:33
quote:
Δεν νομίζετε ότι αρκετά ανεχόμαστε τα διάφορα "κοσμητικά" επίθετα που ασύστολα χρησιμοποιήτε για κάτι που αποτελεί νόημα ζωής για το 98% του Ελληνικού λαού σήμερα;;;

Και οι μήγες ξέρεις πόσες είναι πάνω στη Γη...
Τί σημαίνει οτι πρέπει να μάθουμε να πετάμε?

quote:
Καλά είπε ο Ψηλός, σε λίγο θα μας βγάλετε τον Ρωχάμη, τον Παπαχρόνη και τον Κουφοντίνα για σύμβολα του Χριστιανισμού!!!

Με τη μόνη διαφορά οτι τον Κωνσταντίνο και το Θεοδόσιο η εκκλησία επίσημα τους έκανε αγιους...

Φίλε Ψηλέ μπορείς να μου απαντήσεις γιατί ενώ στα υπόγεια του Βατικανού υπάρχουν χιλιάδες κείμενα γραμμένα στα αραμαϊκά, δεν βγαίνουν στην επιφάνεια? Ετσι για να μορφωθούμε λιγάκι βρε αδερφε...

There is no dark side of the moon really... as a matter of fact it's all dark
05/08/2005, 13:57:07
Dying_Incubus
όλα αυτά τα ωραία που λες λοιπόν, γιατί δεν ίσχυσαν και μόλις πρωτοεμφανίστηκε ο Χριστιανισμός στην Ελλάδα;;

Όταν ρώτησα κάποια στιγμή (δεν θυμάμει ποιος απάντησε), πώς είναι δυνατόν να μας έπιασαν κορόιδα κάτι "φτωχοί και αγράμματοι ψαράδες" η απάντηση που πείρα ήταν πως, ναι όντως μας έπιασαν κορόιδα "12 αγράμματοι ψαράδες"!!! ποιους;;; εμάς που δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού στην υφήλιο όλη!!!

Βλέπεις λοιπόν σε τι σημείο φτάνει κάποιος και τι είδους απάντηση δίνει προκειμένου να στηρίξει την αντιχριστιανική του προπαγάνδα;;
Δεν διστάζει να μας χαρακτηρίσει και όλους τους Έλληνες κορόιδα!!

Μια τέτοια απάντηση τη θεωρείς σοβαρή;;;

Φιλικά όπως πάντα

05/08/2005, 14:00:52
quote:
Φίλε Ψηλέ μπορείς να μου απαντήσεις γιατί ενώ στα υπόγεια του Βατικανού υπάρχουν χιλιάδες κείμενα γραμμένα στα αραμαϊκά, δεν βγαίνουν στην επιφάνεια? Ετσι για να μορφωθούμε λιγάκι βρε αδερφε...

Είσαι σίγουρος για την ύπαρξη αυτών των κειμένων;;;; Από που αντλείς τις πηγές σου;;;
Αν υπάρχουν όντως, δεν γνωρίζω τι λένε αυτά τα κείμενα και γιατί δεν τα δημοσιοποιούν!! Ούτε και θεωρώ τον εαυτό μου ικανό να δίνει απαντήσεις και να εκπροσωπεί το Βατικάνο.
Αν ήταν έτσι, θα ζητούσα μισθό από τον Πάπα!!

Φιλικά όπως πάντα

actrΜέλος
05/08/2005, 14:02:32
quote:
Αν υπάρχουν όντως, δεν γνωρίζω τι λένε αυτά τα κείμενα και γιατί δεν τα δημοσιοποιούν!! Ούτε και θεωρώ τον εαυτό μου ικανό να δίνει απαντήσεις και να εκπροσωπεί το Βατικάνο.
Αν ήταν έτσι, θα ζητούσα μισθό από τον Πάπα!!

οκ, με κάλυψες

There is no dark side of the moon really... as a matter of fact it's all dark
GDS1Μέλος
05/08/2005, 14:03:27
Ψηλός
"Δεν διστάζει να μας χαρακτηρίσει και όλους τους Έλληνες κορόιδα!!"

