- Το Βιβλίο της Ουράντια- Προσκληση για συζητηση - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:Αγαπητή galadriel, θα ήθελες να μας δώσεις και εκδοτικό οίκο;
Stanislas de Guaita
"Το Πρόβλημα του Κακού στο Αστρικό Πεδίο"
Μέρος Πρώτο,
Προοίμιο, κεφ. 2ο
Ζήσε τη στιγμή!

είναι από τις εκδόσεις Τετρακτύς
και χρόνια πολλά για την γιορτή σου
κάθε ευχή για ευτυχία και δημιουργία στη νέα σου ζωή...
Galadriel of Galadhrim
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
Απλώς, να αναφέρω ότι το Στέφανος δεν είναι το πραγματικό μου όνομα, αλλά τις ευχές τις δέχομαι, καθώς γιόρταζα πολύ πρόσφατα. ![]()
![]()
Ζήσε τη στιγμή!

Πολύχρονος και Πολύχρωμος λοιπόν!
να'σαι πάντα καλά!
Galadriel of Galadhrim
WARNING !
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Tolis1 ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΑΓΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ????
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ???
ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΕΡΙ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΕΙΣ...
Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...
Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΗ Η ΜΑΥΡΗ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
εκτός αυτού η πρόθεση προσδιορίζει και το ποιες δυνάμεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν...
Και το "πως" και το τι "χρώμα" θα έχει το τελικό αποτέλεσμα....
Galadriel of Galadhrim
WARNING !
Κατ' αρχήν θα ήθελα να δώσω τον ορισμό της λέξης Μαγεία, βάση της κλασικής μυστικιστικής βιβλιογραφίας. (Γ.Σ.)
ΜΑΓΕΙΑ
"Είναι η χρήση Αστρικών δυνάμεων τις οποίες κάποιος μπορεί να κατέχει ή η επίκληση πνευμάτων που κατέχουν ορισμένες δυνάμεις και η διαμεσολάβησή τους προκειμένου ο μάγος να επιτύχει στόχους στο Υλικό Επίπεδο. Οι δυνάμεις αυτές μπορεί να είναι έμφυτες στο μάγο ή μπορεί να τις αποκτήσει και να τις καλλιεργήσει, ερχόμενος σα μαθητής, σε επαφή με άλλους μάγους ή ακόμα με τη βοήθεια και την καθοδήγηση από οντότητες του Αστρικού Επίπεδου. Συνήθως ο μαθητευόμενος μάγος δίνει ανταλλάγματα, εν γνώσει ή εν αγνοία του για τη διδασκαλία που παίρνει και το βασικότερο από αυτά είναι η τυφλή υπακοή, στο “ δάσκαλο μάγο” , η στο πνεύμα που τον καθοδηγεί. Αυτή η υπακοή πολλές φορές αποβαίνει μοιραία για τη νοητική, συναισθηματική και ψυχική υγεία του μαθητευόμενου. Οι ενέργειες των μάγων, είναι λιγότερο ή περισσότερο αρνητικές, ανεξάρτητα από το χαρακτηρισμό σαν “λευκή” ή “μαύρη” μαγεία. Πολλοί χρησιμοποιούν τον όρο Λευκή Μαγεία αντί του όρου Πνευματισμός ή Πνευματολατρεία".
Αγαπητέ Tolis1
Μπορώ να πώ ότι συμφωνώ με τα περισσότερα από αυτά που γράφεις.
Αν και στο θέμα των θαυμάτων του Χριστού σε πολλά σημεία στο Ευαγγέλιο ο ίδιος ο Χριστός έλεγε στους μαθητές του να μη πουν σε κανένα για το θαύμα Του. Τα θαύματα τα έκανε μόνο: "...;ίνα ίδωσι και πιστεύσωσι οι μαθητές Αυτού..."Και απ'όσα λέγονται από τους μύστες και τους Αγίους ένας Δάσκαλος του βεληνεκούς του Ιησού δε κάνει θαύματα για να προσελκύσει οπαδούς. Τα θαύματα συντελούνται σε προσωπικό επίπεδο και δεν αποκαλύπτονται.
Όσον αφορά τη μαγεία που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί ή που να θέλει να χρησιμοποιήσει, είναι ένα θέμα καθαρά προσωπικό του καθενός, κατά πόσο θέλει να αποκτήσει τη Θέωση ή να κάνει μαγείες.
Τίποτα δεν είναι κατακριτέο, απλώς ο αληθινός αναζητητής του Θεού δεν αναλίσκεται σε τέτοια πράγματα γιατί δεν τον οδηγούν πουθενά.
