- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Ναι, η θέση της Χρυσής Αυγής για τοποθέτηση ναρκών στα σύνορά μας με βρίσκει απολύτως σύμφωνω. Είμαστε χώρα που δέχεται εισβολή. Η διακίνηση μουσουλμάνων προς την Ευρώπη είναι μέρος γενικότερου σχεδίου εξισλαμισμού της Ευρώπης. Όσο η Ε.Ε. σφυρίζει αδιάφορα για τα ανατολικά της σύνορα, έχουμε υποχρέωση ως χώρα να τα διαφυλλάξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Για να διαχειριστούμε το τεράστιο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες που ήδη έχουμε εντός συνόρων, πρέπει να διασφαλίσουμε με κάθε τρόπο ότι δεν θα μπούνε και άλλοι. Πέρα από την Χρυσή Αυγή, δεν είδα κανένα άλλο κόμμα να προτείνει ουσιαστική και εφαρμόσιμη λύση πάνω στο θέμα αυτό...
Edited by - KERRY KING on 26/05/2012 06:59:09
quote:Ναι φίλε μου. Μίλησε για νάρκες με ΜΕΓΑΑΑΛΕΣ ταμπέλες που να το δεικνύουν.
OK.Συμφωνώ.. Άλλα εδώ ο Κ.Κασιδιάρης μίλησε για νάρκες..
"Μόνο ένας τρελός θα περνούσε", είπε.
Θέλεις να φυλάσσονται τα σύνορά μας από είσβολείς ή όχι;

quote:
Ναι, η θέση της Χρυσής Αυγής για τοποθέτηση ναρκών στα σύνορά μας με βρίσκει απολύτως σύμφωνω.
Κι εγώ συμφωνώ.
quote:
Έχουμε κάθε δικαίωμα σαν έθνος να διαφυλάξουμε τα σύνορά μας. Εκ των πραγμάτων, λόγω της μεγάλης χερσαίας συνοριακής γραμμής προς τον βορρά αλλά και λόγω της μορφολογίας του εδάφους, δεν είναι δυνατόν να έχουμε φρουρούς ή συνοριακά φυλάκια ανά τακτά σημεία. Δεν βλέπω τον λόγο να μην υπάρχουν ναρκοπέδια. Χαρακτηρισμένα ναρκοπέδια όμως. Με ταμπέλες, ταμπελάρες σε όλες τις γλώσσες που να προειδοποιούν : "ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ". Εγώ το βάζω και σε προειδοποιώ. Αν εσύ μπεις και σκορπιστείς σε κομμάτια, ποιος θα φταίει ; Μπαίνεις και αναλαμβάνεις και την ευθύνη.
Πολύ καλή διατύπωση!
Δεν καταλαβαίνω πού πάμε και βρίσκουμε τέτοια "διλήμματα" (νάρκες/ όχι νάρκες)για να αμπελοφιλοσοφούμε!
Δηλαδή γιατί να μην υπάρχουν νάρκες στα σύνορα, δεν κατάλαβα?
Κομματιάζουνε λέει τους ανθρώπους... Ποιους ανθρώπους? Και γιατί αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται εκεί? Αυτό είναι το ερώτημα...
Με την ίδια (παρα)λογική, να καταργήσουμε και ...τους αυτοκινητόδρομους! Γιατί εκεί τρέχουν τα αυτοκίνητα με ταχύτητες >120 χ.α.ω. και κομματιάζουν τους....πεζούς! Αν λοιπόν μου πεις τι δουλειά έχει ένας πεζός να "κοβει" βόλτες στον αυτοκινητόδρομο, θα σου πω κι εγώ τι δουλειά έχει ένας ΛΑΘΡΟμετανάστης να κόβει βόλτες στα ...σύνορα!
Έλεος ρε παιδιά! Να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη κάποτε...
Να τελειώνει το παραμύθι με τους "καημένους" τους ΛΑΘΡΟμετανάστες....
Τι σημαίνει το "ΛΑΘΡΟ" ? Από κει ξεκινάνε όλα. Είναι συνυπεύθυνοι.
Δεν τους πήρε κανένας με το ζόρι και το στανιό σηκωτούς και κουβαλητούς. Δεν πήγε ο Τούρκος δουλέμπορας στο Ισλαμαμπάντ και στην Καμπούλ να κάνει Οντισιόν για να φέρει κόσμο στην Ελλάδα. Να μη τα λέμε ξανά μανά τα χιλιοειπωμένα.... όλοι το ξέρουμε πλέον το παιχνίδι!
Φτάνει πια αυτός ο υποκριτικός και επιλεκτικός "ανθρωπισμός" της ξεφτίλας! Υπάρχουν και νόμοι υπάρχουν και κυρίαρχα κράτη, και όποιος δεν τα σέβεται αυτά δεν έχει λόγο και ρόλο ύπαρξης στην επικράτεια αυτών των κρατών.
Για δείτε μεταναστευτικές πολιτικές άλλων κρατών να καταλάβετε τι εννοώ. Για πάτε να βγάλετε Βίζες εργασίας/ διαμονής σε άλλα κράτη και να μπείτε σαν κύριοι μέσα πρώτα και ύστερα το ξανασυζητάμε....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Με εμφανή προειδοποίηση?
ΝΑΙ συμφωνώ!!
Και μετα τις νάρκες,ελεύθεροι σκοπευτές,για όσους καταφέρουν να παρακάμψουν το ναρκοπέδιο.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
βρέθηκε ενα ακραίο κόμμα για να ξυπνήσει (λέμε τώρα)
πολίτικους και πολίτες,
οτι πρέπει επιτέλους αυτή η Χώρα να προστατευτεί !
Αλλα μπα , δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό (!)
περαστικό θα είναι (σαν ίωση)... θα περάσει με αντιβίωση .
7% ψήφισαν ΧΑ χωρίς να τους εκφράζει
25% (φαίνεται) θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ
(κι ας μην ξέρουν ποιες είναι τελικά οι θέσεις του)
η ΝουΔουλα .... ζάχαρη
απο το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα , εχει μείνει μόνο το ΣΟΚ
και ενα 40%+ του Ελληνικού λαού,
θα προτιμήσει παλι να πάει για ...μπάνιο εκεινη τη μέρα.
Οπως τραγουδούν Παπακωνσταντίνου - Μαχαιρίτσας ...
Να δείς τί σου'χω για μετά