Για την σημερινή εποχή δεν έχει άδικο, την τότε εποχή από το να πεθάνεις εεε εντάξει και Μουσουλμάνος γίνεσαι...

Ψηλέ
"Βλέπεις λοιπόν σε τι σημείο φτάνει κάποιος και τι είδους απάντηση δίνει προκειμένου να στηρίξει την αντιχριστιανική του προπαγάνδα"

Φαντάσου μετά από 2000 χρόνια και κάποιοι ακούνε ακόμα την τότε χριστιανική προπαγάνδα και την πιστεύουν....!!!!!! Λυπηρό Λυπηρό

05/08/2005, 14:16:22
GDS1, συμπάθα με αλλά δεν σε έπιασα, τα κάνεις πιο λιανά;;

Φιλικά όπως πάντα

05/08/2005, 14:17:27
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου....
Ψηλέ, σου είπα με ποιούς τρόπους επεβλήθη ο Χριστιανισμός και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη.
Όσο για τους 12 αγράμματους ψαράδες, δεν είπα ποτέ οτι μας επιβλήθηκαν αυτοί. Ποιός τους υπολόγιζε άλλωστε τότε?
Μας επέβαλαν τον Χριστιανισμό άλλοι, πολύ πιο μεθοδευμένα και έχω αναφέρει επανειλημμένως πώς και ποιοί τον επέβαλαν που το θεωρώ κουραστικό να τα επαναλαμβάνω πάλι...
Ας σου θέσω κι εγώ με τη σειρά μου ένα εντελώς άσχετο θέμα, που έχω ξαναθέσει κι ακόμα περιμένω να μου δοθεί απάντηση:
Πώς γίνεται αφού οι Πρωτόπλαστοι ήταν λογικά ή λευκοί ή κίτρινοι ή μαύροι ή κόκκινοι να έχουμε σήμερα τις 4 αυτές φυλές?

GDS1Μέλος
05/08/2005, 14:20:54
ΤΟΤΕ
Ωραία φαντάσου έρχεται ο Χ στο σπίτι σου και σου λέει ότι αν δεν ακολουθήσεις την Θρησκεία του θα Βιάσει την Γυναίκα σου τα Παιδιά σου και εσύ θα τον Βλέπεις, αν επιμένεις θα σας καθαρίσει όλους.... Εσύ τι κάνεις;;;;;;

Θα πεις ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ........

(Μην το πάρει προσωπικά όλοι αυτό θα κάναμε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης είναι πολύ δυνατό)

ΤΩΡΑ
Τώρα το ότι σήμερα ενώ έχουμε πολλές περισσότερες γνώσεις δεν πάει να πει ότι δεν πέφτουμε σε πλάνη.... Παραδείγματα άπειρα από την Θρησκεία μέχρι την Πολιτική, από το Ποδόσφαιρο μέχρι την Σχέση των Ανθρώπων....

Ελπίζω να είμαι κατανοητός...

05/08/2005, 14:27:40
Τελικά, μαζί μιλάμε αλλά, ως φαίνεται, χώρια καταλαβαινόμαστε.

Μάλλον δεν κατάλαβες καν την ερώτηση αλλά και την απάντηση που δόθηκε.

Εγώ αναφέρθηκα στον πρώτο καιρό (ας πούμε άπό το 0 έως το 300 μ.Χ.) όπου το να γίνει κανείς Χριστιανός, όχι μόνο δεν τους το επέβαλαν με το ζόρι αλλά κινδύνευαν κιόλας όταν αποδεχόταν το Χριστιανισμό, από τους ειδωλολάτρες, και όχι λίγοι Χριστιανοί μαρτύρησαν από τους κατά τα άλλα "ανεξίθρησκους" ειδωλολάτρες.

Κατάλαβες τώρα που είναι το παράξενο;;;

Φιλικά όπως πάντα