- στοχασμοι γυρω απο την λατρεια του θειου(θεου) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Ακριβώς. Έχεις κάποια έδρα πανεπιστημίου που να υιοθετεί τα όσα αναφέρεις? Έχεις κάποιο δημοσιευμένο σύγγραμμα που να το υιοθετεί κάποιο πανεπιστήμιο?
Για να μην το κουράζουμε, σου είπα, ο υπολογισμός της ηλικίας της γης είναι μια προσέγγιση και τίποτα παραπέρα, και απόδειξη το ότι η προέλευση της γης δεν μας είναι γνωστή, γι' αυτό και εικάζουμε για αυτήν. Τα όσα λέω υιοθετούν όλα τα αρμόδια τμήματα και αρμόδιες έδρες επιστημών σε όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου, ώστε αυτό το οποίο θα φτάσει στον μέσο άνθρωπο να είναι είτε η αποδεδειγμένη παραδοχή, είτε (εάν αυτή δεν υπάρχει όπως εδώ καλή ώρα) η πιο περιεκτική παραδοχή.
Τα όσα σου προανέφερα είναι ακριβώς αυτό: συγγράματα που υιοθετούν πανεπιστήμια, και αναλύουν την περίπτωση, και μπορώ να σου βρω εκαττομύρια ακόμη.
Τέλος πάντων, όπως αντιλαμβάνομαι, και εσύ ο ίδιος το βλέπεις πως η ηλικία της γης έχει προσεγγιστεί και δεν έχει αποδειχθεί, αλλά απλώς διαφωνείς εξωτερικά για λόγους αντιπολίτευσης. Καλύτερα να μην συνεχιστεί αυτή η ανούσια αντιπαράθεση.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
«Τέλος πάντων, όπως αντιλαμβάνομαι, και εσύ ο ίδιος το βλέπεις πως η ηλικία της γης έχει προσεγγιστεί και δεν έχει αποδειχθεί, αλλά απλώς διαφωνείς εξωτερικά για λόγους αντιπολίτευσης.»
Με λίγα λόγια, ισχύει ως έχει η ηλικία που έχω καταθέσει, μέχρι νεωτέρας.
Επομένως, και εφόσον δεν υπάρχει θέση που να εκτοπίζει-προς το παρόν- αυτό το οποίο ανέφερα, τότε αντιλαμβάνεσαι και ποιος είναι αυτός που διαφωνεί για….τη διαφωνία!!![]()
![]()
![]()
quote:
WWalker:
«Τέλος πάντων, όπως αντιλαμβάνομαι, και εσύ ο ίδιος το βλέπεις πως η ηλικία της γης έχει προσεγγιστεί και δεν έχει αποδειχθεί, αλλά απλώς διαφωνείς εξωτερικά για λόγους αντιπολίτευσης.»Με λίγα λόγια, ισχύει ως έχει η ηλικία που έχω καταθέσει, μέχρι νεωτέρας.
Θέλεις εξωτερική, επιφανειακή γνώση, ή να γνωρίζεις το τι πραγματικά συμβαίνει;
quote:
Επομένως, και εφόσον δεν υπάρχει θέση που να εκτοπίζει-προς το παρόν- αυτό το οποίο ανέφερα, τότε αντιλαμβάνεσαι και ποιος είναι αυτός που διαφωνεί για….τη διαφωνία!!
Να 'σαι καλά ρε Schwabe με έκανες και γέλασα!
----------------------
«Θέλεις εξωτερική, επιφανειακή γνώση, ή να γνωρίζεις το τι πραγματικά συμβαίνει;»
Απλά, την επίσημη εκδοχή. Όταν, ΟΤΑΝ, οι υποψίες αντικαταστήσουνε τα τωρινά, τότε θα συζητάμε σε άλλη βάση. Έως τότε, η ηλικία είναι αυτή που ανέφερα.
Απλό και ξεκάθαρο.
WWalker:
«Να 'σαι καλά ρε Schwabe με έκανες και γέλασα!»
Να σου’πω, δεν σου μένει και τίποτα άλλο να κάνεις. Σε «κατανοώ»!!![]()
![]()
![]()
quote:
WWalker:
«Θέλεις εξωτερική, επιφανειακή γνώση, ή να γνωρίζεις το τι πραγματικά συμβαίνει;»Απλά, την επίσημη εκδοχή. Όταν, ΟΤΑΝ, οι υποψίες αντικαταστήσουνε τα τωρινά, τότε θα συζητάμε σε άλλη βάση. Έως τότε, η ηλικία είναι αυτή που ανέφερα.
