- Ινδοευρωπαίοι – πως, γιατί και πότε No1 - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Κατανοώ γιατί εξοργίζεσαι, δεν χρειάζεται όμως να φτάνεις στο σημείο να με αποκαλείς φιλαράκι !!
Πρέπει να σου πω δεν είναι η πρόθεσή μου να σε προκαλέσω, αλλά το παράδειγμα σου, είναι απλά ατυχές !! λες ο ίδιος πιο πάνω ότι το βασικό σου ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ήταν να δείξεις, ότι η γλωσσική και πολιτισμική κυριαρχία δεν συνεπάγεται τεράστια πληθυσμιακή μετακίνηση ούτε ιδιαίτερα ανεπτυγμένο πολιτισμό και δεν αφήνει ίχνη DNA... ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ θέλεις να γίνει πιστευτό το βασικό σου αυτό επιχείρημα αλλά δεν λαμβάνεις όπως συνήθως, υπ' όψη σου ουσιαστικές ΔΙΑΦΟΡΕΣ με τους Ισπανούς όπως τις παρακάτω, πράγμα που κάνει το παράδειγμά σου ακατάλληλο, και απογοητεύει για την αποσπασματική αντίληψη με την οποία που εξετάζεις τα πράγματα
Σου τις αναλύω λοιπόν περισσότερο για χάρη του Κυνικού που απόρησε :
1) ΔΕΝ εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνη αλλά παραμένουν ακμαιότατοι και πιο ανεπτυγμένοι από τους κατακτηθέντες, διατηρώντας τα ίδια πολιτιστικά στοιχεία τα οποία αρχικά μετέφεραν ,
2) ΔΕΝ άφησαν γλωσσικά κατάλοιπα, αλλά επέβαλλαν εξ ολοκλήρου τη δική τους γλώσσα η οποία ομιλείται αναλλοίωτη μέχρι σήμερα από την πλειοψηφία των κρατών της Λ. Αμερικής
3) ΕΠΕΒΑΛΑΝ τη δική τους θρησκεία δια πυρός και σιδήρου.
4) ΕΚΘΕΜΕΛΙΩΣΑΝ σχεδόν ολοκληρωτικά τις όποιες πολιτικές, κοινωνικές, και οικονομικές δομές και συνήθειες
5) Δημιούργησαν μία κάστα αποτελούμενη κυρίως από τους εισβολείς και έθεσαν στο περιθώριο τους ιθαγενείς φαινόμενο που διατηρείται διακριτό λίγο πολύ μέχρι και σήμερα
Ο λόγος για τον οποίο βρίσκω πέρα για πέρα ακατάλληλη τη σύγκριση είναι ότι αν υπήρχαν ομοιότητες αρκετές με το θέμα μας ώστε να το φέρουμε ως παράδειγμα, θα πρέπει ο υποθετικός αυτός λαός να είχε επιφέρει ομοιόμορφα, σαρωτικές αλλαγές αντίστοιχες με αυτές που επέφεραν οι Ισπανοί, στην τεράστια περιοχή όπου εντοπίζονται οι γλωσσικές ομοιότητες, και μάλιστα διατηρώντας εξ ίσου την ύπαρξη και την ακμή τους
Άρα λοιπόν το γεγονός ότι εξαφανίστηκαν και επίσης η ανυπαρξία καθοριστικών επιδράσεων, μας βεβαιώνει -μέχρι τουλάχιστον της ανακαλύψεως νέων τρανταχτών στοιχείων, ότι οι ομάδες αυτές επέδρασαν υποτονικά και τροποποιητικά και όχι δραματικά και ουσιαστικά όπως στην περίπτωση των Ισπανών, σε μια διαφορετική εποχή όπου οι ταχύτητες ήταν αισθητά αργότερες.
