- ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ...
Μα τι λές τώρα ! Υπάρχει το κακό μας το χάλι ???
Μας ποστάρεις μια "λίστα" με "επιχειρήματα" (ο Θεός να τα κάνει), που γουστάρεις που είσαι Έλληνας, όπως και εγώ, μόνο που εγώ το γουστάρω για σοβαρότερους λόγους από αυτούς που λές στη λίστα σου... !
Και σοβαρότερους από το να συγκρίνω το σουβλάκι, ή να καμαρώνω που κάνω τράκα τους φίλους μου ή κάποια άλλα ποταπά καμώματα της ράτσας μας.
Άν έβλεπες τα πράγματα με πιο πολύ βάθος, θα ήξερες ότι η λίστα με τα "προτερήματα" που αναφέρεις απαευθύνεται σε φοβερά ανώριμους και επιπόλαιους "Έλληνες".
Η αλήθεια είναι αλλού. Άνοιξε τα μάτια και κοίτα γύρω σου. Άκου την και εισέπνευσέ την. Και άμα αυτή η Ελλάδα σου αρέσει, με γειά σου και χαρά σου. Οι "'Ελληνες" της "Λίστας" σου την καταντήσαν έτσι και θέλουν και τα ρέστα.
Edited by - Βρίλ on 15/03/2006 05:46:50
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Βρίλ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ..
ΑΝΑΦΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...
quote:
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ "ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ"...ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ...
ΕΧΕΙ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ....
AYTO ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...
quote:ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ????
Και σοβαρότερους από το να συγκρίνω το σουβλάκι, ή να καμαρώνω που κάνω τράκα τους φίλους μου ή κάποια άλλα ποταπά καμώματα της ράτσας μας.
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ...
"Γιατί δε μοιραζόμαστε τη βενζίνη στο αυτοκίνητό μας με αυτούς που βάζουμε μέσα"
ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΤΡΑΚΑ ?????
"ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ: "ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΚΟΠΕΛΙΑ", ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ "ΑΠ' ΟΛΑ ΒΑΛΕ ΜΟΥ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ."
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ?????
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΑΠΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ?????
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΡΩΤΑ
ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΟΣ KAI ΟΡΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Μηδενιστή ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ....
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ....
ΤΟ 80%-85% (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ...
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ...
ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΜΙΚΡΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
σορυ παιδες (Ελληνων) αλλά το συναχι και οι αργοι ρυθμοι που ανοιγουν οι σελιδες δεν μου επετρεψαν να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες του τοπικ.
θα πω απλα τη γνωμη μου: ειμαστε Ελληνες κατα το γενος, αλλά οχι κατα το Ηθος, την Παιδεια, την Αρετη και την Θρησκευτικη αντιληψη. (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων)
γιναμε ευρωπαιοι και καμαρωνουμε γι αυτο, ασχετα αν ειμαστε οι πιο φτωχομπινεδες της ΕΕ και τολμω να πω απο τους πιο απολιτιστους (βαρβαροι το λεγαμε καποτε, ε?)
καμαρωνω λοιπον για την καταγωγη μου και τους προγονους μου, αλλά ντρεπομαι για τους συγχρόνους μου νεοελληνες...
ΥΓ. ολοι οι κυβερνησαντες την χωρα απο τοτε που εβαλαν τον Κολοκοτρωνη φυλακη, ειναι εθνικοι προδοτες!
ΥΓ.2 ο μεγαλυτερος εχθρος του Ελληνα ειναι ο Ελληνας.

quote:
ΥΓ.2 ο μεγαλυτερος εχθρος του Ελληνα ειναι ο Ελληνας.
Επ !
Έλα δώ εσύ !!!
Τι είπες ????
Καταρχήν,΄φάε ένα σουβλάκι με μπόλικο τζατζίκι, να νοιώσεις υπερήφανος που είσαι Έλληνας. ΄
Μετά πιάσε και το σουβλατζή να σου λέει στη κοπέλα "τι να σου βάλω μέσα μάνα μου", και αυτή η κοπέλα να έιναι η μάνα σου, η κόρη σου, η αδερφή σου ή η αραβωνιαστικιά σου και εσύ να κάθεσαι σα μαλάκας δίπλα της και να νοιώσεις "εθνικά υπερήφανος" που είσαι Έλληνας.
Τελικά, σε όλους αυτούς τους "λόγους", επειδή δεν είδα τίποτα σοβαρό και μόνο φτηνές μαλακιούλες και χοντροειδές "χιούμορ", διαπίστωσα ότι αποτελεί κάτι σαν τέστ ευφυίας.
