- Μεταφορά ESOTERICA στο νέο server - Αναφορά Προβλημάτων - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Καταρχάς, να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου για την ενημέρωση και βέβαια να επαναλάβω ότι το να αναφέρετε κάποια προβλήματα που κάποιες φορές συναντάτε στα forums -τεχνικά και άλλα- το θεωρούμε ως βοήθεια για να τα αντιμετωπίσουμε. ![]()
Όσον αφορά στο θέμα με την αποστολή email από topic subscriptions καθώς και άλλων email από το esoterica, ανακαλύψαμε εν τέλει την αιτία: είχε διακοπεί (για άγνωστο λόγο) η υπηρεσία mails του server. Η λειτουργία αποκαταστάθηκε και αποστέλλονται όλα τα mail που δεν είχαν σταλεί (πάνω από 12.000 emails), κάποια εκ των οποίων αφορούσαν δυστυχώς και σε mails νέων εγγραφών.
Οπότε, το πιθανότερο είναι να σας έρθουν μαζεμένα πολλά mails που δεν είχαν σταλεί, ακόμα και από subscription που δεν είχαν έρθει τις προηγούμενες ημέρες. Παρακαλούμε, ενημερώστε μας για το τελευταίο (δηλαδή, για το εάν σας ήρθαν mails από subscriptions - ακόμα και παλιότερα).
![]()

Εντάκσει Αμαλία! Μου ήρθαν κι εμένα μαζεμένα 250 (χεχε).
Μπράβο, μερsi και καλό καλοκαίρι!![]()
![]()
Μάλλον την παρακάνατε καλά την δουλειά παιδια.
Τα topic subscriptions μού έρχονται εις τριπλούν!
Δηλαδή μια απάντηση, 3 ειδοποιήσεις.
Είναι πρόβλημα αυτό Αμαλία;
χαχαχα!
Αυτό που γράφεις συμβαίνει για κάθε topic που έχεις κάνει subscription και για κάθε μήνυμα;

quote:Το εμπεδώνει το χέρι μου που διαγράφει...
Το τρία είναι για να τα εμπεδώσεις
χαχαχα!Αυτό που γράφεις συμβαίνει για κάθε topic που έχεις κάνει subscription και για κάθε μήνυμα;
Ναι, σε κάθε τόπικ. Σε 3 ενεργά τουλάχιστον.
Μερικές φορές, όχι σε όλα, μου έρχεται και πενταμελή εμπέδωση!
Στο θέμα για την Αθήνα που φλέγεται.
Που θα πάει, θα το στρώσω εγώ!
Χεχε
quote:Μού έρχονται ανά τριάδες με ίδια ημερομηνία και ώρα!
Επίσης, δες τι ημερομηνία έχουν οι ειδοποιήσεις
Ένα από αυτά, το "The science of miracles" μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.
Ο Greeg Braden υποστηρίζει ότι μέσα από το συγκεκριμένο τρόπο προσευχής που περιγράφει στο Video, (είναι προσευχή για όλο τον κόσμο και όχι για κάποια συγκεκριμένη θρησκεία) μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα γύρω μας!
Λέει και για κάποια πειράματα που έχουν γίνει σχετικά με μεγάλη επιτυχία, όπως... μείωση της εγκληματικότητας, ανάρρωση, αλλαγή του DNA κλπ. Δείτε το video (αν δεν το έχετε δει) και ξεκινάμε την κουβέντα μας γιατί νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να αναλύσουμε λίγο το θέμα (Θετικά ή Αρνητικά).
Σας παραθέτω το link του πρώτου video στο YouTube και μέσα από αυτό ακολουθήστε και τα υπόλοιπα τμηματά του. Είναι με Ελληνικούς υπότιτλους.
http://www.youtube.com/watch?v=PH4S_DnbN5E
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/12/blog-post_4369.html
Είναι ένα υπέροχο θέμα!
Πραγματικά ενδιαφέρον θέμα...
πόσο μάλλον αν το συνδυάσεις με την "εκπαίδευσή" μας,
την εκπαίδευση όλου του δυτικού πολιτισμού.
Είμαστε εκπαιδευμένοι έτσι ώστε αν κάποιος μας πει κάτι παρόμοιο, (πχ
ότι αντί για γιατρό πήγε σε πρακτικό) δεν θα τον πούμε απλά γραφικό,
αλλά μπορεί να τον πλακώσουμε και στο ξύλο. :)
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και ελπίζω να συμμετέχουν και άλλοι.
δεν θέλουμε αρκετά...
quote:
Πάντα μου έκανε εντύπωση, ότι γίνεται αυτο που θέλουμε ομως,μάλλον
δεν θέλουμε αρκετά...
Ή ίσως δεν γίνεται, όχι γιατί δεν θέλουμε αρκετά, αλλά γιατί δεν ξέρουμε τι θέλουμε![]()