Επί πλέον δεν έχει σημασία εάν μπορούν ή όχι μερικοί ολιγάριθμοι εισβολείς να επιφέρουν σαρωτικές αλλαγές σε πολλούς... και βέβαια μπορούν... γιατί όμως παρ' όλο του ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι οι ινδοευρωπαίοι ήταν πολυάριθμοι δεν έφεραν αντίστοιχες αλλαγές ;
Θέτω λοιπόν εγώ το ερώτημα γενικότερα... τι αξία μπορεί να έχει μια υπαρκτή αλλά απόμακρη γλωσσική συγγένεια από μόνη της για τον καθορισμό της φυσιογνωμίας ενός λαού ; Αξίζει άραγε να συζητάμε ατέρμονα περί ανέμων και υδάτων εάν δεν μπορούμε να εντοπίσουμε και να αξιολογήσουμε σε τι επέδρασε κατά την φυσιολογική πορεία των λαών ;
Ένα εμπόδιο στην αντίληψή σου είναι ακριβώς τα στερεότυπα τα οποία μου αποδίδεις.. στερεότυπο στην περίπτωσή σου είναι το 'συμβατικό φίλτρο' : πριν δηλαδή να εξετάσεις κάτι να το απορρίπτεις (βλ. Μανιά) εάν δεν συμβιβάζεται με στην επιστημονικοφανή σου προσέγγιση (το φιλτράρεις )... κάτι που κάνει την όλη παράθεση των ευφυέστατων κατά τ' άλλα παραδειγμάτων σου να στερείται σοβαρότητας, και γι αυτό και μόνο το λόγο θα μου στερήσει κι εμένα την ευχαρίστηση να ασχοληθώ με αυτά περαιτέρω..
Ένας επί πλέον λόγος γι αυτό είναι ότι διαπιστώνω ότι περιορίζεις τα αντιληπτικά σου όρια σύμφωνα με την δυνατότητα της κάθε επιστήμης να αποδεικνύει ‘εργαστηριακά’ το κάθε τι, ίσως διότι αυτό σου δίνει την αυτοπεποίθηση που πιθανόν να σου λείπει... Οποιαδήποτε οπτική γωνία που δεν καλύπτεται από αυτόν φακό, την θεωρείς σκοτεινή, προσπαθείς όμως να την παρουσιάζεις σαν κωμική, ίσως γιατί δεν μπορείς να την ελέγξεις ( βλ. Τάλως.. αλλά πρέπει να σου πω ότι όσοι θεώρησαν ότι ο Όμηρος είναι μυθολογία απλά διαψεύσθηκαν) έτσι παύεις να θεωρείς πληροφορία ότι δεν είναι μέσα στα δικά σου όρια και δεν το συνυπολογίζεις ούτε ως πιθανότητα.
Θα πρέπει όμως να λάβεις υπ΄όψη ότι υπάρχουν και φυσικοί νόμοι, και φυσικά φαινόμενα, που δεν εξηγούνται με τις υπάρχουσες επιστημονικές γνώσεις. Διάκρινε το δεξιό από το αριστερό με μαθηματική διατύπωση αν μπορείς...ή δες αν μπορεί να αποδειχτεί το πώς οι νιφάδες του χιονιού έχουν τις ίδιες 6 κορυφές πάντα η κάθε μία, με βάση τους κανόνες της Φυσικής, η εξήγησε την μεταστοιχείωση στη χημεία, για να μην αρχίσω να απαριθμώ περιορισμούς και ατέλειες που δεν πρόκειται να τελειώσουν ποτέ...
Εάν θεωρείς ότι σε αποκάλεσα κομπλεξικό πρέπει να σου πω ότι είναι κάτι που δεν έχω κάνει, γιατί αυτό θα ήταν ύβρις ! Η δική μου η αντίληψη για την συμπλεγματική συμπεριφορά που όντως σου απέδωσα, δεν μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ τον όρο υβριστικά, διότι θεωρώ ότι κατά κύριο λόγο ο φερόμενος δεν είναι υπεύθυνος για την εκδήλωσή της, εάν πάλι με είχες εξοργίσει και ήθελα να σε βρίσω ( πράγμα αρκετά δύσκολο) δεν θα χρειαζόταν να εφεύρω ονόματα ...θα μου έφθανε να χρησιμοποιήσω αυτό που εσύ ο ίδιος επέλεξες σαν όνομα για να απευθυνθείς σε μιά ομάδα ανθρώπων που εξετάζουν ένα τόσο σοβαρό θέμα, και πάλι όμως, απλά θα σου επεσήμαινα ότι αυτό ενδέχεται να υποδεικνύει τις βαθύτερες καταβολές σου ...