Λέγεται, ότι η πραγμάτωση του Θεού γίνεται μόνο στο επίπεδο της ψυχής και όχι του νου και της διάνοιας. Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με εσωστροφή και διαλογισμό.Όταν μπορέσεις και εστιάσεις τη προσοχή σου (όπου προσοχή είναι η εξωτερική έκφραση της ψυχής) στην έδρα της, δηλαδή ανάμεσα και πίσω από τα δύο φρύδια και με τη Χάρη του Θεού αρχίσεις να βιώνεις τις εσωτερικές πραγματικότητες, τότε δε έχεις κανένα ενδιαφέρον να ασκήσεις οποιαδήποτε είδους μαγεία.
"One glance of the Master
can make our soul
dance in ecstasy"
Ποιά είναι αυτή η κλασική μυστικιστική βιβλιογραφία; Μπορούμε να ξέρουμε;
Και για να ξεφύγουμε λίγο από τα τετριμμένα, θα πρότεινα τα θέματα:
- Mαγεια η θεουργια;
- To Μέγα Απόρρητο
- ESOTERICA.gr - -= Απόκρυφες Επιστήμες =- - ΜΑΓΕΙΑ. Η Αληθινή Επιστήμη του Θεού
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Galadriel of Galadhrim
WARNING !
quote:
Καλησπέρα σε όλους.
Κατ' αρχήν θα ήθελα να δώσω τον ορισμό της λέξης Μαγεία, βάση της κλασικής μυστικιστικής βιβλιογραφίας. (Γ.Σ.)ΜΑΓΕΙΑ
"Είναι η χρήση Αστρικών δυνάμεων τις οποίες κάποιος μπορεί να κατέχει ή η επίκληση πνευμάτων που κατέχουν ορισμένες δυνάμεις και η διαμεσολάβησή τους προκειμένου ο μάγος να επιτύχει στόχους στο Υλικό Επίπεδο. Οι δυνάμεις αυτές μπορεί να είναι έμφυτες στο μάγο ή μπορεί να τις αποκτήσει και να τις καλλιεργήσει, ερχόμενος σα μαθητής, σε επαφή με άλλους μάγους ή ακόμα με τη βοήθεια και την καθοδήγηση από οντότητες του Αστρικού Επίπεδου. Συνήθως ο μαθητευόμενος μάγος δίνει ανταλλάγματα, εν γνώσει ή εν αγνοία του για τη διδασκαλία που παίρνει και το βασικότερο από αυτά είναι η τυφλή υπακοή, στο “ δάσκαλο μάγο” , η στο πνεύμα που τον καθοδηγεί. Αυτή η υπακοή πολλές φορές αποβαίνει μοιραία για τη νοητική, συναισθηματική και ψυχική υγεία του μαθητευόμενου. Οι ενέργειες των μάγων, είναι λιγότερο ή περισσότερο αρνητικές, ανεξάρτητα από το χαρακτηρισμό σαν “λευκή” ή “μαύρη” μαγεία. Πολλοί χρησιμοποιούν τον όρο Λευκή Μαγεία αντί του όρου Πνευματισμός ή Πνευματολατρεία".Αγαπητέ Tolis1
Μπορώ να πώ ότι συμφωνώ με τα περισσότερα από αυτά που γράφεις.
Αν και στο θέμα των θαυμάτων του Χριστού σε πολλά σημεία στο Ευαγγέλιο ο ίδιος ο Χριστός έλεγε στους μαθητές του να μη πουν σε κανένα για το θαύμα Του. Τα θαύματα τα έκανε μόνο: "...;ίνα ίδωσι και πιστεύσωσι οι μαθητές Αυτού..."Και απ'όσα λέγονται από τους μύστες και τους Αγίους ένας Δάσκαλος του βεληνεκούς του Ιησού δε κάνει θαύματα για να προσελκύσει οπαδούς. Τα θαύματα συντελούνται σε προσωπικό επίπεδο και δεν αποκαλύπτονται.Όσον αφορά τη μαγεία που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί ή που να θέλει να χρησιμοποιήσει, είναι ένα θέμα καθαρά προσωπικό του καθενός, κατά πόσο θέλει να αποκτήσει τη Θέωση ή να κάνει μαγείες.
