- ύψος βουνών και λεξάριθμοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
dim.kar λέει....
Σκέφτηκα και ένα πείραμα:Πάμε για καφέ.
Αφού πιούμε τις φράπες μας ακουμπάω ένα φάκελλο στο τραπέζι.
ΜΕΣΑ στο φάκελλο θα έχω γραμμένο το ύψος ενός βουνού...
Απ' έξω το όνομα του.
Εσύ θα κάνεις τους υπολογισμούς σου...
Αν βρεις το ύψος του πληρώνω τους καφέδες όλης της παρέας...
Αν όχι πληρώνεις εσύ...
Πώς σου φαίνεται;
Και εγώ μέσα είμαι.... τί ποιο απλό από μια ζωντανή απόδειξη....και αν είσαι μέσα έστω και με 50 μέτρα διαφορά....τότε ogyge κερναω ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ..... αλλιώς είμαστε cool και ο καθένας πληρώνει τα δικά του ....
quote:
dim.kar λέει....(Αν θέλεις προσδιόρισε μου εκ των προτέρων και τα υπόλοιπα στοιχεία που θέλεις για τους υπολογισμούς σου...)
π.χ. το υψόμετρό του ;;;;;;

Ο άσπρος σίφουνας....
Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
http://www.geocities.com/thiva20/Hellenic/ypsos.htm
Ο Πάν εμφανίστηκε μετά την μάχη του Μαραθώνα και όπως βλέπετε στον χάρτη έχουμε συσχέτιση του Βοιωτικού λεξάριθμου με την Πεντέλη. Η συσχέτιση με τον Πάνα δεν είναι πολύ ισχυρή. Αν ήταν θα έπρεπε να είχαμε:
ΗΥΠΣΟΣ ΠΑΝΑ Ε = 1095
το ύψος όμως της Πεντέλης δεν είναι 1095 μέτρα. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε την εξής αντιστοίχιση:
Υμηττός ~ Αθηνά
Πεντέλη ~ Δίας
Πάρνηθα ~ Δήμητρα
Γεράνεια ~ Κόρη
Τα περίεργα φαινόμενα που σχετίζονται με την Πεντέλη έχουν σχέση με την συσχέτισή του με τον Δία.
βλέπετε και:
http://www.iranon.gr/PENTELI/PENTELI5caddendum.htm
γίνεται αναφορά και σε ένα αναθέτη τον Τηλεφάνη, ενώ στο Ιωνικό αλφάβητο:
ΤΗΛΕΦΑΝΗΣ Ε = 1107

quote:
Ο dim-kar με επιβεβαιώνει πλήρως
Σε καποιον μακρινο γαλαξια,far far away...
O dim.kar σου ζητησε να συμμετασχεις σε ενα απλο πειραμα αλλα εσυ προσπαθησεις να ξεγλυστρισεις αμολωντας μελανι πως οι σουπιες.
Το πειραμα που προτεινε ο dim.kar στον odygo ειναι το εξης:
quote:
Απ' έξω το όνομα του.
Αν όχι πληρώνεις εσύ...
Πώς σου φαίνεται;
(Αν θέλεις προσδιόρισε μου εκ των προτέρων και τα υπόλοιπα στοιχεία που θέλεις για τους υπολογισμούς σου...)
O Odygos απανταει στην προσκληση ως εξης:
quote:
Ο dim-kar με επιβεβαιώνει πλήρως.
LOL!!Ο Odygos ξερει οτι θα πατωσει στο πειραμα και το ριχνει στα σαπια...χαχαχαχααχχααχ!
quote:
Απ' έξω το όνομα του.
Αν όχι πληρώνεις εσύ...
Πώς σου φαίνεται;
(Αν θέλεις προσδιόρισε μου εκ των προτέρων και τα υπόλοιπα στοιχεία που θέλεις για τους υπολογισμούς σου...)
Δημήτρης
Αφού οι συνδυασμοί της μεθόδου μου είναι 86:
Πάμε για καφέ.