Αυτά προς το παρόν
Το ‘φιλαράκι’
ο Πελασγός
(=|=)
Να με συγχωρείς που σε "κούρασα", πρώτον, μπαίνοντας στον κόπο να απαντήσω στις ερωτήσεις σου ως προς αντάξιο συνομιλητή, και δεύτερον, προτείνοντάς σου να μην απορρίψεις βιαστικά τις παπαριές τον πιθήκων επιστημόνων, που δεν έχουν τίποτα δικό τους, ενώ η Ελλάδα - Ώ τυχερή - έχει άξιους σαν του λόγου σου.
Ποιός ξέρει, μπορεί μια μέρα οι παπαροεπισήμονες να αποδειχθούν λάθος, κσι ο Ήλιος τελικά να γυρίζει γύρω απ'την Γη, όπως αυτή η ίδια Γη γυρίζει γύρω απο την Ελλάδα.
Καλή επιτυχία στις μελλοντικές σου αναζητήσεις.
Στο τεύχος του Αυγούστου 2001 (τεύχος 2611) του έγκυρου γαλλικού περιδικού L'EXPRESS INTERNATIONAL υπήρξε εκτενέστατη αναφορά στον Ελληνικό πολιτισμό και στο πόσα του οφείλει η σημερινή Δύσις. ΠΡΩΤΗ οφειλή, κατα την αξιολόγηση, ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ.
Στο εξώφυλλο του περιοδικού γράφει: "Η ΕΛΛΑΣ"
"Της οφείλουμε τα πάντα. Αλφάβητο, δίκαιο, δημοκρατία, θέατρο, αθλητισμό, φιλοσοφία, μαθηματικά, ιατρική, ηθική, αστρονομία, τέχνη......"
Τώρα, κάποιοι εάν έχουνε πρόβλημα με αυτή την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ε, δέν είναι καινούργιο το φαινόμενο θα έλεγα![]()
![]()
Ο Will Durant στην "παγκόσμια ιστορία του πολιτισμού" αποφαίνεται: "Πρέπει να το ομολογήσουμε, πώς η Ελλάδα κληρονόμησε στην Ευρώπη-και σε όλο τον κόσμο- τον πολιτισμό της: τις Επιστήμες, τα Γράμματα και τις Τέχνες. Και ιδιαίτερα την φιλοσοφία"
Το 1821 ο P. Shelley έγραφε: "Είμαστε όλοι Ελληνες. Οι νόμοι μας, η λογοτεχνία μας, οι τέχνες μας, οι σκέψεις μας, έχουν την ρίζα τους στην Ελλάδα".
Κάποιοι, Ελληνες λένε, βλέπουνε "άλλες ρίζες"......![]()
![]()
quote:
CyLight ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ... ΑΔΕΙΑ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΑΦΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ 2000 Π.Χ. ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΣΙΜΙ ΜΕ ΜΟΡΦΕΣ ΖΩΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ.
Που?
Οχι μονο να λεμε οτι υπαρχουν, αλλα να λεμε και που υπαρχει και τι υπαρχει! Επειδη ΔΕΝ υπαρχει. Αν υπηρχε οι Ρωσσοι δεν υπηρχε περιπτωση να μην το δημιοσιευσουν (παρατραβηγμενο κιολας).
junk95, να σου ΞΑΝΑθυμησω τι γραφουν αρχαιοι συγγραφεις για τον Ηροδοτο???
