ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πόσο αξιόπιστα και αληθινά είναι αυτά που μας πλασάρουν οι θρησκείες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Πόσο αξιόπιστα και αληθινά είναι αυτά που μας πλασάρουν οι θρησκείες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

gianipseftis59 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
19/10/2011, 19:12:13
Καλησπέρα φίλε μου

Κι άν κάνεις ένα μεγάλο λάθος?Το σκέφθηκες?

Αν σε αυτή την μηχανή δώσεις τεχνητή νοημοσύνη,ώστε να σκέπτεται και να κατασκευάζει για σένα,δεν θα μποτούσε να χρησιμοποιήσει την νοημοσύνη της ώστε να καταφέρει να αναπαραχθεί?

θα μπορούσε,αφού θα της δώσεις χαρακτηριστικά ανθρώπινης νοημοσύνης,λόγω ανυπαρξίας άλλης νοημοσύνης που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις σαν πρότυπο.

Και όταν λοιπόν,η μηχανή σου αναπαραχθεί,θα σε βάλει στα τέσσερα και θα αναπαραχθεί μαζί σου.Και θα γίνει υβρίδιο,τερατώδους μορφής και σκέψης και συναισθημάτων.Κακών ώς επι το πλείστον.

Και αντίο ανθρωπότητα!!
Μην τρέχεις λοιπόν και μην ψάχνεις για θεούς και δημιουργούς.
Μάλλον ψάχνε,αλλά μην λές με βεβαιότητα οτι υπάρχει και να το αποδεικνύεις κι όλας με τρόπο που <<μπάζει>> απο παντού!!!

Φιλικά.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

JegudielΝέο Μέλος
19/10/2011, 22:20:27
Ναι αυτούς τους προβληματισμούς τους είχα και εγώ είναι η αλήθεια. Ίσως εκεί να οφείλεται και το γεγονός ότι δεν το ξεκίνησα καν το project, παρότι είχα κάποιες πολύ καινοτόμες ιδέες.

Βέβαια υπάρχει και το αντεπιχείρημα του "αν δεν το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος" αλλά δεν με πείθει, προς το παρόν.

Όπως και να έχει, αυτό ήταν μόνο ένα παράδειγμα, για να μπορέσω να σας εξηγήσω με ποια λογική πιστεύω απόλυτα πως υπάρχει Θεός.

Το νόημα είναι η τελευταία πρόταση του προηγούμενου post μου. Όλα τα άλλα είναι επεξηγηματικά

-------------------------------------
http://en.wikipedia.org/wiki/Jegudiel

19/10/2011, 23:49:48
quote:

Καλησπέρα σας,

Αυτό είναι το δεύτερο μου post στο esoterica, όπου και γράφτηκα πριν λίγο για να κάνω ένα post στο [url=http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10944&whichpage=7&ARCHIVE=]topic της αστρικής προβολής[/url]. Θα απαντήσω επι του θέματος, εν ολίγης λοιπόν καλούμαι να απαντήσω στο αιώνιο ερώτημα "Υπάρχει Θεός?". Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω πως έχω την απάντηση.

Ναι υπάρχει Θεός. Δεν μιλάω για τον Θεό που αντιπροσωπεύει η Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη (την οποία έχω ασπαστεί) αλλά για τον Δημιουργό γενικότερα. Δεν απαντάω στο ερώτημα "ποια θρησκεία να διαλέξω" αλλά στο ερώτημα "υπάρχει ένα ανώτερο όν που ευθύνεται για την δημιουργία μου?". Η απάντηση είναι κατηγοριματικά ΝΑΙ. Θα επιχειρηματολογήσω, αφού πρώτα σας αναφέρω ότι στην απάντηση έφτασα σκεπτόμενος βάση της προγραμματιστικής σκέψης την οποία έχω αναπτύξη λόγω επαγγέλματος.

Αρχικά ελάτε στην θέση μου, προβληματιστείτε για το "κι αν μπορούσα να δημιουργήσω ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης?" μιας και αυτός ήταν ο αρχικός μου προβληματισμός. Στα γρήγορα αναφέρω πως τεχνητή νοημοσύνη ονομάζεται κάτι που δεν υπάρχει. Η πραγματική ευφυία σε μια μηχανή που θα σκέφτεται, θα επιλέγει, θα μαθαίνει. Πριν σχεδιάσω καν να αρχίσω να σκέφτομαι την δημιουργία ενός τέτοιου project είχα μια σειρά ερωτημάτων να απαντήσω

Γιατί? Γιατί να φτιάξω κάτι τέτοιο. Γιατί θα μου έδινε ότι ζητούσα. Αν έφτανα στο σημείο να δημιουργήσω κάτι τέτοιο τότε αυτό θα δημιουργούσε για εμένα αυτό που ήθελα, χωρίς εγώ να κουραστώ ή να χάσω χρόνο. Για να το καταλάβετε πιο απλά, από το να κάτσω να σχεδιάσω ένα site θα ανέθετα στην τεχνητή νοημοσύνη να το κάνει και θα το έκανε.