quote:
7% ψήφισαν ΧΑ χωρίς να τους εκφράζει
Εκεί. Με την κακία σου να μείνεις... ![]()

macedon
Παρότι θα τους ήθελα με περισσότερο ποσοστό
(έχοντας το σκεπτικό μου)
απο την άλλη δεν δέχομαι τον πολίτη που ανακατεύει τα χαρτιά πίσω απο το παραβάν,
πιάνει ενα στην τύχη και το πετάει στην ... απαραβίαστη* κάλπη
οτι και να ψηφίσει ειλικρινά δεν με πειράζει,
αρκεί να το κάνει συνειδητά
να μην αντιμετωπίζει το δικαίωμα του αυτό σαν αγγαρεία
Αλλα μάλλον ζητάω πολλά , απο μια χώρα οπου έχει (εδω και χρόνια)
μλ ΚΚΕ και ΚΚΕ μλ (πρόκειται περι αυτιστικής αντίληψης)
ενα Κομουνιστικό κόμμα (ΚΚΕ®)οπου ρωτώντας (μάχιμο) ψηφοφόρο του:
"ποιο σύστημα ονειρεύεστε" σου απαντά: "το σουηδικό" (!?!
και το 10%+ του εκλογικού σώματος ψηφίζει κόμματα τύπου
ολα τα σφάζω ολα τα μαχαιρώνω
(αυτό κι αν είναι πολιτική παιδεία ! )![]()
*Αυτη με το φύλο χαρτί (ενίοτε τετράδιο ή βιβλίο) πάνω απο την σχισμή...
(ποτέ δεν κατάλαβα ΚΑΙ εγω που χρησιμεύει αυτο το σύστημα προστασίας) |||

Χτες πάλι είχαμε μαθήματα δημοκρατίας από τους άπλυτους....
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/357867/giaourtosan-vouleuti-tis-hrusis-augis-/
Αναρωτιέμαι αν θα γίνει αντίστοιχος ντόρος με το γιαούρτωμα του μπουμπούκου ή το μπουγέλωμα του άλλου του φιόγκου του πασοκτζη...
Ειδικά για τους ανεύθυνους που απέχουν και μετά έχουν και άποψη από πάνω...