Φιλε dimsot, ο μπλα-μπλα_αλλα_τιποτα_βασικα_δεν_λεω σε εβαλε στη λιστα! Δεν εισαι πλεον ανταξιος συνομιλητης του. Εβρισες και τους πιθηκους... Το πιο ωραιο ομως ειναι οτι "ερευνουν" ακομα, δεν εχουν δεχτει την ΙΕ!!! Σκεψου να την ειχαν δεχτει σαν αποδειξη τι θα γινοταν!!!
Εδω μεχρι και οι σουμεριοι εγιναν ΙΕ!!! Σιγα-σιγα να δεις οτι και οι κινεζοι ΙΕ θα μας προκυψουν!!!
Τελικα αυτη την αποροια με τον χαλκοχρυσο θα μου την λυσει καποιος?
http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΓΚΑΝΣ, ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.
http://www.archaeology.org/magazine.php?page=0009/newsbriefs/caucasus
ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ.
I am no human now
because I choose to know..
quote:Μάλλον ήρθε η ώρα να κατεβάσει ο kynikos την μαγκούρα από το πατάρι!
Στο τεύχος του Αυγούστου 2001 (τεύχος 2611) του έγκυρου γαλλικού περιδικού L'EXPRESS INTERNATIONAL υπήρξε εκτενέστατη αναφορά στον Ελληνικό πολιτισμό
Τι μας λες ουρέ Schwabe! Σουβαρά;;; Του είπι και του "ΛΗΚΣΠΡΕΣ";;
Έ, τώτις τί καθούμαστε;;
Μπουρείς να με πείς, ουόμως τι σχέση έχουν ετούτηνoi οι πούστηδες της πρωτιέβουσας με του Αληθινού Ελληνικού Πνιεύμα;
Καί αυτούς ου Σέλλυ πούστης ήταν ουόπως όλοι οι ΑγγλουΣάξονοι, παιρνόταν με του Βύρουνα, και πήγαν να μας βγάνουν ούλους πούστηδης, γι'αυτού λιεν για την Αρχαία Γιελλάδα.
Το λιεπόν Schwabe, θα στα ηξηγήσου όυλα ιγώ:
Ου μόνους αλιεθινός Γιέλληνας, είνι ου Αρχάνθρουπος των Πητραλώνουν, που τουνε λιένι και Γιελλαδοπίθικου.
Αυτούς, ήταν ου αληθινους μας πρόγουνος, και ήταν τοoόσου τέλειους, που δεν είχι ντιπ ανάγκη να ηξελιχθεί.
Την ηξέλιξη μόνου τα ξενα πιθίκια τηνε χρειάζουντι, και οι ξενόφερτοι πούστηδες της Αθήνας.
Ού Γιελλαδοπίθικους λιεπόν πηγι και στην Αουστράλια, όπους και ημεις, η απόγωνοι του. Αυτού κι μόνου σε δείχνει πόσου Γιέλληνας ηταν - απου τότες είχαμι του Δαιμονιου της Φυλης, κι απλουθήκαμι παντού!
Εκεί τουνε βρήκανε και οι ξένοι γιεπιστήμουνης, και τονε βαφτίσαν Αφστραλουπίθικους, που να ξηραν οι μούλοι, οτι ήταν πράγματις Γιελλαδοπίθικους, τι να περιμένεις τουώρα απ' τσι ξένους.
Ουόμους, ακουόμα και οι πούστηδες οι ξένοι αναγκάζουντι (επειδής είνι πουλλά τα βρήματα) να παραδειχθούν οτι ΟΥΛΟΙ καταγώμεθα απο τον Αφστραλοπίθικου, δηλαδής τουν Γιελλαδουπίθικου, τουν Αληθινο Γιέλληνα. Αμ τις;;
Κι εδού μέσα κάποιοι δεν θε να ακουσουν ούτε τσι ξένους γιεπιστήμουνης, ουταν τσι τα λιένι...
Γιεγώ λέου οτι δέν εινι Γιέλληνες ετούτοινε, πούστηδες προυτεβουσιάνοι, φίλοι του Σέλλυ και του Βύρουνα θε νάναι.
Ακου μι που σε λέω...
Κ.