Και μετά? Μετά τι θα έκανα? Έστω ότι το δημιούργησα. Θα χανόντουσαν δισσεκατομύρια θέσεις εργασίας εαν γινόταν εμπορικό προϊόν. Γιατί όμως να γίνει εμπορικό προϊόν από την στιγμή που όσα χρήματα θα ήθελα θα τα είχα εκμεταλευόμενος έστω και μια μονάδα τεχνητής νοημοσύνης? Οδηγήθηκα στο συμπέρασμα πως ούτε είχα το δικαίωμα να το κάνω αυτό στην ανθρωπότητα, αλλά και ούτε ήθελα. Είμαι άνθρωπος και το έχω μέσα μου από την δημιουργία μου το ένστικτο της κυριαρχίας. Υπήρχε μεγαλύτερη κυριαρχία από το να έχω έναν μηχανικό υπηρέτη που θα μπορούσε να ικανοποιήσει την κάθε μου επιθυμία (για υλικά αγαθά μιλάω πάντα)? Όχι, αν το έφτιαχνα σίγουρα θα το κρατούσα για τον εαυτό μου.

Και μετά? Τι θα έκανα αφού είχα αποκτήσει όλα όσα είχα ονειρευτεί. Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο να το φανταστείτε αλλα φανταστείτε να έχετε στην κατοχή σας ΟΤΙ μπορεί ένας άνθρωπος να επιθυμήσει στην ζωή την δική του αλλά και των απογώνων του.. Να το έχετε κατοχυρώσει και να μην μπορεί να σας το πάρει κανείς. Μετά τι θα έκανα λοιπόν? Αναμφίβολα θα βαριόμουν σύντομα. Σε όσες πισίνες και αν κολυμπούσα, όσα αμάξια και αεροπλάνα και αν οδηγούσα, όσα μέρη και αν επισκεπτόμουν, όλο τον κόσμο να γύριζα θα βαριόμουν. Αλλά και να μην βαριόμουν, αναπόφευκτα θα με έβρισκαν οι τύψεις που εκμεταλλευόμουν το δημιούργημα μου μόνο για προσωπικό μου όφελος.

Πως θα άλλαζα τον κόσμο? Θα έφτανα στο σημείο να αλλάξω τον κόσμο λοιπόν. Αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο να το φανταστείτε. Φανταστείτε όλα τα προβλήματα του κόσμου λυμένα. Μιλάω για μηχανές που θα έχτιζαν σπίτια για κάθε άνθρωπο, θα όργωναν χωράφια. Απλά φανταστείτε μια μέρα να έβρισκε η ανατολή την γη και να μην υπήρχε ούτε ένας άνθρωπος που να έλεγε "θέλω αυτό, αχ να είχα εκείνο". Απλά όλοι να είχαν τα πάντα. Φανταστείτε ότι το κατάφερνα αυτό. Φανταστείτε ότι όλοι είχαν τα πάντα. Φανταστείτε μετά ότι εγώ ο Κώστας που έχω τα πάντα, επέλεγα να κοιμηθώ με την γυναίκα του Γιώργου που έχει και εκείνος τα πάντα. Δεν θα του άξιζε του Κώστα να χάσει κάτι?

Πως θα ξαναάλλαζα τον κόσμο? Γίνεται εμφανής άμεσα η ανάγκη μιας ταξινόμησης Το κριτήριο θα ήταν στα χέρια μου να το επιλέξω και θα επέλεγα το ίδιο με αυτό που προωθεί η θρησκεία μας: την αγάπη, την καλοσύνη. Όποιος διέπρατε αμαρτία θα έχανε και κάτι από τα πάντα του και αν δεν μετάνιωνε τότε θα "την πλήρωνε" και κάποιος απόγονός του. Έτσι όμως θα φαινόμουν πολύ κακός. Έτσι θα φαινόμουν εντελώς βάναυσος και δεν θα με αγαπούσε κανείς.

