- Έχασα 3 τέταρτα από τη ζωή μου...(!) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Κάτω Πάυλας
Πολυ τραβηγμένο για σύμπτωση...!
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
χαλαρα
αλλοι εχασαν μια ολοκληρη ζωη μεχρι να το καταταλαβουν και φυσικα οταν το πηραν χαμπαρι ηταν πολυ αργα
quote:εγω δινω αλλα τετοιες καταστασεις περνανε συνηθως απαρατηρητες "πω πω ποτε περασε η ωρα?" "ελα ρε ειναι μονο 3.00? εγω νομιζα οτι θα ειχε παει 4.00"
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και τελικά βλέπω ότι αυτό συμβαίνει σε πολλούς αλλά όπως είπε και ο Μάνος, δεν δίνουν σημασία...

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
quote:
τετοιες καταστασεις περνανε συνηθως απαρατηρητες "πω πω ποτε περασε η ωρα?" "ελα ρε ειναι μονο 3.00? εγω νομιζα οτι θα ειχε παει 4.00"
Οκ, συμβαινει, αλλα...πώς...?!
Εννοώ...πώς εξηγείται...?!
ΦΙΛΕ Άβδηρος ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΑΜΕΣΩΣ ΞΑΝΑΠΕΣΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ.
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ...
ΦΙΛΕ ΜΑΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ.
ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΕΙΔΗΚΑ ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΗ.ΕΧΕΙΤΥΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΑ,ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΥΜΕΡΩΝΕΙ![]()
ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ
«MHPWS EXEIS MIA MAYRH TRYPA MESA STO AYTOKINHTO SOY» den enia dinaton na antista8w kai na mhn ginw "kakos" Loipon sas parakalw mhn akouw gia mayres trupes se aytokinhta k istories tetoies!Egw palia 8ymamai eixa dei mia kokkini trypa...(ths filhs mou) ;Pp
When I became the sun I shone Light Into the mans Heart
quote:
Εχω διαβασει για πολλους οι οποιοι επεσαν θυματα απαγωγης απο εξωγηινους (τις πιο πολλες φορες ενω οδηγουσαν...)!Θυμουνται να οδηγουν, βλεπουν ενα φως (οχι σε ολες τις περιπτωσεις) και ξαναβρισκουν τον εαυτο τους στην ιδια θεση μετα απο 30-40 λεπτα, να μην θυμουνται τιποτα!
Το βιβλιο "εισβολεις?" του Γ.Μπαλανου, εξηγει πως οι εξωγηινοι περνουν τους ανθρωπους για να τους κανουν εξετασεις, και μετα τους "αφαιρουν" οσα εζησαν αυτες τις στιγμες απο τη μνημη!Τραβηγμενο, το παραδεχομαι, απλα ανεφερα κατι που οταν το ειχα διαβασει μου εκανε εντυπωση!
Βεβαια εδω δεν μιλαμε για χασιμο χρονου...!Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
Είναι λιγο ασχετο με το θεμα αλλα θα ήθελα να ρωτήσω ποιοι απο εσάς πιστεύετε οτι οι εξωγήινοι ειναι πλάσματα πράσινα με ποδια και χέρια.
Επίσης για την μαύρη τρύπα ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ
quote:
Μπορείτε να μου πείτε που ήμουν αυτά τα χαμένα 3 τέταρτα;;;
ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΟ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ. ΕΧΑΣΑ 4 ΤΕΤΑΡΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ -ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ- ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ [ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ] ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ. -ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ-.
ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΛΥΣΑ ΠΟΤΕ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
quote:
Μήπως μέσα στο αμάξι σου έχεις καμιά μαύρη τρύπα ????
Με το ίδιο σκεπτικό, εμείς πως πρεπει να αντιδρασουμε σ'αυτα που γραφεις...?!
quote:
Loipon sas parakalw mhn akouw gia mayres trupes se aytokinhta k istories tetoies!Egw palia 8ymamai eixa dei mia kokkini trypa...(ths filhs mou) ;Pp
Άντε.......!
![]()