Edited by - kynikos on 25/02/2004 08:36:55
αν ο κάθε άνθρωπος έχει ΚΑΘΗΚΟΝ να φροντίζει για την πνευματική του ανανέωση, χρέος του ΕΛΛΗΝΑ είναι να μεριμνά ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ!
Και αυτό μπορεί να το εφαρμόσει ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
"Η Ελλάδα είναι απάντηση σε όλα" (Rene Char/1907-1988)
Καλές οι ατάκες, αλλά να μην "χανόμαστε".....![]()
![]()
![]()
quote:
"Η Ελλάδα είναι απάντηση σε όλα" (Rene Char/1907-1988)
Θα ήθελα να μάθω την απάντηση της Αρχαίας Ελλάδας για το
πώς υπολογίζεται μια κυβική ρίζα με κανόνα και διαβήτη
,
ή για το αν η επιτάχυνση της βαρύτητας είναι η ίδια για
όλα τα σώματα, ή για το αν είναι σωστό να υπάρχουν δούλοι,
ή για το αν θα πρέπει να προτιμώ γυναίκες ή αγοράκια.
Ω τι απογοήτευση όταν πέφτουν τα προσωπεία !! Ακόμα και ο συνετός Κυνικός δήλωσε kynikos ,
πήρε τη μαγκούρα του και μίλησε στην δική του γλώσσα !!
Κρίμα....
(=|=)
Σε ελεύθερη μετάφραση, το απόσπασμα που επικολλήθηκε ορίζει το ΟΜΟΕΘΝΕΣ των Ελλήνων μέσω του ΟΜΑΙΜΟΥ, του ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΥ, του ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥ και του ΟΜΟΤΡΟΠΟΥ. Το επικόλλησα προς απάντησιν όσων ειπώθηκαν για ορισμένα φύλα.
Λυπη προκαλεί που όχι μόνο οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δε σταμάτησαν, αλλά η συζήτηση εξελίχθηκε σε άλλη κλίμακα, παρουσιάζοντας πλέον το γνωστό παραμύθι των προγόνων μας ως τα ομοφυλόφιλα πρεζόνια που μαστίγωναν τους αλυσοδεμένους σκλάβους.
Αφού τονισθεί ότι αποτελεί σφάλμα να κρίνουμε το παρελθόν με τα μάτια του παρόντος, να επισημανθεί ότι η αρχαία Ελλάδα είχε πει περισσότερα, ωστόσο στα χέρια μας έχουν φθάσει ελάχιστα. Θέλετε καταστροφές βιβλιοθηκών, θέλετε μυστικές βιβλιοθήκες, θέλετε μυστικές εταιρίες, η Γνώση για την οποία τσακωνόμαστε είτε δεν υπάρχει, είτε έχει κλειδωθεί, είτε και πιθανότατα και τα δύο.
Αλήθεια, τόσο καιρό που έχει αποκρυπτογραφηθεί ο ανθρώπινος γεννετικός κώδικας, γιατί δε συγκρίνεται με αυτόν του Αυστραλοπιθήκου ώστε να τεκμηριωθεί η θεωρία που θέλει το πρώτο απόγονο του δευτέρου; Ας μην ξεφεύγουμε όμως..
Φίλε junk95, συγνώμη αν σε παρεξήγησα αλλά προσπαθείς να συσχετίσεις Πελασγούς και Ινδοευρωπαίους για να στηρίξεις ποιά θεωρία. Ο πρώτος που πρέπει να κοιτάξει το απόσπασμα του Ηροδότου που επικόλλησες είσαι εσύ. Προσέφερες μια νίκη στο στρατόπεδο των αντί-ΙΕ-ιστών. Σύμφωνα με αυτό που επικόλλησες:
1ον. Ορίζονται η Πελασγική και η Ελληνική διαφορετικές γλώσσες, πράγμα που σημαίνει ότι η Ινδοευρωπαϊκή γλώσσα, σε περίπτωση που σχετίζεται με την Πελασγική, ΔΕ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
2ον. Μαρτυρά ότι οι νεοαφιχθέντες ήταν λίγοι και απορροφήθηκαν ομαλώς από του αυτόχθονες.