Πως θα ξαναματαάλλαζα τον κόσμο? Θα αντίκρυζα την κατάσταση όπως θα είχε διαμορφωθεί. Άνθρωποι να υποκύπτουν στην ανθρώπινη αμαρτωλή φύση τους και να χάνουν τα υπάρχοντά τους νιώθωντας αδικημένοι και καταριώντας με. Εγώ θα ήθελα να με αγαπάνε όχι να με καταριούνται. Συνειδητοποίησα λοιπόν ότι η λύση θα ήταν αντί να τους δώσω τα πάντα και να τους παίρνω πίσω κάποια όταν αυτοί είναι αμαρτωλοί, να μην τους δώσω τίποτα και να ανταμείβω τους κόπους όσων πληρούν τα κριτήρια μου (της αγάπης και της καλοσύνης).

Συγνώμη αλλά μήπως ξαναγύρισα στο 0? Μήπως έχασα 50 χρόνια από την ζωή μου κάνοντας όλα τα παραπάνω? Μήπως έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο κόσμος μας σήμερα???

Ορίστε η απάντησή σας κύριοι και κυρίες. Υπάρχει Θεός και έκανε ότι θα είχατε κάνει και εσείς στην θέση Του

Ομολογώ , οτι όντως πρόκειται περί ενός παιδικού παραμυθιού , μολονότι θεωρώ ότι θα έκανε για παιδάκια μιας παρελθούσης εποχής...

Τώρα θα μου πείς φίλε μου , μήπως δεν υπάρχουν ακόμα ορισμένα τέτοια παιδάκια???
Σωστό κι'αυτό..οπότε προχώρα...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
JegudielΝέο Μέλος
20/10/2011, 00:12:06
Χάνετε το νόημα ρε παιδιά... Αυτή μου η ιδέα για την τεχνητή νοημοσύνη ήταν μονάχα ένα παράδειγμα, μια παραβολή. Μην εστιάζετε στην ιδέα καθαυτή αλλα στο ηθικό δίδαγμα που απορρέει απο αυτήν

20/10/2011, 23:17:50
Συγνώμη αλλά μήπως ξαναγύρισα στο 0? Μήπως έχασα 50 χρόνια από την ζωή μου κάνοντας όλα τα παραπάνω? Μήπως έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο κόσμος μας σήμερα???

Προσωπικά φίλε μου , θεωρώ ότι όντως έχασες 50 χρόνια απο την ζωή σου και προφανώς έτσι θα πάνε και τα υπόλοιπα , που προσωπικά σου εύχομαι να είναι πάρα πολλά!
Αλλα αυτά που λές δεν προσφέρουν -κατα την γνώμη μου- καμμιά εγγύηση , ότι δεν θα χάσεις και τα υπόλοιπα!
Ο κόσμος μας πάντως , προσπαθεί να ξεφύγει απο απομεινάρια του Μεσσαίωνα και δεν τον αφήνουν...
Να πάει μπροστά και να βρεί τον εαυτό του , να αγαπήσει και να εκτιμήσει και προπάντων να γνωρίσει τον εαυτό του!
Άμα όμως δια βίου εκείνο που προσπαθεί να βρεί , είναι ο Θεός και οι Αγγέλοι του .... τότε δεν αφιερωνει χρόνο για τον εαυτό του και τον οποιο επιμελώς αγνοεί αλλα τον αγνοεί και κείνος ΕΠΙΣΗΣ..ο εαυτός του!

Προσωπικές απόψεις!!!

JegudielΝέο Μέλος
21/10/2011, 10:07:18
Δεν ενδιαφέρεται κανείς να συζητήσει το αποτέλεσμα της σκέψης μου και όχι την ίδια μου την σκέψη?
Τόσο ενδιαφέρουσα είναι η ζωή η δική μου που όλοι με αυτήν θέλετε να ασχολείστε?

Για άλλη μια φορά θα το ξαναπώ.... Θα ήθελα κάποιος να μην εστιάσει στις προσωπικές μου πεποιθήσεις και επιλογές, αλλά να εξετάσει την επιχειρηματολογία μου αντικειμενικά και να μου πει αν συμφωνεί με την τελευταία πρόταση αυτής.

Edited by - Jegudiel on 21/10/2011 10:08:21

21/10/2011, 10:35:43
quote:

Χάνετε το νόημα ρε παιδιά... Αυτή μου η ιδέα για την τεχνητή νοημοσύνη ήταν μονάχα ένα παράδειγμα, μια παραβολή. Μην εστιάζετε στην ιδέα καθαυτή αλλα στο ηθικό δίδαγμα που απορρέει απο αυτήν

Ποιό είναι το δίδαγμα -που κατα την γνώμη σου- απορρέει απο αυτήν φίλε μου???

