- Νέα μέτρα ασφάλειας των ΗΠΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Κωμικές ήταν και οι δηλώσεις των υπευθύνων με τους λόγους που "απαιτούν" την εφαρμογή των μέτρων. Τελικά η βλακεία των ανθρώπων αυτών δεν περιγράφεται... αλήθεια, τι άλλο πρόκειται να δούμε ακόμα;
Και το τραγικό της ιστορίας είναι ότι η Κυβέρνηση μέσω του Υπουργού Εξωτερικών δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση. Μάλλον ασχολούνται με άλλα θέματα... σοβαρότερα!!
Με εκτίμηση
--Je^3--

..."follow me" the wise man said, but he walked behind...
Edited by - Jejeje on 07/01/2004 12:11:10
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.
ΕΡΡΩΣΘΕ
ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.
ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279
-Λίγο παλαιότερη δήλωση του Γ.Παπανδρέου -
Θα κάνει κι αυτό τον κύκλο του...
1984-Geoge Orwell...

Once you were wild, don't let them tame you

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:quote:
Η ψήφος δια βοής δίνει δύναμη σε μια γνώμη,το αν είναι λάθος ή σωστή δεν έχει καμιά σημασία.Σε αυτή την περίπτωση μετράει μόνο το πόσοι την ασπάζονται.Και ναι,τάσσονται,δεν εκπροσωπούν,συχνά δε απλά συμφωνούν χωρίς να ξέρουν τι ακούνε.Μέσα στο πλήθος ο άνθρωπος που φοβάται γίνεται δυνατότερος,το ίδιο και η γνώμη του.Αυτό αλλάζει.Edited by - promitheus90 on 21/12/2010 00:13:37
Θύμωσες λιγάκι τώρα μαζί μου ή κάνω λάθος..???
Για το κοφτό των απαντήσεών μου λες;Καθόλου ρε συ Δήμο.Είσαι σύντομος απλά στις ερωτήσεις σου και θέλω να είμαι και γω στις απαντήσεις μου καθώς επίσης και σαφής για να μη σε μπερδεύω.
.Συνέχισε!
quote:
Έχει συμβεί και στις δύο περιπτώσεις "άλλων".
Πάλι αναλόγως το θέμα υπάρχει και αντίστοιχη ένταση στην ανδροπαρέα.Το κοινό μάλιστα αν είναι φιλοθεάμον,διψάει για καβγά.Καθώς εκεί εκφράζεται πιο αληθινά η αντιπαράθεση,βρωμάει ο αέρας τεστοστερόνη
Ωστόσο , θα ήθελα να μου πείς και στην περίπτωση της αντροπαρέας , ποιά ιδιότητα έχουν τα μέλη που την απαρτίζουν...
Άρα δεν είναι αντίστοιχη η ένταση..στην περίπτωση που υπάρχει "μισοφόρι" όπως λές "Ο αέρας βρωμάει τεστοστερόνη"...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Edited by - Εαρινός on 21/12/2010 00:21:51
quote:
Ακριβώς...όταν υπάρχουν θηλυκά υπάρχει και η κατάλληλη κοσμιότις.Και κει βέβαια μια αντιπαράθεση μπορεί να γίνει αισθητή αλλά ναι υπάρχει μια εγκράτεια.
Κοσμιότητα μπορεί να υπάρχει αλλα η ένταση είναι ιδια με αυτην που ενδεχομένως υπήρχε και με μια αντροπαρέα???

quote:
Προφανώς...απλά είναι σε λανθάνουσα κατάσταση...σαν τους ιούς όταν μπαίνουν στα κύτταρα.Στις ανδρικές υποθέσεις δεν ανακατεύονται οι γυναίκες
.
Δεν ρώτησα το τι κάνουν οι γυναίκες αλλα πως "λειτουργούν" με την παρουσία τους και μόνο στην ψυχολογια των αντρών , ακόμα και αμίλητες να είναι αλλα ωστόσο παρούσες...

quote:
Τι έχεις καταλάβει απο την συζήτηση που κάναμε μέχρι τώρα???
Ότι πρέπει να μείνει μόνο ένας,ο δυνατότερος...Ο "φαλλός".
quote:quote:
Τι έχεις καταλάβει απο την συζήτηση που κάναμε μέχρι τώρα???Ότι πρέπει να μείνει μόνο ένας,ο δυνατότερος...Ο "φαλλός".
Ο Φαλλός μπορεί να είναι διάτρητος???
Μπορεί να εμφανίζεται ως αδύναμος και να εκλαμβάνεται-εμφανίζεται ως Φαλλός???
Αυτός που οργίζεται και θέλει να αποδείξει ή είναι υπο το καθεστώς συγκινησιακών πειρατειών...μπορεί να εκληφθεί απο τους παρευρισκομένους ως Φαλλός???

quote:
Αν σκεφτούμε ότι η οργή τονίζει το ανδρικό στοιχείο ναι...ο εξοργισμένος δίνει την εντύπωση του φαλλού.Αλλά ποιος είναι ο εξοργισμένος;Αυτός που κομπάζει(από εκεί ξεκινήσαμε)ή ο άλλος(εγώ στην προκειμένη);;;
Για φαντάσου έναν άνθρωπο να είναι οργισμένος και να προσπαθεί κομπάζοντας να δείξει στους γύρω του , ότι είναι κάποιος...τι εντύπωση δίνει αυτός ο άνθρωπος???

quote:
Πιστεύω ότι καταφέρνει να δείξει ότι είναι αυτός ο κάποιος...καθώς ο έξυπνος κομπασμός γοητεύει...πολλές φορές ακόμα και τους ανταγωνιστές.
Όχι δεν το δέχομαι επ'ουδενί...σου έστειλα προσωπικό μήνυμα και θα τα πούμε καλύτερα εκεί...
Καλό σου βράδυ φίλε μου!!!

δες τωρα που κολλησα
quote:
Δεν μπορώ να σου βρω πιο εύκαιρο τρόπο να αντιμετωπίσεις τα διαόλια του κεφαλιού σου από το να τα πνίξεις με όλη σου τη δύναμη
να τα πνιξω αραγε ή να τα αφησω ελευθερα να εκφραστουν και ετσι να παψουν να με ζαλιζουν ? να τα πνιξω δικινδυνευοντας την αντιδραση τους που ισως με διελυε ή να τα αφησω χαλαρα και απο κοντα και να τα πρατηρω να τα κουλαντριζω για να μη ξεφευγουν ? παραξενω ετσι δεν ειναι ?
μας εχουν μαθει γενικος να συγκρατουμαστε , να καταπνιγουμε τα "μεσα" μας , ειδικα οταν αυτα δεν συμβαδιζουν με τα της κοινωνιας αποδεκτα ... αλλα μηπως ετσι ΠΑΘΑΜΕ μεγαλυτερη ζημια απο οση εαν τα αφηναμε ?
και ξερεις που το παω ? μηπως τελικα οι μαχες μας δημιουργηθηκαν ακριβως απο αυτο ? αντι να αφεθουμε καθομαστε και καταπνιγουμε "καθε τι" που δεν μας αρεσει μεσα μας ?μηπως η αποδοχη της φυσης μας , οποια και εαν ειναι αυτη ειναι ποιο σωστη απο την "αλλαγη της" ?

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]