Απλό και ξεκάθαρο.
Αυτή είναι η διαφορά μας αγαπητέ: μου αρέσει να ψάχνω την τροφή μου πριν την καταπιώ.
quote:
WWalker:
«Να 'σαι καλά ρε Schwabe με έκανες και γέλασα!»Να σου’πω, δεν σου μένει και τίποτα άλλο να κάνεις. Σε «κατανοώ»!!
Αφού κατανοείς, κάτι είναι κι αυτό. Έχεις επίγνωση γαρ!
----------------------
«Αυτή είναι η διαφορά μας αγαπητέ: μου αρέσει να ψάχνω την τροφή μου πριν την καταπιώ.»
Άλλο να την ψάχνεις και άλλο να μην βλέπεις την αλλοιωμένη.
WWalker:
«Αφού κατανοείς, κάτι είναι κι αυτό. Έχεις επίγνωση γαρ!»
Όπως είπαμε: ότι πεις!!![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
WWalker:
«Αυτή είναι η διαφορά μας αγαπητέ: μου αρέσει να ψάχνω την τροφή μου πριν την καταπιώ.»Άλλο να την ψάχνεις και άλλο να μην βλέπεις την αλλοιωμένη.
Shallom! ![]()
![]()
![]()
![]()
----------------------

«Shallom!»
![]()
![]()
![]()
![]()
υπαρχει..ενας που να πιστευει..
οτι η ραδιοχρονολογηση..ειναι..μη αποδεκτη επιστημονικα..απο την επιστημονικη κοινοτητα..??ρωταω
αν..πιστευετε ολοι πως ναι..!
τοτε πειτε μας ¨..οστα εκατομμυριων ετων...???
ανηκαν στην πρωσοπικη συλλογη οστων του γιαχβε..![]()
![]()
που τα εκανε δωρο..στην γη..στα εγκαινια..της δημιουργιας...![]()
![]()
αν λετε παλι μερικοι...οτι δεν ειναι αποδεκτη..σαν μεθοδος...
η ραδιοχρονολογηση...
τοτε
ΕΛΕΟΣ.....!!!
sakhs3
quote:
απλος συλλογισμος....υπαρχει..ενας που να πιστευει..
οτι η ραδιοχρονολογηση..ειναι..μη αποδεκτη επιστημονικα..απο την επιστημονικη κοινοτητα..??ρωταω
Υπάρχουν άνθρωποι, όπως εγώ καλή ώρα, που λένε ότι η ραδιοχρονολόγηση είναι μια ελατωματική μέθοδος, γιατί έχει βρεθεί πολλές φορές να σφάλλει, χάρη στο ότι δεν μπορεί να προβλέψει ξαφνικές αλλαγές στην σύσταση των πετρωμάτων, οι οποίες γυρίζουν το "ρολόι" πίσω στο 0.
Αν θέλεις μπορούμε να το δούμε το θέμα αναλυτικά.
quote:
αν..πιστευετε ολοι πως ναι..!τοτε πειτε μας ¨..οστα εκατομμυριων ετων...???
ανηκαν στην πρωσοπικη συλλογη οστων του γιαχβε..
που τα εκανε δωρο..στην γη..στα εγκαινια..της δημιουργιας...
Τι σχέση έχει ο Γιαχβέ με το θέμα μας αγαπητέ; Βλέπεις εσύ πουθενά διαμάχη δημιουργίας - εξέλιξης εδώ; Αν θέλεις να δεις τέτοια διαμάχη πήγαινε στο ΓΝΩΣΗ, εκεί θα με βρεις να αναλύω πολλά και διάφορα σχετικά με την εξέλιξη.
Το μόνο το οποίο έγινε εδώ είναι μια νύξη σχετικά με την ηλικία της Γης, τίποτα παραπέρα.
quote:
αν λετε παλι μερικοι...οτι δεν ειναι αποδεκτη..σαν μεθοδος...
η ραδιοχρονολογηση...τοτε
ΕΛΕΟΣ.....!!!
Σκεπτικιστές της ραδιοχρονολόγησης:
K.R. Klepper
D.G. Wyant
Frederic B. Jueneman
Dr William D. Stansfield
Dr C. Brooks
Peter E. Brown
John A. Miller
John Reader
Willard F. Libby
Robert E. Lee
Gerald E. Aardsma
Professor Brew
και αρκετοί ακόμη.
----------------------