ΥΓ:"Δεν ασχολούμαστε με την ζωή σου πάντως , εσύ είπες για τα πενήντα χαμένα χρόνια σου..και γώ πήρα θέση σε αυτή σου την τοποθέτηση".

JegudielΝέο Μέλος
21/10/2011, 11:03:58
quote:

Ποιό είναι το δίδαγμα -που κατα την γνώμη σου- απορρέει απο αυτήν φίλε μου???

ΥΓ:"Δεν ασχολούμαστε με την ζωή σου πάντως , εσύ είπες για τα πενήντα χαμένα χρόνια σου..και γώ πήρα θέση σε αυτή σου την τοποθέτηση".

Μην ανησυχείς δεν παρεξηγούμαι. Δεν έχω χάσει ακόμα 50 χρόνια καθότι είμαι μόλις 23 ετών Με την φράση μου αυτή απλώς ήθελα να αποδώσω πως όλα μας τα χρόνια να είχαμε για να αλλάξουμε τον κόσμο, πάλι στα ίδια θα γυρνούσαμε.

Όσο για το δίδαγμα, αυτό δεν είναι άλλο από την απάντηση στην ερώτηση "υπάρχει Θεός?" που είναι και η ερώτηση του topic.

Με την ιστορία μου αυτή εγώ έπεισα τον εαυτό μου πως αν ήμουν στην θέση του Θεού θα έκανα ακριβώς το ίδιο. Και αυτό παραείναι ουτοπικό για να είναι απλώς μια σύμπτωση. Για μένα το ότι "ότι καλύτερο μπορεί να γίνει για τον κόσμο έχει ήδη γίνει και συνεχίζει να γίνεται καθημερινά" στο οποίο και κατέληξα, είναι από μόνο του απόδειξη για την ύπαρξη του Θεού

Edited by - Jegudiel on 21/10/2011 11:05:08

21/10/2011, 12:54:16
quote:

Μην ανησυχείς δεν παρεξηγούμαι. Δεν έχω χάσει ακόμα 50 χρόνια καθότι είμαι μόλις 23 ετών Με την φράση μου αυτή απλώς ήθελα να αποδώσω πως όλα μας τα χρόνια να είχαμε για να αλλάξουμε τον κόσμο, πάλι στα ίδια θα γυρνούσαμε.

Όσο για το δίδαγμα, αυτό δεν είναι άλλο από την απάντηση στην ερώτηση "υπάρχει Θεός?" που είναι και η ερώτηση του topic.

Με την ιστορία μου αυτή εγώ έπεισα τον εαυτό μου πως αν ήμουν στην θέση του Θεού θα έκανα ακριβώς το ίδιο. Και αυτό παραείναι ουτοπικό για να είναι απλώς μια σύμπτωση. Για μένα το ότι "ότι καλύτερο μπορεί να γίνει για τον κόσμο έχει ήδη γίνει και συνεχίζει να γίνεται καθημερινά" στο οποίο και κατέληξα, είναι από μόνο του απόδειξη για την ύπαρξη του Θεού

Edited by - Jegudiel on 21/10/2011 11:05:08

Kατ'αρχάς χαίρομαι ιδιαίτερα που μιλάω με έναν άνθρωπο της ηλικίας σου και δεύτερον ... δεν ανησύχησα για τίποτα...

Τώρα , αυτό δεν το κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής...

"Με την ιστορία μου αυτή εγώ έπεισα τον εαυτό μου πως αν ήμουν στην θέση του Θεού θα έκανα ακριβώς το ίδιο".

Αν αυτο-πείσθηκες ότι αν ήσουν στην θέση του Θεού , θα έκανες ακριβώς τα ίδια είναι θέμα προς διερεύνηση...
Δεν εχεις λοιπόν παρα να ανταλλάξετε -έστω για λίγο- θέσεις , προκειμένου να δεις αν θα επαληθευθεί η θεωρία σου...

Πάντως είπες αλήθειες , όντως αυτό που συμβαίνει στους ανθρώπους είναι ότι δημιουργούν ιστορίες και ιδέες που απαιτεί -και ανταποκρίνονται- το/στο είναι τους , προκειμένου να ανακουφισθεί...είναι ένας μηχανισμός ζωοσωτήριος πολλές φορές!

