ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σκέφτεστε το Θεό ως επιστήμονα ή ως καλλιτέχνη; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Σκέφτεστε το Θεό ως επιστήμονα ή ως καλλιτέχνη; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve63 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
03/07/2010, 22:57:08
quote:
Allzzaro,δέν ξέρω άν το έχεις δεί το θέμα που έχει ανοίξει παλιά εδώ στο esoterica,αν όχι τότε οι πληροφορίες εδώ πέρα,είναι πάρα πολύ σημαντικές για εσένα.

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7855

Ευχαριστώ πολύ strangerz2 θα το κοιτάξω.

quote:
Αθεε και Γιώργο,υπάρχουν όμως άνθρωποι σαν τον Allzzaro και αρκετούς άλλους που έχουν μια διαφορετική άποψη για όλα αυτά,δέν τα θεωρούν βλακείες.Για αυτούς τα γράφω.Μήν κάνετε σαν παιδιά.

Γράφε οτι θέλεις φίλε μου.

Edited by - allzzaro on 03/07/2010 23:01:56

04/07/2010, 02:04:11
strangerz2

quote:
Οι διαφορά υπάρχει στο οτι θεωρεί τους νεφελίμ καλούς.

Φίλε μου strangerz2 αν η αναφορά σε ελοχείμ και νεφελείμ (προσωπικά δεν προτιμώ αυτά τα ονόματα), είναι συμβολική και παραπέμπει στον εποικισμό του πλανήτη μας και (ίσως) στην μετάλλαξη χθονίων οντοτήτων, τότε αυτά τα όντα είναι αγαθά και φορείς της δημιουργίας.

Αν όμως, που είναι και το πιθανότερο κατά τη γνώμη μου, συμβολίζουν την αποστασία απ' τη συμπαντική συνειδητότητα και η υποτιθέμενη αναπαραγωγή, με τον φυσικό τρόπο, μεταξύ αυτών και των χθονίων ή των ανθρώπων (εποίκων) που συμμετείχαν στη δημιουργία, κωδικοποιεί γενετικά πειράματα και δημιουργία αλλόκοτων όντων, που αναφέρονται στη "μυθολογία" των Ελλήνων και άλλων λαών, τότε είναι οι "κακοί".

Θεωρώ ότι, όποια γνώμη και να έχει κάποιος, δεν είναι επικίνδυνη, διότι ο καθένας μας, όταν θα έρθει η ώρα, θ γνωρίζει τα "στρατόπεδα" και σε ποιό είναι ταγμένος.......

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

strangerz2Μέλος
04/07/2010, 09:44:11
quote:
Εγώ γι' αυτές τις περιπτώσεις άνοιξα αυτό το θέμα.

Για να γράφουμε όποια τρέλλα θέλουμε και να μην μας ενοχλούν οι... λογικοί, με τις νηπιακές γνώσεις της επιστήμης...

Ωραίο το θέμα σου,βάζεις απο την αρχή φρένο στην ανούσια κόντρα.

quote:
σε ποιο από όλα να απαντήσω;
στο ότι οι άγγελοι την μια στιγμή δεν έχουν φύλο και την άλλη γκαστρώνουν αβέρτα της γυναίκες;
στο ότι εξωγήινοι έρχονται στην γη και δεν τους επηρεάζει ούτε η σύσταση της ατμοσφαίρας ούτε τα βακτήρια που υπάρχουν στην γη ούτε τα δικά τους βακτηρία επηρεάζουν εμάς και όλα αυτά την στιγμή που εμείς για να πάμε από την αθήνα στην βομβάη πρέπει να κάνουμε 500 εμβόλια και να μην πίνουμε νερό από την βρύση για να μην κολλήσουμε τίποτα;

Δέν έχω σκοπό να συνεχίσουμε την κόντρα,αλλά μιας και αναφέρεις οτι οι άγγελοι δέν έχουν αναπαραγωγικά όργανα,πρέπει να σου απαντήσω οτι αυτά που έχεις ακούσει για όλα αυτά,είναι οι αληθινές μπουρδολογίες.Εχουν κατασκευάσει μια ψεύτικη εικόνα για όλα αυτά και δυστηχώς οι μάζα έχει πέσει στην παγίδα.

Μας έχουν κάνει να πιστεουμε οτι όλα αυτά είναι φαντασίες,επειδη τα στοιχεία που δίνουν,έτσι όπως τα δίνουν, κάνουν αυτομάτως το θέμα να γελιοποιείται,γκρί ανθρωπάκια σου λέει ο άλλος,χαχαχαχα.

Σκέψου λίγο,πόσο σοφό είναι να απορίπτεις κάτι αμέσως χωρίς κάν να το εξετάσεις,να το σκεφτείς.Οκ ξέρω,λείπουν τα στοιχεία που θα σου αποδείξουν στα σίγουρα αυτό που θέλεις,ομως και πάλι,ότι δέν φένεται δέν σημαίνει οτι δεν υπάρχει.Αν εσύ βρίσκεσαι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο,πόσο εύκολο είναι να το βρείς? Αν δέν το βρείς,αυτό δέν θα σημαίνει οτι δέν υπάρχει.Απλά θέλω να σου πώ,να μήν είσαι τόσο απόλυτος.θυμήσου τον Σωκράτη,γιατί η πυθία έλεγε οτι αυτός είναι ο σοφότερος? Γιατί πολύ απλά σε αντίθεση με άλλους,δέν έλεγε οτι αυτός είχε γνώση για κάτι,αντιθέτως είχε συνειδητοποιήσει οτι ΔΕΝ ήξερε τίποτα στα σίγουρα.

Σκέψου λίγο,πόσο σίγουρος είσαι οτι όντως αυτά είναι μπουρδολογίες?Ακόμα και άν δέν έχουμε αυτούσιες αποδείξεις.Θα έβαζες το χέρι σου στην φωτιά για αυτά που υποστηρίζεις?

Αν είναι να ειρωνευτείς πάλι,καλύτερα να μήν απαντήσεις σε παρακαλώ.

quote:
Φίλε μου strangerz2 αν η αναφορά σε ελοχείμ και νεφελείμ (προσωπικά δεν προτιμώ αυτά τα ονόματα), είναι συμβολική και παραπέμπει στον εποικισμό του πλανήτη μας και (ίσως) στην μετάλλαξη χθονίων οντοτήτων, τότε αυτά τα όντα είναι αγαθά και φορείς της δημιουργίας.

Αν όμως, που είναι και το πιθανότερο κατά τη γνώμη μου, συμβολίζουν την αποστασία απ' τη συμπαντική συνειδητότητα και η υποτιθέμενη αναπαραγωγή, με τον φυσικό τρόπο, μεταξύ αυτών και των χθονίων ή των ανθρώπων (εποίκων) που συμμετείχαν στη δημιουργία, κωδικοποιεί γενετικά πειράματα και δημιουργία αλλόκοτων όντων, που αναφέρονται στη "μυθολογία" των Ελλήνων και άλλων λαών, τότε είναι οι "κακοί".

Θεωρώ ότι, όποια γνώμη και να έχει κάποιος, δεν είναι επικίνδυνη, διότι ο καθένας μας, όταν θα έρθει η ώρα, θ γνωρίζει τα "στρατόπεδα" και σε ποιό είναι ταγμένος.......

Αυτό το τελευταίο που λές,ελπίζω να ισχύει πραγματικά.