- ποιος σουπερ χαρακτηρας θα θελατε να ειστε; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Xα χα να κάνουμε σωματείο!! Να απαιτήσουμε να γυριστεί το τελευταίο επεισόδιο. Αμάν ψυχικό τραύμα μούχει μείνει.
Θανατος στον Road Runner!![]()
![]()
![]()
![]()

The plural of anecdote is not data.
Ουσιαστικά θα αναφέρω τους τέσσερεις αγαπημένους μου σούπερ ήρωες όλων των εποχών, μιας και ένας από αυτούς θα ήθελα να είμαι, αν υπήρχε τέτοια περίπτωση (λέμε τώρα)![]()
Είναι 2 από τους Χ-ΜΕΝ και 2 από τους avengers, δηλαδή σούπερ-ήρωες της marvel και όχι της DC, της οποίας τους ήρωερς θεωρούσα ανέκαθεν φλώρους και εντελώς ανέμπνευστους...ειδικά τον Σούπερμαν![]()
Από τους Χ-ΜΕΝ έτρεφα ιδιαίτερη συμπάθεια για τον ατσάλινο γίγαντα Κολοσσό,και τον ευλίγιστο και συνάμα σκοτεινό Νυκτοβάτη
Από τους avengers, οι δύο αγαπημένοι μου ήταν το μυστηριώδες Οραμα(Vision) και ο μουρατος και σκοτεινός Μαύρος Πάνθηρας 

Τώρα αν πρέπει να περιοριστώ αποκλειστικά σε έναν, φυσικα θα διάλεγα τον...
Γούσταρω πολύ που είναι τόσο αινιγματικός, σκοτεινός, μυστηριώδης, απρόβλεπτος στη συμπεριφορά του(αν και "καλός" πάθαινε μερικές φορές "μπλακ-άουτ" και μπορούσε να αφήσει τον εχθρό ακόμα και να πεθάνει, στάση αντίθετη προς τα ιδανικά και τους ηθικούς κώδικες των avengers),ενώ η ιδιότητά του να μεταβάλλει τη μοριακή του δομή από άθραυστο διαμάντι σε σχεδόν άυλη κατάσταση που του επέτρεπε να περνάει μέσα από τοίχους, σε συνδυασμό με τις ηλιακές οπτικές του ριπές τον καθιστούσαν από τους ισχυρότερους Εκδικητές μαζί με τον μορφονιό Θορ και τον φλώρο και γελοίο Iron Man(ποτέ δεν κατάλαβα τι βρίσκει ο κόσμος σε αυτόν τον τενεκέ ξεγάνωτο που διπλώνει με έναν τρόπο εντελώς μούφα την αρματωσιά του σε βαλίτσα για να επανέλθει στην πολιτική του ταυτότητα!!!)
Αλλά ίσως το πιο εντυπωσιακό και συνάμα δραματικό με το Οραμα ήταν η σκιαγράφηση του χαρακτήρα του. Αν και ανδροειδές, είχε αναπτύξει ερωτικά συναισθήματα για την Κόκκινη Μάγισσα άλλο ένα ισχυρό μέλος των Εκδικητών. Εναν έρωτα για τους περισσότερους "νορμάλ" ανθρώπους μη αποδεκτό, αφού πώς είναι δυνατόν ένα ψυχρό ανδροειδές να βιώνει ανθρώπινα συναισθήματα?
Κι όμως...

Πράσινα μάτια κάναμε να σε δούμε...![]()
Παρεμπιπτόντως εγώ θα ήθελα να είμαι ο Fandom Duck.![]()
Στράτος

¨Ο Γκουσγκουνης στη Βουλη με τους 300¨.
Επισης θα θελα να λεω μονο μια ατακα:
¨Τρεχω τρεχεις κυνηγω και οποιον πιασω το γαμω¨
Ε ρε, εκει να δεις γλεντια!!!!
Φιλικα Κανενας.
Ψηφο στο Γκουσκγουνη!!!!!
quote:Στρατος:
Παρεμπιπτόντως εγώ θα ήθελα να είμαι ο Fandom Duck.
Kαι δεν προτιμας τον Duck Dogders ????

ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ..
Ξένος Στρατός θα έρθει. Χριστό θα πιστεύει, γλώσσα δεν θα ξέρει...
P.F.S.O.C.A.T.T.O.S

Pred την φωτογραφια μου σε παρακαλω!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Εγω θα ηθελα να ειμαι ο Τομας το τραινακι.Pred την φωτογραφια μου σε παρακαλω!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
...εφτασεεεεεε...

ετσι, για να "ανατιναξω" καποια "ατομακια" (και οχι κτιρια)

Edited by - PREDATOR on 20/01/2011 23:07:41
quote:
εγω θα ηθελα ΑΥΤΟΣ
ετσι, για να "ανατιναξω" καποια "ατομακια" (και οχι κτιρια)Edited by - PREDATOR on 20/01/2011 23:07:41
Αχ! μωρέ αυτόν ήθελα και εγωωωωωωωω...............
Αϊ στο καλό που το ξέχασα!!!
ΝΑΙ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ θέλω να ήμουν!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Αυτος ηθελα να ειμαι.
Ευχαριστω Pred.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
Αχ! μωρέ αυτόν ήθελα και εγωωωωωωωω...............
Αϊ στο καλό που το ξέχασα!!!ΝΑΙ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ θέλω να ήμουν!!!
ποιος σε εμποδιζει? αφου ολοι μπορουν να φορεσουν την μασκα του...
το 2008 ειχα ντυθει ετσι ![]()
quote:
Ευχαριστω Pred.
![]()
....τελικα φαση εχει να απαντας με "εικονες" οταν κολλανε στις περιπτωσεις που εμφανιζονται

Ζε τελω...
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
Ζε τελω...

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.