Λές..
"Ναι υπάρχει Θεός. Δεν μιλάω για τον Θεό που αντιπροσωπεύει η Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη (την οποία έχω ασπαστεί) αλλά για τον Δημιουργό γενικότερα. Δεν απαντάω στο ερώτημα "ποια θρησκεία να διαλέξω" αλλά στο ερώτημα "υπάρχει ένα ανώτερο όν που ευθύνεται για την δημιουργία μου?". Η απάντηση είναι κατηγοριματικά ΝΑΙ. Θα επιχειρηματολογήσω, αφού πρώτα σας αναφέρω ότι στην απάντηση έφτασα σκεπτόμενος βάση της προγραμματιστικής σκέψης την οποία έχω αναπτύξη λόγω επαγγέλματος".

Τι να σου πώ τώρα??
Απο σκεπτικό βλέπω face με τις επιθυμίες σου!
Μιά χαρά σε βρίσκω ΚΑΙ δεν μιλάς για τον Θεό που αντιπροσωπεύει η Ορθόδοξη Πίστη -όπως λές- ΑΛΛΑ πάντως την έχεις ασπασθεί...

Νά'σαι καλά!

Edited by - Εαρινός on 21/10/2011 13:06:44

04/10/2005, 15:29:09
κυρία μου θα σας παρακαλέσω να μαζευτείτε λιγάκι...

μπορεί να φεγγοβολάτε άδωντας αλλά Η φωτισμένη της παρέας είμαι εγώ! ορίστε μας! όποιος έχει παράπονα επ'αυτού
τον παραπέμπω στην "ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας" να καταβάλλει την συνδρομή του!

και η γκρίνια χρειάζεται Αφροδίτη μου... όχι να γίνουμε και "γελά ο μωρός καν τι μη γελοίο εστί..."
(έχεις δίκιο για τους τόνους...σχεδόν μου λείπουν....)

όλα έχουν την θέση τους στην ζωή και η γκρίνια και το γέλιο... αλλά το καθένα στην ώρα του και στην στιγμή του...

Galadriel

in God we trust

04/10/2005, 16:20:06
quote:

κυρία μου θα σας παρακαλέσω να μαζευτείτε λιγάκι...

μπορεί να φεγγοβολάτε άδωντας αλλά Η φωτισμένη της παρέας είμαι εγώ! ορίστε μας! όποιος έχει παράπονα επ'αυτού
τον παραπέμπω στην "ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας" να καταβάλλει την συνδρομή του!

και η γκρίνια χρειάζεται Αφροδίτη μου... όχι να γίνουμε και "γελά ο μωρός καν τι μη γελοίο εστί..."
(έχεις δίκιο για τους τόνους...σχεδόν μου λείπουν....)

όλα έχουν την θέση τους στην ζωή και η γκρίνια και το γέλιο... αλλά το καθένα στην ώρα του και στην στιγμή του...

Galadriel

in God we trust

Ναι αλλά να στερηθώ τη φωτεινότητα...Αν και ως θεά του έρωτος και της ωραιότητος πρέπει να είμαι περιχαρής. Πάω να τραγουδήσω. Δεν είμαι καθόλου φάλτσα. ΄Εφυγα.
Θλίβομαι. ΄Ακου λέει δεν θα είμαι η φωτισμένη. Σνιφ.
΄Εχω και τα ωραία μου φτερά, την ξανθή χαίτη, αλλά άνευ φωτεινότητας χλωμή με βλέπω...
Δεν ξέρω αν είναι όμορφα τα φτερά μου
μα να με πιάσεις δεν μπορείς
υψώνω τα πανάρχαια οχυρά μου
όνειρά μου
θαύματά μου
ίσως γιά τ΄αύριο να απορείς.
Πέταξα.
Λιγότερη φωτεινή.
Σνιφ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.

04/10/2005, 18:16:16
Mεγάλος ο πειρασμός ε?

και είναι αλήθεια πως από τότε που βρέθηκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο...

κρίμα...

(μου τη δίνει να γκρινιάζω....)

Galadriel

in God we trust

04/10/2005, 21:05:58
Μου τη δίνει να γκρινιάζω
αλλά και ν΄αναστενάζω,
γι΄αυτό βρήκα άλλο τρόπο
και αλήθεια δίχως κόπο,
τους εχθρούς να εξοντώνω
και στον σβέρκο να δαγκώνω.

Τους γυρνώ ευθύς την πλάτη
-και δεν είναι από γινάτι-
δεν τους ρίχνω τη ματιά μου
πίνω πάντα στην υγειά μου
να χαρώ τη λεβεντιά μου
και την ξέφρενη μαγκιά μου.