3ον. Μαρτυρά την ύπαρξη ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ.
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει πώς μπορούμε να το διώξουμε ( πάλι με το ποτηράκι) ας απαντήσει ή ας μου στείλει στο dimitrisgloubos@yahoo.gr
Ξέρω πως υπάρχει ήδη topic για τον πνευματισμό αλλα δέν έχω βρεί κάτι σχετικό. Ευχαριστώ προκαταβολικα!!
~Οι αναμάρτητοι βλέπουν το σύμπαν άσπρο~
quote:
Έχουμε καλέσει ένα πνεύμα, είπε οτι είναι Γάλλος φυλακισμένος του 1883 και πολλά άλλα πράγματα απο την εποχή του.
σε τι γλωσσα μιλησατε;
σε γαλλικα η σε ελληνικα;;
quote:
Το πρόβλημα είναι οτι δέν μπορούμε να το διώξουμε (νομίζω) γιατι και οι 5 που το καλέσαμε βλέπουμε συχνά πολλά σημάδια του και όπως καταλαβαίνετε έχουμε φοβηθεί λιγο(?)..
μενετε και οι 5 μαζι η πηγενει στο σπιτι του καθενος και κανει αρμενικη επισκεψη;;
quote:
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει πώς μπορούμε να το διώξουμε ( πάλι με το ποτηράκι) ας απαντήσει ή ας μου στείλει στο
και γιατι να φυγει;;
εγω προσωπικα αν ειμουν νεκρος και με ζαλιζαν καθε τρεις και λιγο με καλεσματα δεν προκεται να εφευγα με τιποτα θα μπαστακονομουν και θα τους ζαλιζα τον ερωτα για να μαθουν οτι και σαν νεκρος εχω προσωπικη ζωη και δεν μπορουν να με ενοχλουν
θα εκανα την εμφανιση μου καθε φορα που ο νεαρος που με καλεσε θα ειχε ενα τρυφερο τετ α τετ
θα επερνα ματι την κοπελια που συμετειχε στο καλεσμα καθε φορα που εκανε μπανιο και θα της προσφερα την πετσετα για να σκουπηστει
θα εγραφα στους υδρατμους του καθρευτη του μπανιου της
ΣΕ ΒΛΕΠΩ
θα εβαζα το ξυπνητιρι μιση ωρα νωριτερα
οποτε καλουσαν εξορκηστη θα εβγαινα στην αυλη η στο μπαλκονι και οταν εφευγε ο εξορκηστης θα εμπαινα παλι στο σπιτι
θα εκανα ολα μου τα παρτι σπιτι τους
αν αλαζαν σπιτι θα τους ακολουθουσα
γενικα αν καποιος τολμουσε να κανει το λαθος να με καλεσει θα την ειχε πατησει
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
quote:gigenis
και γιατι να φυγει;;
εγω προσωπικα αν ειμουν νεκρος και με ζαλιζαν καθε τρεις και λιγο με καλεσματα δεν προκεται να εφευγα με τιποτα θα μπαστακονομουν και θα τους ζαλιζα τον ερωτα για να μαθουν οτι και σαν νεκρος εχω προσωπικη ζωη και δεν μπορουν να με ενοχλουν
θα εκανα την εμφανιση μου καθε φορα που ο νεαρος που με καλεσε θα ειχε ενα τρυφερο τετ α τετ
θα επερνα ματι την κοπελια που συμετειχε στο καλεσμα καθε φορα που εκανε μπανιο και θα της προσφερα την πετσετα για να σκουπηστειθα εγραφα στους υδρατμους του καθρευτη του μπανιου της
ΣΕ ΒΛΕΠΩθα εβαζα το ξυπνητιρι μιση ωρα νωριτερα
οποτε καλουσαν εξορκηστη θα εβγαινα στην αυλη η στο μπαλκονι και οταν εφευγε ο εξορκηστης θα εμπαινα παλι στο σπιτι
θα εκανα ολα μου τα παρτι σπιτι τους
αν αλαζαν σπιτι θα τους ακολουθουσα
κι εγω θα σπαζομουν!