Όσο περισσότερο ταυτίζεσαι με τον ποταπό γρεκό που περιγράφει η λίστα, τόση ΛΙΓΟΤΕΡΗ έχεις.
Τα συγχαρητήρια μου λοιπόν σε όποιον/όποιαν την εκφράζει.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Βρίλ ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.
ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ...
quote:
ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ...
ΕΧΕΙ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΥΓ. ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.
![]()
Βριλ,αυτο που θελω να πω , παρολο που ειμαι νεο μελος ειναι πως
λογικο ειναι να εχουμε διαφορετικες αποψεις μεταξυ μας.Κι εδω
μαλλον ειμαστε για να τις εκφρασουμε.Παρακολουθω πολυ καιρο τα
Forums, ασχετα αν αποφασισα τωρα πια να γινω μελος.
Στα περισσοτερα θεματα βλεπω διαφωνιες αλλα σπανια βλεπω ειρωνια
και αγενεια.Το λεω Πραγματικα με τις καλυτερες προθεσεις.Δεν θελω
να ακουστει σαν παρατηρηση σε καμια περιπτωση.Δεν εχω τετοιο δικαιωμα αλλωστε.Πραγματικα ομως εκφρασεις του στυλ "Φτηνες Μ.......ς" εμενα προσωπικα με ενοχλουν και ηθελα να το εκφρασω.
Συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος.
Φιλικα
Ρενα
δεν με ενοχλεί άν είσαι νέο μέλος ή παλιό. Πίστεψέ με, αυτο θα ήταν το τελευταίο που θα κοίταγα, άν ήθελα να δώ την βαρύτητα κάποιας άποψης.
Μπορεί να μην σου αρέσει η δική μου. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Είναι δικαίωμά σου...
Μπορεί να μη συμφωνείς με αυτά που λέω και με το πώς τα λέω. Και αυτό είναι διακαίωμά σου. Το εξέφρασες. Δεν βλέπω το λόγο για΄τι να πρέπει να ζητάς συγνώμη.
Μιλάς για ειρωνία και αγένεια. Έτσι το βλέπεις εσύ. Ίσως για΄τι έχεις διαφορετική ιδιοσυγκρασία ή έχεις έναν διαφορετικό τρόπο να βλέπεις τα πράγματα.
Πιθανότατα να διαφωνείς με την έκφρασή μου "χαριτωμένες μαλ.κιούλες", αλλά κατά την δική μου θέαση των πραγμάτων, όντως "χαριτωμένες μαλ.κιούλες" είναι. Δεν βλέπω κάποιο σοβαρό επιχείρημα, γιατί να πρέπει να γουστάρω που είμαι Έλληνας.
Σημείωση. Δε συμφωνώ με εθνικιστικές υπερβολές γενικότερα, γιατί όπως είπα, και οι Πακιστανοί γουστάρουν που είναι Πακιστανοί. Για ανάλογους "λόγους" όπως αυτή η λίστα ή ακόμα χειρότερους λόγους...
Σε τελική ανάλυση, θα προτιμούσα να εξετάζουμε τους ανθρώπους σαν ανθρώπους και όχι με εθνικιστικές παρωπίδες.
Τώρα, οι λέξεις που χρησιμοποιείς, αγένεια και ειρωνία, εγώ προσωπικά τις θεωρώ υπερβολικές. Δυσκολεύομαι να δώ το λόγο, γιατί να πρέπει να μου καταλογίζει εμένα αγένεια και ειρωνία, από τη στιγμή που ο θεματοθέτης μιλά μέσω της λίστας των "λόγων" του υποτιμτικά και επιτιμητικά για τις άλλες "ράτσες" (σημ. το είπε αυτολεξί, δεν είναι δική μου λέξη αυτή !)
Με προβληματίζει τελικά, άν αυτή σου η "ευασθησια" είναι πραγματική, δεν έχει δηλαδή άλλους λόγους που δεν φάινονται σε πρώτη ματιά.
Εμένα κάτι μου θυμίζουν αυτές οι λέξεις, τις έχω ξανακούσει από ανθρώπους που απέδειξαν μια ιδιάιτερη εμπάθεια, όπως και επίσεις μια ιδιαίτερη ροπή στη στρέβλωση κάποιων πραγμάτων. Ομολογώ, ότι όταν συναντώ ανθρώπους με τέτοιου έιδους τοποθετήσεις, μου έρχεται αυθόρμητα και συνειρμικά οι λέξεις "η γούτσου-γούτσου ευασθησία". Λόγια και μόνο λόγια.