Τίποτα δεν είναι κατακριτέο, απλώς ο αληθινός αναζητητής του Θεού δεν αναλίσκεται σε τέτοια πράγματα γιατί δεν τον οδηγούν πουθενά.Λέγεται, ότι η πραγμάτωση του Θεού γίνεται μόνο στο επίπεδο της ψυχής και όχι του νου και της διάνοιας. Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με εσωστροφή και διαλογισμό.Όταν μπορέσεις και εστιάσεις τη προσοχή σου (όπου προσοχή είναι η εξωτερική έκφραση της ψυχής) στην έδρα της, δηλαδή ανάμεσα και πίσω από τα δύο φρύδια και με τη Χάρη του Θεού αρχίσεις να βιώνεις τις εσωτερικές πραγματικότητες, τότε δε έχεις κανένα ενδιαφέρον να ασκήσεις οποιαδήποτε είδους μαγεία.
"One glance of the Master
can make our soul
dance in ecstasy"
Κάπως έτσι ![]()
Καλή χρονιά σε όλους!!!
quote:
μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ βλέπω...
Galadriel of Galadhrim
WARNING !
Κάπως έτσι ![]()
![]()
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
1.Αγαπητοί κ.κ. του esoterica, μην βαυκαλίζεστε ότι το φόρουμ έχει χιλιάδες μέλη. Όσο χρόνο παρακολουθώ τις συζητήσεις, η διαπίστωσή μου είναι πως τα ενεργά μέλη δεν ξεπερνούν τα 50 με 60 (μπορεί να λέω και πολλά).
2.Το επίπεδο των συζητήσεων έχει πέσει δραματικά. Αξιολογότατοι άνθρωποι με εύρος γνώσεων έχουν αποχωρήσει, σιωπηρώς ή όχι, με αποτέλεσμα η εικόνα που παρουσιάζεται να είναι επίπεδου <<Πώς να ονομάσω τη γάτα μου>>.
3.Ο τρόπος συμπεριφοράς του Admin θυμίζει επίδοξο αρχηγίσκο που προσπαθεί να επιβάλει τη γνώμη του οταν δεν του αρέσει καποιο θέμα.
4.Εξηγηστε μας με ποια κριτιρια επιλέγονται οι λεγόμενοι συντονιστες. Αναρωτιεμαι ας πουμε η ισχνότατη παρουσια καποιου morent αποτελει κριτιριο επιλογης του για τη θεση του συντονιστου
5.Και για να μην νομιστεί οτι ηρθα να τη πω στους διαχειριστες και συντονιστες, αναρωτιεμαι πόσοι και ποιοι απο δω μέσα εχουν μυρουδια απο εσωτερισμο. Παρα πολυ λιγοι. Θα συμφωνησω και θα προσυπογραψω την έκφραση του ΑΙΟΝ ΒΛΑΧΟΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ. Αυτο είναι το 95 τοις εκατό οσων συναγελάζονται διαδικτυακά εδω μέσα. Ποτηράκια, τραπεζάκια, κορίτσια με γιαλινα ματια, Εψιλονιστες και λοιποι μ@λ@κες δεν εχουν καμμια σχεση με τον εσωτερισμο που σημαινει σε απλουστατα ελληνικα γνωριζω τον εαυτο μου πρωτα και μετα παλευω για τον υπολοιπο κοσμο.
Ειχα και πολλα αλλα να πω αλλα αρκετή φαια ουσια ξοδεψα. Το μονο που σας ευχομαι ειναι
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ γιατι έρχετε γιαουρτουπόλεμος
ΦΙΛΕ Labolas Glasya ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ????
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΣΕΣ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ??????
ΤΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ 2 ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ????
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ **ΒΛΑΧΟΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ** ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.....
ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.....
ΑΝΑΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ/Η Labolas Glasya.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
![]()
Θεμιτές οι παρατηρήσεις σου και νομίζω ότι θα πρέπει να ληφθούν υπόψη των διαχειριστών - συντονιστών του forum, αν φυσικά δεν έχει γίνει ήδη που προσωπικά πιστεύω ότι έχει γίνει.
Δεν μπορώ να πω ότι είμαι εσωτεριστής, ούτε και συμμετέχω ενεργά σε θέματα για τα οποία δεν έχω τεκμηριωμένη άποψη αλλά θα ήθελα να σου απευθύνω μια-δυο ερωτήσεις:
α) Ποιοι είναι αυτοί από τους διαχειριστές - συντονιστές του forum που βαυκαλίζονται ότι το forum έχει χιλιάδες μέλη;
β) Βάσει ποιων κριτηρίων έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο Admin προσπαθεί να επιβάλει τη γνώμη του όταν δεν του αρέσει κάποιο θέμα; Έχεις συμμετάσχει σε άλλα forums διαφορετικού θεματικού περιεχομένου από αυτό του esoterica; Πιστεύω ότι πάνω-κάτω παντού ισχύουν κάποιοι κανόνες τους οποίους πρέπει να τηρούν τα μέλη των forums. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζεις ότι για τη λειτουργία ενός forum απαιτείται έργο όχι μόνο στο "μπροστά" επίπεδο της διεπαφής με τα μέλη, αλλά και στο "πίσω" επίπεδο για την οργάνωση και συντήρησή του. Οπότε καλό θα ήταν να μην βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα για τον τρόπο με τον οποίο επιλέχθηκαν κάποιοι για διαχειριστές (όπως για παράδειγμα ο Morent).