ολα τα παραπανω, και θα τους παγωνα και τον καμπινε!!! ![]()
quote:γενικα αν καποιος τολμουσε να κανει το λαθος να με καλεσει θα την ειχε πατησει
εγω ουτε για καφε δεν τον καλαω! ![]()
quote:jim213
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει πώς μπορούμε να το διώξουμε
τελευταια φορα που ειδα πνευμα, ηταν σε σπηλαιο και ειχε την μορφη ποντικου
εβγαινε λοιπον η Χριστινα απο ενα στενωμα, ηταν στριμωγμενη και το προσωπο της απειχε 10 ποντους απο τον βραχο, οταν της παρουσιαστηκε ο ποντικος μπροστα της
εβαλε τις φωνες, οι αλλοι προσπαθουσαν να την ηρεμησουν, και εγω της λεω: "Χριστινα μου, ειναι το πνευμα του σπηλαιου, μιλα του γλυκα"
και ακουω μεσα απο την τρυπα την φωνη της να λεει τσατισμενη: "φυγε απο δω ρε μαλακισμενο" ![]()
οντως ο ποντικος την εκανε!!!
δοκιμασατε να του πειτε: "φυγε απο δω ρε μαλακισμενο"?
σε απταιστα Ελληνικα πάντα!
πιανει!

Γιατι καλεσατε ενα πνευμα απο την στιγμη που δεν ξερετε πως να το κανετε να φυγει?
*All you need is trust... and a little bit of Pixiedust*
Δέν χρειάζεται παντού οι ίδιοι να βγάζετε τα κόμπλεξ σας.
quote:
Εγω εχω μονο μια ερωτηση να κανω...
Γιατι καλεσατε ενα πνευμα απο την στιγμη που δεν ξερετε πως να το κανετε να φυγει?
Φίλε Tindomiel, ήτανε μία απερισκεψία της στιγμής, το σκεφτήκαμε και το κάναμε.. Βλακεία μας όμως, όπως αποδείχτηκε..
~Οι αναμάρτητοι βλέπουν το σύμπαν άσπρο~
quote:
Παρακαλώ ας απαντήσει όποιος γνωρίζει κάτι.
κομπλεξ;; ποια κομπλεξ;;
εθεσα δυο ερωτησεις και μπηκα στην θεση του πνευματος και ειπα τι θα εκανα αν καποια ατομα με καλουσαν για πλακα καθε τρεις και λιγο
ο συνολυμπιος διαβεβαιωσε τα λεγομενα μου για να μην προσπαθησει κανεις να με καλεσει οταν και αν πεθανω
ξανατοποθετω τις ερωτησεις μημπως και απαντηθουν απο τον ακοπλεξαρηστο
1)σε τι γλωσσα μιλησατε;
σε γαλλικα η σε ελληνικα;;
2)μενετε και οι 5 μαζι η πηγενει στο σπιτι του καθενος και κανει αρμενικη επισκεψη;;
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:Παρακαλώ ας απαντήσει όποιος γνωρίζει κάτι.
σου απαντησα σοβαρα!
και κομπλαρεις να το αποδεχθεις!
πες του του μαλακισμενου να φυγει - σε απταιστα ελληνικα!

Γελάω γιατί, άν και το Θέμα είναι τριών ημερών κανείς δέν έχει δώσει σωική απάντηση στο καημένο το κοπέλι.
Ας αρχίσουμε λοιπόν:Κατ'αρχήν, πώς το κάλεσες? έχει σημασία. Προσπαθήσατε να το διώξετε και δέν έφυγε? Συνήθως τα πνεύματα φεύγουν με έναν απλο εξορκισμό, αλλα μιάς και την κάνατε την πατάτα και τον καλέσατε μόνοι σας μην το διώξετε και κλωτσηδόν το πνεύμα!
Μπού.