Κάποια απ΄αυτά με γυρίζουν σε ένα παρελθόν το οποίο δεν με ενδιαφέρει πλέον.
Ελπίζω να κάνω λάθος και να μην σχετίζεσαι και εσύ άμεσα με αυτό.
Με εκίμηση,
Ανδρέας "Βρίλ"

Βριλ μου,
δεν θυμαμαι να εξεφρασα αποψη για το θεμα ουτε να ειπα αν
συμφωνω η διαφωνω μαζι σου.Απλα με ενοχλησε κατι και το ειπα.
Δεν ειπα εγω να συμφωνεις με το "γιατι γουσταρουμε που ειμαστε ελληνες", και καλα κανεις και εχεις τις διαφωνιες σου.
Συμφωνω και επαυξανω.Για να μην πω οτι θα μπορουσαμε να δωσουμε εκατο λογους για τους οποιους θα επρεπε να ντρεπομαστε που ειμαστε ελληνες,και οι μισοι απο αυτους βρισκονται σ'αυτα που διαβασαμε.
Και βεβαια τους ανθρωπους θα επρεπε να τους κρινουμε σαν ανθρωπους
και οχι να τους βαζουμε ταμπελες.Μαζι σου κι εγω.
Σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να θιξω κανεναν.Πολυ απλα ομως πιστευω
πως μπορουμε να εκφρασουμε την γνωμη μας χωρις να χρησιμοποιουμε τετοιους χαρακτηρισμους.Τιποτε παραπανω.Για να μην ξεχναμε και οτι
για την λεξη "μ..........ς" μας κοροιδευουν ολοι, και εχει καταντησει
πια η λεξη που μας χαρακτηριζει ως ελληνες.Εχουν να το λενε ολοι
για το ποσες φορες την ημερα την χρησιμοποιουμε.
Τελος, δεν ξερω τι ειδες απο αλλους ανθρωπους οπως λες,και το θεωρω κουτο να προσπαθησω να σε πεισω για το αν ειμαι ετσι η οχι.Αυτο σαφως και θα φανει στην πορεια.Κοντος ψαλμος αλληλουια.
Φιλικα
Ρενα
quote:
για την λεξη "μ..........ς" μας κοροιδευουν ολοι, και εχει καταντησει πια η λεξη που μας χαρακτηριζει ως ελληνες.Εχουν να το λενε ολοι
Είναι Ελληνική λέξη.
Δεν είναι βρισιά...
Υπάρχει στο λεξικό του Μπαμπινιώτη.
``Λές μ%$#@@@#ες``.. δηλαδή λές οτι σου κατέβει.. ιδιωματισμός είναι![]()
Δεν έχουμε βρισιές εμείς. Το μ%$$#@ας έχουμε και τη μούτζα..
εεε... κλασσικά Ελληνικά...
quote:
Εχουν να το λενε ολοι
Ποιός? ποιός μας κοροιδεύει.
Οι Αμερικάνοι??..που στις δέκα λέξεις τους και οι δέκα είναι βρισιές. Ας κοιτάξουν να μορφωθούν πρώτα και να μάθουν που είναι η Μεσόγειος
ας κοιτάξουν να μάθουν που είναι το Ιράκ
ας μάθουν οτι οι στρατιώτες τους εκεί δεν κάνουν διακοπές
και ας αλλάξουν το CNN .. και τον Λάρρυ που τους διαδίδει αυτές τις ανακρίβειες για μας .. και ας μάθουν οτι εμείς στην Ελλάδα γουστάρουμε να λέμε τον κολλητό μας μ%$#@α . ![]()
Tέλεια.. τέλεια..
Edited by - allzzaro on 23/03/2006 19:17:56
Ο
μας είναι υποψήφιος για το βιβλίο Γκίνες..![]()
28.500 μπουγάτσες στο ενεργητικό του.![]()
Εχει μαζέψει και τις 28.500 χαρτοπετσέτες απο τις μπουγάτσες και μάλιστα με τις φίρμες τους.
Ενας Ελληνας Πρωθυπουργός στο βιβλίο Γκίνες...
Τέλεια .. τέλεια...
Τώρα προπονείται στους μπακλαβάδες..
Στίβα τα ταψάκια...![]()