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
συγκεκριμένος,πετυχαίνει αυτό που θέλει..Αλλά, μέσα του δεν έχει μάθει να διαφοροποιεί τις φορές αυτές, απο εκείνες που δεν είναι σίγουρος, όχι γιατί το τι θέλει,αλλά ούτε καν για το αν το θέλει...
Όταν, όμως, επαναλαμβάνω, ξέρει τι θέλει, είναι σίγουρος και αποφασισμένος, μπορεί να φτάσει ...να συνομωτήσει όλο το σύμπαν υπέρ του...Αφού ο άνθρωπος ειναι ο μικρόκοσμος, η μικρή απεικόνιση του σύμπαντος, επηρεάζει το μικρό και το μεγάλο...Αν έχει μπεί εκεί που πρέπει να είναι,στη θέση που έχει γίνει γι αυτόν/ήν, να ξέρει τι πρέπει να κάνει και να κάνει μόνο αυτά που πρέπει να κάνει κάθε φορά, δίχως να προσθετει ...
Τότε, εναρμονίζεται κανείς με τον ρυθμό τηε φύσης των πραγμάτων, μπορεί να βγει απο τον κόσμο αυτό και να δει την αλήθεια, να αντιληφθεί τον πραγματικό κόσμο που υπάρχει γύρω μας και δεν βλέπουμε...Μόνο τότε, μπορούμε να είμαστε ο εαυτός μας...
Και εξ αυτού, να ξέρουμε τι θέλουμε...
quote:
Έχεις απόλυτο δίκαιο αγαπητή Nemesi...Πάντα ο άνθρωπος, όταν ειναι
συγκεκριμένος,πετυχαίνει αυτό που θέλει..Αλλά, μέσα του δεν έχει μάθει να διαφοροποιεί τις φορές αυτές, απο εκείνες που δεν είναι σίγουρος, όχι γιατί το τι θέλει,αλλά ούτε καν για το αν το θέλει...
Όταν, όμως, επαναλαμβάνω, ξέρει τι θέλει, είναι σίγουρος και αποφασισμένος, μπορεί να φτάσει ...να συνομωτήσει όλο το σύμπαν υπέρ του...Αφού ο άνθρωπος ειναι ο μικρόκοσμος, η μικρή απεικόνιση του σύμπαντος, επηρεάζει το μικρό και το μεγάλο...Αν έχει μπεί εκεί που πρέπει να είναι,στη θέση που έχει γίνει γι αυτόν/ήν, να ξέρει τι πρέπει να κάνει και να κάνει μόνο αυτά που πρέπει να κάνει κάθε φορά, δίχως να προσθετει ...
Τότε, εναρμονίζεται κανείς με τον ρυθμό τηε φύσης των πραγμάτων, μπορεί να βγει απο τον κόσμο αυτό και να δει την αλήθεια, να αντιληφθεί τον πραγματικό κόσμο που υπάρχει γύρω μας και δεν βλέπουμε...Μόνο τότε, μπορούμε να είμαστε ο εαυτός μας...
Και εξ αυτού, να ξέρουμε τι θέλουμε...
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, πιστεύω κι εγώ ότι μπορούμε να το καταφέρουμε, όμως πρέπει να αντιληφθούμε αυτό που υπάρχει γύρω μας ή αυτό που υπάρχει μέσα μας?
Ελενα

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
Δεν είναι έτσι;
Τότε, γιατί όλοι μας, εμπιστευόμαστε το έξω;