Αφού πιούμε τις φράπες μας ακουμπάς ένα φάκελο στο τραπέζι.
ΜΕΣΑ στο φάκελο θα έχεις γραμμένο το ύψος ενός βουνού...
Απ' έξω το αρχαιότερο αρχαίο Ελληνικό του όνομα σε όλες δις διαλέκτους(με F, Q, και σαμπί αν υπάρχουν).
Θα κάνω τους υπολογισμούς μου και ...
Αν βρω το ύψος του βουνού σε 86 προσπάθειες με περιθώριο λάθους +- 3 μέτρα τότε πληρώνεις τους καφέδες όλης της παρέας...
Αν όχι τις πληρώνω εγώ...
Πώς σου φαίνεται;

quote:quote:
Ο dim-kar με επιβεβαιώνει πλήρωςΣε καποιον μακρινο γαλαξια,far far away...

Iδού λοιπόν ΑΠΙΣΤΗ!!!
Azax_xaza γράφει:
quote:
τότε ogyge κερναω ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.....
Ogyge για τα σουβλάκια θα σου δώσω underground το ύψος του βουνού!!!
Οπότε ο azax_xaza θα μας κεράσει όλους!!!
Αλλά είναι και πονηρός ο ατιμούλης!
quote:dim.kar λέει....
quote:
(Αν θέλεις προσδιόρισε μου εκ των προτέρων και τα υπόλοιπα στοιχεία που θέλεις για τους υπολογισμούς σου...)π.χ. το υψόμετρό του ;;;;;;
Mας κατάλαβε γμτ!!! Λέω λοιπόν να περιοριστώ στην περιοχή: πχ Αττικός Όλυμπος... Ή Ευβοϊκός Όλυμπος. Κλπ κλπ
Αγαπητέ ogyge γράφεις:
quote:
Ο dim-kar με επιβεβαιώνει πλήρως.
Καρφωνόμαστε αγαπητέ!!!
Εγώ προτείνω ένα πείραμα και συ παίζεις ήδη σε άλλο επεισόδιο: ισοσκελή τρίγωνα, το Δία, την Ελευσίνα... Φτάνει πια!!!
ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ!!!
______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;
quote:
Απ' έξω το αρχαιότερο αρχαίο Ελληνικό του όνομα σε όλες δις διαλέκτους
Το αρχαιότερο αρχαίο... Καλό... Θα σου δώσω αυτό που οι χάρτες της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατου καταγράφουν...
quote:
(με F, Q, και σαμπί αν υπάρχουν).
Αυτά είναι δική σου δουλειά...
quote:
Θα κάνω τους υπολογισμούς μου και ...
Ελεύθερα...
quote:
Αν βρω το ύψος του βουνού σε 86 προσπάθειες
E;;;
quote:
με περιθώριο λάθους +- 3 μέτρα
86 Χ 7 = 602 αποτελέσματα... Συν τοις πτώσεις, τα δίγαμμα κτλ... Φτάσαμε στις μερικές χιλιάδες... Με δεδομένος ότι ΚΑΝΕΝΑ Ελληνικό βουνό δεν είναι ψηλότερο από 2918 μέτρα, σίγουρα θα έχεις πέσει μέσα...
quote:
τότε πληρώνεις τους καφέδες όλης της παρέας...
Αν σου πω "κολοκυθοβούνι" κι εσύ μου πεις 744 μέτρα... ναι κερνάω...
quote:
Αν όχι
δηλαδή μου πεις 2918 αποτελέσματα
quote:
τις πληρώνω εγώ...
Δηλαδή εσύ!!!
Σωστός!!!
quote:
Πώς σου φαίνεται;
Σωστό, λογικό και δίκαιο...
Δημήτρης
______
Edited by - dim.kar on 22/08/2006 17:30:25
quote:
Ogygos λέει...Αν βρω το ύψος του βουνού σε 86 προσπάθειες με περιθώριο λάθους +- 3 μέτρα τότε πληρώνεις τους καφέδες όλης της παρέας...