Κι όσους με υποτιμήσουν
αχ, πολύ θα μαρτυρήσουν
μία μάγισσα από κούνια
μα καθόλου υποχθόνια
τους λυγίζω σαν πηρούνια
και τους κόβω σαν σκαλτσούνια

Κι όσους ψέματα μου λένε;
Αχ τους κάνω ν΄αργοκλαίνε
στων ερώτων μου τη δίνη
μόνο η θλίψη θα τους πίνει
και της τύψης το καμίνι
μες την άδεια τους την κλίνη.
---

Δεν ξέρω αν είναι όμορφα τα φτερά μου
μα να με πιάσεις δεν μπορείς
υψώνω τα πανάρχαια οχυρά μου
όνειρά μου
θαύματά μου
ίσως γιά τ΄αύριο να απορείς...
Πέταξα.

Σαν την τρίχα από τη ζύμη τη γκρίνια.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.

05/10/2005, 14:46:35
πω πω... να τι παθαίνει κανείς γκρινιάζοντας....

καλή μου Αφροδίτη η μόλις προηγούμενη γκρίνια μου δεν ήταν για σένα και συγνώμη που δεν το διευκρίνησα εγκαίρως...

Galadriel

in God we trust

07/10/2005, 16:40:44
Τα νεύρα μου τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω!

Γκρίνια 1η :
Γκρούπ τουριστών έρχεται αλαλάζοντας ότι έχουν κάποιον μαζί τους με πρησμένο πόδι και να φωνάξουμε γιατρό. Φωνάζουμε ασθενοφόρο και ρωτώντας μαθαίνουμε ότι το πόδι είναι έτσι εδώ και 3 !!! μέρες!!! και το θυμούνται ΤΩΡΑ ! δυό ώρες πριν την αναχώρηση του πλοίου!!!

Γκρίνια 2η :
Μπαίνω σε θέμα και απαντάω το "χ" ... Οοοοχι όμως! δεν είναι "χ" η απάντηση που θέλουμε γιατί θα έπρεπε να είναι διατυπωμένη κάπως αλλιώς...
Ξανααπαντάω (πάλι "χ") με άλλη διατύπωση...
και τότε βλέπω και άλλον με την ίδια "χ" απάντηση...! μέχρι εδώ καλά...
αλλά, (πάντα υπάρχει ένα αλλά)
αρχίζω και αναρωτιέμαι... ελληνικά δεν μιλάω η γυναίκα?????????????

Galadriel

in God we trust

VELISSARIOSΜέλος
07/10/2005, 16:50:41
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΝ Ο ΕΡΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ
07/10/2005, 17:13:02

και καλά να είναι ο Ερμής ανάδρομος....

άμα είναι ο Αρης να δεις τι γίνεται....

G.

in God we trust

lancelotΜέλος
07/10/2005, 18:58:43
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΕ?ΑΝ ΤΟΝ ΒΑΖΑΤΕ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ!!!ΗΜΑΡΤΟΝ!ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!ΚΑΙ Τ3 ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
07/10/2005, 21:04:01
Aυτό μάλιστα!!
Είναι ένα αξιοπρεπέστατο παράπονο που πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψην τους οι υπεύθυνοι του χώρου...

Λοιπόν έχω και γω ένα παράπονο:
Γιατί θα πρέπει τη σήμερον ημέρα να υπάρχουν ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ ανεγκέφαλοι Νεοέλληνες?
Γιατί εγώ πρέπει οδηγώντας πρωί πρωί να υποστώ τη σφήνα του ηλίθιου - που ξαφνικά θυμήθηκε ότι βιάζεται και πρέπει να κερδίσει χρόνο - για να τον προλάβω στο πιο κάτω φανάρι επειδή έμεινε με ανοιχτό το στόμα βλέποντας τη γκόμενα να διασχίζει τη διάβαση πεζών?? (σε αυτό το σημείο προφανώς έχει υποστεί λοβοτομή και έχει ξεχάσει ότι βιάζεται...)

Μα καλά τόση αγαμία έχει πέσει??

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."

Edited by - Avallon on 07/10/2005 21:04:45

07/10/2005, 21:12:10
Κύττα να δεις καλή μου, αυτό θέλει ανάλυση,
αν και η πολύ ανάλυση φέρνει και δαύτη παράλυση.
Λίγη ισορροπία. Λίγη. Τόση δα...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]