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το επίπεδο των συζητήσεων ορισμένες φορές δεν είναι το αναμενόμενο. Τι προτείνεις λοιπόν για να λυθούν τα προβλήματα που αναφέρεις; Νομίζω θα ήταν χρήσιμη η άποψη κάποιου ο οποίος ενδιαφέρεται για τη διατήρηση της ποιότητας στο esoterica σε υψηλό επίπεδο (αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι).
Τελειώνοντας νομίζω ότι δεν πρέπει να κρίνεις και να αποδίδεις τέτοιους χαρακτηρισμούς για το σύνολο των συμμετεχόντων στο esoterica. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι άδικο.
Φιλικά
--Je^3--
"Αυτός που δεν θα γίνει ποτέ διαχειριστής"
quote:
Ξερεις καλε μου αβαταρ-τζι.αρ., στον εσωτερισμο πρεπει κανεις να θητευσει επι μακρον στην μαθητεια πριν ανοιξει το στομα του. Αλλα τι λεω τωρα. Ψιλα γραμματα
Εαν ανοιγοντας το στομα σου εκφερεις τετοιο λογο, τοτε μαλλον δεν εχει σχεση η χρονικη διαρκεια μιας μαθητειας αλλα η ποιοτητα της...
Οσο για τα υπολοιπα μαλλον το θεμα που ανοιξες θα μπορουσε να χαρακτηριστει ως διπλο (θα σε βοηθουσε εαν χρησιμοποιουσες το κουμπακι που λεει αναζητηση), και ως τετοιο μαλλον ειναι ανουσιο...
quote:
Πάει περίπου έτος από τότε που πρωτομπήκα στο σάιτ αυτό... Δεν είχα σκοπό να συμετάσχω ενεργά...
Μας άντεξες ένα χρόνο? Μπράβο σου αστέρι! Και για να'χουμε καλό ρώτημα...
1. Αφού δε σ'άρεσε,γιατί ασχολήθηκες? Ασταθείς στις αποφάσεις του άνθρωποι δε μου αρέσουν προσωπικά.
2. Ποιός σου είπε ότι χρειαζόμαστε σωτήρες?(Ψιλά γράμματα που λες και συ!)
3. Είναι πιο εύκολο να κάνεις κριτική παρά να κάνεις οτιδήποτε άλλο.
4. Πρωτομπήκες στο σαιτ για να διαβάσεις ή γράφτηκες με άλλο όνομα?
Επειδή η μαθητεία σου λοιπόν κρίνεται από αυτούς που πρέπει,άσε τους ΒΛΑΧΟΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ στην τύφλα τους και πήγαινε σε όσους δεν έχουν αυτοαναγορευτεί εσωτεριστές και σώσε τους!Όσο για το λογαριασμό σου,ΑΝ και λέω ΑΝ κλειδωθεί,θα είναι επειδή ΕΣΥ το προκάλεσες...
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Μπορείς να εκφράσεις ελευθέρα και δυνατον ευγενικα τις σκέψεις σου...
Άσχετα αν είσαι εσωτεριστης, εξωτεριστης, Βουδιστής, Χριστιανός, ελληνιστής, ποδοσφαιριστής, η ακόμα και προαγωγός!
….την Μαγδαληνή….την ξέρεις? ![]()

Ειμαι ενας φτωχος και μονος.... Βλαχοεσωτεριστης!![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 14/05/2004 22:49:39
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Labolas Glasya ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ...
quote:
Φαίνεται οτι η κριτικη είναι απαγορευτική εδώ μέσα. Γουστάρετε να ζείτε στο γυάλινο κόσμο σας και να νομίζετε ότι προσφέρετε αφήνοντας τον κάθε καραγκιοζάκο να λέει οτι του ερθει στη γκλαβα. Ξερεις καλε μου αβαταρ-τζι.αρ., στον εσωτερισμο πρεπει κανεις να θητευσει επι μακρον στην μαθητεια πριν ανοιξει το στομα του. Αλλα τι λεω τωρα. Ψιλα γραμματα
quote:
ΑΝΑΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ/Η Labolas Glasya.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ...
ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΕ ...
ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ***ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ????***
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ????
Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΛΗ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ....
ΑΛΛΑ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ....
ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()