86 προσπάθειες.....!!!!!!! Δηλαδή πές οτι σου πάιρνει 2 λεπτά να κάνεις τους υπολογισμούς σου κλπ κλπ ...αρα 86χ2 = 172 λεπτά ή σχεδόν 3 ώρες.... για να βρούμε το ύψος ενός βουνού !!!!!
Δεν μου λες ...δεν νομίζεις οτι σήμερα εμείς οι γήινοι το κάνουμε λίγο καλύτερα... παίρνουμε το GPS ανεβαίνουμε το βουνό...απολαμβάνουμε την φύση...μόλις φτάσουμε κορυφή πατάμε ενα κουμπάκι στο GPS και τσούππππ ΥΠΣΟΥΣ ΒΟΥΝΟΥ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΙ= ένδειξη GPS...
Τώρα βέβαια θα μου πείες μα οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΑΝΩ GPS..οκ ...το δέχομαι ..αλλα ταλαιπωρούσαν τον ευατό τους με 86 πιθανές λύσεις... ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΣΩΣΤΟ....
ΠΟΛΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ...ΠΟΛΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ....
quote:
Ogygos λέει..........τότε πληρώνεις τους καφέδες όλης της παρέας...
Αν όχι τις πληρώνω εγώ...
Πώς σου φαίνεται;
ΩΧ ΩΧ ΩΧ ...ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;;...ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ .....!!!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... "ΤΙΣ"
ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ.... ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ....

Ο άσπρος σίφουνας....
Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
quote:
παίρνουμε το GPS ανεβαίνουμε το βουνό...απολαμβάνουμε την φύση...μόλις φτάσουμε κορυφή πατάμε ενα κουμπάκι στο GPS και τσούππππ ΥΠΣΟΥΣ ΒΟΥΝΟΥ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΙ= ένδειξη GPS...
Έχουμε και ρολογάκια...
Αλλά ξέχασα! Το GPS σου δίνει ΚΑΙ το στίγμα!!!
Υπάρχει βέβαια και το ρολόι - GPS...
Δημήτρης
______
Διάβασα αυτά που είπε ο Ωγυγός σχετικά με τα βουνά που φιλοξενούν σπήλαια, όπου κάποτε λατρεύτηκα ΚΑΙ ο Πάν και από τη μια γέλασα με την καρδια μου, από την άλλη όμως σκέφτηκα ότι ξεπέρασε πια τα όρια.
Φοβάμαι Ωγυγέ, ότι συμβαίνουν δύο πράγματα.
Ή στην απεγνωσμένη σου προσπάθεια να "αποδείξεις" τις θεωρίες σου μας περνάς για εντελώς ηλίθιους
ή είσαι παντελώς άσχετος και για να το καλύψεις προσπαθείς να μας παρουσιάσεις για εντελώς ηλίθιους
Είτε στη μία περίπτωση είτε στην άλλη, η συμπεριφορά σου και η βάναυση κακοποίηση της αρχαιοελληνικής πραγματικότητας, καταλήγει στο ότι θέλεις να αναδειχτείς με ανυπόστατες θεωρίες, καταπατώντας οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα σου.
Πιστεύω ότι ο Αζαχ έπιασε το "σφυγμό" και καλά έκανε και σου αφιέρωσε το "εξώφυλλο". Σε ηλίθιους απευθύνεσαι και καλά κάνεις.
Νομίζω ότι σου δώσαμε περισσότερη αξία απ΄ότι χρειάζεται.
Κρίμα, γιατί σε πρώτη ματιά φαινόταν ότι κάτι μπορέις να προσφέρεις. Κάπου στην πορεία όμως, φαίνεται ότι γλυκάθηκες από τα χρήματα και τη "δόξα" και έγινες άλλος ένας τσαρλατάνος σε φανταζί περιτύλιγμα.
Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης
>>86 Χ 7 = 602 αποτελέσματα... Συν τοις πτώσεις, τα δίγαμμα κτλ... Φτάσαμε στις μερικές χιλιάδες... Με δεδομένος ότι ΚΑΝΕΝΑ Ελληνικό βουνό δεν είναι ψηλότερο από 2918 μέτρα, σίγουρα θα έχεις πέσει μέσα...<<
Οι πτώσεις(δύο) συμπεριλαμβάνονται, και το δίγαμμα κλπ έχει να κάνει απλώς με την σωστή γραφή του ονόματος και πρέπει να είναι δοσμένη. Άρα έχουμε 602 και μόνο περιπτώσεις. Και επαναλαμβάνω και πάλι ότι η μέθοδος ισχύει μόνο σε αρχαία Ελληνική ονομασία βουνών. Μπορεί θαυμάσια να πειραματιστεί κανείς χρησιμοποιώντας έναν πρόγραμμα υπολογισμού λεξαρίθμων και να εξετάσει την επιτυχία της μεθόδου με σύγχρονη ονομασία βουνών(τούρκικα, βλάχικα κλπ), γιά να δει την διαφορά.
>>Δεν μου λες ...δεν νομίζεις οτι σήμερα εμείς οι γήινοι το κάνουμε λίγο καλύτερα... παίρνουμε το GPS ανεβαίνουμε το βουνό...απολαμβάνουμε την φύση...μόλις φτάσουμε κορυφή πατάμε ενα κουμπάκι στο GPS και τσούππππ ΥΠΣΟΥΣ ΒΟΥΝΟΥ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΙ= ένδειξη GPS...<<
Μέχρι τώρα δεν μπορούσα να συγκρατήσω το ακριβές ύψος βουνών(π.χ. του Κιθαιρώνα). Τώρα με εξισώσεις της μομφής ΟΡΟΣ ΘΗΒΩΝ είναι εύκολο να κάνω τον υπολογισμό χωρίς να απαιτείται να καταφύγω σε internet ή εγκυκλοπαίδεια ή πολύ περισσότερο να ανέβω ένα βουνό (αφού πρώτα έχω αγοράσει ένα GPS). Ακόμα και αν δεν θυμάται κανείς την φράση, και ξέρει που "πέφτει" το ύψος του βουνού μπορεί με την βοήθεια του μοντέλου μου να βρει το ύψος του με καλή ακρίβεια.
>>Αλλά ξέχασα! Το GPS σου δίνει ΚΑΙ το στίγμα!!!<<
Οι λεξαριθμητικές και άλλες κωδικοποιήσεις της αρχαιότητας δημιουργήθηκαν γιά μας οδηγήσουν σε ορισμένα πράγματα. Με ένα λεξάριθμο δεν μπορείς να έχεις στίγμα αλλά μπορείς αν θέλεις να κωδικοποιήσεις απόσταση η γωνία από δοσμένο σημείο αναφοράς. Σχετικά λοιπόν με το ερώτημα γιατί εκτός από το ύψος δεν κωδικοποίησαν και το στίγμα μην είσαι και πολύ σίγουρος γι' αυτό. Από μια πρόχειρη ανάλυση μου σήμερα, δεν φαίνεται να έχει γίνει μια ολοκληρωμένη τέτοια κωδικοποίηση αλλά κάτι - σημαντικό - υπάρχει(σε χιλιόμετρα παρακαλώ). Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γιά το ότι με τις ενστάσεις σας με οδηγείτε σε αποκάλυψη νέων κωδικοποιήσεων, κωδικοποιήσεις που απλώς επιβεβαιώνουν την ήδη κατασταλαγμένη θεωρία μου. Σχετικά με το εξώφυλλο - καλό είναι αλλά παραπέμπει σε αμερικάνικης εμπνεύσεως έντυπο όπου μπορεί κανείς να μάθει μια καθιερωμένη και σαφώς οροθετημένη επιστήμη(π.Χ. γλώσσα προγραμματισμού), κάτι το οποίο δεν ισχύει γιά τα βιβλία που ετοιμάζω, και τα εξώφυλλα των οποίων παρεπιπτώντος είναι έτοιμα εδώ και καιρό.